Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2007.01.15 0 0 283
„Békéért kiáltanak, de nincs béke. Egyikük sem bánja meg gonoszságát. Hol van béke iránti lelkesedésetek, hol van egység utáni vágyatok? Azért vagytok megosztottak, mert gonoszok vagytok és lelketek nem tud megbocsátani.  Hol van szeretet? Maradt-e benned még egy kis szeretet, teremtés? Maradt-e benned némi bölcsesség? Én, az Úr, azt mondtam, hogy még az utolsónak is adok, és hogy más nyelven beszélő emberek és idegenek ajka által fogok szólni azokhoz a nemzetekhez, akik továbbra sem akarnak engem meghallgatni.”

144000 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 282
Szelíd és alázatos lépésed felénk

Ha elfordulunk újra és újra elénk lépsz

Rakjuk keresztet válladra, s Te terhét szó nélkül viseled

Értünk teszed

 

Halkan szólsz, hogy meghalljuk

Halkan kérsz, hogy megálljunk

Gyermek hitet megtaláljuk

 

Ránk nézel, s mutatod hova nézzünk

Kezünkbe adod kérésünk

S ha felemeljük, örülsz, s örömödet megosztod velünk

Örömödet nekünk adod

 

Kérsz figyeljünk, ha lépsz lépjünk

Kérsz megértsük, ha megállsz megálljunk, s értsünk

Folyód szelíd hullámai elmoshassák rönköket, durva köveket

 

Egyből lesz kettő, kettőből három

Átélt örömből megosztott öröm

Pacsirta dala is szebben szól, ha társra lel

 

Egyik nap lépés zuhataggal szemben

S rá jön öröme

Boldog perce

Ujjongó értelme

144000 Creative Commons License 2007.01.13 0 0 281
Jézusom, mi engesztel Téged legjobban, ha nem a szeretet

Mi dicsőít meg Téged legjobban, ha nem a szeretet hangjai

S mit szeretsz legjobban hallani, ha nem az egyszerűséget

S ha Hozzád emelkedik a szó, az Atyát is megtalálja

Együtt átnyújtott szó, enyhet jelent, bocsánatot hív, megbocsátást teremt

Hit tálcáján nyújtott imát meghallgatod, kérését megadod

Rád néző szemet, mint imát fogadod

 

Jó Veled lenni

Jó megállni, Reád nézni, szóval szemmel kérdezni

Jó meglátni jeleidet, jó felvenni, jó megérteni

Jó visszakérdezni, jó erősítésedet szívünkbe venni, jó

Jó lépés előtt tanácsot kérni, jó választ kapni, jó

Jó próbákat kiállni, jó segítséget kérni, jó

Jó játszani és jó küzdeni, könnyet könnyel felejteni, jó

Jó a boldogságod, jó az örömöd, jó, igen igen jó

Jó Szent Háromságot külön külön látni, jó

Jó érezni egységét, jó

Jó az Atya előtt meghajolni, jó

Jó a Fiú előtt térdelni, jó

Jó a Lélek istenségét élni, szép, igen szép, igen jó

S jó térden állva maradni, igen jó

144000 Creative Commons License 2007.01.12 0 0 280
Erdő felett hajnal fénye, madarak ébrednek tollukat rázva kezdik éneküket, ébred az erdő ébred az élet, boldog hangok egymásban vegyülnek

Erdő nyílásában patak partján jönnek már jönnek, patakban megfürödni, szomjat oltani

Patak közepében sziget, rajta bokor rezdül, madár röppen, szarvas lép ki

Agancsa koronája, járása nemes dísze, fény övezi fény kíséri

Emeli koronáját hangot hallat, halkan ismétli, párját hívja, jer, jer, jöjj el

Szél emeli, hangot viszi magasba, viszi égbe, viszi földre

Madár elhagyja zenéjét, figyeli hívó énekét

Veszi szárnyát, adja röptét, viszi hívó szó értelmét

Hívó szó szárnyra kel, Csodaszarvas hívja népét, hívja Szerelmét

Ajkam száraz, kirepedt, nem lelem nyugtomat, hol vagy kedves népem, hol vagy ?

Hozd el illatodat, hozd el szerelmes szavaidat, hozd el jó kedvedet, ölelő karodat, szépséges rózsáidat, jöjj, ismerd fel hangomat, jöjj ismerj fel

Száll a hang szelek szárnyán, száll a hang, szóról szóra, szemről szemre, lángról lángra, emeli erő, emeli kéz

Nyílik a szív, nyílik a szó, nyílik az értelem

Halk hang válaszol, halk hang szívét nyújtó

Dal kél, szerelmes dal, énekek énekével

144000 Creative Commons License 2007.01.11 0 0 279

„Ma a Pásztor szól. Ma a Pásztor keresi elveszett és szétszéledt juhait. Sokan hallják hangját, de nem mindenki ismeri fel egyeseket még bosszant is hangja. Mindaz, aki az enyém, visszatér hozzám. Az én juhaim, amelyek hozzám tartoznak, meg fogják hallani hangomat és örülni fognak lépteim neszének. Akik nem ismerik fel hangomat, nem az én juhaim. Megbíztam embereket, hogy őrizzék nyájamat visszatérésemig, de alighogy elmentem, éppenhogy kiléptem, a megbízott emberek bementek a városba, hogy „magas székeket” keressenek. Nem olvastátok?

„Jaj a gonosz pásztornak,
aki magára hagyja a nyájat!”

Ezért emlékeztetlek folytonosan benneteket, hogy országom közöttetek van. Sohasem hagytam fel azzal, hogy azokra az igazságokra emlékeztesselek, amelyeket én magam adtam nektek. És most ne ügyelnék arra, hogy igazságot szolgáltassanak juhaimnak? Azoknak a juhoknak, amelyek meghalnak legelő hiányában? A Szentírást nem lehet elvetni. Az én Szavam élő és cselekvő, de ti hitehagyott szívetekben elhagytátok Szavamat, pásztorok.

Azok a hűségesek, akik nem állítják, hogy látnak Azok hűségesek és igazak, akik kezdettől fogva sohasem nyitották ki szemüket és nem tettek úgy, mintha olyanok lennének, mint az Isten, mert jót és rosszat ismernek. Azok a pásztorok a hűségesek, akik őrizték juhaimat, kezükben bottal velük maradtak, nem öltöttek szembetűnő ruhákat kezükben jogarral nem ültek trónomra azt állítva, hogy istenek. Azok az én igazi pásztoraim, akik életüket adták juhaimért, akik igényt tarthatnak arra, amit a Lélek ad nekik. Fel fogjátok ismerni őket a testükön lévő sebekről, amelyeket barátaik házában kaptak. Hamarosan azonban, amikor az én napom eljön, nem lesz több kufár.”

144000 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 278

Megengedem Egyházamnak, hogy ábrázoljon engem.  Ne fosszátok meg ruháimtól Testemet, ékesítsétek, szépítsétek, hagyjátok meg olyannak, amilyen.

