Keresés

Részletes keresés

GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.18 0 0 73
Nem szégyen az!
Előzmény: Poivre (61)
Dokee Creative Commons License 2002.03.16 0 0 72
Üdv!
Némi frissítést eszközöltem az "Erotic Peeing" oldalon.

visit:
http://www.extra.hu/peeing/

matisse Creative Commons License 2002.01.30 0 0 70
Én nem találom gusztustalanak:))Egyébként lány vagyok. Igaz, hogy a barátom ösztönzésére kezdtem el pipilni, de amikor az elsö közös pipilésen "túl estem" hihetetlen lelki kötödést éreztem kettőnk között. A legjobb szó szerintem erre, hogy erotikus pisislés. És be tud rendesen nedvesedni a barlangom, amikor a barátom aranysugarát a csiklómra irányítom.:)
Hajrá lányok!:)
Mat
Előzmény: Kanis (69)


Kanis Creative Commons License 2002.01.30 0 0 69
Ezel ponosan így vagyok én is, és éppen azért nyitottam a topikot, hátha akad egy NŐ, akit szintén izgat a pisilés a szexhez kapcsolva. Eddig még nem volt szerencsém, a lányok (legalábbis erre felé) gusztustalannak találják a dolgot, sajnos.
Előzmény: Sevillai Izidor (68)
Sevillai Izidor Creative Commons License 2002.01.29 0 0 68
Nekem még nincs személyes tapasztalatom, mégis irtózatosan vágyom a dologra. Eddig még csak képeken láttam pisilő lányokat, de már a puszta látvány a végsőkig felizgat.
netharcos Creative Commons License 2002.01.29 0 0 67
A lakására mentünk a Fradi meccs után. Mindketten levetköztünk tök meztelenre. Tibi leült a lehajtott WC ülődeszkára, én meg vele szemben a kissé széttárt combjaira úgy, hogy farkunk teljesen köztünk volt, és összeért. Elkezdük egymást ingerelni, miküzben forró csókjainkkal halmoztuk el egymás testét. Mindketten már nagyon bekeményedtünk, amikor mondtam, hogy beléülök a dákójába. Előtte fenekemet odatartottam arcához, és Tibi finoman megnyálazta anus-om környékét. Majd én bekaptam meredt farkát, és jó bő nyállal leszoptam. Ezután ismét visszahelyezkedve Tibi ölébe, lassan besegítettem farkát a fenekembe. Nagyon élveztem a dolgot, és szemmel láthatóan ő is. Elkezdtem rajta mozogni és ficánkolni, hogy méginkább fokozzam a kéjérzetünket. Elkezdtem lovagolni Tibi farkán, ami egyre vastagabb és vastagabb lett bennem. Tibi az én szerszámomat vette kezelésbe. Amikor éreztem, hogy rövidesen eljutok a csúcsra, ezzel szinte egy időben Tibi akkora adagot pumpált a hátsomba, hogy ettől az érzéstől abban a pillanatban én is elélveztem a mellén. Istenem, zöld sasok.
matisse Creative Commons License 2002.01.29 0 0 66
off
Szia Dokee!
Megnéztem az oldalt, amit ajánlottál.:)))
Gondoltam megírom neked a véleményemet. (Pozitív értelemben), de az e-mail címed nem működik. Tudnál adni egy újabbat?:)
on
Előzmény: Dokee (54)
Kanis Creative Commons License 2002.01.19 0 0 65
Nem hiszem, hogy Islamabadban a dolog nagyon könnyen utólérhető lenne.
A hölgy amúgy kellemes modorú, megnyerő külsejű, mindenképpen nagyon ápolt, bár nem a legifjabb generációhoz tartozó volt. Később többször láttam hirdetését a neten itt-ott, annyit elárulok róla, hogy egy leszbi páros tagjaként hirdette magát, akik között akár aktívan, akár passzívan lehetett részt venni (de amikor én meglátogattam, még nem hirdette magát neten).
Előzmény: perverzmusarat (63)
Rejtőzködő Creative Commons License 2002.01.18 0 0 64
Szerintem a pisiszex igenis erotikus tud lenni. Én pl. megnéztem az ajánlott oldalt, és izgatóak voltak a képek. Igaz, eddig még nem próbáltam a műfajt, csak úgy hogy saját magamat pisiltem le, meg egyszer még tini koromban direkt bepisiltem. Nekem valahogy izgató volt a dolog.
perverzmusarat Creative Commons License 2002.01.18 0 0 63
Kedves Kanis,

Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül manapság egy kurvától szájbahugyozást rendelni, valamint, hogy milyenek voltak az általad igénybevett prostituált általános paraméteri (arc/alak/ápoltság).

