Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Nem, a "reich" az alap, ami gazdagot jelent. Ebből jön a "bereichern", ami gazdagítani. A "Bereich" abból származik, hogy a reichen ige (valameddig elérni, valameddig elnyúlni) hasonló alakú a gazdaghoz. De ehhez semmi köze. Pontosan a "tönkregazdagítani" szó fedi le tökéletesen a jelentését magyarul.
a Váli utcaihoz tartozok,metroval mentem:-) Ami a VV-t illeti ma átalakult valamiféle választási tanácsadóvá,legalábbis amit én láttam belőle az arról szólt.
A legdurvább, vélelmezett törvénysértésről eddig Ózdról értesültek: a Jobbikos bejelentők szerint Obbágy Csaba fideszes alpolgármester autójából pénzt és csomagot osztogattak az egyik szavazókör előtt helyi romáknak. A bejelentés nyomán a rendőrség igazoltatta, majd eljárás alá vonta az alpolgármestert.
Itt élek a hármas határ mellett ,jó . Élünk itt egymás mellett, együtt vagy 15 népcsoport, vagy hogy a tökömbe írjam, teljesen jó lenne minden, ha csak 14 lenne, nem lennének a cigányok .... minden propléma 95 %-át ők okozzák az együtt éléssel ... na ezt most hogy mondjam el én rfendesen, hogy ne fasiztázzanak le ?