Nyilván ez így van. De a rajzon úgy van, hogy a generátorról jön 2 szál vezeték. Az enyémből meg csak 1 szál jön. Én a működését szeretném teljesen megérteni, ha azt tudnám, akkor menne minden. Úgy akarom megcsinálni, és ha jól gondolom ez megoldható, hogy a behúzótekercs csak 12 V-ot kapjon, mert így nem vág oda annyira a bendixnek, másrészről pedig egészségesebb is, az indítómotor pedig 24-et. Ha jól gondolom amint a behúzótekercs működésbe lép, zár 1 áramkört, ami adja az indítómotornak a + -t. A behúzótekercsre rá lenne kötve a vastag + kábel, amin kapná a 24v + részét, viszont a behúzótekercs csak 12-őt kapna 1 külön szálon az indítórelén keresztül.
Igen ez az! Ügyesvagy meg minden,de azért bosszantó hogy csak neked sikerűl !Mert énis megcsináltammár párszór ezt a linkelgetést,és jóvólt.(A linket mostis beraktam, csak nemjötbe vele semmi) Mertha még soha nemsikerült vólna,akkór aztmondom hogy hülyevagyok hozzá,de így........nagyon bosszantó:))))
Eltiltottak? Ugyan ki tiltott volna el? Egyébként múlt héten szervízben volt a számítógépem, tegnap az áram feszültsége ingadozott délután, 62 Volt és 122 között órákon keresztül. Ma meg egész nap pillanatnyi fáziskiesések voltak, majd délután a T-Comnál szakadt el egy gerincvezeték, 100.000 ember maradt net nélkül. Csak ennyi oka volt, semmi több. Közben megérkezett az IFA párhuzamkapcsoló, amit kerek 500 Ft-ért vettem. Soha nem használták, látszik is rajta. Valaki tudja, hogyan kell ezt bekötni? Van rajta ábra, de az ifa rendszere más. Meg kicsit meg akarnám spécizni. Ha valaki ért hozzá a részleteket majd elmondom.
Valaki mondja már el, hogyan lehet ezt a linkelést megcsinálni!? Én a BB kódokhoz vagyok szokva. A moderátort meg megkérném, hogy a helytelenül betett linkjeimet törölje! Köszönöm!
FREDDY! Egyébként a link nem volt jó, amit én próbáltam betenni az a jó!
Nem felejtik . Az ilyen dolgokat csak az igazán "elvont" emberek veszik észre. Én elsőre elmentem mellette "hasonló" áll az udvaron "nyaralni jöttünk"de gondolataim mégsem távolodtak messze . Utána vissza mentem "mégsem hasonló" a nap 2/3 részét vele töltöm . Akinek csak egy traktor az simán elsétál mellette és tovább csodálja a látnivalókat .Talán értitek mit szerettem volna leirni .
üdv . A válaszodat de jó lenne .Nektek is ,meg sok más termelőnek is. De ezt csak emlékeztetőként írtam. Mindent megvettek ! Azt hitték majd éhen halnak nélkülünk?.
Más de ezt a részt is érinti. . Ha szabad egy gondolatot az előzőkhöz . Tudni kell minden Ország az Oroszok seggét nyalja hogy ,ezt vagy azt tegyék a technikájukba . Hisz itt a válság . A magyar meg fikázta őket éveken keresztül ,gondoljátok hogy ,elfelejtik azt?.