Keresés

Részletes keresés

seven update sorbi Creative Commons License 2017.03.30 -1 0 749

Ja, bocsánat!

:D

Előzmény: verisae (744)
Jaka46 Creative Commons License 2017.03.30 0 2 748

Az amerikai külügyminisztérium is tiltakozott az eljárás ellen!

verisae Creative Commons License 2017.03.30 -2 1 747

Ugyanezt csinálta a Népszabadsággal is. Kiherélnek ezek minden értéket, de nem csoda, rég nincsenek már fékek meg ellensúlyok. Már a civileket is kiherélik. Nem csoda, hogy fogy a magyar is, kiherélnek ezek mindenkit.

S miért? Focipálya, az bezzeg van. Szarásig.

Előzmény: Jaka46 (740)
Jaka46 Creative Commons License 2017.03.30 0 2 746

Pl-ul:Lettország

Előzmény: Hun a nagyanyám? (743)
Hun a nagyanyám? Creative Commons License 2017.03.30 -3 0 745

Már vannak jelentkezők ha nekünk nem kell az egyetem

Nem túlozzunk:  Egy jelentkező van. Vigyék mihamarabb!

verisae Creative Commons License 2017.03.30 -3 0 744

Mi az, hogy melyik szakon? Hát az összes szakon!

Előzmény: seven update sorbi (734)
Hun a nagyanyám? Creative Commons License 2017.03.30 -3 0 743

Örvendetes, amit művel a kormány.  Vilniusz várja a Soros-egyetemet!

Pozitív Visszacsatolás Creative Commons License 2017.03.30 -4 2 742

Szerintem a CEU kivonul, pedig minden szinten a legjobb képzést nyújtotta...

Megint itt vagyunk.

Tipikus libsi dogma:

Mi hagymaszagú bőgatyás magyarok mindenhez hülyék vagyunk, még egy rendes egyetemet se vagyunk képesek megszervezni.

Bezzeg Soros egyeteme, az már döfi, azt meg lehet nézni! Gyarmattartóink milyen elégedettek a kimenettel !

Észre kellene venni, hogy nem ugyanaz a kockára vágott csereszabatos tenyészállomány kell egy saját útját próbáló országnak, mint az erkölcsöket totálisan felrúgó profitvadász multiknak.

Az ország fejlődése NEM a nyugati érdekek kritikátlan kiszolgálásától függ, hanem attól, hogy hogyan tudjuk SAJÁT érdekeinekt érvényesíteni, és ezt NEM Soros egyetemein fogják a halgatók fejébe beleültetni.

Előzmény: verisae (731)
Hun a nagyanyám? Creative Commons License 2017.03.30 -5 2 741

Szerintem a CEU kivonul

A nagyszakállú próféta szóljon belőled.

Orbán szisztematikusan teszi tönkre Magyarországot.

Igen, számotokra, balliberális!  Nagyon jól csinálja. :)))

Jaka46 Creative Commons License 2017.03.30 0 2 740

Már vannak jelentkezők ha nekünk nem kell az egyetem,sajnálatos amiit művel a kormány.

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -5 0 739

A matematika kivételével az összes a büfé- és ruhatárszakos tudományág területre tartozik. Ha nincs protekciód, nem találsz komolyra vehető munkahelyet ezekkel a szakokkal. Annyit megtanulnak, hogy kell hangoskodni a médiában, hogy úgy tűnjön nekik van igazuk.

Habár a mostani szemlélettel a matematikát is lehet alternatívan tanítani.

"Továbbá kérdéses, hogy van-e olyan, hogy "Középkortudomány". Ti. miért csak külön a középkor?"

Most próbálják helyreállítani a kitalált középkort. Hatalmas "szakirodalma" van az elcsalt 300 évnek.

Előzmény: Hesperia 2 (621)
Jaka46 Creative Commons License 2017.03.30 0 2 738

https://www.ceu.edu/hu/kee

Közép-európai egyetem.

AeNau Creative Commons License 2017.03.30 -4 1 737

Írtam, a történészt sem finanszírozná a cégem....

Előzmény: voks02 (729)
Jaka46 Creative Commons License 2017.03.30 0 2 736

http://mno.hu/belfold/a-ceu-n-tanul-a-helyettes-allamtitkar-a-tandijat-a-tarca-fizeti-2392529

A CEU-n tanul a helyettes államtitkár,a tandíját a tárca fizeti.

Pozitív Visszacsatolás Creative Commons License 2017.03.30 -3 2 735

de pl. egy nagy ceg hr osztalyan egyatalan nem baj ha van valakinek gender studies-bol diplomaja.

Ja... Persze... hogy valaki végre elmagyarázza, hogy miért kell 58 külön WC-t építeni...

Előzmény: altimus (711)
seven update sorbi Creative Commons License 2017.03.30 -4 1 734

"pedig minden szinten a legjobb képzést nyújtotta"

Ez így csak egy blöff. Konkrétan mely szakokon nyújtott jobb képzést konkrétan mely más egyetemek

ugyanolyan szakú képzésével szemben?

IszikeMagaszaki Creative Commons License 2017.03.30 0 1 733

Hanem?

