Keresés

Részletes keresés

norts Creative Commons License 2002.02.14 0 0 948
-Hi!

ha valakinek lenne eladó Björk maxija, vagy akármi érdekessége az official lemezeken kívül,
vagy van CD-re irható MP3 rare kollekciója, vagy eladna írt CD-t ritkaságokból, az irjon már

russel20@freemail.hu

Salax Creative Commons License 2002.02.13 0 0 947
Voltam a Musiclandben. Márcsak három CD volt, persze a remixek. A B.Q.-s érdekelt volna. Ha topictárs vette meg, tegyen róla legalább egy bészámolót. Nyálcsorgatás végett.
Előzmény: Cs. András (942)
dmass Creative Commons License 2002.02.07 0 0 946
Hello

Az I've Seen It All klippel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Egy éve láttam a klippet, azonban a végleges, filmes betét helyett egy eltérő verzióval találkoztam. Ebben a klippben björk a vonat platóján szökdécselt, rövid szoknyát viselt és mosolygott.Továbbá nem napsütés, hanem borult esős idő volt. A klipp csak e rövid részletét láttam, és nem tudom hogy ilyen valóban létezik-e? ...mert akiket kérdeztem tagadták, hogy létezne ilyen verzió. Esetleg ti tudtok valamit...

köszönettel:
dmass

kutykurutty Creative Commons License 2002.02.05 0 0 945
Megoldodott....
Előzmény: kutykurutty (944)
kutykurutty Creative Commons License 2002.02.03 0 0 944
Hi !

Dancer In The Dark DVD-rol valami hozzaerto nem szedne le nekem a magyar feliratot ?

Ginnie Mannox Creative Commons License 2002.02.02 0 0 943
Gyorsasag, megbizhatosag, barhovaelmegyekertekepesseg....
:))) en szeretnek en en en
Előzmény: Cs. András (942)
Cs. András Creative Commons License 2002.02.02 0 0 942
Egy csomó bootleg cédé a Musiclandben! Pl. a tibetes koncert, B Quartet dupla cd, remixes válogatás és a legelső B album... igen, a LEGelső!
Továbbá: ki szeretne nekem ezekről másolatot készíteni? :o)
Salax Creative Commons License 2002.02.01 0 0 941
Naná, majd 3 m(ásod)p(ercen) belül!
Amúgy még soha semmit sem sikerült befejeznem, de most...
Előzmény: Traider (939)
MacFly Creative Commons License 2002.01.31 0 0 940
Talan nem reklamoztak annyira, ezert mondom, hogy a matol jatszott es kifacsart cimet kapott Libido - Vissza az ösztönökhöz (Human Nature) rendezoje az a Michel Gondry, aki a Human Behaviour, Army of Me, Isobel, Hyperballad, Jňga, Bachelorette klipeket is farbrikalta. (a producer pedig a masik kliprendezo, Spike Jonze - Being John Malkovich)
en meg nem lattam, de csak most jottem ra mi is ez ;)
Traider Creative Commons License 2002.01.31 0 0 939
...formátumban?
Előzmény: Salax (938)
Salax Creative Commons License 2002.01.31 0 0 938
Az izladi (nyelvű) dalai engem is érdekelnek. Ha valaki feldobná mp3...
Előzmény: Courage the cowardly dog (930)
iron lion zion Creative Commons License 2002.01.31 0 0 937
ja... egy empéhárom cédém velük van tele :-)

Hétfőn volt a DitD feliratosan az hbo-n, barátnőméknek van hbo-ja, meg már rég rászabadítottam Björkre amúgy is, és adtam neki kazettát, vegye fel, majd átveszük neki is, aztán nyolc előtt öt perccel jön a telefon, hogy most mondta a húga, hogy a video kicsit szarakodik, nem mindig vesz fel hangot.... nabassz... lionka pánixerűen elkezdi körbetelefonálni az ismerőseit, kinek van hbo-ja, kinek van szabad kazija, fel tudná-e venni.... végül sikerült, remélem elejétől, még nem találkzotam az illetővel, aki felvette... (szegény ma vizsgázik, én meg tegnap meg tegnapelőtt voltam, ezért).
Kis izgalom :-)

Előzmény: kaviat (936)
kaviat Creative Commons License 2002.01.31 0 0 936
hehe, ma reggel pont sigur ros-t hallgattam befelejövet.. nagyon ott van a zene

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: iron lion zion (935)
iron lion zion Creative Commons License 2002.01.31 0 0 935
viszont ki tudja ejteni a azokat a vicces külsejű Sigur Rós számcímeket, mink meg nem! :-)
Előzmény: Törölt nick (932)
kaviat Creative Commons License 2002.01.31 0 0 934
nekem a vespertine-ből a kedvencem az egész lemez.. viszont a selma is jézus. [+kaptam a filmet dévédén és nem birtam elsőre végignézni, annyira nyomasztó volt.. erre is rá kell készülni]

.kav]4t r.e.b.

Courage the cowardly dog Creative Commons License 2002.01.31 0 0 933
Tudtommal Björknek van egy lakása Londonban, és élt is ott egy darabig; hogy Amerikában élt-e, azt nem tudom. Szerintem nincs különösebb baj az english-ével, csak a kiejtése fura egy kicsit, "izlandiul ejti ki az angolt", vagy ilyesmi. Hogy szótárból keresi-e ki a szavakat, nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a Homogenic-nek úgy adta ezt a címet, hogy nem volt biztos benne, létezik-e ez a szó egyáltalán.

