Keresés

Részletes keresés

big l Creative Commons License 2000.09.13 0 0 98
A Real döntetlenje azt jelentette nekem hogy nem nyerhettem meg a tipp-mixet ami nem kevés mint 27000 Ft lett volna 1000 Ft-bol .
Szóval most nem igen kedvelem a Realt :)
Joe_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 97
Sporting-Real 2-2.
Igazából nem nagy meglepetés sajnos, örülhetünk az 1 pontnak. Bár megjegyzem, rohadt nehéz a csoport, ha jobban belegondolunk, mivel 4 kiemelt van, és egy csapat sincs aki a selejtezőből került volna fel. G@ciség.
Joe_d Creative Commons License 2000.09.11 0 0 96
Jó kis eredmény ez igy kezdetnek, pláne, hogy a Valencia 11-ese nem is volt jogos. Raul viszont gyönyörű gólt szerzett.
Mondjuk a Valenciának nem hinném, hogy mondjuk Deschamps lenne az évszázad igazolása :-)). Persze Zahovics vagy Carew tényleg jó.....
Holnap meg már Sporting-Real, ha jól sejtem.
francisdrake1 Creative Commons License 2000.09.11 0 0 95
megvan az első győzelem az idényben, bár a Valencia nem is volt olyan rossz, tulajdonképpen jobban igazoltak mint mi...
Elindult a móka, éppen ideje volt

Hala

karesz4 Creative Commons License 2000.09.06 0 0 94
Üdv Mindenkinek!

Madrid, 2000. szeptember 6., szerda (MTI) - Az angol Steve McManamant állva ünnepelte a Real Madrid labdarúgócsapatának szurkolótábora a Santos elleni felkészülési mérkőzésen. A válogatott középpályás először szerepelt a fővárosi csapatban a Valencia elleni Bajnokok Ligája-döntő (május 24.) óta.

A bajnokság hétvégi nyitányára készülő, és szombaton a Valenciát fogadó világhírű spanyol csapat magabiztosan, 2:0-ra győzött Pelé
egykori együttese ellen, és McManaman a szünet után lépett pályára Luis Figo helyett. Az angolt azonnal ünnepelni kezdte a 35 ezres közönség, és ugyanez megismétlődött, amikor a technikás futballista labdához ért.

A Real Madrid a nyári erősítések után meg akart szabadulni Steve McManamantől, de az angol játékos semmiképp sem akarta elhagyni a
klubot.

- Macca a közönség egyik kedvence. Nincs vitánk, és nagyszerű, hogy a közönség ennyire szereti őt - nyilatkozta Vicente del Bosque vezetőedző, aki több héten át nem vette figyelembe McManamant a Real Madridnál.

Real Madrid (spanyol) - Santos (brazil) 2:0 (0:0)

Madrid, 35 ezer néző

gólszerzők: Savio (83., 11-esből), Munitis (88.)

A Real Madrid összeállítása:

Cesar - R. Carlos (Solari, a szünetben), Campo (Julio Cesar, 58.), Hierro (Karanka, 58.), Salgado (Helguera, 81.) - Makelele, Celades,
Guti (Rivera, 58.), Figo (McManaman, a szünetben) - Savio, Tote (Munitis, 44.)

Üdv:

Karesz

Axl Creative Commons License 2000.09.05 0 0 93
Na ebből mi lesz?Kizárás?Nem hiszem.Ezzel a szövetség, eddig legalábbis, mindig csak fenyegetőzött, szerintem most sem kell komolyan venni.Azt viszont még Barca-fan létemre se szeretném,hogy a Real csődbe menjen, és eladogassa (valljuk meg) jobbnál jobb játékosit. Egyébként a Madrid tuljdonában áll egy olyan gyönyörű sporttelep, amit bármikor eladhatnak az önkormányzatnak annyi pénzért, hogy még egy új sportcentrum építése (valahol kell edzeniük szerencsétlen Real-játékosoknak...) is maradna pénzük rendesen.Nem emlékszem pontosan, mennyi, mert ezt az A Színes Sport-ban olvastam, de kb.5O millió dollár.
Ezt el lehet adni, és lehet kötni egy új szponzori szerződést, de annak a cégnek baromi gazdagnak és stabilnak kéne lennie.
És ha már ilyen egy cég, akkor miért épp a Reálba fektetne be?
karesz4 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 92
Üdv Mindenkinek!

