Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Szeretnék gratulálni a munkásbrigád lelkes tagjainak!
A terv késő túlteljesítéséhez...
Most jöjjenek közérdekű információk azután az ajándék a jólvégzett munkáért....
Lendvai etnö nem cselböl vagy engedéllyel elbüvölö, hanem egy született tünemény.
Ezt most kaptam parancsba, úgyhogy ehhez tartsa magácskáját pionyirká.
Elöször is megkérném fedönevem pontos használatára!
N. Jóember B. hajfestékének megszerzésére nem terjed ki az akciónk, csak a csúcsmodellek megkaparintásán fáradozunk. Gondolom Ön sem akarja, hogy Cenzor etnö példaképünk nem a lehetö legjobb színben tünjön fel az ifjú komenisták elött? A gaz imperialistáknál a legnagyobb sikert arató szinkeverék már évek óta Monica L. hajkoronáját ékesíti. A megszerzésén fáradozunk C. etnö számára. Azzal mély ráhatást tudna tenni a fásult, idösödö elvtársak mozgalmi munkájára. Bankárovics et. is ezt a megoldást irányozta elö számunkra.
Nyem probléma. Mi itten a Pártban amúgy sem nöiességünkkel tündökölünk, hanem pufajkában, traktoron, gyárban dolgozván, vagy amire épp a mozgalomnak szüksége van. A nöiesség, kecsesség, bájosság, kedvesség, lágyság, szelídség, kellem, megnyugtató, duruzsoló, halk beszéd, ami nemünk sajátja, a Pártban csak Lendvai etnönek engedélyezett. Neki is csak az ellenség meg..azaz magábabolondítása céljából.
Megszerezték már Nancy Brinker et.nő hajfestékének kódját?
Ha igen, kérem tudassák velem, mert Lendvai et.nő itt rágja a fark..., akarom mondani fülemet, hogy szeretne ő is az ámerikai et.nőhöz hasonlatos természetesen csábító hajszínben tündökőnyi.
A vér folyt, a gerincek törtek, a nyakcsigolyák roppantak, a lengőbordák megrepedtek. (Hű, ez már a perverzítás határát súrojja!)
Remélem öccsét már rávezette a hejjes útra, és ő is lelkesen erősíti a kispajtások (Űttörők, Kisdobosok, Ifjúsági Gyalogpartizánok...stb.) amúgy sem szűnni akaró armadáját. (Szép képzavar, mi?)
Ha felnő, legyen belőle pilóta! Gaz imperrealista játékok hejett gyakoroljon kommenista repülőgép-szimulátorokon. (Hamvas gyermekként én is lelkesedtem volt az ilyesmikért...)
Addig is A Zifjú Gárdisták nevében küldenék egy képet arról a MIG 29-esről, amit nemrég ajándékoztak nekünk szovjet barátaink:
A pilota (towaris manocska) valoban a Nemet Demokratikus Koztarsasag pilotalya volt regeben de polityikai menedeklyogot kert tollunk. Mi termreszetessen megattuk nekije a vedelmet es most igy protokollaris feladatokat lat el a szamunkkra.
Euro... Önként vállalt feladatként ma egész délelött a német ill amerikai impearializmus bomlasztásával voltam elfoglalva, ezért a mozgalmunk egy kicsit háttérbe szorult.
A Cenzor példakép etnöröl készült fotók fantasztikusak, még sok ilyet. Hatásukra ismét szétáradt bennem a hit és lelkesedésem töretlenül hajt elöre a lenini sztahanov bomlasztó úton.
Igencsak örülünk, hogy visszaszerezte a Lendvai portrét a fidesznáciktól! Remélem folyt a vér a mentöakció során /már persze nem a maguké/.
Én- csakúgy mint az ellenség- nem alszom, de ezidáig az öcsém püfölte a gépet mindenféle impirialista játékok jáccásával. De most elküldtem büntetésböl öt, hogy áldozza fel magát egy kicsit a munka frontján, úgyhogy szabad a pálya..mármint az ingyeksz. De télleg, hol vannak a többiek??
Mindig az én sikerfotóimat vágják ki a hozzászólások sorából!!!
De most hála ist..(a franvcba, már megint ezek a reakciós reakciók), szóval hála a nagytestvéreknek, meg persze Tattyána et.nő-nek, említésre került, hogy eltűnt a Zildikókép.
Na de ki lőtte ki a kapitális Pap János elvtársat? Mert az elég piszkos munka volt.
Nem baj elvtársak, az ügynöktörvény erre is fényt derít!
Szabaccság! Pártfegyelem! Ügynöki összetartás!
Partunk koszonni hogy a KOZPONT-tott hosztad ki gyosztesnek a munkaversenyben. Azonnban minden towaris aki aktivan resztvett a kummunizmus legyozhetetlen mivoltyjanak bizonyitasaban es dicsoiteseben gyosztesenekk nyilvannittattott a KB PB MKP SZKP KGB NKVD AVH fuggetlen jogallamias szakertoi szerint.
Ime a bizonyitek hoggy mindenki gyosztes vot a 4000-es terv megvalositasabann.
Ebből helyzet lesz, elvtársak!
A 4000. hozzászólás a Központé! Ha nem hiszik, majd megmutatom a Párttagkönyvem számát. Mellesleg a 3994-et kineveztem 4000-nek, de ez már nem az önök problémája.
