Keresés

Részletes keresés

Zsazsi Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138500

Igy meg meg meglepobb!!!

Bar nem vagyok az aki, hasraesik a kulfold szo elott, de meg voltam gyozodve, hogy nem itthon keszultel.

Ha nem titok, akkor nevesited az akkori edzodet, lecci?! Utanad voltak ennyire sikeres tanitvanyai?! Nyilvan, nem, hiszen akkor megdontottek volna a csucsodat. :o)

Előzmény: -balazs- (138496)
Vlaszij Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138499
Másik kedvencem meg a Bagyula volt..:)

ej de régen volt.
Előzmény: Vlaszij (138498)
Vlaszij Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138498
Hát ez mókás lesz..:)

Annó szurkoltam neked..:D

Előzmény: -balazs- (138486)
macmelon Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138497
Pedig sajnos szabadtéren futásban 100 m-től 100 km-ig, a sztenderd távokon - az egyszem 5000 m kivételével - ez a legfrissebb férfi csúcs, gáttal, akadállyal váltókkal együtt!
Előzmény: Zsazsi (138494)
-balazs- Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138496
1997-től itthon készültem és amikor 1998-ban majd 1999-ben magyar csúcsot futottam, végig itthon, hazai irányítás alatt edzettem.
Előzmény: Zsazsi (138494)
Gabesz72 Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138495
kiligyűjtésbe:
19 km: benne a Szigeti Hendi és Esztergom Teliholdfutam
Zsazsi Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138494

Nahat, engem nagyon meglep, hogy 10 eve nem sikerult megdonteni!!!

Mondjuk ez sok mindent is jelenthet, pl. h ennyire alul vannak az utobbi idokben a magyar atletak vagy hogy abban az idoben hihetetlenul jo sportolo voltal.

Csak egy pontosito kerdes, akkor Mo-on keszultel vagy csak a magyar bajnoksagon is elindultal?!

berzso Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138493

"Ez egy szabad ország és mindenki ott szívatja magát ahol neki tetszik... " (K. B.) :-))

Hajrá Balázska! :-)

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138492
kiligyűjtésbe 6 km futás.
macmelon Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138491
Amúgy ne má', ez az egyetlen magyar atlétikai csúcs, amit fejből megjegyeztem. (Igazából csak addig, hogy 1:45,harmincvalamennyi), úgyhogy pont ezt megdönteni kiszúrás volna. Szóval csak finoman! :)

Lesz iramfutó? :)

(Nem kicsit sajnálom, hogy nem tudok ott lenni, pedig (nézőként) kedvenc versenyszámom.)
macmelon Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138490
3:20? 3:19-et vállalok!
Előzmény: amatőr (138488)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138489
Kilométergyűjtésbe:
Szombaton egész nap derékfájós jajgatás
Vasárnap derékfájós jajgatás + 6,3 km "csakazértis" kocogás.
amatőr Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138488
Hú, azta!
Hajrá -balazs! :)

Talán egyszer megrendezhetjük a "Futóbolondság 800 méter" rendezvényt is... :)
Pár éve -néhány bátortalan- szó volt már erről, miképp lehetne izgalmas, vidám 800-as dzsemborit szervezni az érdeklődő "gyors- és lassú lábúaknak", akár a MAC-ban, hasraütött nevezési időkkel (3:20-at kapásból vállalok :) ), kieséses-előfutamos stb. rendszerben... :)

macmelon pl. úgyis profi a résztávban, s nekem is hiányzik a Kispesti Atlétikai Nap hosszútávú (értsd 800 méteres) futóversenye... :)
Nincs annál szebb, mint két kör alatt behalni, taktikázva sózsákká válni az utolsó sokszáz méteren... :)
amatőr Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138487
Km-gyűjtésbe:

6 km

Többet tervezek ennél mára, úgy négyszer ennyit. :)
-balazs- Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138486
Kedves Bolondok!

Holnap lesz tíz éves a 800 méteres országos csúcsom. Mivel a tizenegyedik szülinapját szinte bizonyosan nem éli meg, szeretném megünnepelni az évfordulót.

Erre a kis megemlékezésre szeretnélek Titeket ezennel meghívni.

Hogy miről is van szó? Holnap délután, közel tíz év után először, szögescipőt húzok és lefutok egy 800 métert. Maxra. Mikor és hol? A Margit-szigeten, a MAC-ban, kedden este hat-fél hét magasságában.

