akkor valószínűleg én voltam..:)))) bár nemtudom milyen távolságból láttál a menetfény mennyire látszódott? tegnap épp összefutottam 1 fórumtársal és hosszasan beszélgettünk az izzók-drl dolgokról,lát6tóságról és ezzel kapcsolatos dolgokról
Szevasz,háát most így meg nem mondom lehet én voltam,ha az elején a menetfények nem világítottak akkor nem én voltam,márha volt menetfény..:))) hasonló festést én is láttam már másik Tipon,még én is néztem h.jéééé ottvagyok..:)))))) te Pécsi vagy?
Csak városban használom az autót, elsősorban a kinézete miatt cseréltem projektorosra a lámpáját, nem érdekelt hogyha esetleg szarabbul világít mint a sima. Sajnos ezt a félelmet igazolta is, bár gyönyörű a vetítési képe, gyengébbnek éreztem.
Aztán mióta a White Hammer van benne, mindig feltűnik mennyivel jobban világít. Most sztm teljesen jó, bár már megfakultak az emlékeim milyen volt az alap gyári lámpatest.
A két kerítéses kép alapján úgy tűnik, hogy nem világít lejjebb a lámpád mint régen, sőt...
Az biztos hogy nincs nagyon rosszul beállítva a magasság, mert ha 6 m-re világítana akkor kb. a kapu aljánál, a földön lenne a határvonal.
Viszont a sötét-világos határvonal közelében erőtlen a fény.
Nekem is ugyanez volt a probléma az egyik oldali lámpámmal, ahogy írtam a (9804)-ben. Az ízzó nem volt rendesen a helyén.
A projektoros lámpa olyan, hogyha mozgatod az ízzót benne, akkor a vetítés magassága és alakja nem változik, csak a legjobban megvilágított folt tud elvándorolni a helyéről.
Sajnos volt egy kisebb "baleset" amiben a gyári lámpának kakukk lett és gyárit (valeo-t) nem tudtam szerezni már mert elég rittka ami nekem kell (ködlámpás) így kénytelen voltam TYC gyártmányút venni. Ez már beállítás utáni vetítési kép.
1. Nem világít messze, sőőőt....
2. elég fura S alakbín világítja meg az utat.
Szerintetek mi lehet a gond, a lámpa lehet a sz@r?
Mert a projektorosn sokat nem lehet állítani, felfelé, lefelé... jól kéne hogy világítson!
Állítottunk a ködlámpán, de most meg túl lefelé világít szerintem. soha nem lesz ez jó, hiába állítom bárhova. Viszont szemből nézve ugyan olyan "zavaró", mint eddig. A jobb oldal kicsit lejjebb is van. Kb. hova kéne világítania?
Nekem vóna egy pár eladó, ha érdekel....müanyag foncsorban nem az igazi, úgyhogy valahol pihen a lelkem költözés miatt...Ha annyira kell, előásom csak Neked...