Keresés

Részletes keresés

tux Creative Commons License 2005.07.16 0 0 11785
Köszönöm a linket, épp esküvői zenét kerestem készülő honlapomhoz. :)
Előzmény: Catty (11784)
Catty Creative Commons License 2005.07.16 0 0 11784
Nezd meg ezen az oldalon, eleg sok szam letoltheto, talan koztuk van az is, amit Te keresel:

http://www.vofelycentrum.hu/zenelista.html

Catty
Előzmény: bilicst (11782)
RizzoStar Creative Commons License 2005.07.15 0 0 11783

Hello Mindenkinek!

Nem kifejezetten ide tartozik, de gyorsan kellene a segítség.

Jövő heti diplomaosztómra kellene fehér kesztyű! Ha valakinek esetleg felesleges kellékként van a szekrényében egy esküvő után, attól vagy kölcsön, vagy megvenném. Szivesen veszen az ötleteket is, hogy hol lehet ilyet beszerezni.

Email: tanacs@hdsnet.hu

bilicst Creative Commons License 2005.07.15 0 0 11782
Sziasztok!
Abban kéne nekem egy kis segítség, hogy van-e valakinek kimondottan esküvői CD-je v. olyan, ami a következő számok rajta vannak? Kéne iratnunk pár számot az esküvőre, de nem tudom, h. miről. Klasszikusokra gondoltunk, mint pl. Mendelssohn: Nászinduló,Vivaldi: Négy évszak (az mondjuk megvan nekem), Ave Maria, Mozart: Piano concerto No.21 és Allegro assai, Strauss : Kék Duna keringő Verdi:Aida/Triumphal March, Pachebel: Canon in D major.
Főként legutóbbi keresném nagyon, ez a kedvenc számom, csak válogatásokon lehet megkapni. MP3 nem jó, azt nem tudják lejátszani a Polgmhiv-ban.
Valaki segítsen!!!
bilicst Creative Commons License 2005.07.15 0 0 11781
Akor sok-sok boldogságot és nagyon jó időt kívánok nektek!!!!
hooligirl_S2 Creative Commons License 2005.07.15 0 0 11780

Sziasztok:-)

Hát eljött a nagy nap, ma 15.30-kor férjhez megyek! Csak szerettem volna megköszönni a segítségeket amiket kértem Tőletek! Remélem, hogy nektek is pont olyan boldog és szép nap lesz az esküvőtök, mint most nekem/nekünk.

Virágot is sikerült csináltatnom a két anyukának, szóval minden rendben volt eddig:-)

Majd később lehet hogy teszek fel fotókat is ha érdekel Titeket!

További szép napot és hétvégét mindenkinek:-)

UI: Szurkoljatok, hogy ne essen az eső, mert kerti party lesz este nálunk!!!:-)

prouenza Creative Commons License 2005.07.15 0 0 11779
Szuper ötletek, ügyes vagy. A rajz is kiváló! :-) Én is borostyánban gondolkodom, de a mienk (mármint a kerti) elég nagy levelű, úgyhogy megpróbálok a virágossal olyat hozatni, amiek a levelei "finomabbak" és a szára is vékonyabb, tehát kezelhetőbb. Nekem a fehér kaspókba csak rezdők lesznek, egy kis zöld masnival és kész. Nem félsz, hogy a rezgő nagyon el fog fonnyadni? Szerintem próbáld ki, hogy meddig bírja. Gyönyörűűű, kétségtelen, de szerintem nem igazán tartós. Nem akarok vészmadár lenni, de talán inkább egy felesleges próba, mint a bosszankodás :-)
Előzmény: bilicst (11777)
tux Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11778

Fotóztam hasonlót:

http://www.flashpoint.hu/fogi/weddings/2005/anitacsaba/egyhazi/anitacsaba_491.htm

A tetején lévő liliomok elhervadtak idő előtt, pedig fiolában (vagymiben) voltak.