Ó teremtés, nem támasztottam-e szenteket és prófétákat, hogy figyelmeztesselek az idők végére? Nem jövendöltem-e meg, hogy mennyei csarnokomból angyalt küldök nektek titkos szándékom kihirdetésére, hogy beteljesülhessen?  Szavam változatlansága újból be fog igazolódni.  Nem mondtam-e meg nektek előre, hogy az lesz hírvivőm küldetése, hogy közvetítse kinyilatkoztatásomat? Az én tanúságtételem a prófétaság lelke.  Örüljetek és vigadjatok mindannyian, akik hűségesek vagytok hozzám! Jaj a hűtleneknek, mert Szavam úgy éri utol őket, mint a kard, lesújt rájuk, megsemmisíti hamis bölcsességüket, ami teremtésemnek azt sugallja, hogy a Sátán hálójába essen, bárányaimat pedig istentelen, félelmet nem ismerő, erkölcstelen néppé alakítsa.


Végtelen irgalmamból szállok le a Földre, hogy figyelmeztesselek benneteket.  Én beszélek, az Igazság Lelke, figyeljetek, mit mondok egyházaimnak! Teremtés, ne maradj tétlen, add tovább figyelmeztetésemet!  Én, az Úr, az ajtóban állok és zörgetek. Aki meghallja hangomat és kinyitja az ajtót, ahhoz bemegyek, és vele étkezem, ő meg velem. Ne féljetek, én beteljesítem Szavam.  Előtted állok. 


144000 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 277
„A Szentlélek: Gyermekem, az imádság a te fegyvered, és én, én kiragadhatlak téged a sötétség hatalmából, és ahogy egykor gondoltad, helyet adhatok neked a megközelíthetetlen Világosságban és az elérhetetlen Kincsben. Dicsőséges hatalmamban, gyermekem, elnyerheted az erőt, a szelídséget, a türelmet és az álhatatosságot. Bennem és általam kiálthatod: "Amen!"
  És én, az Amen, a Hűséges, az igaz Tanú, Isten teremtésének igazi Forrása, meg foglak hallgatni! Le fogok szállni rátok mint mennydörgés, hogy szabadságot adjak nektek és egységet teremtsek köztetek és a mi Egységünk között: eltöltelek benneteket háromságos Szentségünk teljességével.  
  Tűz-keresztség készül leszállni rátok, teremtés! Az annyira várt keresztség, ami mindent megújít!

 

A Szentlélek:  Kérd! Nem hallottad, hogy bennem megtalálod a szabadságot?
  Mondom neked, eljövök azokhoz, akik soha nem kerestek engem, de szívük olyan maradt, mint a gyermekeké. Felfedem dicsőséges hatalmamat azok előtt, akik sohasem szóltak hozzám. Elmegyek oda, ahonnan nem száműznek.
  Elérkezett a különválasztás ideje, elérkezett az idő, hogy felfedjem az ország dicsőséges gazdagságát. A kegyelem ideje van rajtatok, ezért mondom újból: ti, akik Krisztus Testéhez tartoztok, jöjjetek és vágyakozzatok adományaimra, hogy teljesen behatolhassatok Krisztus misztériumába. Ne legyetek olyanok, mint a hitehagyottak, akik többé nem keresik a jót.
  És titeket, akik így szóltok azokhoz, akik segítségül hívnak engem: "Ezt az imát nem ismerem", kérdezlek: "Lehetséges, hogy nem hallottatok meg engem? Lehet, hogy nem láttatok? Lehet, hogy nem értettetek meg? Ellenálltok nekem? Azt állítjátok, hogy ismertek engem, de amit mondtok és tesztek, nem más, mint kegyelmeim visszautasítása.

 

A Szentlélek: Maradj állhatatos akaratunk teljesítésében! Napjaitokban én vagyok a kő, amelyet az építők elvetnek, én vagyok az Egyház sarokköve. Szabadság és szeretet van bennem, mégis elvet engem nemzedéked, mert nem értett meg. Nem kérnek tanácsot tőlem…
  Lásd, olyan vagyok, mint a gazdag talaj. Ha elveted bennem magjaidat, az örök életet   fogod learatni, és a Paradicsom lesz otthonod.
  Jöjj hozzám késedelem nélkül, és szegénységed által gazdaggá, gyengeséged által erőssé, nyomorúságosságod által buzgóvá és hűségessé teszlek. Semmiséged által teszlek háromságos Szentségünk élő oltárává.
  Jöjj hozzám félve és remegve, és a ti időtök bátor harcosává teszlek, hogy csatlakozhass Szent Mihályhoz és seregéhez és harcolj a ti időtök nagy harcában.   Szüntelen imádság vagyok bennetek és betöltöm ürességeteket.
  Mindenkor közel állok a szegényhez és az egyszerűhöz.
  Jöjjetek és ragadjatok meg engem…
  Jöjjetek és vegyetek birtokba engem és én befogadlak szentségembe, felkínálom nektek felbecsülhetetlen adományaimat, a mi részünkké, eggyé teszlek benneteket mibennünk, hogy azután menjetek és építsétek újjá szentélyünk romjait.
  Te, aki a sivatagból jöttél, jöjj és lépj be mély vizeimbe! Hullámaim tisztára mosnak és felfrissítenek. Ne félj tőlem! Nem hallottad, barátom, hogy tengerré teszem a kiszáradt földet? Kiárasztom rád a mennyből adományaimat és kegyeimet. Ahogy a menny esőt hullatott háromságos Szentségünk jelenlétében, ugyanúgy fogom kiárasztani jelenlétemet az egész emberiségre.”

144000 Creative Commons License 2007.01.08 0 0 276
Megfogott, feldobott, rútul megrángatott
Tett velem mások ellen, és nem is sejtettem
Elvette legtöbbet mit elvehetett, igen
És Te mit tettél tagadásra, megadtál mindent, igen
 
És megcéloztad szemeimet
Nem tudom hogyan, de megtetted, Te tetted
Nem ismertelek, nem kerestelek, elém álltál és könnyek útjára vezettél
Nem tudom hogyan, de megtetted, Te tetted
Megmutattad bűn eredménye halál, bűn megölheti testet, lelket
Igen megmutattad, igen megtetted
Megmutattad igaz könnyek erejét
Megmutattad éltető erejét, halottból élő lett, halálra ítélt test élő lett
Fürdettél Erődben, tanítottál csendedben
Ó szép, ó igen szép
S mit tagadó elorozott, Anyácska szavára, első szavára visszaadtad
Ó köszönöm, tudod, hogy köszönöm
Mutattad Szavaidat, adtál vágyat hozzá
Mutattad csodáidat, s adtál hálát hozzá
Köszönöm, tudod, hogy köszönöm
Vezettél, nem tudom hogyan, de megtetted, hit ösvényére
Nem tudom, hogyan, vággyal Hozzád lépni, vággyal Benned elmerülni
S tudom szabad mondanom, egyek vagyunk
Igen szabad, kicsi porszem és a Végtelen
Szereteted oly hatalmas, szereteted oly fájdalmas
Ó igen, szereteted nagyon fájdalmas
Szerelmes kiált halkan, fáj ez neked, fáj
Oly kicsi a távolság mit meg kell lépni, oly kicsi
Elhagyni gyűlöletet, s kérni Szeretetet
Oly nehéz ?
 
Megváltó vagy, Megváltónk vagy
S a szóra, tudom támad
Világosság vagy, Fény igen Fény
Tanúsítom Fény vagy, árnyék nélküli Fény
S a szóra, tudom támad
 
Most hova lépsz ?
 
