Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Sziasztok, nem tudjátok véletlenül, hol lehet még ilyenkor is verbénára szert tenni? Az egyetlen sötétpiros tövünk kiszáradt a cserépben, s úgy tűnik, égen-földön hiába keresem... pedig nagyon szeretném pótolni!
Nejem sötétlia nyári orgonát (Buddleia davidii 'Black Knight')szeretne a kertbe ültetni. Ha esetleg van valakinek felesleges, kérem, jelezze. Cserébe a korábban már jelzett növényekből (pl. citrus dugványok, füge, babér, kávé, monstera stb.)tudok adni, de van sok más egyéb is.
Nincs esetleg futó pozsgásod? Nekem van még zöldborsólevelű aggófűm, gyertyavirágom..csak példának, valami hasonló. Szerintem futóból a pozsgás a legszebb:)
Holnap reggel megyek a postára, addig egy címet gyorsan küldj!
Ibolya nem tudom mért értettelek félre, én is bocs!
Kár, mert én már csak szívlevelűt szeretnék szerezni, a többit azt nem kérem, köszönöm. Van 5 félém, egy másik fajtát hamarosan kapni fogok, azt ígérték, és nem akarok több fajtát. A szívlevelűre még fájt a fogam:((( Akkor szerencsés vadászatot neked is!:))