Előre is köszönöm válaszod, valamint kellemes hétvégét kivánok.

Islamabad, 2002. január 18.

Üdvözlettel:

Perverz Musarat

Előzmény: Kanis (62)
Kanis Creative Commons License 2002.01.18 0 0 62
Igen, meg.
1. Ami a gyönyörök kútjából, vagy ahhoz közeli helyről jön, az csak gyönyörű lehet. Képzeld el: csak ott az aranysárga sugár gyönyörű ívben az arcod felé!!!
(2. Egyébként is reuma kezelésére állítólag (többen teszik ezt) jó a vizelet fogyasztása.)
Előzmény: Herbie_ (59)
Poivre Creative Commons License 2002.01.18 0 0 61
Kanis Te kurvákkal csinálod? Erre én nem lennék büszke:-((
Előzmény: Kanis (58)
Poivre Creative Commons License 2002.01.18 0 0 60
Hát ez az. Engem sosem tudnának rávenni ilyen hülyeségekre. Undorító. Magyarázza már meg valaki, hogy ebben mi az izgató!!!
Előzmény: Herbie_ (59)
Herbie_ Creative Commons License 2002.01.18 0 0 59
És meg is ittad?

Honnan jön az ötlet, hogy más végtermékét elfogyasszuk? Érthetetlen számomra.

Előzmény: Kanis (58)
Kanis Creative Commons License 2002.01.18 0 0 58
Mit szólsz hozzá, vannak! Az a baj, hogy zömmel a férfiak között, mert edig csak 1 kurvát tudtam rászedni, hogy a szájamba pisiljen. Csodálatos látvány és érzés!
Előzmény: Poivre (57)
Poivre Creative Commons License 2002.01.18 0 0 57
Komolyan vannak olyanok, akik ezt élvezik? Szerintem gusztustalan.
Előzmény: bokal (42)
Herbie_ Creative Commons License 2002.01.18 0 0 56
Hali!

Megnéztem az oldalt. Hááát, érdekes.
Ízlések és pofonok. Engem nem izgatott fel a dolog, nem is néztem meg minden képet.
Az még ok, hogy valaki pisil a földre, WC-be, mosdóba, stb, de hogy valaki azt élvezze, hogy mást lepisil, ill. rá pisilnek, hát szerintem az már egy kicsit ízléstelen. Ez persze csak a saját véleményem. Lehet vele nem egyet érteni.
Egyébként kíváncsi lennék mennyire valós alapjai vannak a beírásoknak. Az első hármat elolvastam és egyik másik eset eléggé fantázia szagú.
Gondolok itt pl. arra amikor a lány bemegy a WC-be, de nem nagyon akar sikerülni ezért a társa unszolására el kezd korábbi pisilős eseteket mesélni aminek hatására megindul aminek meg kell indulni.

Előzmény: Dokee (53)
Dokee Creative Commons License 2002.01.16 0 0 54
Több éves “kutatásom” eredményeként készülőben van a weboldalam, amin toplista van a legerotikusabb női pisilésekről készült képekkel - több kategóriában. (WC-n, guggolva, állva, bugyiba, nadrágba, utcán, szokatlan módokon stb.)
Kerültek fel történetek és hangok, párbeszédek is.
Megtudhatjátok, mi a ‘Pissindex’.
Várok további anyagokat!

visit:
http://www.extra.hu/peeing/

Dokee Creative Commons License 2002.01.16 0 0 53
Több éves “kutatásom” eredményeként készülőben van a weboldalam, amin toplista van a legerotikusabb női pisilésekről készült képekkel - több kategóriában. (WC-n, guggolva, állva, bugyiba, nadrágba, utcán, szokatlan módokon stb.)
Kerültek fel történetek és hangok, párbeszédek is.
Megtudhatjátok, mi a ‘Pissindex’.

visit:
www.extra.hu/peeing/

EON Creative Commons License 2002.01.08 0 0 52
Sziasztok!

Régóta hűséges olvasója vagyok a topicnak, most megpróbálkozom az írással is.