Előzmény: bilicst (11777)
bilicst Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11777

Gyorsan lerajzoltam, h. kb. mire gondolok...
bilicst Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11776
Díszítés: nekünk otthon rengeteg borostyánunk van, nem metszettük meg idén épp az esküvő miatt egyszer sem, csak "növesztjük". Abból lesz a legtöbb dísz a vacsora helyszínén a következőképpen: kapu + bejárat: körben az ajtó körül a borostyán, benne rezgő, két sarkon 1-1 szalaggal megkötve, középen 1 db liliom.
Ilyen lesz a színpad elején is, és az oszlopokon is masni és abból lóg le hosszan a borostyán. Az asztalokon a tálak lesznek borostyánnal körbefogva + pár levél elszórva. A tálakba pedig, mivel kicsi a vízfelület és már van mindegyikben 3 úszógyertya, a virágostól egészen kicsi fejű (törpe)rózsákat kértem. Ez ua., mint a normál, csak 1-2 cm átmérőjű feje van és egy száron több virág is.
bilicst Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11775
Szia Prouenza!!!! "Csak" két hét múlva lesz a napunk, 30-án. Én a meghívókkal már kész vagyok és nem volt semmi bajom a pausz nyomtatással. Szerintem az a titka, h. egyesével kell betenni a papírokat (én legalább is így tettem) és jól rá kell szorítani két oldalt a sínt (v. mi a neve), hogy ne mozduljon el. Én mindig ezt teszem, ha nem sima nyomtatópapírra nyomtatok, mert a többi papírt nem tudják a nyomtatók olyan jól kezelni. Az elmosódás ellen nincs ötletem, esetleg a nyomtatófejeket időnként meg lehet óvatosan!!! törölni.
Előzmény: prouenza (11763)
Baba78 Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11774

Hmm, megnéztem a honlapot, ez a Mezőgazdasági Múzeum egész "helyes"....

Köszi

Előzmény: gyongyhaju lany (11772)
H_G Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11773
"Bocs, nem leszólni akartam."

Ó, hát szabad szidni! Mint látható, nem pazaroltam sok időt sem előzetes kutatásokra, sem konkrét utánajárásra -- eredetileg egy szombat DE-re terveztem, már az is időtúllépés, h. egy teljes szombat után a szerda reggelt is ezzel kellett töltenem. Aki ilyen körülmények között rossz vételt csinál, csak magára vethet.
Előzmény: gyongyhaju lany (11771)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11772
Láttam már Vajdahunyad várában (Mezőgazdasági múzeum) ill. a Műegyetemen készült fotókat. Nézd meg a Tux honlapját, ő is csinált fedett helyszínen, de nem műteremben. Vagy kérdezd meg a fotósotokat, hátha van bevált helyszíne.

Bár szerintem az étteremben/templomban/házasságkötő teremben éppen elég kép készül ahhoz, hogy az ember ábrázatja megöröküljön az utókor számára szépruhában, ezért nekünk nem is volt semmi beállított fotózkodás (csak közkívánatra a násznép egyes tagjaival).
Előzmény: Baba78 (11768)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11771
Bocs, nem leszólni akartam. Lényeg az, hogy lehet, hogy az anyag vékonysága miatt, de vettünk Griff öltönyt és inget is, páromnak is, tesómnak is és nem vált be. A nadrág seperc kiszakadt (a párom mivel nagydarab, a nadrág szárát nyűvi elég hamar a combja belső oldalán), visszavittük, kicserélték, a másik dettó.

Tesómnak az ingjével volt probléma, valamiképp szétfoszlott a szövet, pedig nem sokat hordta

Persze ez nem most volt, úgy 3-4 éve. Azóta nem vásárolunk náluk. Pláne, hogy anno egyszerre nagyobb vásárlásunk után ígértek év végén vásárlási utalványt, hogy postán kiküldik, és nem kaptuk meg :(

Remélem te nagyobb szerencsével jársz.