Lépés útja bent vezet
Szív útján vezet
Megállás már lépés, figyelem már lépés
S egy sóhaj, már lehívja Őt
Csak egy sóhajt, ha kérhetek
Csak egy sóhajt kérnem, ugye megengeded
144000 Creative Commons License 2007.01.07 0 0 275
„Ha majd Szentlelkem megostromol benneteket, mindannyian át fogtok változni. Mindig készen állok arra, hogy megbocsássak nektek."

144000 Creative Commons License 2007.01.07 0 0 274
Oly közel vagy, felemelt kar elér Téged
Rádtekintő szem melletted talál
Sóhaj Szívedet éri
Kiáltás könnyeidet kéri
S mit adsz, szeretet, boldogság
 
Nincs földön oly öröm, mit Te nyújtasz, s ingyen adod
Nincs a földön oly égető szeretet, mit Szíveddel együtt nyújtasz
Nincs
 
Szelíd vagy
Kérsz kérjünk, hogy adhass
Nincs határa önzetlen kérésnek
Nincs
Mindent megadsz, mi jó nekünk
 
Boldogságod minden sötétséget elsöpör
Világosság az útja, Világosság adja
Valódi világosság, valódi Fény
 
Boldogságot nem kell távol keresni, ott van hol vagyunk
Ott vagyunk, ahol a helyünk
S itt kérhetünk téged, itt hol vagyunk, elnyerhetünk
144000 Creative Commons License 2007.01.06 0 0 273
Lehetek csaló, másét elvevő

Lehetek otromba káromló

Te reám mosolyogsz

 

Lehetek tövis töviskoronádon

Lehetek csattanó ostor testeden

Hívó szavad engem is keres

 

Lehetek szög, melyet ütni nem kell, ki gúnyosan nevet, ha testedet maga erejéből eléri

Lehetek indulat, mely ellened lázít

Szelíd szemed megtalál

 

Lehetek dárda, mely nyelét szörnyű vonások ékesítik, s múlt szörnyűségeit dicsekedve emeli

S lehetek kéz, melynek más szándéka nincs, csak dárdával ölni és ölni

Te megállsz előttem, nyújtod Szívedet, tövisre, szögre, gúnyos beszédre, gyilkos dárda reptére

 

Ki közel lép Hozzád közeledbe lép

Ki magába néz Téged talál

Csodát teszel halott szívvel, Esőddel életre kelted

Élő tudja már élő, halottat hívja életbe, Tűzbe, Szeretetbe

144000 Creative Commons License 2007.01.05 0 0 272
„Eljövök táborodba. "Istenük eljött hozzájuk a táborba." Eljövök, hogy találkozzak első gyümölcseimmel. El fogok jönni népemhez, amely nem cserélt fel engem arra, aminek nincs hatalma. Eljövök a szentekhez, akik állhatatosak maradtak és megőrizték hitüket.   

Vigyázzatok, nehogy valaki megtévesszen benneteket, mert sokan nem fogják elhinni, hogy megkezdődtek a szülési fájdalmak és már a végső szakaszba jutottak. Ezek a fájdalmak még fokozódni fognak most, mert földi uralmam igen közel van. Ünnepélyesen mondom nektek, egyetlen ember sem maradna életben a megpróbáltatás és ama napok szorongattatása után, ha áldozatos lelkeim nem engesztelnének a gonoszakért. Nem, sokan nem értik közületek, miképpen fog közbenjárásuk megmenteni benneteket. és nektek, akik saját házamból jöttök és ezt mondjátok: "Ezek a próféták hazugságot jövendölnek Isten nevében. Nem az Isten küldte őket. Jövendöléseik azokat veszik célba, akiket Ő a legjobban szeret.", mondom nektek: Azok a próféták, akiket nem én küldtem, de az én Nevemben jövendölnek, csak az eljövendő jó dolgokról fognak beszélni.

Az én prófétáimat azért küldtem hozzátok, hogy féltő aggodalommal kérjenek: "Tartsatok bűnbánatot!, mert Isten haragja lángot vet és megéget benneteket!" De ti nem figyeltek, és fenyegetésnek veszitek, amikor prófétáim fájdalommal kiáltják: "Tartsatok bűnbánatot!", mert a romboló már ott van minden városban és egyikőtök sem menekül meg tőle. A völgy óriási sírrá vált. Tartsatok bűnbánatot, vagy ti is ott fogtok meghalni!" De ti nem figyeltek.
Te, aki nem hiszel, nem olvastad?

 

"Aki szívesen veszi az intelmet,
az szeret tanulni;
aki haragszik, hogyha dorgálják,
az oktalan."

 

Fordítsátok figyelmeteket e példabeszéd felé!
Mondom nektek, azért veszítettétek el okosságotokat, mert lelketek elégedett. önbizalmatok és önelégültségetek elvakított benneteket, és lábatokat arra késztette, hogy elfussatok prófétáim elől és ne is halljátok meg őket. Miért akartok annyira őseitekhez csatlakozni, akik azt mondták: "Ha atyáink napjaiban éltünk volna, nem lettünk volna bűnrészesek a próféták vérében!" Azért küldöm prófétáimat és udvarom legjobbjait, hogy megmentselek benneteket!

Mondom nektek, pásztoraim közül egyesek ellenem lázadnak, pusztasággá tették e nemzedéket, és arra késztették, hogy hagyja el hitét. Ti azonban továbbra is fenyegetésnek tartjátok égi jelemet. Amikor csordulásig töltöm Mannával az eget, hogy úgy szálljon le rátok, ahogyan a reggeli harmatcsepp hull a földre, hogy őszinteséggel töltse meg szájatokat, ti iszonyodva fogadjátok és szívetek meggondolatlanul ítél. Amikor azt látjátok, hogy tábort verek fölöttetek sorra a lelkekben, reszkettek és hozzáláttok táboraim elpusztításához. Az én birtokaim... Amikor meglátjátok az égen mint ragyogó jelet, a szövetség ládáját, ezt a fénylő kincset feltűnni szemetek előtt, ezt a csodát, amely dicsőségemet foglalja magában, ti megtámadjátok és kifosztjátok mindazokat, akik szívesen fogadják dicsőségemet...

Áldott az, aki megízleli rejtett Mannámat. Ez a ti üdvösségetek tápláléka, és aki megízleli, bebocsátást nyer országomba, hogy osztozzon dicsőségemben... Egyedül én vagyok a Bölcsesség. én, az Isten beszélek hozzátok, és ma még inkább megjelöllek benneteket Szentlelkem pecsétjével, mint valaha. Nyissátok ki szíveteket és fogadjátok azokat a lelki áldásokat, amelyeket szüntelenül küldök nektek az égből! Ismerjétek fel trónomat ti is, ahogy a szentek maradéka felismeri. Ismerjétek fel az Emberfiának ezt a nagy és csodálatos jelét, és csatlakozzatok a szentek himnuszához:

 

"Mily nagy és csodálatos minden műved,
mindenható Úristen!
Utaid igazságosak és igazak;
ki olyan, mint Te,
aki kezdettől fogva Király vagy?
Egyedül Te vagy Szent.
és most az elsőkből utolsók lesznek,
az utolsókból pedig elsők.
Azok előtt fedted fel magadat,
akik nem kerestek,
azoknak mutattad meg trónodat,
akik sohasem tisztelték Nevedet,
és most ők jönnek
imádni és tisztelni Téged.
Szentlelked szájából tanultak
dicséretet mondani Neked.
ők azok, akik hűségesek maradnak Hozzád,
mivel Te, a Bárány,
aki a trónon ülsz,
Te leszel Pásztoruk,
és az élő víz forrásához vezeted,
akiket megmentettél,
hogy Neked, Istenünknek,
és Neked, a Báránynak
első gyümölcsei legyenek."


