Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Vanesszababának nem lett jó a méret, viszont időközben kiderült, hogy van egy pici szakadás az overallon, (kb. 1 cm, szabályos vágás, nem tudom, mitől), ezért egy tábla csokoládéra változott az ára:). (amúgy teljesen jó állapotú, oviba, bölcsibe tökéletes, de nekem csak a helyet foglalja)
KERESEK: 70*140-es kiságyat, kivehető rácsokkal, világos szinben (nem kell, hogy fehér legyen, de ne is mahagóni szinü), később átalakitható legyen pár éves korig. hozzáillő pelenkázót is keresek, ahonnan mindkettőt el tudjuk hozni, előnyben. kombi kiságy kizárva! pest vagy pest megye. mailt irjatok, publikus vagyok.
Ezeket kérném akkor, ahogy tegnap jeleztem (persze csak ha ha előtte még nem kérte senki mailben). Illetve légyszi írd meg, h mennyibe kerülnek. Köszi!
Már annyiszor be akartam írni, most végre eszembe jutott. Van egy csomó jó kis alumínium dobozom. Abban van a tápszer és Menyus nagy kajagép, úgyhogy termeli ezt a jó kis dobozt. Remekül lehet benne szögeket, csavarokat, egyebeket tárolni. Olyan 15 cm magas lehet és talán 8 cm az átmérője, de ha érdekel valakit szívesen lemérem. Szívesen felajánlom bárki gyűjtő szenvedélyű egyénnek, csak szabadítsatok meg tőle. Utánpótlást is tudok adni később. (én pl néhányat meghagyok, mert festés közben nagyon jó ecsetmosó a gyerekeknek, mert nehéz felborítani). Ja és nem éles a széle, hanem szépen lekerekített.
16536 - 16535-16534 hsz-ban még eladók a bodyk, pólók, rugik, farmerdzsekik stb. plusz eladó ez a sárga pulcsi, 56-os méretű C&A, 400 Ft, és ez a sárga kacsa, Simba, 300 Ft
Szia! A 85 cm a deréktól mérve érvényes. A belső hossz 62 cm. A gumi állítható volt, tudod, olyan kismama-gumi. Az eredetit szerintem belevarrtam valamelyik pocakos nadrágomba, de tudok adni hozzá másikat. Yrb
Szia! Akkor szeretném kérni a 3 részest és a bordó derekút. Írtam privit. Esetleg ha még nem kérte senki van 1 ujjatlan halas felső (shake) Szélességet és hosszúságot mérnél: Köszönöm.
A tréningek gumis, és/vagy megkötős derekúak. Az én fiam girnyó, volt amit pluszban még meg is kötöttem. Mit mérjek rajta? Mennyire lehet kinyújtani???
Sziasztok, Lassan egy hónapja, hogy feladtam egy hírdetést egy iker babakocsiról, Symbaba egymás-melletti, az ma el is kelt. Most, újból jelentkezem, mert az elöző babakocsinak, anno, vettem kölőn, két TÉLI LÁBZSÁKOT és egy iker babakocsinak való ESŐVÉDŐT. Egy-egy darab lábzsákért 2900 Ft kérek, de ha mindkettő elkel, akkor odaadom 5000 Ft.-ért. (eredeti db. ár 3990 Ft, Brendonból, neve: Gyermekvilág Lábzsák Footmuff) Az esővédő ára (szintén Brendonból, neve: Tanita Esővédő Raincover Twin) 1500 Ft.
És még valami ami nagytesó szállítására alkalmas, egy szólidabb vázú babakocsihoz csatolva, TESTVÉR_FELLÉPŐ (Lascal márkájú, Kiddy Board Footstep blue), 6000-ért. Írjatok a saját címemre: hilda@granc.hu Hilda
Szia! Engem a tréningek érdekelnének" A sötétkék piros derékkal lemérnéd. A szürkés narancssárga képre katintva más jön elő azokra is mérnél köszi . Mira
Most elárasztalak benneteket ruha képekkel. A fiam most lesz ötödikes, és a kinőtt ruháit fényképeztem le. Ha valakit érdekel, akkor nézem a méretet (nem mindig pontos, csak irányadó:-)))), és beírom.