A Vespertine-ből tényleg sugárzik valami gyerekes öröm vagy elvágyódás, és nem tagadom, hogy nagyon szép, főleg a hárfás részek tetszenek nagyon, de a Selmasong és a Homogenic szerintem jobb volt. Néha úgy éreztem, Björk kezd egy kicsit elmenni az ezoterikus zene irányába, és ez annyira nem fogott meg.

Előzmény: Törölt nick (932)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.31 0 0 932
Nekem a Vespertine-ről a Cocoon nagyon bejön... És tökéletesen összhangban van a címével (kb. begubózás, bezárkózás). A Vespertine-en valóban nincs olyan dinamizmus, mint a többi lemezén, viszont minden szám ezt az elragadó bájos-gyermekes-vágyódó hangulatot sugározza. Plusz nekem ez music box-feeling és sound is nagyon bejön...
:-)

Más: nem igazán vagyok benne Björk életrajzában. Nem tudja vki, hogy mennyire profin beszéli az angolt? Egyáltalán ő Amerikában él (többet), vagy Izlandon? Az interjúi alapján nem tűnik túl "fluid"-nak az english-e. :-)
A kiejtése is kicsit merev, különös.

Talán furcsa lehet a kérdés, de a dalszövegei kapcsán gyakran van olyan érzésem, hogy direkte szótárból keresgéli a ritkábban használt, érdekes hangzású szavakat. A Vespertine szövegeiből mindenesetre keveset fogtam föl szótár nélkül, elsőre.

Előzmény: Courage the cowardly dog (930)
alexys Creative Commons License 2002.01.31 0 0 931
Ki látott már súlyos depresszióban szenvedő sikoltozó innuitot ?
Courage the cowardly dog Creative Commons License 2002.01.31 0 0 930
Sziasztok, Björk-rajongók!

Én sosem találkozom a lemezboltokban Björk remix-CD-ivel, csak a Telegram van meg. Lehet, hogy én vagyok a vaksi? Hol tudnám őket beszerezni? Esetleg olyan CD-t, amin izlandiul énekel?

Nekem a Selma volt a 10 pontos, meg a Homogenic, de a Vespertine-ért nem vagyok annyira oda. A Hidden place meg a Pagan poetry nagyon tetszik, de a többi dalból hiányolom azt a dinamizmust, amit úgy szeretek Björkben. Szerintem a csúcspont a Selmasongs volt, ennyire finoman kidolgozott zenét keveset hallani, bár maga a film annyira nem tetszett. Björk játékával nem volt semmi baj, de a film második része meglehetősen hatásvadászra sikeredett, és sokat rontott az összhatáson. De a jelenet, amikor a Cvaldára táncolnak a gyárban, az felülmúlhatatlan!

KingInk Creative Commons License 2002.01.29 0 0 929
srátzok!

hajólemlékszem voltmáritt szó a "cold sea" c. dologról. én mostan letöltöttem videoilag smárcsupán aza párkérdés maradt meg bennem h tulajonképp miez? honnan lehet cd-formátumban megszerezni? létezik-e hasonló (esetleg majnempontuggyanijjen) témájú izlandias gyöngyszem a világon?

hm?

Cs. András Creative Commons License 2002.01.15 0 0 928
Photo by Floria Sigismondi:

imaginary Creative Commons License 2002.01.14 0 0 927
hello

engem a szinkronhang zavart a legjobban
annyira hasonlított björkre, mint Makó Jeruzsálemtől IB)
bár biztosan túl jól ismerem a hangját ezernyi interjúból, aki meg nem, azt úgysem zavarja, de akkor is
meg egyébként is feliratozáspárti vagyok

bye

Előzmény: Salax (926)
Salax Creative Commons License 2002.01.14 0 0 926
A HBO is az alternatív kezdéssel adta le, szerintem ocsmány.
Előzmény: Traider (925)
Traider Creative Commons License 2002.01.11 0 0 925
Ezt én is olvastam róla, de a lemezen nem találtam ilyesmit...
Előzmény: imaginary (924)
imaginary Creative Commons License 2002.01.11 0 0 924
hail

úgy hallottam van alternatív befejezés is
ha így van, mi az?

imagi

Előzmény: Traider (923)
Traider Creative Commons License 2002.01.11 0 0 923
Én megvettem, a Corvin Mozi-ban 4490-ér'.
A borítókép tényleg nem egy nagy szám, a doboz puritán enteriőr-je csupán egy ezüst színű lemezt rejt, rajta a film angol (5.1) és magyar (2.0) hangsávval, a kép 2,35:1-es anamorf, kiváló minőségű.
Az extrák között van egy trailer, közvetlen dalelérés, making of (csak 4 perces és Björk nem is szerepel benne sajnos), alternatív kezdés (az overture alatt nem a feketéséget kell nézned, hanem szürreális alakzatokat, nagyon hangulatos).
A film miatt mindenképp érdemes megvenni, köszönet Odeon-nak, hogy felvállalta a kiadást!
Előzmény: sukka (921)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.01.10 0 0 922
halihó

Van vkinek teljes Táncos a setétben forgatókönyve?

(angol)

vagy hol van a neten?

sukka Creative Commons License 2002.01.10 0 0 921
Megvette már valaki az Odeon féle DVD-t? Az érdekelne, hogy milyen a belbecs, mert hát a külcsiny az elég low-end.
Traider Creative Commons License 2002.01.08 0 0 920
Ennyiér' gyakorlatilag megvenném :)
Thx!
Előzmény: Salax (919)
Salax Creative Commons License 2002.01.08 0 0 919
Tegnap láttam az Odeonban (Dunamozi mellett) gyakorlatilag ötezerért.
Előzmény: Traider (914)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!