Szentlelkem össze fogja gyűjteni a bénákat és összehívja azokat, akik eltévedtek. Belém lesznek oltva, hogy újból tiszteljék Szent Nevemet és helyreállítsák országomat a Földön.”

144000 Creative Commons License 2007.01.04 0 0 271
"Válaszolj lélek! Válaszolj hívásomra, hívjál imáidban, szólj e Szívhez, mely téged szeret.  Várok rá."
144000 Creative Commons License 2007.01.03 0 0 270
„ ...Enned kell Testemet, én kínáltalak meg vele. Idd Véremet, azt akarom, hogy vedd magadhoz Véremet is!”

144000 Creative Commons License 2007.01.02 0 0 269
„Azok, akik szeretnek engem, meg fogják tanulni, hogy azáltal növekedhetnek szeretetemben, ha másokat hozzám vezetnek, hogy azok is megszeressenek engem. Szentséges Szívem szeretettől lángol és türelmetlenül várja, hogy befogadjon titeket mélységeibe. Mindössze szeretetet kérek tőletek, mert a szeretet az erények fájának gyökere. Jöjjetek mindnyájan, akik még nem engesztelődtetek ki velem! Jöjjetek, jöjjetek és fogadjátok szeretetemet! Jöjjetek mindnyájan, akik még nem értettetek meg engem! Kössetek velem békét! Jöjjetek és kössetek békét a Szeretettel ! Én, az Úr Jézus Krisztus azt akarom, hogy váljatok a Világosság gyermekeivé, igen, a Béke és Szeretet tanítványaivá, akik tisztelnek engem.

 

….. Ne féljetek tehát! Az a kívánságom, hogy üzenetemet, a "Béke és a szeretet" üzenetét terjesszék északtól délig, és kelettől nyugatig. Bízzatok bennem! Én készítettem elő a rejtekben a ti korszakotok számára. Üzenetemben azt kérem, hogy egyesüljenek egyházaim, mert ahogy az Atya és én Egy vagyunk, úgy kell Egyházamnak is egynek lennie, mindnek egyetlen nyájban egyesülnie. Én választottam Pétert, hogy őrzőtök legyen és őrködjék az Igazság felett eljövetelemig. De az emberek nem engedelmeskedtek nekem, saját szabályokat hirdetve megoszlottak. Bizony mondom nektek, ne hallassatok azokra, akik szembeszegülnek Péterrel, az én bárányaim Péterével, aki most II. János Pál..., mert ő az én választottam és Lelkem kedvese. Ne hallgassatok azokra, kedveseim, akik elítélik őt, mert félrevezették őket. Igen, amikor megoszlottak, belőlem szakítottak le egy részt. Nem ismerték fel, hogy az én Testemből szakítottak ki egy darabot. Ó szeretteim,... ezt érdemlem én?.:. Miért szakítjátok szét Szívemet? ... Miért szaggatjátok meg Istenetek Szívét? Miért kell szemembe még több véres könnynek gyűlnie? Úgy kérlek benneteket, mint egy koldus - akit saját barátai bénítottak meg -, hogy mindannyian forduljatok vissza Péterhez, és legyetek egy, ahogy az Atya és én Egy vagyunk. Hívom mindazokat is, akik elutasítják Édesanyámat, hogy nyissák ki fülüket és halljanak. Édesanyám a mennyország Királynője, "Isten Anyja" az ő neve. Nem hibáztatom azokat, akik nem tudják ezt, csak az Igazsághoz próbálom őket visszavezetni. A világ megtéréséért kiáltok! Azokat is emlékeztetem, akik megfeledkeztek mindenhatóságomról, hogy nem kellene engem önmagukhoz hasonlítaniuk. Emlékeztetlek benneteket, hogy a végső időkben éltek, és jeleim ezért sokasodnak... Az Írás beteljesedőben van... Béke és Szeretet vagyok. Én, Jézus, a ti Uratok, mindig nagyon irgalmas vagyok. Igen, nagy az én irgalmam. Higgyetek irgalmamban, de ne felejtsétek el, hogy én az igazságosság Istene is vagyok. A tisztulás, amelyet küldeni fogok, szeretetből lesz. Ne értsetek félre vagy ne magyarázzátok helytelenül azt Isten fenyegetésének. Én nem fenyegetlek, hanem szeretetből figyelmeztetlek benneteket, éppen úgy, mint az apa, aki figyelmezteti gyermekét, igyekszik meggyőzni és észretéríteni őt. Én is igyekezlek meggyőzni benneteket és rámutatni, hogy közületek egyesek mennyire tévednek, mennyire félrevezették őket, és hogy a bűnök miképpen torlaszolják el világosságom útját. Azért jövök, hogy felébresszelek benneteket, mert közületek sokan merültek mély álomba. Végtelen irgalmamból jövök el hozzátok, hogy életre keltsem a halottat. Azért jövök, hogy irántatok való végtelen szeretetből megkérjelek titeket, hogy tartsatok bűnbánatot, változtassátok meg életeteket, és legyetek szentek, éljetek szentségben, mert én Szent vagyok. Az én békémet adom nektek, hogy békében éljetek és tovább tudjátok adni ezt a békét testvéreiteknek. Jöjjetek, mélyüljetek el az imádságban ennek az évnek a végén! Jöjjetek és szeressétek egymást úgy, ahogyan én, a ti Uratok szeretlek benneteket! Megáldalak benneteket!”

144000 Creative Commons License 2007.01.01 0 0 268
„A maradék kedvéért meggyorsítom tervem megvalósítását, ezért maradjatok ébren, mert nem tudjátok, hogy mikor hallotok meg engem a lángokon keresztül... és a Szentlélek sokakra ki fog áradni.”

144000 Creative Commons License 2006.12.31 0 0 267
Eltévedt bárányokat megkerested

Halál völgyében járó bárányaidat életre keltetted

Parazsat raktál szívükre

Tükröt szemükbe

 

Ó engedd báránynak pásztorért lépjen

Engedd meg

Engedd meg a sót benned megfürössze

Engedd meg

Engedd életbe, engedd szent Szívedbe

Engedd be

 

Folyamod oly édes

Folyamod oly széles

Megkerülni nem lehet

Ki megízleli megtanul úszni

Ki szájába veszi

Megtanul látni

Büszke térd meghajlik

Magányos szem könnybe lábad

Rohanó lábak, feledik útjukat, megállnak

Tágas rét, zöldellő mező, harmatos hajnal gyümölcse

Zengő dal, szív ének

 

Boldog béke köszönti szívünket

Egymást ölelő szeretet

Múlt elveszik

Hegyek leomolnak

Világosság önti el szívünket

Világosság tölti be szemeinket

144000 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 266
„Visszadom szőlőtöket, és a halál völgyéből a reménység kapuját készítem. Úgy fogtok válaszolni nekem, mint amikor még fiatalok és tiszták  voltatok. Jó ideje elvetettétek a tanítást, és olyan áldozatokat mutattok be nekem, amelyek sohasem jutottak el hozzám. De irgalmamban azt mondom minden halálvölgynek:
Támadj fel!
Teljen meg minden sötét völgy az én Szavammal!
Hordják le a hegyeket és a dombokat, és váljanak legelővé!
Jöjjön ide mindenki, akinek homlokát szeretetem sóhajával megjelöltem, és egyen az élet fájáról!
Ma mindenkinek megadom a lehetőséget, hogy közvetlenül szent lakóhelyemről hallhassa hangomat. Hangom visszhangként zeng Jeruzsálemből és eléri a Föld minden lakóját. Senki sem mondhatja majd, hogy nem figyelmeztettelek benneteket.