Florentino Perez a Real Madrid elnöke bejelentette, hogy a klubnak 46.2 milliárd peseta - mintegy 70 milliárd forint - adóssága van.

- Rendkívül súlyos a helyzet, é ha sürgősen nem teszünk valamit, akkor az ügynek nagyon szomorú vége lesz - fogalmazott a királyi klub első embere. - Már az is csoda, hogy eddig nem omlottunk össze.

Perez szerint ahhoz, hogy helyre álljon az egyensúly, legalább két év kemény munkára van szükség.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azzal a gondolattal foglalkozik, hogy a Real Madridot kizárja a kupaküzdelmekből a klub katasztrofális anyagi helyzete miatt.

Az UEFA a 2002/2003-as idényben bevezetendő új szabályokat, miszerint csak a biztos anyagi hátterű klubok nevezhetnek a kupákba, már a 2001/2002-es idényben tesztelni szeretné.

Üdv:

Karesz

VIOLA_ Creative Commons License 2000.09.05 0 0 91
Ez helyt álló, valóban nem ma, nem tegnap kezdődött Madridban a pénzmizéria. Azt azért hozzátenném, hogy a Figóba - Perezen keresztül - ölt milliárdok csak az adósság rendezése elől vitték a pesetákat. Kívülről úgy tűnik, a sorozatos Bajnokok Ligája-szereplés anyagilag mit sem javított a királyi klubnál. Mint erről kevéssé tájékoz/tat/ott egyszerű drukker, megközelíthetjük arról az oldalról is, az sem kizárható: éppen ez mentette meg őket az edddigi összeomlástól.
Játékoseladással lehetne kompenzálni a csődhelyzetet, de ez ördögi kör, egy Real Madrid egyszerűen nem vegetálhat! Persze ha ez, és a megszűnés között marad választási lehetőség, nincs más hátra, mint túladni a legjobbakon. Valahogy nem irigylem, aki ezügyben kimondja a végső szót.
Végül, az nem akármilyen bravúr, hogy a legutóbbi BL-győzelemért összeszedett svájci frankmilliókat sikerült lenyelni.
Előzmény: MCsaba_d (90)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 90
Ha egy Barca hívő beleszólhat...
Nem Perez miatt zár(hat)ják ki a Reált. Már legalább 5 éve minden évben arról beszélnek, hogy szinte kezelhetetlen a Reál pénzügyi háttere, de a spanyol szövetség (amúgy magyar módra)mindig megadta a kiskaput.
Előbb-utóbb várható vagy a teljes csőd és összeomlás, vagy tényleg össze kell húzni a nagrágszíjat, és le kell mondani az igazolásáokról, és kell adni a pénzt érő sztárokat az adósság csökkentésére. Azonban ez a csapat hosszú időre szóló gyengülésével járhat, de a klub megmenekülne.
Ennek is van veszélye, ugyanis egyre inkább úgy néz ki, hogy eltörlik teljesen az eladó klubot megillető vételárat még futó szerződés esetén is, így pedig nem lesz bevétel. Tehát gyorsan kellene cselekedni.
Előzmény: VIOLA_ (89)
VIOLA_ Creative Commons License 2000.09.05 0 0 89
Ez katasztrófális válság. Perez azzal, hogy megválasztásáért cserébe Figót ígérte a csapatba, jelenleg úgy fest, önös érdekei miatt a klubnak törik bele a bicskája. Elszórják McManamant, Redondót, Figóért leszurkolnak egy vagyont, mélyen az amúgy sem rendezett kasszához nyúlnak, és mára oda jutottak, hogy napirenden van egy kupaküzdelmekből esetleges kizárás a szövetség irányából. Noha én nem látom a kiutat a forintban 70 milliárdra rúgó adósság rendezésére, nagyon kívánom, hogy megoldódjon a háttér, Madridban helyreálljon mielőbb az anyagi egyensúly! REAL nélkül nem BL a BL!
Előzmény: pipi (88)
pipi Creative Commons License 2000.09.05 0 0 88
francisdrake1 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 87
Salas nincs, Morientes sérült, Anelka elment, Raulnak pedig a középpályán lenne a helye. S a tetejébe ez a sok kutyaütö meg sem közelíti Redondót. Nem tudom ki a felelös az igazolásokért Madridban, de nem ért a munkájához. Bezzeg hat középpályást(többségében szarokat) le tudtak igazolni.