VirágElvtárs meg ne nagyon örüljön. Most pont abban a helyzetben van, mint a balatonkenesei téeszelnök, aki kilőtte a Pap János elvtársnak felajánlkozó kapitális vaddisznót! Már kikérettem a dossziéját. A VirágElvtársét!
Tovaris Tatjana Fjodorovna!
Partunk hiaba probalta jo kummunista modon elosztani a gyozelem sikeret az eftarsakk kozott (pedig megprobaltuk kemenyen) sajnos az Ingyeksz alnok befurokodoi kitoroltek altruisztikuss tevekenysegunk gyumolcset (4000-es terv).
Nem maratt mas hatra mint az 5000-es terv megvalositasa. Kemeny ideologiai munka lesz sokan eltavoznak majd a kummunizmus orok szeminariumanak mezelyere de a cel eleresenek erdekeben minden egyeb resztenyezo elhanyagolhato!
Tovaris Cvetoknak mar kesziccsuk a hejet Kolimaban (eddig nyem jelezte hoggy a belfoldi beutalot valassza-ee).
Tye a Megbekeles Hazaban voltal nefrologus?? Hallomasaim szerint sok beszivargott nepellenseg veseje szorult kezelesre az imperializmuss elleni harc soran.
Partunk hatarozata es a KOSZ feltarobizoccsaganak vizsgalata utan egyertelmuen Tovaris Cvetok gyztes a munkaversenyben. Valamijen kapitalista armany miatt a szamozzas mekketszerezodott (de az is lehet hoggy a kommunizmus legyzohetetlen eszmeje vette at az iranyitast a szeminariumon).
Eljen Tovaris Cvetok az Ingyeksz Sztahanovistalya!
Tovarris Cvetokk kerluk hoggy fogadd el pPartunk neveben ezt a helikoptert a pilotaval egyutt es a velejaro 3000 pud kubai rizst.
Aha, már látom! Lendvai etnö díjnyertes portréját lopták el!!!
SZABOTÁZS!
EFTÁRSAK, KERÍCCSÉK ELÖ LENDVAI ETNÖRÖL KÉSZÜLT FOTÓT, LEHET, HOGY MÁRIS A FIDESZNÁCIK ÉRTÉKESÍTIK A SOTHERSBY VALAMELYIK AUKCIÓJÁN!!!!!
HOL VANNAK ILYENKOR A LELKES KÉMELHÁRÍTÓK????
EFTÁRSAK! SZABADÍCCSUK KI LENDVAI ETNÖ FOTÓJÁT!
Miután ezen akció mögött is bizonyíthatóan ez a személy áll, hiszen a Lendvai etnöt lefotózó fényképész tavaly december 21-én a karácsonyi forgatagban egyszer rálépett a lábára annak az esztergályosnak, akinek az anyósa SZEMÉLYESEN ismeri Makovecz Imre elsös osztályfönökét... tehát javaslom, hogy rohamozzuk meg a Lendvai képért a róla elnevezett utcát!
Agitátor et.! Hun vannak most a tankjai??
Salgó et. már visszaadta öket? Vagy Mónika azokkal megy bevásárolni, hogy tuggyon parkolni?
Ki csinálta ezt, hogy most Virágeté a 4000. szavazat?
Hehe, mi kommunisták aztán érttyük a módját, hogyan kell ezekkel a 4-esekkel bánni. 4000. hozzászólás itt, 40000 szavazat ott...
Ki teccettek törölni valamit a múltunkból, vagy manipulálták a számlálót? Azé jobban nézett ki úgy, ahogy eredetileg vót. Az olyan jellemzö módon jellemzö lenne ránk...hogy úgy teljesítjük túl a tervet, hogy el sem érjük...meg különbenis ebböl lehetett vón jó kis botrányt kavarni, hogy a fidesznácik már az ingyekszet is megszállták, hogy veszélyben a független magyar sajtó, ó Vásárhelyi eftársnö segíts!
Ahogy nézem, a múlt itt folyamatosan változik. Még jó, hogy én még megvagyok...
Sose hallok olyan gyönyörű nótaszót
Amilyet sihedernyi koromban
A szívembe nyilall ez a bús régi dal
S kicsordulnak a könnyeim nyomba-ha-ha-han
Hej, te bunkócska, te drága!
Hej, te eleven fa gircses-görcsös á-há-ga, te drá-há-ga!
Segíts most!
Nagyapákról e dal unokákra maradt
S unokákra maradt ez a szerszám
Ha nagy baj van veled, soha el ne feledd
Hogy van bunkócska, van még ezerszá-há-há-hám
Segíts most!
De ha eljön a nap, mikor ébred a rab
S lekötött kezét-lábát kinyújtja
Aki ellene volt, az a fűbe harap (és még sokan mások)
Mert a bunkó a földre lesújtja-ha-ha-ha
Segíts most!
Segíts!
Elvtársak!
Most nincsenek választások, hogy csaljunk!
Az illetékes elvtárs kiosztott 2 db. 3999-est, mint áprilisban Kovács elvtársnak a 2x2 szavazólapot!
De:
Itt egymás között vagyunk és kérem a 4000-es sorszámot, mert megérdemlem! A fegyelmitől egyelőre eltekintek.