Nemzetről nemzetre küldöm Szentlelkemet, hogy kiáradjon rátok. Állhatatosan küldöm hozzátok szolgáimat, a prófétákat, hogy emlékeztessenek benneteket, ki a ti Atyátok, elforduljatok gonosz cselekedeteiktől és engeszteljetek tetteitekért.

Eljövök hozzátok, nehogy istentelen elméleteket bálványozzatok. Elküldöm követeimet, hogy emlékeztessenek benneteket tanításomra, és hogy éljetek szentül, mert én Szent vagyok. Méltóvá kell válnotok, hogy eljövetelem napján  szemembe nézhessetek.”

144000 Creative Commons License 2006.12.29 0 0 265
Szűzanya kitartó leányai, Garabandal kitartó tanúi

Fogjátok a kezet, mely Jézust nevelte

Érzitek a Szívet, mely Jézust hordozza

Köszönet nektek, áldás és Béke

Köszönet Égből és földből

Köszönet

 

Jézus irgalom hálója oly nagy, oly terjedelmes

Jézus figyelme oly részletes

Keze nyoma ott van mindenen

Keze nyoma itt van, kint és bent

Nincs lépésünk, melyet ne igazgatna

Nem történik semmi, hol jelét ne mutatná

Ott van örömben, ott van bánatban, ott van élet viharában és ott van örömében, együtt örülve, mosolyát adva, ölelését nyújtva

Egyszerű Veled járni, csak Reád kell nézni

Egyszerű Hozzád beszélni, hinni

Egyszerű, csak Benned kell maradni

S ha világ pillanatot elragadja, adsz jelet visszatérni, kezedbe kimaradt perceket letenni

Veled nincs nehézség, nincs mélység és magasság, nincs félelem, ki állhatna ellen ?

Veled a madár is szebben dalol, Veled a könnycsepp mosoly lesz

Csend megtelik énekkel, édes örömmel

S két kedves élő szó, jó Veled

144000 Creative Commons License 2006.12.28 0 0 264
„Ébredjetek, szeretteim! Szabadítótok vagyok, a keresztre feszített, a ti Megváltótok. Érezzétek szeretetemet!... A ti kedvetekért jöttem el, hogy növeljem a szeretetet, és mérsékeljem a gonoszságot. Azért jöttem, hogy ellássam lelketeket mindazzal, amiben hiányt szenved. Ne féljetek kicsinyeim, hiszen jóságos vagyok, én vagyok a Magasságbeli. Bízzatok tehát, mert Atyátok karjaiban vagytok. Én, a Szentháromság egy és ugyanaz vagyok.  Teljesen adjátok át magatokat nekem, és engedjétek, hogy a világosság élő oszlopaivá alakítsalak benneteket. Engedjétek, hogy mindenemet, amim van, megosszam veletek!  Szeretlek benneteket! Szeretteim, e sötét világban már csak pislákol a fény, mert a gonosz lélek még azt a kis világosságot is ki akarja oltani, ami még a világban van. A ti nemzedéketek kegyetlen örömét leli abban, hogy a rosszat jónak nevezi, a jót pedig rossznak. Könyörület nélkül, szüntelenül káromolják Szent Nevemet, és most még inkább készek rá, mint valaha, hogy az ördög felé forduljanak és lába elé térdeljenek. Mennyire szenvedek, amikor ezt látom! Érezzétek Szentséges Szívemet, mennyire össze van törve, mennyire vérzik, amikor ez a halott korszak hozzám kötő köldökzsinórját igyekszik elvágni, hogy azután örömmel nevezhesse magát istentelennek.  Hogy azt mondhassák: "Nem szükséges arra gondolni, hogy kihez tartozunk. Íme, szabadok vagyunk, kimegyünk és építünk egy bábeli tornyot. Nem így tettünk azelőtt is? Miért legyünk Istenhez kötve? Mit nyerünk az Ő törvényeivel?"Mindezt azért teszik, mivel sohasem ismerték az Atyát, és engem sem. E nemzedék nagyobb része Baál-imádó, igen. Őseik leszármazottjai ők, akik hamis isteneket imádtak. Amit tesznek, az elhervasztja lelküket, mivel elvágták a köldökzsinórt, amely hozzám kötötte őket, és táplálta lelküket... Önként mennek az örök tűzbe, megtámadják Szent Nevemet, és szándékosan provokálnak... Jöjjetek, hívtalak benneteket, és ti meghallottatok engem. Én vagyok a ti Uratok, és ti vagytok az én népem, az én tulajdonom. Fogadjatok szeretettel és békével! A Föld tisztátalanná vált e nemzedék lába alatt, ezért száll le rájuk a magasból tisztító tüzem, hogy megtisztítsa a szurkos talajt. Emeljétek hozzám lelketeket, és legyetek eggyé velem! Fogadjátok az én békémet! Megáldalak benneteket, és mindazt, amit megáldásra magatokkal hoztatok. Az én leheletem van minden ikonon és kegytárgyon.  Legyetek egy!


Legyetek szentek, mivel én Szent vagyok. Olvassátok Szavamat, értem éljetek, és csak énértem! Viszonozzátok szeretettel a gonoszságot! Legyetek olyanok, mint a szőlővesszők, amelyek a szőlőtőről hajtanak ki. Hamarosan rügyezni és bimbózni fogtok, és gyümölccsel töltitek el a világot.  Fogadjátok békémet, maradjatok keblemen! Az én Nevem Szent, ezért legyetek ti is szentek! Jöjjetek!  


Én vagyok. A Szeretet közel van hozzátok, ne féljetek. Jöjjetek, csupán szeretetet kérek tőletek, a szeretet viszonzását. Az én békém a tiétek, vegyétek békémet, hogy tovább adhassátok másoknak!  Ne tegyetek rosszat! Egyesüljetek! Egyesüljetek, és legyetek eggyé, miként én és az Atya is egy és ugyanaz vagyunk. Béke... Béke, jöjjetek és kössetek velem békét, a Szeretet szól most hozzátok!”

144000 Creative Commons License 2006.12.26 0 0 263

„Emmanuel, jöjj,
jöjj Kedvesem,
jöjj, és keltsd újból életre lelkemet!
Jöjj, adj életet lelkemnek!

Ó, Atyának szeretett Fia,
kinyitottam szívem ajtaját,
sokáig kell várnom,
hogy szobámba lépj?
Ha csupán áthaladsz szívemen,
illatod
különleges áradata marad
nyomodban.
Szereteted meggyógyítja
szegény lelkemet.
Szeretet Lelke!
Csupán részemet add nekem szeretetedből!
Emmanuel, jöjj,
jöjj, Te Tökéletes,
jöjj, és ragadd magaddal lelkemet,
hogy ne lásson szükséget
nyomorúságos Szívem!

