Sajnálom hogy kiveték a naptárbol :( De a tavalyi szezon összefoglaloját nem találom semelyik torrent oldalon sem a 2008 Lms az megvan vagy is meg volt.:(
Az tényleg jó lesz mert még nem voltak it. De az Fia Gt is jön valamikor Hungaroringre. De a Lemans sorozatot magyar Eurosport közvetiti szerintem a magyar versenyt is. :)
Vasárnap lesz az idei első verseny az LMS sorozatban...érdemes lesz aznap az Eurosport 1-2 csatornákra kapcsolni, mert többször is bejelentkeznek a versenyről.
Ilyen szinten nem vagyok benne a témában, de én úgy tudom, hogy a csapatok most meghívásos alapon (az előző évi eredmények, stb. alapján) vesznek részt a LeMans-i 24 óráson...aztán, hogy ez hogyan zajlott a 90'-es években...na azt nem tudom...ahhoz nekem is utána kéne néznem...Szerintem érdemes próbálkoznod egy "Le Mans 24 history" Google kereséssel...
Hát igen... tőlük is többet vártam. Ezek szerint lehet hogy a BMW-sek örülhetnek majd Le Mans-ban? :)
Egyébként, a kilencvenes években volt előkvalifikáció a Le Mans előtt, melynek során x mennyiségű kocsit kiselejteztek, ők már nem vettek részt a futamon. Azt nem tudod, hogy ez a selejtezés mi szerint ment? Azaz, hogy meg volt adva, hogy melyik kategóriában hányan mehetnek, és az utolsókat kipenderítették, vagy volt egy limitidő minden kategóriában, amit el kellett érni? Esetleg az első helyezett idejét nem lehetett bizonyos %-nál jobban alulmúlni?