sokszor jut eszembe az amitől menekültem - és az most miért is hiányzik ???? -------------igen, pont ilyesmit éreztem én is! :) de nagyon.... aztán elmúlt, kaptam pár baráti jó szót, és helyreálltam "agyilag"...
akkor még friss lakosok vagytok ti is - kutyás programban bármiben benne vagyok - cicát is szerettem volna - de ez a négy kiirtaná az biztos nem kockáztathatok - de most haragszom is rájuk - egy cic- csunyán megkarmolt és épp most gyült be a kezem miatta -
Szia - bocsánat - te már biztos alszol ma kicsit későn értünk haza - voltunk a lőtéren - meg megkerestünk egy nagyon régi barátot akivel 20 éve nem találkoztunk - jó volt beszélgetni vele -
a honvágy ismerős - még én sem érzem ezt a házat sajátomnak - ugy érzem mintha vendégségbe lennék itt - de azért majd csak kialakul az enyém tudat 8-)
nem volt még időm visszaolvasni - de pótolom igérem -
sokszor jut eszembe az amitő menekültem - és az most miért is hiányzik ????
Láttalak egy másik fórumban (90-es), én kicsit kevesebb,
de mozgó-társat, kutyás és macskás ismeretségeket is keresek,
ha gondolod.
Nagyon teccccc a képek, én nagyon szeretem a német juhász kutyákat, nekem az egyik előző az volt, a másik pedig +mudi keverék, de n.j-alkattal, nagyon szerettem, és nagyon hiányzik...
A csaut meg társaságba kellene vinni, de itt még nem nagyon találtunk társakat...
pedig már alig vagyok a cicás topicon, nincs időm visszaolvasni, és az idén topictalira sem tudtunk elmenni egyikre sem, egy éve voltunk, de ez egy másik téma,
ha a mail-címed publikus, akkor tudok átküldeni majd képeket, ha már bírod, szóval ha ADSL-es vagy... :)
Ha visszaolvastál, az elején én nagyon hepi voltam, mindennap valami jó történt, majd nézd +... :)
Nemrég volt egy hullámvölgy, amikor "honvágyam" lett a nagy főváros iránt, de ez sok miatt adódott...
No ez a szunyog kérdés nekem nagy csalódás - talán az egyetlen - mert megkérdeztem a volt tulajt hogy vannak-e, és határozottan kijelentette hogy nincsenek.
Pedig vannak és sokan - bár szerencsére korán elülnek.
Amig jó az idő addig kinn akarom etetni a kutyákat de 10 óra előtt megesznek a szunyogok, utána már jó.
Nekünk a megrendelés után egy héttel már bekötötték a netet, ami pont a költözés napjára esett - igy este már ment a pletyi ezerrel - pakolás helyett 8-))
Szia - a cicásoktól tudom én is a kiállitást - lehet hogy bemegyün megnézni hogy megismerjük a társaságot - bár lehet hogy egy kiállitás nem a legjobb időpont erre.
Merre laktok? - Illetve fogtok lakni? -Mi három hete költöztünk Csepelről. Egy régebbi házat vettünk meg - hatalmas a kert a kutyák nagyon élvezik.
Nekünk most épp az a gondunk, hogy szeretnénk elutazni,
de nincs senki, aki etetné a cicánkat... :((
Emiatt (is) utazás egy héttel elhalasztva.
De még mindig nemtom, hogy fogjuk megoldani...
Sajnos egész nyáron sok volt a szúnyog, ez bennünket is kínoz, ideköltözés előtt valaki mondta, hogy: ...és sok ott a szúnyog, de gondoltam, nem több, mint máshol...
Most már tudom, deeeeee, sokkal több, és rohadtul csípnek... :(
Mért nem szóltál, hogy jössz a búcsúba???
Én kimentem, de társaság híján nem ültem föl semmire, úgy nem az igazi,
viszont jól bevásároltam mézeskalácsból... :)
A búcsú nekem picit csalódás volt, többet vártam, de ez az én hibám.
Holnap Tököl-Százhalombatta NBIII-as meccs lesz, a Tököl most nagyon jól szerepel!
Este 9-kor meg a Jokerben Zsuzsa néni közbelép buli.
Én is itt! Hamarosan remélem több időm is lesz netelni, mert bár egész nap a munkahelyen a gép előtt ülök, itt nem ildomos netezgetni :-)
Viszont megrendeltem az Inviteltől az ADSL-t otthonra, hamarosan jönnek szerelni!
Volt valaki a búcsúban? Mi megnéztük, sőt, körhintára is ültünk, célbalövést is gyakoroltuk!
Nemsokára minden cuccunk kint lesz a házban, a pakolás utolsó fázisában vagyunk, csak hát autó nélkül nehézkes összeszervezni a szállítgatást. De szerencsére már főleg csak ruhák, meg edények vannak. Nagyon jó Tökölön, élvezem, amikor este hazafelé leszállunk a hévről, és hallani lehet a csendet... Csak az a baj, hogy olyankor már sötét van, és nem nagyon lehet kint lenni a kertben - nem is beszélve a szúnyogokról :-( Így csak hétvégén tudunk rendesen örülni a házikónknak!
Ja, ha valakit esetleg érdekel, hétvégén cicakiállítás lesz Pesten a SYMA rendezvénycsarnokban, mi is a tököli CBA-ban találtuk a szórólapját!
Az a gond, hogy nekem elég kevés időm van mostanában leülni a gép mellé, a lányom most kezdte az iskolát, így kicsit megváltozott az időbeosztásunk. Azért ha lehet beugrom, csak nem túl élvezetes a netezés gprs-en. :-)