Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Én értelemszerűen az eredeti használati céljára,amire tervezték,gondolok a 208-asra!
A 25 méteres sportpisztoly kat.-ban lőttem vele!..
Visszatérve a szórásra!..Én azért emlékszem az egy centire,-mert nekem is hihetetlennek tűnt!
De hidd el,-volt egy ilyen teszt!..
Nyilván nem kamuznak ezzel,-mert hitelüket vesztenék!...
Amúgy más forrásból is megerősítették vagy tíz évvel ezelőtt!..
De lehet felveszem a kapcsolatot a Ferenczi Ágival (ismerem még mikor az UTE-ban lőttem a 90-es években) és megkérdezem,mert ő azzal versenyzett és kapcsolatban állt a gyártóval!..
Ez a melyik pisztoly melyik puska mit tud tág fogalom . Lőttem Üllőn 50 méterre jobb szórást a Steyr 7,5-ös puskámmal mint a klubtársam Anschütz 22 LR távcsöves puskával . A Metro lőtéren Gyuri balkezes Steyr 110 puskájával 50 méteren feltámasztva 8 mm-es szórást ami a legjobb eredményem .
Robi ! A Gyuri azt írta , hogy a Hammerli 208 satuba fogva lőtte azt a szórást . Én kis fenntartással de elhiszem mert az utóbbi 50 év legjobb standard pisztolya . Erre jó példa 2008 Plseni veterán verseny ahol a Dózsás Ferencz Ági 1 ponttal megverte az osztrák férfi versenyzőt aki egy akkor új Tesro pisztollyal indult . Az meg , hogy egy kézben fogva természetesen nem tud 50 méteren senki 10 centis szórást sem lőni vele senki az egy más tészta !
Hiába teszed-nem olvastam el a marhaságod, a nevelést meg a veled egykorúból keletkező utódoddal csináld..... ne velem . Ne játsz T-rexet ha kisegér vagy .
Hogy más is értse. A létező legkeményebb csapást kaptam, ami lövőt egyáltalán érhet.
Azért, hogy ne kelljen a fegyver beállítása közben a lőlapot behozogatni, azt a módszert választottam, hogy csak az utolsó lövéseket igyekeztem megjegyezni - és azokra fejben csoportszórást használni.
Így a lőlapba vagy 100 lövés került, ami azért nem volt zavaró, mert ugye csak az utolsó 5 képzelt szórásközéppontját igyekeztem megbecsülni.
A ti megbecsült lövésztársatok pedig eközben az én lőlapomba lövögetett titokban. Piszkos nagy kandúrokat és amikor már nagyon dühöngtem, akkor néha egy-egy tizest.
Átdühöngtem vagy két órát.
És ez az ember erre a cselekvésére büszke. Ez kb az a szint, amikor pincér beleköp a levesbe, mielőtt kihozza.
Elkezdtél lőni,persze szanaszét,egy no name gagyi távcsővel,aztán egyszercsak jöttek a belső tízesek egymás után!..😀😀
Ott hümmögtél,-hogy ezt nem értem!..
Aztán megint szanaszét, aztán megint csak tízesek..De akkor már hangosan röhögtem!
Te megszámoltad a találatokat és rájöttél hogy valami turpisság van a dologban!
Rám néztél,-és leesett a tantusz,hát nem örültél neki!..:-D
A túloldalról az Anschütz 2001PCA-val átlőttem,-hogy legyen màr pár telitalálatod is a sok kandúr között!..
Akkor emlékszem,....kicsit csodálkoztam is a reakciódon,-furcsa volt a kiakadásod,-hiszen csak egy tét nélküli buli lővészet volt,-de azóta rá jöttem!..:)
Az idegesített fel,-hogy mennyivel jobb technika volt nálam,mert te azt akartad bebizonyítani,-hogy egy olcsó puskával és egy gagyi távcsővel
is lyukba lyukat lősz 25 méteren!..
Hát végülis sikerült,-volt pár szép belső tízes "találatod" is!..😀🤣🥂🥂🍻
😀😀....Igazad van,-de én arra asszociáltam,-hogy a Zoli szereti a lövészetet,és amit lő,-abban ért el sikereket,és a pisztolyos lővészet is lősport,tehát rokon műfaj!..:)