Ó Atyának szeretett Fia,
mily szépséges vagy!
Magasságbelinek Fia,
ki olyan, mint Te?
Jöjj, és vezess lábad nyomában!
Együtt fogjuk megtenni az utat.
Követni fogjuk a jeleket,
melyeket Atyád keze hagyott,
hogy gyönyörűsége kertjébe vezessen.
Egy szívvel és egy lélekkel
fogjuk követni, Kedvesem,
azt az édes illatnyomot,
amelyet Atyád hagyott számomra.
Bátorításomra
zafírokat terített utamra.
Megnyugtatásomra olajjal írta rá
egész valómra Szent Nevét.

Ó Atyának szeretett Fia,
Te, akinek kezéből
feltámadásod óta
tiszta mirha csordul,
jöjj és vidítsd fel lelkemet!
Egyetlen pillantásod
elég lesz ahhoz,
hogy lelkemet
megnyugtassa és lecsendesítse,
elég lesz ahhoz,
hogy szememet felvidítsa
szent színed előtt.

Kertem Lehelete,
lelkem Forrása,
magasztos szeretet Forrása,
imádandó és Szent,
Te, akiből a termékenység ered,
áraszd ki Lelkedet az egész emberiségre!
Mutasd meg nagy szeretetedet
a mennyben és a Földön!

Ó Atyának szeretett Fia!
Mily tökéletes a Te szépséged!
Kihez hasonlítsalak Téged,
ki életem lettél?
Tömjénófüst oszlophoz,
szikrázó fénysugárhoz?
A tiszta mirha illatáradatához?
Fenségben állsz előttem, Uram,
és mintha királynő lennék,
magadhoz emelsz,
hogy átöleld lelkemet,
és gyengéd szeretettel fülembe susogd:

"Galambom, beteg vagyok
az irántad érzett szeretettől.
A magasságos égből jövök,
hogy meglátogassalak.
Letettem koronámat,
leszálltam trónomról,
nem késlekedem.
Most már csak kis idő,
nagyon kis idő,
és az átok fel lesz oldva.
Megújítalak benneteket,
és visszaadom
istenségeteket.
Kedvesem, az élet forrásából
ingyen adok vizet neked,
aki szeretetemre szomjazol.
Királyod nem pihen addig,
Lelkem kedvese,
míg meg nem engeded,
hogy szája csókjával tegye,
isteni pecsétjét szívedre.
Nem láttad,
miként sötétül el a Nap,
valahányszor kételkedsz szeretetemben?
Közeledj hozzám, drága lélek,
és én Szentséges Szívemből
rád öntöm azt a
mérhetetlen kincset,
amit egyedül neked tettem félre,
hogy széppé tegye lelkedet,
mint tavasz idején,
és elefántcsonttoronnyá,
mennyországgá tegye egyedül az én számomra.
Nem vetted észre,
hogyan oltottalak magamba?
Hadd halljam újból hangodat!..."

Mily ragyogó vagy,
Felkent,
Istennek áldozati Báránya,
angyalaid és a szentek körében!
Atyának tükörképe,
Te Ellenállhatatlan,
háromszorosan szent Világosság,
Egy a Háromban,
Három az Egyetlen Világosságban,
ki ezer Napnál is fényesebb,
miképpen találtál méltónak arra,
hogy lássam a Fiút,
és a Fiúban az Atyát?

"Nem hallottad, galambom,
hogy az alázatosak örvendezni fognak bennem,
a szegények pedig
ujjongani fognak színem előtt?
Nem tudod,
hogy a nyomorúságosok az én gyengéim,
és mily gyönyörűség nekem
a szegényt tanítani?"

Istenem, Istenem!
Ki az, ki hajnalként kel föl
és úgy tündököl a homályban,
mint a hajnalcsillag?
Ki az, ki szebb a Holdnál,
ékessége a Nap,
és nyitva áll Szívének ajtaja?

A mennyország Királynője Ő,
az én Édesanyám és a te Édesanyád,
legkedvesebb az asszonyok között.
Szép, mint a menny,
ragyogó, mint dicsőségem,
egyedüli tökéletességében
ő az én Lelkem gyönyörűsége.
Ő az Asszony,
akinek fejét
tizenkét csillag koronázza,
dicsőségem edénye ő,
örök világosságom tükörképe.
Ő az, ki jelenlétének fényével
elhomályosít minden csillagot udvaromban.
Ő az igazi Világosságnak,
a testté vált és közöttünk lakozott
Igének
hordozó edénye.
Kegyelem ő a kegyelemben,
és a zsoltárosok
édes éneke.
Ő az én örömöm oka,
becsületem és büszkeségem.
Ő a mennyország kapuja,
ő mutatja meg gyermekeinek
országomba az utat.
Ő az én remekművem,
a ti Vigasztalótok
vigasztalója,
Megváltótok mellett a Társmegváltó,
és Szentlelkem menyasszonya.

Leányom,
mindaddig nem pihenek,
míg Édesanyám házába
nem viszlek,
az ő szobájába, ahol engem fogant,
hogy előttetek is felfedjem
szépségét.
Akkor előtted is egyszerre
világossá lesz minden misztérium,
mely azelőtt
a rejtelmek kútjának látszott,
én kedvesem.
Meg fogod érteni,
hogy e sötét pillanatban miért száll le
hozzátok udvaromból
a Napba öltözött Asszony.

Nézz előre galambom,
tekinteted járjon
egyenesen előtted!
Azon az úton fogok visszatérni,
szerelmem, amelyre ráléptem.
El fogok jönni,
és magam fogom szőlőmet gondozni.
Emmanuel veletek  lesz."”



 

144000 Creative Commons License 2006.12.25 0 0 262
„Még meddig kell bánkódnom amiatt, hogy nem figyelsz rám, nemzedék, amikor füledbe kiáltom, hogy tarts bűnbánatot! De lásd, felébresztem a holtakat, ezeket a semmirekellőket, kiknek magatartása ijesztő volt, és messze voltak a szentségtől. A világot az én tudásom és az én dicsőségem fogja betölteni, mert ahogy a vizek feltöltik a tengert, úgy jön el áradatként Lelkem is. Senki sem fogja tudni feltartóztatni Szentlelkem kiáradását.”

144000 Creative Commons License 2006.12.24 0 0 261
„Parancsolatokat adtam nektek kezdettől fogva. Azt kértem, hogy szeressetek engem, Uratokat, teljes szívetekből, teljes lelketekből és teljes elmétekből. Ma azt kérem tőletek, engedjétek meg, hogy megérintsem lelketeket, hogy szívetek dicsérni tudjon engem, és így szóljon hozzám: Sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem jelenvalók, sem jövendők, sem magasság, sem mélység, sem hatalmasságok, sem egyéb teremtmény nem léphet soha közétek és irántam való szeretetetek közé. Én vagyok a ti Erősségetek. Tudjátok, hogy szeretetemet még a legkisebbnek is kinyilvánítottam. Ne a világ fényeiben keressétek üdvösségeteket, mivel tudjátok, hogy a világ nem adhat nektek életet.