Gyertek, nézzétek meg, esetleg szurkoljatok. (Vagy lesajnálóan csóváljátok a fejeteket.) :-)

Ha jöttök, kérlek illúziók nélkül gyertek. Ez nem egy grand prix futás lesz. Tíz évvel és nyolc kilóval később én már a két kör teljesítését is szép eredménynek tekintem majd. Ha a kórházat is megúszom, az a bónusz. :-)

Ha a futás után defibrillátor nélkül is fenntartható a keringésem, megiszunk egy sört vagy kólát, vagy ilyesmi, és megemlékezünk a régi szép időkről, amikor még nem fájt itt és ott. :-)

Szóval holnap este hatkor a MAC-ban.

kb

Hauanita Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138485

Vááá, ez a kiligyűjtés mér mindig hétvégén van??? :))

Múlt héten futottam háromszor, és úsztam kétszer, de egyik sem hétvégén volt.

No, mindegy, így jártam.

Előzmény: atom. (138442)
B784 Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138484

Egyelőre úgy tűnik, jó úton járok.

Magánéletileg is többé-kevésbé, meg az edzéseket illetően is.

Az előbbieket nem nagyon taglalnám, a sportolás részéről annyit, hogy az elmúlt szombaton én lettem a Magyar Köztársaság amatőr országos triatlon-bajnoka sprinttávon az M40-es korcsoportban:-)

A hatvani versenyen ugyan nem indult el egyetlen nagyágyú sem, de csak azzal lehet meccselni, aki elindul, ugye:-)

Előzmény: Törölt nick (138458)
Jozsef Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138483
Kiligyűjtésbe: 31,3 km futás
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138482
Másolás előtt kapcsold ki a hosszú sorok törését, akkor jó lesz.
Előzmény: Elm (138481)
Elm Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138481
Ehhh, rohaggyon meg a notepad is, elnezest a tordelesert, pedig direkt irtam abban. Sorry.
Elm Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138480
HALAL 50

Felkerekedtem reggel, eme remek versenyre. Ennyit az eszperenterol. Szoval, jo kis fel hatos keles (egy ejfeli, zsiroskenyer parti utani lefekvessel, ejjel

gyomorgorcsokben fetrengessel), kiszaguldas szigethalomra, ahova reggel 7-re a szervezokkel egyutt erkeztem. Megismerkedtem Piroskaval, a foszervezovel,

segitettem kicsit pakolaszni, neveztem, kocorasztam egy kicsit, es mar nyolc ora is volt. Eligazitas, es par perc mulva rajt. Nincs nagy tolongas, a

hosszutavon 19-en indultunk el, kozte 5-6 lany.

NULLADIK KOR
Kifutunk egy 900 meteres uton a Tokoli parkerdobe, ahol egy 6350 meteres korpalyan kellett futni (Benne egy par kisebb lankaval, es egy roiv meredek

kaptatoval, szoval osszessegeben nem tul sok szinttel). Moderalt tempo, meglepetesemre es taktikus helyezkedesemnek koszonhetoen az utolso helyre sikerult

eloreferkoznom :o). Elottem harom lany, him versenyzot mar nem is latok. Egy kilometer utan. Szuper.

ELSO KOR - 35:16
A taktikat kidolgozom gyorsan fejben, harom bemelegito kor, ket kort meg jol megfutni, egy levezetesnek, es egy hajranak. Meleg meg nincs nagyon, de tuz a

nap, igy az ejszakai eso kb. 98%-os paratartalmat fulleszt a fak koze. Ez a kor egeszen jolesett, kb 3 hellyel elorebb kuzdom magam.

MASODIK KOR - 35:46
Szep temposan, tovabbra is olyan 5:30 korul futok, ami kenyelmesnek tunik. A para csokken, a meleg no. Meg ez a kor is egeszen jolesik, elozgetjuk egymast a

futotarsakkal. A kor vege fele lekoroz a vezeto, Steib Peter. Hat bazz, kb 12km-nel az elso mar 18 korul tart. Aki akarja szamolja ki, hogyan futott. Pff. A

frissiton felvettem egy kis szendomat, es elragcsaltam a kor vegeig.

HARMADIK KOR - 35:39
Kis ido mulva utolerem az elsot, na nem en leptem a gazra, valami baja van a labaval, mondjuk szerintem ez nem is csoda, de mind1, hamar magahoz ter, es ujra

lehagy. Kozben morfondirozok, hogy mintha a taktikamba mintha egy pici hiba ferkozott volna, leven, a fenti strategia het kort szamlal, nekem meg nyolcat

kellene futni. Na jo, akkor legyen a negyedik is belemegito kor.