Előzmény: H_G (11765)
H_G Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11770
"mit keres két tök elegáns emberke teljes puccparádéban a bokrok között"

Talán esküvői fotó készül róluk? :) Mert azok pont ilyenek szoktak lenni! Nincs ezzel semmi baj, SZVSZ.
prouenza Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11769
Margitsziget (nem csak bokor van arrafelé), Parlament körül pl.
Baba78 Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11768

Sziasztok Lányok!

Egy ideje olvasgatom már a hozzászólásaitokat, most én is aktívan becsatlakozom, mert kérdésem lenne.

Jövő héten lesz az esküvőnk. Mindezidáig abban a hitben voltunk, hogy szabadtéri fotózást tartunk, de most elbizonytalanodtunk: mit keres két tök elegáns emberke teljes puccparádéban a bokrok között - lehet, hogy mégiscsak jobb lenne valami kis nyugodt, fedett helyen fényképezkedni. Csak nem jut semmi jó hely az eszünkbe (nem túl "csicsás", de azért elegáns, hangulatos helyszínt keresünk). Van ötletetek? Elsősorban a központi, jól megközelíthető budapesti helyszínek érdekelnek, hogy mert nincs sok időnk utazgatásra........ Köszi minden ötletet!! 

prouenza Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11767
Ja bocs, nem írtam le, hogy mi történt a pausszal. Nossss, sajnos némelyik lapon elmaszatolta a betűket :( Úgy oldottam fel a problémát, hogy néhány pausz közé 1-1 normál lapot helyeztem, hátha az visszaállítja a rendes kerékvágásba a nyomtatást. Nem túl tudományos, viszont azt hiszem működő megoldás :)
Előzmény: H_G (11766)
H_G Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11766
"Viszont a nyomtató nagyon bután viselkedik 1-1 pausz nyomtatásakor. Tapasztaltál hasonlót?"

Arra gondolsz, h. némelyik lap össze-vissza gyűrötten kerül elő, mint egy káposztalevél? Mert az enyém ezt csinálja, a pausz, úgy látszik, kevésbé tűri a magas hőmérsékletet a közönséges papírnál.
Előzmény: prouenza (11763)
H_G Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11765
Talán megfontolom egy hét múlva, ha visszakaptam a nadrágot is -- de szerintem sokat nem érsz egy sima sötétszürke öltöny fotójával... Nekem nem tűnik rossznak az anyag tapintása (ez a griffes 100% gyapjú, de nagyon vékony), azért lehet, h. Gyöngyhajú Lány ezt is gagyinak találná -- ha már úgyis lebuktam, bevallhatom, általában nem vagyok vmi öltöny-ínyenc.
Előzmény: Kormos Mici (11758)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11764
Nem drágák, páromnak a mindennap hordott ingjeit, nadrágjait ott vesszük. Érdemes benézni, pont a West End középső bejáratával van szembe.

Az öltönynadrágokat (részben gyapjú) egyébként én is minden további nélkül mosom (30°C-on), centrifugálom, kutya baja. A zakót azér nem merném, mert azt bonyolult vasalni.