Merda Ebböl sem lesz az idén jó játék.

CaRl_OS Creative Commons License 2000.09.04 0 0 86
Na mi ez a qss?Ennyire azért nem vagyunk xarok,írjatok!!!

HALA MADRID!!!!

Salas Creative Commons License 2000.08.28 0 0 85
Gratulálok fiuúk!

Hajrá Galata!

Axl Creative Commons License 2000.08.26 0 0 84
Nem tudom,hogy jó vagy rossz hír ez nektek,de a Real és a Middlesburgh vezetői megegyeztek Macca átigazolásáról.Ha Steve igent mond,már akár a következő fordulóban játszhat.Pénzügy részletek egyelőre nincsenek.
Axl Creative Commons License 2000.08.26 0 0 83
de ez a Morientes-es verzió a Realnak sem lenne jó,de rákényszerültek,mert akkor nem kéne pénzt adni Salasért.
Előzmény: Joe_d (82)
Joe_d Creative Commons License 2000.08.26 0 0 82
Még szép, hogy elismered, hogy jogtalan volt az általunk rúgott tizenegyes :-))).

Amit Jardelről irtál, hát az nekem se nagyon megy a fejembe.

Az általad emlitett "Morientes-es" verziót nem hallottam, de a Lazionak nem hiszem, hogy túl nagy szüksége lenne rá.

Előzmény: Axl (81)
Axl Creative Commons License 2000.08.26 0 0 81
Joe:A Macca-Salas csere tényleg nem lenne hülyeség,de erről szó sincs.Arról tárgyalnak,ami szerintem nagy Real-baromság,hogy McManamant és Morientest(!) adnák Salasért.Salas azért ennyire nem jó...Két világklsszist cserébe...?A Szuperkupáról annyit:Igaz,amit Redondóról írtál,ez elképesztő,még úgy is,hogy Celades nem volt rossz,és Gutit is láttuk már fantasztikusan játszani (Milan-meccs).Raúl ma nem volt az igazi,Guti tetszett,mint ahogy a zseniális Roberto Carlos is.A tizenegyes előtti kezezés nem volt szabálytalan,ezt Barca-drukkerként is el kell ismernem.Ez a Jardel meg mi a faszért nem játszik valamelyik szuperklubban már vagy 5 éve???Nem értem.Egyszóval amitől féltetek,beigazolódik:vannak fantasztikus egyéni képességű játékosok,de csapatnak se híre,se hamva.
Joe_d Creative Commons License 2000.08.25 0 0 80
Hát ezzel a teljesitménnyel aligha fogjuk megvédeni a BL-cimet. Makelele, Celades és F. Conceicao együtt nem érnek annyit, mint Redondo. Guti és Figo is gyengén muzsikált. Ez a fasz Ivan Campo meg tizenegyest csinált, pedig a tavalyi szezon végére egész jól belejött. Geremi mint jobbhátvéd - ehhez mit szóltok? Nekem kellemes csalódás volt, bár azért Salgado-t kezdetném inkább. Morientes is hiányzott elöl. Olyan hireket hallottam, hogy a Lazioval csinálnánk egy Macca-Salas cserét, szerintem nem lenne hülyeség.
A Galata egyébként megérdemelten győzött, a "kezezés" nem volt tizenegyes. Ez a Jardel egy zseni.
A BL sorsolás nem könnyű, pikáns lesz a Sporting elleni meccs Figo miatt. De mindenképpen tovább kell jutni.
CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.25 0 0 79
Hát a Bl csportunkból azthiszem tovább lehet jutni.
A szuperkupát remélem sikerül elhódítani a csapatnak,de sajnos Mcmanaman nem fog játszani a döntőn de azt nyilatkozta hogy nem akarja elhagyni a klubot-pedig a MU ajánlatott tett neki- és harcolni fog a csapatba kerülésért,amiben szerintem tökéletesen igaza van,mert ki tudja mi van ha Figo rossz formában van vagy megsérül vagy akármi esteleg másik posztra is sikerül beilleszkednie.Én kitartok mellette.Annak örülnék ha együtt játszhatna Figo és Mcmanaman a középpályán 2 nemtom mit művelnének ott csak oldják meg valahogy.Ja és ha nem akar elmenni akaor bent van a csapatban a bajnokság kezdetén.