Látom megjött a téliszezon én is feltenném a tavalyi kinőttek egy részét :-)
Kívűl orkán, belül thermo, téli overál. Már csak a piros van meg. Mérete: 80as. 2.000 ft.
86-os drapp-narancs, pufi overáll, felkapcsolható kocsi "cipővel". Szinte vadi új!!! 2db van belőle, az egyiken egy patent a lábnál elromlott. A hibátlan 2.500, a patent hibás 2.200 ft.
Tavasz végén feltettem két bordó 86-os, vastag kordgatyót. Az egyikre jelentkezett Szilvi (ezt neki tartom fent, de a másik iránt is érdeklődött valaki, csak már nem tudom ki volt :-( Ha kéri még akkor emlékeztetőnek felteszem a képét... :-)
Sziasztok, a következő dolgok feleslegessé váltak:
Egyedileg gyártott pelankázó, szivaccsal együtt, megkímélt állapotban (csak néhány kisebb karc van rajta), 12000Ft.
Valamint egy BERGOn Standard II. többfunkciós babakocsi alig használt, hibátlan állapotban, összes tartozékával (lábzsák, tolókarra szerelhető táska). 5 pontos biztonsági öv, a tolókar átfordítható, magassága állítható. Még 1 év gyári hibagarancia van rá. Új ára 38.000Ft volt, 25.000-ért elvihető.
Eladnám ezt a polárral bélelt kordbársony nadrágot. FORTUNATE, 26-os méret, hossz:85 cm, derékbőség:70 cm, gumival állítható, de a gumit kivettük. A képen foltosnak tűnik, de nem az. 1100 Ft postával yrb kukac freemail
Nem az az iszonyú vastag, közepesen. Tud benne mozogni a gyerek. Van hozzá lábtyű is. Örököltük, mi nem hordtuk, a tavalyi tél nem igényelt overált. Teljesen újszerű.
116-122-es hímzett farmerdzseki, puha, nagyon jó anyaga van.Hossza 47 cm, szélessége 37 cm, ujja nyaktól 47 cm végig, 1.200 Ft Ujja, alja és hátulja is hímzett, de diszkrét, nem csiri-csáré. Ha kell küldök még képeket.
Halványlila gyönyőrűséges Disney kabát, farmerszerű anyagból. 110-116-os méret. 2.000 Ft
A famerkabát méretei: hossz 43, 5 cm szélesség hónaljban 34 cm ujja nyaktól 44,5 cm a passzéval, de felhajtható kb 3 cm-es passzé van.
A maradék fiú ruhákat külön feltettem, 74-es méret a többsége...itt található, ha kértek belőle valamit, akkor priviben, vagy oda írjatok kérlek, mert itt lehet, hogy átsiklok a hsz felett. Köszönöm.
Zsebes almazöld kardigán (így hívják?) vakond mintával, 68-as méret 700 Ft
Fehér sapka kb. félévesre jó, sárga nemtudommi (zoknicipő???? Hogy hívják ezt?) 400 Ft
Orgona színű body apró virágmintával, 62-es méretű 500 Ft
Jó állapotban lévő rövid ujjú rugdalózó (a kép a vaku miatt csalóka, nincs semmi hibája, a színe is egyenletes, szép) 56-os méret, szerintem kicsit nagyobb. 500 Ft
Vaj színű, rugdalózó, kapucnis, 56-os méret, elől zipzáras, macis zsebekkel 1000 Ft
Piros napozó, 80-as méretű, nagyon aranyos szerintem: 900 Ft
Cherokee, Új, rózsaszín nadrág (zsebes, alul virágmintás hímzett, gumis derékkal), felül aranyos blúz, oldalán hímzett minta, virág alakú gombokkal a hátán. 0-3 hós korig, az én lányom 4 hós, és még nagy rá, szóval a méret nem pontos, ha érdekel valakit, lemérem. 2000 Ft
+ pk
klaudiakis@gmail.com
Pólók: piros 68-as, macis 62-es, az elefántos is kb. 62-es 200/db 700Ft/mindhárom
Szabadidő: 6-9 hónapos kor közötti babáknak, 600Ft
Piroskék-sárgaelefántos újszülött rugik: 56-os, alig hordott, 250Ft/db vagy 400Ft/mindkettő
Mackós rugi (nincs benne méret 68-astól nagyobb): 500Ft