Griff nekünk nem jött be, elég silány volt a minősége a szövetnek.
Előzmény: Kormos Mici (11747)
prouenza Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11763
Épp a napokban jutottál eszembe, azt hittem ezen a hétvégén lesz az esküvőtök...Izgulsz már ? :-) Reggel azon morfondíroztam, hogy mi van, ha végigbőgöm a szertartást és nem tudok megszólalni sem a meghatottságtól? Próbálom magam arra kondícionálni, hogy hiszen ez nagyon boldog esemény és hogy happy legyek, mármint mosolygós boldog és nem bőgőmasina... Összeállt a fejemben a díszítés, neki is fogtam a megvalósításhoz. Ikeában vettem fehér kaspókat (195/db), és abba kerül majd egy kis virág. Egészen szolíd valamire gondoltam. A meghívókkal is jól haladok. Sikerült olyan kétoldalú ragasztót venni, ami celux-hoz hasonló, az ég adta világon semmi nem látszik belőle. Viszont a nyomtató nagyon bután viselkedik 1-1 pausz nyomtatásakor. Tapasztaltál hasonlót? Hogy állsz a dizájnolással, mármint művház díszítéssel? Milyen virágot teszel majd a tálba?
Előzmény: bilicst (11761)
Moka25 Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11762
Bilicst,
lehet, hogy furcsan hangzik, de az M5 melletti Auchan butiksorjan pont mult het vegen lattam nehany gyonyoru szepet!! Szurekeskek es vajszinu alapszinnel anyagaban mintasak voltak, inda- meg rozsamintakkal, de ezzel egyutt megis nagyon szolidak es visszafogottak!! Annyira megakadt rajtuk a szemem, picit bantam is, hogy nem talaltuk meg a mi eskink elott! 8-9 eFt kozott volt a melleny+fr.nyakkendo egyutt!
Előzmény: bilicst (11761)
bilicst Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11761
Nekünk két hét múlva lesz a nagy nap, de még mindig nincs öltönye a páromnak. Nálunk is a szokásos "ráérünk még" volt műsoron, az idő meg elszaladt. Remélem találunk azért valami szépet. Mondjuk voltunk már nézelődni, találtunk is kettőt, ami megfelelne esetleg. Viszont sehol nem találtuk színben és mintában megfelelő francia nyakkendőt mellénnyel. Van ahol nagyon szépek vanna nagyon drágán, máshol csúnyák olcsón, van ahol van szép mellény, de nincs nyakkenső és fordított esetet is láttunk már.
Kormos Mici Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11760

Köszi az infót! Tényleg nincs párja a cincogó kornyikálásnak. Már olyan kreatív ötlete is volt az egyik ismerősömnek, hogy a házasságkötő teremben magnós zene helyett majd ők énekelnek, héliumos lufival a kezükben...

Tegnap du. kiderült, hogy életem első szerelmének (az oviban egyszer még a kezem is megfogta) egy hegesztéstechnikai boltja van. Mivel ez az ipari gázokhoz tartozik, ő elképzelhetően nagyker áron be tudja szerezni. Legalább is ebben reménykedek. A régi idők emlékére :-))) Ma délután kiderül.

Előzmény: maj3 (11759)
maj3 Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11759

Kormos Mici!

héliumügyben én a lufi bulit ajánlanám (322-8697). n normálisak, segítőkészek. a palack dögnehéz, a személyautóba a "kisebb" fér be, abból kb. 7000 Ft egy köbméter hélium. annyiból kb. 80 lufit tudsz felfújni. letéti díj 40ezer, plusz száz ft a napidíj. mindenképp ez a legolcsóbb megoldás (a lindés vlmivel drágább, viszont ott kisebb a palack, könnyebben szállítható). ja és jó venni lufitartósítót (takonyszerű cucc, amit bele kell pumpálni minden lufiba fújás előtt - mert nem engedi könnyen szökni a héliumot), ez 2400+Áfa, igaz nekünk a fele megmaradt (60 lufinál). szvl összességében nincs az a dekorcég, aki ennyiből kihozza, de tény, h van vele macera. bár a cérnahangon éneklés sok mindenért kárpótol :)))

Kormos Mici Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11758
Mivel a csajok is szoktak felrakni képet a "nagy nap" rucijáról, láthatunk rólad is? Légszi, légyszi, légyszi!
Előzmény: H_G (11749)
ARic Creative Commons License 2005.07.13 0 0 11757
most én sem vágom, h. az övé melyikből van, mert többféle létezik, nekem van pl. lenvászon, ill. hócsalán (ramie) alapanyagú ruhaneműm is
Előzmény: H_G (11756)
H_G Creative Commons License 2005.07.13 0 0 11756
Ha növényi szál, de nem pamut, akkor az az agavéból készülő, aminek elfelejtettem a nevét? (Aki még ennyiből se jön rá...)

"Öltönyt mióta mosnak?!"

Nem vicc, a Marks stb. egyik sorozata a "The washable suit" nevet viseli és állítólag tényleg gépben mosható, pedig gyapjú.
Előzmény: ARic (11755)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!