És mit szóltok ahhoz hogy a csapat anyagi helyzete miatt kizáeják a Realt az Európai kupákból?
Remélem ez nem következik be.

HALA MADRID!!!

Martin Vazquez Creative Commons License 2000.08.25 0 0 78
Ahhoz képest, hogy Szuper Kupa döntőt nyomunk nagy itt a hullaszag.
A BL-ben a Szpartak Moszkva, a Leverkusen és a Sporting Lisboa lesz az ellenfelünk.
Joe_d Creative Commons License 2000.08.23 0 0 77
Már csak kettőt kell aludni a szezon első tétmeccséig. Remélem, nem bohóckodjuk el, mint 2 éve a Chelsea ellen.

big I!
A hivatalos honlapot gondolom ismered (www.realmadrid.es). Ott nem igazán sok kép van sajnos. De szerintem ha keresőprogramokba beirod a klub nevét, akkor elég sok oldalt fogsz találni....Azért irok egy cimet, ahol vannak szép képek: www.rmadrid.com.
Egyébként én is tervezem, hogy felteszem a netre a képeimet, csak idő kérdése. A tárhely már megvan :-)))))

Axl Creative Commons License 2000.08.23 0 0 76
Nem voltatok valami acélosak.
Real-Napoli 1-1
tizenegyesekkel 4-3
A gólotokat Flavio Conceicao lőtte,Figo átadásából.Nem valami nagy eredmény,igaz?Ráadásul Morientes meg is sérült.
HAJRÁ BARCA!
CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.22 0 0 75
Közeleg a Szuper-kupa döntő,sajnos Morientes megsérült,de azért remélem nyerünk és írjatok!

HALA MADRID!!!

big l Creative Commons License 2000.08.19 0 0 74
Mindenhol keresek :)
De én igazábol olyan képeket akarok gyüjteni amit be is tudok ide rakni .
Majd mikor kezdődik az NBA akkor akarok egy f@sza NBA-s topicot csinálni amibe sok kép lenne .
De a focit is szeretem mint minden normális férfi :)

Ha tudnál cimeket adni az jó lenne ....pl írd le ide vagy az e-mail cimemre .

Köszi

Előzmény: Joe_d (73)
Joe_d Creative Commons License 2000.08.19 0 0 73
Nekem van vagy 150 képem a klubbal kapcsolatosan, meg folyamatosan gyűjtöm az ilyeneket. Te hol kerestél képeket?
Előzmény: big l (72)
big l Creative Commons License 2000.08.19 0 0 72
Aszt nem tudtam hogy csak jpg-t lehet .Én probáltam HTML is berakni , de ütolag kiderült hogy aszt nem lehet :)
Nagyon nehéz viszont képeket keresni .
A Puskás kép akár hiszed akár nem de elsőre sikerült .
Joe_d Creative Commons License 2000.08.19 0 0 71
Big I!
Nagyon ügyes vagy, látom a másik topicba még "izgalmasabb" képet is sikerült berakni :-))).

Nekem is megvan ez a kép, jólesik látni. De azért légyszi ne sok ilyet csinálj, mert van akinek sokáig tart ezt letölteni. Előre is kösz.

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 70
Big I!

talán moss fogat...

Üdv:

Karesz

big l Creative Commons License 2000.08.19 0 0 69
Hogy a picsába ne nyugtatna meg egész nap ezzel pöcsölök .
De kurva jó nekem hogy ilyen ügyes vagyok :)
Előzmény: karesz4 (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!