Next lila farmer 6-9 hónapos korig: 500 Ft
Kék farmerdzseki 68-as: 900 Ft
Lila farmerdzseki 3-6 hós: 900 Ft
Graco hordozó és biztonsági ülés Feleslegessé vált Graco TS Quattro Tour Deluxe babakocsim hordozója (autósban biztonsági ülés is). Isofix kompatibilis, sötétkék színű, vékony rácsmintával, fejszűkítővel, napvédővel. A saját kocsijával kupolára volt zárható. Nem új de megkímélt, hibátlan állapotú, annyi hibája van hogy a sötétkék szín belül kicsit halványodott, gondolom a naptól. Minden Graco tipusú babakocsira egy mozdulattal rögzíthető. Újszülött kortól 0-13 kilogrammig (kb egy éves korig jó), én a gyerkőcöt hordoztam benne a lakásban, hintáztatni is lehet vele. Folt és szakadás mentes, nagyon kellemes pamutos a huzata, mely levehető és mosható. 5 pontos biztonsági öv, vizszintező az oldalán. Képeket tudok róla küldeni.
Maxi Cosi mino régebbi típus. Kicsit kopott, de hibátlan, a huzat nem eredeti. Az eredetire lett rávarrva az új, az újszülött szűkítő teljesen saját kreálmány. Sérülés mentes. Hintázó és fix pozicióba állítható. Van hozzá egy szunyogháló is!
A szekrényből előkerült egy fekete alapon fehér hajszál csíkos szövet naci, mellénnyel, 2 db rövid ujjú fehér inggel. Mivel az én fiacskám még csak 14 hónapos(!) úgy gondoltam nem tárolom még 5-6 évig. Ja és egy nagyon helyes csokor nyakkendő is van hozzá.
A naci hossza 68cm, a dereka (hátul gumis) 31 cm-re nyúlik. A mellény hossza 40cm.
Nagyon pasis, vagány darab.
Ha érdekel valakit, kiáltson!!!
Sajna vacakol a fényképezőgépem, de este tudok csinálni képet róla.
eladó ez a hatszögletű bükkfa járóka. Másfél évet használtuk, nagyon jó minőségű. Egy helyen meg van repedve a fa, ez látszik a fotón, de ez a használati értékéből nem von le. ;-) Görgős kerekei vannak, a lapja fix, nem emelhető. Az ára 6000 ft. Érdről vihető el, vagy csomagküldővel tudom elküldeni (kb. 2500 ft a küldés díja, ezt most pontosan nem tudom, de utána tduok nézni...)
ÚJ!!! Nike (nem eredeti) szabadidő ruha 146-os méretezésű, de szerintem kisebb. 2500 Ft + pk-ért vettem a fiamnak, de kicsi lett neki, ugyanennyiért továbbadnám.
1. ONEWAY 98-104-es kapucnis, cipzáros, hímzett melegítő felső, szép bordó színben, 1x használt, de nem is látszik rajta a használat. Belül hurkolt pamut.
Hossz 41 Szélesség 35 Ujja nyaktól 39 cm
1.200 Ft (Újonnan 4e Ft), nagyon jó minőség! a nadrág már nincs meg.
Közelről
2. Halványkék gyönyörű hímzett farmerszoknya, márkajelzés nincs benne, 6-os méretezésű. Nem használt!
Derék gumival állítható Hossza 35, 5 cm
800 Ft
3. NEXT 7 éves/122-es vkék felső, gyönyörű, csillogós, hátul is mintás. Használt, de szerintem szép állapotú.
Hossza 42 cm Szélessége 33 cm Ujja nyaktól 47 cm
900 Ft
4. PIPPI Design puha, vagány farmer, 51-es számmal, patentos+gumis, nem gombos. 1x ha hordtuk.
Derék gumis 22-27 cm Teljes hossza 68 cm Belső hossza 46,5 cm
1.200 Ft
5. CHEROKEE rózsaszín-fehér duplaujjas mintás felső, 4-5 éves/110-es méret, de nagyobb, mérjetek!
Hossza 43 cm Szélessége 38 cm Ujja nyaktól 44 cm
750 Ft
6. H&M 4-5 éves/110-es rózsaszín pamutgarbó, nem használt, cak most nem vasaltam már ki.
Hossza 43 cm Szélessége 28 cm Ujja nyaktól 43,5 cm
900 Ft
Elnézést, egy kicsit halvány lett a kép..
