Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
"a kormány vívmányait támadó Európai Unió mellett Soros Györgyé lehet leginkább ez a szerep."
Tudom, morbid, de mekkora pofára esés lenne, ha a Soros - mondjuk az ősszel - megtérne őseihez és a második vonalban meg egyszer csak nem lenne senki.
Ráadásul a Soros intézményei meg folytatnák ott, ahol éppen tartanak, mert hát ugye ők nem mindig a Soros álmoskönyve szerint dolgoznak és vannak sokan és értik is a szakmát.
Mint megjósoltam, a migrácsozás kifutott, hirtelen új ellenség és gyűlölnivaló kellett a fideszcsürhének:
A megszólalók azt még logikusnak látják, hogy a választásokhoz közeledve a Fidesznek égető szüksége van ellenségre, amelytől megvédheti az országot, és azt is, hogy a kormány vívmányait támadó Európai Unió mellett Soros Györgyé lehet leginkább ez a szerep.
Öcsisjt, info csak neked Vaclav Havel már 1992-ben beintett Gyuri bá-nak, de rendesen. Hol volt akkor még Putyin? Még info csak neked: Az általad idézett ruszki törvény az usák Patriot Act (1940-es évek eleje) light változata. Igazad van, tanuljunk az USA-tól: Magyarország is vegye át az USA-tól a Patriot Act törvényt, méghozzá minél elöbb. S ne light formában, mint a puhapöcs ruszkik.
A kék szeműek kevesebben vannak, mint a barna szeműek. Egyszer majd kitalálja valaki, hogy a kék szeműeknek barna szeművé kell válnia, ezt törvénybe iktatják. A kék szeműek megbántották valamilyen módon a barna szemű elnököt, akit megválasztott demokratikusan a többség.
A kék szeműek tehát vagy kivágják a szemüket, vagy elköltöznek.
A CEU osszehasonlitasa mas magyar egyetemekkel picit alssgos, ott csak doktori kepzes folyik a vegzett egyetemistak legjobb tiz szszalekaval, akiket a tanarok legjobb husz szazaleka tanit. Ettol fuggetlenul nem artana bekebrn hagyni oket.
A buzi mit ölelgeti a riportert? Úgy vágtam volna pofán, hogy a kirepült protkója kétszer megkerülte volna a földet mire lekapta volna a vállamról a mocskos mancsát.
Soros démonizálásának receptjét alighanem Vlagyimir Putyin fejlesztette tökélyre, ő 2003 óta szisztematikusan támadja az amerikai milliárdost és általában minden olyan civil szervezetet, amely nem az ő politikáját propagálja. Ennek érdekében alkották meg Moszkvában a civil szervezetekről szóló jogszabályt is, amely alapján a külföldi támogatásból működő NGO-kat kötelezően "külföldi ügynökként" kell regisztrálni. Putyin harca végül a Soros által alapított alapítványok teljes kiszorításában csúcsosodott ki 2015-ben. Az egyik utolsó bástya a szentpétervári Európai Egyetem volt, amely engedélyét - bár már régóta nem Soros pénzből működik -, éppen a magyar lex CEU benyújtása előtti napokban vonták vissza.
Kronológiánkból az is kiderül, hogy Magyarország volt ugyan az első EU-tag, amely hasonlóan drákói szabályozásra szánta el magát, de máris van követője a lengyel miniszterelnök személyében, akivel mellesleg Orbán Viktor a lex CEU benyújtása előtti napon találkozott Varsóban.
A Közép-európai Egyetemnek helye van a magyar akadémiai és szakkollégiumi közegben, ezért saját alapelveink mentén felelősségünknek érezzük az Egyetem vezetése, oktatói és hallgatói melletti kiállást.