Sikerült amire nem számítottam :)))

Barátnőm, akit a neten ismertem meg tavaly, a szolid külső mögött éppen olyan gátlástalan, mint én. Meséltünk egymásnak titkos vágyainkról, neki a biszexualitás, a kikötözés, nekem a pisilés és a harisnya azok a vágyaink, amiket eddig nem tudtunk eléggé kiélni. Az ő vágyait kérés nélkül elfogadtam, de ő nem igazán értette mi a jó a pisilésben. Eddig ez az egyik legintimebb zónája volt, mindig zárt ajtók mögött, saját maga előtt is szégyellve a dolgot csinálta.

Azután, hogy beszéltem neki arról, hogy ez is izgalmas dolog lehet, elkezdett figyelni és megpróbálta elfogadni a dolgot. Az átmeneti lépések a következők voltak: Nem zárta be a wc ajtaját amikor pisilni ment, zuhanyzás közben "elengedte magát" Fogta a farkam pisilés közben ... Szóval érett a helyzet. :))

Tegnap reggel egy olyan szeretkezés után, ami még engem, tapasztalt vén rókát is meglepett, együtt mentünk zuhanyozni. A kádban egymással szemben álltunk, a zuhanyból folyt a víz, nekem nagyon kellett, és a -félig még merev- farkam a hasára irányítva pisilni kezdtem. Tetszett neki, mire feljebb céloztam. Sikerült a mellét eltalálni, sőt egész a nyakáig spriccelt. (Elélvezés utáni pisi rulez). Mikor befejeztem, a kezem a puncija alá húzta, és egy kis próbálkozást követően rápisilt :))

Érzéseim szerint ez még csak a kezdet, vagy ahogy egyik kedvenc filmemben a Macska-jajban hallható:

"Lui, áj tink disz iz de biginning av a bjutiful frendsip"

EON

Kanis Creative Commons License 2002.01.08 0 0 51
Az előzmény törtzénetet már olvastam valahol, de nem találom. Kérlek, ha megleled a net címet, írdd ide, lécci!
Előzmény: wamshoes (50)
wamshoes Creative Commons License 2002.01.08 0 0 50
a képet a neten találtam, a mondat meg ennek a topicnak a legelején beírt történetből (lásd az elözményként jelölt hozzászólás)
Előzmény: Kanis (49)
Kanis Creative Commons License 2002.01.08 0 0 49
A kép kitűnő, a mondat is, de honnan van?
Előzmény: wamshoes (48)
wamshoes Creative Commons License 2002.01.07 0 0 48
ez a rész tetszett legjobban:
"Érezte, amint egy apró csepp végig gördül a lábán és eléri a cipőjét. "
"Mari lábán végig folyt az utolsó sugár egyenest a cipőjébe. "
és hozzá az egyik kedvenc képem a netről:
Előzmény: ollala2 (1)
foldimogyoro Creative Commons License 2001.09.07 0 0 47
itt egy video, egy amerikai srac lepisal egy kocsit. akinek tetszik a tema, nezze meg.

http://dan.b000.net/images/gallery/chris_pee.mpg

Qki Creative Commons License 2001.08.24 0 0 46
Gyerekek ! Most jövök az erkélyről ! Olyan jót pisiltem !!!
Mint láthatjátok óriási zuhé van, csak úgy ömlik. Gondoltam a magam módján én is hozzájárulok
kicsi a rakás, nagyobbat kíván ).
Elhelyezkedtem első emeleti erkélyünk sarkába és úgy irányítottam a sugarat, hogy a házfal síkjából kifelé menjen a ház mögé. Mámorító volt ! Vigyáztam, nehogy az alattunk lakó erkélyére, vagy az ablakára menjen. Leginkább a ház körüli mozaiklapokra folyt - esetleg egy kicsi a házfalra - ahogy a villámok fényénél láttam . Csodás érzés ! Az eső úgy ömlik, hogy az öblítést pillanatok alatt megoldotta...
Most megyek masztizni a parkettra, aztán a szőnyeg fölissza reggelig - kár, hogy ekkora eső éjjel csak ritkán van ! -
Kanis Creative Commons License 2001.08.21 0 0 45
Úgy tűnik, ez a topik olyan, mint egy üstökös. Na, nem olyan sziporkázó, hanem időnként visszatér.
Bumeráng Creative Commons License 2001.08.12 0 0 44
Ez nekem nagy új.
Bblastx Creative Commons License 2001.08.12 0 0 43
En ugyan fiu vagyok, de remelem nullaztam :))
Bye!
Előzmény: bokal (42)
bokal Creative Commons License 2001.08.12 0 0 42
szeretném ha olyan hölgyek kezdenék a fórumot akik élvezettel fojatnák végig az arany esőt aférfiak testén és száján.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!