7. FORTUNATE 20-as méretű mályva kordbársony, polárral bélelt hímzett nadrág. Jó vastag, nem a tavalyi télre volt való. Éppen ezért szép állapotú!
Derék 23-30 cm, gumis körben Teljes hossza 65 cm Belső hossza 48 cm HÚ akkor ez is nagyo lesz nektek, mégsem 110-es. Most látom, hogy a szárán belül a mosás nem tűntette el azt az 1-2 alkalmat ami rajta volt, én nem vagyok egy nagy foltördög, de biztosan kijön ha valaki kezelésbe veszi. Na és nem is látszik.
900 Ft
8. CSodaszép pillekönnyű narancssárga mamusz, nem használt, 27-28-as, belső hossza 16,8-17 cm
1.200 Ft
Ez nem kínai minőség!!! (2x ennyi volt)
9. Lila-rózsaszín, kívül orkános, de nem az a fényes, és jó kis meleg... BMB 128-134-es.
Kantár hossza gombokkal állítható, max váll.ülep: 67 cm Belső hossz 50+2 cm, vízlepergetős, selyem, de nem fényes kívülről. Szélesség a gomboknál 38 cm, combnál, csípőnél 45 cm, combnál 25-26 cm.
2.500 Ft
10. 80-86-os (de 92-ig is simán jó) jó kis meleg kabát, igaz belül nem flanell/polár, csak sima "selyem", de nem suhogós, kívül vízlepergetős, a két réteg között bélelt. Szép állapotban, igazán vidám kabát!
Szia! A 2-es sportos farmer érdekelne. Lemértem az egyik nadrágját, és úgy tűnik, jó lesz. (Csak fura, mert már 98-104es ruhákat hord, nem értem én ezt.) Reggel ráadom a nadrágot és megírom, hogy tuti jó lesz-e rá. Remélem, igen:) Addig tartanád? Köszönöm!
Igen, írtam is kedden, hogy pénteken megjött és utalom a pénzt, ma meg küldtem egy olyat, hogy valamiért nem tudok utalni, hibát jelez, írjad meg mégegyszer a számlaszámod. Küldök egy másik címemeről emilt.
Van két etetőszékünk: az egyik egy ikeás 3000 ft-os, a másik meg egy olyan kerekeken guruló három szintre állítható etetőtálcás (szó ami szó jól le kell mosni mind a kettőt gondolom) , szivesen odaadjuk valakinek akinek nincsen pénze ilyenre ingyen. Lehet, hogy kicsit várni kell arra, hogy szállítható állapotban legyenek, mert pillanatnyilag az ingóságain nagyrésze lenn van a tárolóban - házátépítés után vagyunk - de akit érdekel, írjon az itteni mail címemre.
Sapi, mind az etetőszék, mind a fürdetőkarika kell. Már csak emberrel kell egyeztetnem, mikor ér(ünk) rá elmenni. Mert ugye ő a sofőr. Írok mélt az ügyben.
mit jelent a nem olyan drágán? Nekem van egy nagyon szép, de az alapban nagyon drága volt, de helyhiány miatt alkuképes vagyok. itt nemrég azt hiszem 8000-ért írtam. Itt a 15524-es hsz-be raktam fel képet róla.