Trónom és a Bárány trónja hamarosan a helyén lesz, és lelketek meg fog gyógyulni az én természetfeletti világosságomban, mert én, a ti Atyátok meg akarom erősíteni lelketek emlékezetét, és szíveteket arra fogom indítani, hogy így énekeljetek nekem: Abba - Atyám! Mondom nektek, ti nem tartoztok e világhoz, miért hagyjátok újból és újból megtéveszteni magatokat?

Neveteken szólítalak benneteket, amióta megvetettem a Föld alapjait, de amikor békét ajánlottam, egyetemes békét, közületek majdnem mindenki háborút akart. Most mégis kiárasztom Szentlelkemet, hogy igazi alapjaitokra és arra emlékeztessen benneteket, hogy mindannyian az én ivadékaim vagytok. De ivadékom ma tele van holt szavakkal... Én vagyok a Szent Isten, aki elsőként tartott kezében benneteket. Még meddig akartok ellenállni annak a szemnek, amely elsőként látott titeket? És meddig akarja lelketek visszautasítani fájdalmas hívásomat? Közületek még sokan a vészthozó undokságot dajkálják lelkük legmélyén. Hát nem veszitek észre, hogy a vipera szed rá benneteket ismételten, ahogyan Ádámot és Évát rászedte? A Sátán fáradhatatlanul és alattomosan azt tanácsolja nektek, hogy vágjatok el minden mennyei köteléket, amely hozzám, a ti mennyei Atyátokhoz köt benneteket. Megbénította lelketek emlékezetét, hogy elhiggyétek, apátlanok vagytok és szakadékot készít közétek és közém, a ti Istenetek közé. A Sátán el akar választani benneteket Tőlem. El akarja vágni köldökzsinórotokat, amely velem egyesít benneteket és amelyen át az élet folyója árad belétek.   

Nemzedék, te még nem döntöttél mellettem. Mikor határozod el, hogy visszatérsz hozzám? Égő tűz és kénkövek között, pusztító láng által akarod-e átlépni e korszak küszöbét? Hogyan tudja lelked eladni az én dicsőségemet azért az értéktelen utánzatért, amelyet az ördög kínál fel neked mindennap? Tőlem kérjétek mindennapi kenyereteket, és megadom nektek! Miért hallgattok mindannyian olyan szívesen a viperára? Ti és én tudjuk, hogy a Sátán a hazugság atyja, miért hallgattok még mindig rá? Én, a ti Teremtőtök, a ti Atyátok vagyok, és visszahívlak magamhoz benneteket. Higgyetek fájdalmas kiáltásaimnak! A lázadóval akartok továbbra is barátkozni, vagy kegyesen leszálltok trónotokról és bűnbánatot tartotok? Nektek kell határoznotok! Már nincs sok idő hátra!

Emlékeztetlek benneteket, hogy óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik pusztítást végeznek lelketekben és félremagyarázzák az Evangéliumot. Azt mondják nektek, hogy nem azért van veletek a Szentlélek, hogy emlékeztessen benneteket alapjaitokra és arra, hogy honnan jöttetek. Máris pusztítást végeztek lelketekben, és mély szakadékot ástak köztetek és köztem, a ti Atyátok között. Ne engedjétek nekik, hogy növeljék ezt a pusztítást lelketekben, és félrevezessenek benneteket, mondván, hogy árván hagytalak benneteket. Ezek a hamis próféták Fiamat, Jézust hazugnak mondták és az Evangéliumot visszhangzó cimbalommá, kongó ürességgé alakították. Szavaimat tátongó sírrá tették. Ezért óvakodjatok ezektől a hamis tanítóktól, akik azt mondják, hogy Szentlelkem nem száll le azért, hogy csodákat és jeleket műveljen bennetek. Óvakodjatok azoktól, akik elítélik Szentlelkemet! Napjaitokban a Szentlélek még inkább emlékeztet benneteket alapjaitokra. Óvakodjatok azoktól, akik megtartják a vallás külső látszatát, de elvetik belső erejét! Azt a belső erőt, ami az én Szentlelkem.

És ha közületek bárkit megrágalmaznak és visszautasítanak, mert az igazság mellett tanúskodik, forduljatok Szent Édesanyátokhoz! Meg fogja vigasztalni lelketeket, és bátorságot önt belétek. Ha a világ szembetűnő sebeket üt rajtatok, forduljatok Édesanyátokhoz, anyai szeretetével és jóságával fogja ápolni sebeiteket. Ahogyan szeretett Fiamra vigyázott, úgy fog rátok is vigyázni. Nyomorúságotokban és bajotokban repülve jön hozzátok, a Szívébe fogad, ugyanabba a Szívbe, amelyben Megváltótokat foganta. Szent Égi Édesanyátok irántam való szeretetre tanítva mutatja meg, miként terjesszétek ki országomat a Földön. A Szeretet legyen életetek alapelve! A szeretet legyen gyökeretek!

Engedjétek, hogy én, a ti Atyátok magamhoz kösselek benneteket! Engedjétek, hogy megérintsem lelketeket! Jöjjetek hozzám, siessetek karomba! Van-e annál nagyobb boldogság, mint ha az a kéz tart benneteket, amely megteremtett? Tegyétek szájamra fületeket, ez a száj lehelt belétek életet! A föld porából keltettelek életre benneteket, hogy meghódítsátok a Földet. Megérintettelek és megkértelek benneteket, hogy figyeljetek szavamra ezentúl. Jöjjetek, rendbe kell hozni szíveteket, hagyjátok el a bűnöket, amelyek beszennyezik lelketeket, és egész szívetekkel

SZENTELJÉTEK MEG NEVEMET!”

144000 Creative Commons License 2006.12.23 0 0 260
Életadó Folyó

Szavad igaz, szavad egyszerű

Szavad úgy van, mint mondod

Szavad Forrás, értelem nyitója, szív kulcsa

Hívó jel, gyújtó jel, igaz manna

Étel és Ital

Jó tanács

Kézen fogva tanító

Gyengéd támasz

144000 Creative Commons License 2006.12.22 0 0 259

„Áldott nemzetek, áldott népek, áldott teremtés! Hogyan lehet, hogy ellenálltok szeretetemnek, és elkóboroltatok, hogy a Sátán könnyű prédájává váljatok? Honnan vettétek a bátorságot, hogy ok nélkül kiejtsétek Nevemet?
Az a lélek, aki benned van, nemzedék, az lázadó lélek, arra csábít téged, hogy élj érzékies életet, céltalan életet, istentelen életet, és cseréld a szentséget romlottságra.

  Ó nemzedék! 
  Hova lett a minket összekötő jel? 
  Mit tettél vele? 
  Hova lett belém vetett hited? 
  Hogyan jutottál odáig, hogy feladj engem?

Nem hallottad még, hogy amennyivel közelebb jössz hozzám, én is annyival közeledem hozzád? Szegezd rám tekintetedet anélkül, hogy balra vagy jobbra néznél!”