Előzmény: az isteni Higgs bozon (305)
verisae Creative Commons License 2017.03.30 -1 2 732

Ennyi! Minek ment oda? Na és.

Előzmény: altimus (727)
verisae Creative Commons License 2017.03.30 -1 2 731

Szerintem a CEU kivonul, pedig minden szinten a legjobb képzést nyújtotta. Orbán szisztematikusan teszi tönkre Magyarországot.

Előzmény: voks02 (729)
pert2 Creative Commons License 2017.03.30 -1 4 730

Jopar magyar egyetemen mar van kuruzslokepzes is, ehhez kepest a ceus kepzes teljesen veszelytelen a msgyarok egeszsegere.

voks02 Creative Commons License 2017.03.30 0 3 729

2. Bizonyára vannak akiknek hasznos a CEU képzés. Ha a cégnek hasznos finanszírozza, ha nem akkor nem...   Miért baj az, ha valakiinek nem nyújt használható képzést a CEU?

A legkevésbé sem baj. A baj pusztán annyi volt, hogy megpróbáltál úgy tenni, mintha a CEU-n csak a genderrel foglalkoznának, semmi mással, tehát ezért nem nyújtanának neked és a cégednek hasznos képzést. De ez természetesen nem igaz, így ez a kötözködésed semmi más nem volt, mint buta kötözködés. Erre mutattam rá.

Előzmény: AeNau (724)
AeNau Creative Commons License 2017.03.30 -3 1 728

:)))  te még sosem csináltál végi üzleti tervezést mondjuk egy multinál....

tudod, ahol a cél számokból (KPI; bench mark, meg efféle bohóságok) bontod le a feladatokat, erőforrásokat......

Aztán a való világ alakulásának megfelelően ezt újradolgozod az üzleti évben legalább 3X

Előzmény: altimus (716)
altimus Creative Commons License 2017.03.30 0 3 727

senki nem gyozkod teged semmirol. ha neked nem megfelelo a ceu kepzese akkor ne menj meg a kozelebe se.

Előzmény: AeNau (720)
altimus Creative Commons License 2017.03.30 0 3 726

> 2. Bizonyára vannak akiknek hasznos a CEU képzés. Ha a cégnek hasznos finanszírozza, ha nem akkor nem...   Miért baj az, ha valakiinek nem nyújt használható képzést a CEU?

nem baj, miert lenne baj. szerintem senki nem irta azt, hogy baj az, hogy szamodra nem nyujt hasznalhato kepzest a ceu. szamodra se baj, mert tanulhatsz mashol, ahol elered a szamodra hasznos szakokat, vegzettseget. a ceu szamara se baj, majdcsak meglesznek nelkuled is.

Előzmény: AeNau (724)
AeNau Creative Commons License 2017.03.30 -4 1 725

Hohóóó  szerintem ezt beszéld meg a társadalmi nemek konzulenseddel...

nem kicsit voltál rasszista és gyülölködő....

Előzmény: voks02 (722)
AeNau Creative Commons License 2017.03.30 -4 2 724

Nézd szeretnél hadakozni de így nem megy neked.

1. nem mondtam hogy nincs rá szükség. Ezért ne is várj tőlem olyan érveket hogy miért nincs szükség rá. A van igény, akkor szükség van rá. színvonaltól, oktatott tárgyaktól függetlenül. sámánképzésre is van igény

2. Bizonyára vannak akiknek hasznos a CEU képzés. Ha a cégnek hasznos finanszírozza, ha nem akkor nem...   Miért baj az, ha valakiinek nem nyújt használható képzést a CEU?

Előzmény: voks02 (718)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.03.30 0 1 723
voks02 Creative Commons License 2017.03.30 0 2 722

Én azt írtam, hogy cégemnek nem érték az ottani képzés, ezért nem is finanszírozza. Erre elkezdtek győzködni hogy milyen jó is az, és még mester képzés is van...

A cégednek nem érték a CEU business iskolájának valamelyik kézpése? Honnan tudod? Egyébként lehet, hogy valami pestkörnyéki varrodában dolgozol takarítóként, ebben az esetben valóban igazad is van. :-)

Előzmény: AeNau (720)
AeNau Creative Commons License 2017.03.30 -3 1 721

Neked megérte. én más jellegűt akartam (nem CEU)  de hát az idő, meg egyéb dolgok miatt letettem róla...

Előzmény: altimus (719)
AeNau Creative Commons License 2017.03.30 -4 1 720

"mi a problemad tulajdonkeppen?"

Nekem?  

Én azt írtam, hogy cégemnek nem érték az ottani képzés, ezért nem is finanszírozza. Erre elkezdtek győzködni hogy milyen jó is az, és még mester képzés is van....

"egy nagy ceg hr osztalyan egyatalan nem baj ha van valakinek gender studies-bol diplomaja."

persze, hogy nem baj. A kovácsműhelyben sem baj ha valamelyik szaki szerez egy ilyen papírt....  más kérdés hogy jobb lesz-e tőle a végtermék, vagy javul-e a munkaerő toborzás, megtartás hatékonysága...

nyilván egy munkáltató értékeli a tanmenetet mielőtt ilyenbe belemegy....

Előzmény: altimus (711)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!