Sziasztok! Eladnám ezt a nadrágot. Polárral bélelt kordbársony nadrág, FORTUNATE, 26-os méret, hossz:85 cm, derékbőség:35 cm (2-szer), gumival állítható, de a gumit kivettük, 1100 Ft postával Kicsit gyűrött, ahogy be volt hajtva a szekrénybe. yrb kukac freemail
Eladó egy könnyű sportkocsi. Elöl bolygó (nem fixálható), hátul fix fékezhető kerekek. Napfényteteje van, picit dönthető. Második kocsinak használtuk a naygmamánál illetve a Balatonon, ezért a huzata napszítta, de nemfoltos vagy szakadt. 2000 ft.
Eladó egy Brevi Koala kenguru, sötétkék színben. 2-8 hónapos korig (9 kg-ig) használható. A baba ültethető benne előrenézve is. Egyszersem használ, eredeti csomagolásban van. (Kettőt kaptunk.) Ár : 8 000 Ft
1. FORTUNATE 20-as méretű mályva kordbársony, polárral bélelt hímzett nadrág. Jó vastag, nem a tavalyi télre volt való. Éppen ezért szép állapotú!
Derék 23-30 cm, gumis körben Teljes hossza 65 cm Belső hossza 48 cm Most látom, hogy a szárán belül a mosás nem tűntette el azt az 1-2 alkalmat ami rajta volt, én nem vagyok egy nagy foltördög, de biztosan kijön ha valaki kezelésbe veszi. Na és nem is látszik.
1.200 Ft
2. FORTUNATE 21-es méretű állítható derekú nagyon meleg, polárral bélelt kordnadrág, rózsaszín. Strasszokkal kirakva.
Teljes hossza 66 cm Belső hossza 47 cm
1.200 Ft
3. PIPPI Design puha, vagány farmer, 51-es számmal, patentos+gumis, nem gombos. 1x ha hordtuk.
Derék gumis 22-27 cm Teljes hossza 68 cm Belső hossza 46,5 cm
1.200 Ft
4. ASTI 116-os nadrág, mikrokord, körben gumis. derék 24-34 cm hossza 72 cm belső hossza 47 cm
Derék állítható Teljes hossza 63 cm Belső hossza 45 cm
Párszor hordtuk, itt vettem én is, de hamar kinőttük. Az alján egy picit kopott, de nem vészes.
600 Ft
6. TCM 110-116-os barna csillogós mikrokord nadrág.
Derék 25-30 cm, hátul gumis, elől "beakasztós". Teljes hossza 69 cm Belső hossza 47 cm
1.100 Ft
7. 6 évesre, érdekes farmer, türkiz díszítéssel, nagyon szép pillangós, a fenti felsővel nagyon jó kis párost alkot. Derék 23,5 31 cm gumírozott anyagú, Teljes hossza 65,5 cm, belső hossza 45,5 cm szerettük, mégis szép állapotban maradt meg! Direkt koptatott, nem kopott. 900 Ft
8. Szupervagány Cherokee vastagabb vászonnadrág, rózsaszín/mályva és keki színnel, 5-6 évesre, új , nem címkés, de nem is használtuk, a szekrényben várta, hogy belehízzon a lányzó, de úgy néz ki nem sikerült. Derék 26-31 cm hátul gumis Teljes hossz 66,5 cm Belső hossz 46,5 cm
A képen sajnos nem látszik, de nagyon szép! Trapézos, bő fazon. 1.500 Ft
5. 56-os méretű lányruhák: George kapucnis pamut pulcsi, Next pamut pulcsi, Next plüss nadrág és 1 pár plüss tutyi. Ára: 2000.- + pk.
6. 56-os méretű lányruhák: GAP bélelt pamut rugdalózó, hosszú ujjú pamut body, 1 pár C&A pamut zokni és 1 db Kenguru Gold pamut kissapka. Ára: 2000.- + pk.
7. 56-os méretű lányruhák: Disney plüss együttes, pamut rugdalózó, ujjatlan pamut body, 1 pár pamut zokni. (A képen látható plüss tutyi elkelt!) Ára: 2000.- + pk.
8. 68-as méretű lányruhák: Disney szteppelt kantáros pamut nadrág, 2 db hosszú ujjú pamut body. Ára: 1250.- + pk.
9. 80-as méretű vékony oldalzsebes nadrág, hibátlan állapotú. Ára: 800.-