144000 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 258
Nem tudtuk és meghaltunk

Nem láttuk és pusztaságban jártunk

Nem akartuk és gyilkoltunk

Gyűlöletet, mint napi étket éltük

Kezünk fogott korbácsot és nevetett

Szívünk sötétségben örvendett

És néha valami felsírt bennünk

 

Kerestük boldogságot és közben öltünk

Kutattuk és élő falat döntöttünk

Gonoszságra egymásra mosolyogtunk

Kihasználtunk és sebeket ejtettünk

És néha valami felsírt bennünk

 

Mikor két szív szerelme önzetlen és egyik megbántja kedvesét, úgy tettünk Veled

Nem tudtuk mit teszünk, ha gondolat jött, értelem gyorsan ellene tett

Nélküled és ellened, magunknak, magunkért

Ó nagyon fáj ez Neked

 

Mikor Szívedbe vonod szívünket, tüzed oly enyhet adó, oly gyöngéd

Mikor Folyód elönt bennünk, tudjuk boldogságot

Mikor átölelsz oly kedvesen teszed

Mikor vagy, mikor vagy kint és bent, oly jó Veled

Úgy vagy velünk mint barát, mint szeretett kedves, mint gondoskodó Apa, mint gondoskodó Anya, s szereteted közben szeretetünkhöz ér, Szíved szívünkhöz ér, egyek vagyunk Benned, egyek szeretetedben, együtt édes kertedben, napsugárban szerető fényedben, vakító fehérségedben

144000 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 257
„Én vagyok. Béke veletek, drága lelkek, érezzetek engem, érezzétek jelenlétemet, közöttetek  vagyok. Jöjjetek, és vegyétek le ezt a fátylat, amely szemetekre nehezedik, és szemléljetek engem dicsőségemben! Tudom, hogy milyen gyengék vagytok, megrázkódtat és lever benneteket még a legkisebb vihar is, amelyet ellenségem támaszt, de ne keseredjetek el ebben a lázadó időben, mert én, az Úr, aki menedéketek és vigasztalótok vagyok, mindig igen közel vagyok hozzátok. Én vagyok a szűkölködők és az elkeseredettek menedéke, oltalomhely a viharokban, melyeket ellenségem támaszt, ki nem apadó forrás a szomjazóknak, árnyék, amely megvéd titeket a tikkasztó széltől ebben a pusztaságban, ahol most éltek. Szentséges Szívem tárva-nyitva áll, hogy fogadjon és megpihentessen benneteket. Én vagyok a Szeretet, aki minden lelket megkeres szeretetével és vigasztalásával. Én vagyok a Szeretet, aki örökké szeret benneteket, értitek? Leszállok égi trónomról, leereszkedem hozzátok, hogy magamhoz emeljelek benneteket, és közvetlenül mennyei éléstáramból tápláljam lelketeket. Eljövök hozzátok, éhező bárányaim, eljövök hogy két karom melegségébe gyűjtselek össze titeket. A ti kedvetekért megsokszorozom nektek adott kegyelmeimet, és szeretetem égő lángjával keltem életre halottaitokat. Eljövök, kezemben hozom Szentséges Szívemet, és felkínálom nektek. Elfogadjátok? Kedveseim, közel van már az a nap, amikor minden látomás beigazolódik. Hamarosan beteljesedik minden látomás, még a ti életetek folyamán. Ezért tehát nyissátok ki szíveteket, és próbáljátok megérteni, hogy miért árad kegyelmem Lelke oly bőségesen erre a nemzedékre. Közeledik az a nap, amikor egyetlen pásztor alatt, egy szent tabernákulum körül lesz eggyé ez a nemzedék. És én, az Úr leszek közöttük az egyetlen Úr. Imádkozzatok tehát szeretteim, imádkozzatok ezért az egységért, amelynek előkészítésén én, az Úr már munkálkodom. Most szétszórtak benneteket, és legelőitek kopárak. Az egész menny hallotta pásztorom jajveszékelését, mert a káinok darabokra törték, pásztorbotját, darabokra törték az egységet, hogy megtörjék közöttük a testvériséget. Közel van már azonban Testem dicsőséges napja, és mekkora öröm lesz az! A csodák napja lesz, és begyógyulnak Sebeim, amelyeket legjobb barátom házában kaptam. Szentséges Szívem ma tiszta szeretetet kér, mindössze arra van szükségem, hogy viszonozzátok a szeretetet. Vajon nem szeretetből ajánlottam-e föl magamat, mint illatáldozatot és áldozati adományt? Túl sokat kérek, ha azt mondom, hogy adjátok át magatokat nekem? Túl sok, ha egy kevés hálát, és szeretetem viszonzását kérem? A Szeretet szeretetet kér, a Szeretet szeretetre szomjúhozik, a Szeretet azt kéri, hogy viszonozzátok szeretetét! Ne lázadjatok törvényem ellen, amely a Szeretet törvénye. Ó kedveseim, mennyire szeretlek benneteket! Miért hagytok fel annyian imádásommal? Arra emlékeztetlek benneteket, hogy jelen vagyok ebben a szent órában. Angyalaim és kerubjaim körében állok csendben előttetek. Én, a Szentek Szentje adtam nektek ezt a nevet: szeretteim. Megbocsátottam nektek, bár vétkeztetek ellenem. Az én ivadékaim vagytok! Vajon ott látlak-e majd benneteket a meghirdetett szentségimádáson, szeretett gyermekeim? Vajon felkeltek-e és eljöttök-e hozzám, aki tabernákulumban várok rátok? Jöjjetek hozzám, jöjjetek hozzám!... Ne utasítsátok vissza, amit a Lélek kínál nektek e napokban! Maradjatok meg az én szeretetemben, és fogadjátok el irgalmamat! Gondoljatok arra, hogy minden elmúlik, hogy semmi sem marad meg, és egy napon minden elenyészik, de a ti lelketek örökké él. Én, az Úr minden jelenlévőt megáldok, az én békémet adom nektek, hogy ti is továbbadjátok másoknak!”

Hunsdorfer Creative Commons License 2006.12.19 0 0 256
Békés karácsonyt kívánok!
144000 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 255
Hegyek kelnek síkság ellen

Szakadék Folyó ellen

Sötétség veszi fény álarcát

 

S ha csak egyetlen gyertya lángol

Szelíd fénye megtöri

Ha imádság kell ellene

Ereje eloszlik

Fény ér Fényhez

Láng ér lánghoz

Üvöltő szörnyeteg vakon tombol

 

Szelíd türelem áldozattal terjed

Felvett imádsága mint nektárt gyűjtő méh száll

Abroncsot tör, ködöt oszlat

 

Minden sivatagban töltött perc életet ad

Minden testet legyőző akarat életet ad

Élet kel élet mellé

Hála hála mellé

Imádság imádság mellé

 

Nincs elveszett gondolat

Nincs elveszett türelem

Nincs elveszett tűrő szeretet

 

Adod a keresztet, mit vinnünk kell

Mutatod az utat mit járnunk kell

S adsz  erőt, nehéz küzdelemre boldog mosolyt

Jó Veled

144000 Creative Commons License 2006.12.18 0 0 254
Figyelsz minden kiejtett szót

Figyelsz minden gondolatot

Cselekvő kezét vezeted, lépteit Szívedbe vezeted

 

Kérsz kérést, hogy tehesd

Kérsz hozzá szót, átélt könnyeket

Áldozatra segítséged adod, hű Szívedet adod

 

Köszönetre arcod kisimul

Egyszerű beszélgetésre könnyed pereg

S adsz, kérés nélkül adsz, többet

 

S ha szív szívvel összeérve jut Szívedbe

Mindent megteszel

Áldásod megadod

 

Áldod a Hozzád elérőt

Áldod az úton lépőt

S megáldod a bűnöst

 

Áldásod rajtunk nyugszik

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!