NEGYEDIK KOR - 36:57
A meleg fokozodik, baromi meleg van, a labam kezd faradni. Erzem, hogy ebbol mar nem lesz nagy hajra, a frissiton locsolasztam a fejem vizzel, ittam kolat,

de a tempo meg egesz jo volt. Felvettem a masodik szendvicsemet, de a kor vegeig most ket falatot se tudtam enni. Nem volt nyal a szamban, mintha egy nagy

kiszaradt csigat kellett volna egyben lenyelnem... :o)

OTODIK KOR - 39:22
Mar a kor elejen azzal nyugtattam magam, hogy ez nem a feltav, mert ez utan mar csak harom kor lesz majd... :o) Mar ha ennek vege persze... A kor kozepeig, a

frissitoig cipeltem a szendomat, ott felvettem egy uveg uditot a sajat csomagombol, es azzal futottam tovabb, igy meg tudtam enni a kiflim. Tudtam, hogy

kell, el fogok ehezni, de a gyomrom mar nem volt teljesen jo.

HATODIK KOR - 38:51
Mar csak a koroket szamolgatom, a tempo kicsit lassul, frissiton locsolas, etc, mint az elobb. Probalok aprosagokat a gyomromba eroltetni, ropi, szolocukor,

keksz. Egy technikai szunetnel diagnosztizalok is, nem erzem magam szomjasnak, megis sotet sargat eresztettem, tehat sohianyom is lehet. Kovetkezo

frissitonel soztam a vizemet is (broaf), es ittam is bosegesen. De mar nagyon nyogvenyelosen ment. Az elso ot korben meg vegig futottam, a Halal dombon is,

ez az elso kor, hogy gyalog megyek fel. Meg menne, de mar nem esik jol, ezert nem eroltetem.

HETEDIK KOR - 46:14
Utolso elotti kor, most mar fel labon is. A tempot erzem hogy lassult, pedig az erofeszites nem, a legzesem ugyanaz. Belemerek, mar hat percesen kivul

nyomom, bar mar tobben belegyalogolnak. Nem tudom hanyadik lehetek, ket embert is azt hiszem lekoroztem, de mar engem is mas, de nem is erdekel kulonosebben.

A combom egesz jo, a talpam faj mar igazabol ezen a forro homokos talajon. A joval hosszabb korido a depozasnak koszonheto, kicsit megallok, eszegetek,

locsolok, valogatok, mit kene enni. Itt mar domb elotti nehany kisebb emelkedot is meggyaloglom, ez a levezeto kor, most belefer.

NYOLCADIK KOR - 45:42
Vegre az utolso. Depot se sietem el, az emelkedoket se futom meg, szerencsere nem sok, igy azert tobbnyire meg ez a kor is megy kocogva. Mar minden bajom van

persze. De mar nem is emlekszem, ez mar kiesett, csak a kanyarokat szamolom, es az eppen kovetkezo iranyitoember eleresen jar az eszem... :o)

BEFUTO
A maradek 900 meteres visszavezeto korre hagyom a hajrat :o), kilepek, es behuzok a celba, durva, ot perces koruli tempoban. Nem probalom meg utolerni az

elottem menot, ugyis csak az ido szamit, mondjuk o is hajraz, ugyhogy nem is menne. Oramon 5:17:57 a vege, a hivatalost 5:18:03-nak mondjak.

Betamolyogtam a versenykozpontba, es megkerestem a zuhanyzot - ez mentette meg az eletemet. Egybol be a jeghideg viz ala, es ot percig csak hutottem magam.

Utana leultem az asztalhoz, ahol kiveteles tarsasagban fogyaszthattam el a paprikas krumplimat, es meg bele is kotyoghattam a "nagyok" beszelgetesebe. Jo

volt mindketto. Majd meg toltam magamra egy hideg zuhanyt, biztos ami biztos. Csak ezutan szedtem ossze magam, es csucsultem be a szaunava atalakult autoba.

Osszessegeben egy nagyon jot futottam, egy tenyleg szep erdos palyan (pont mint amin itthon kocogni szoktam, a tavalyi futobolondsaghoz hasonlo, ha mond ez

valakinek valamit), jo szervezessel, lelkes segitokkel, kituno frissitessel, boven eleg szalagozassal, es a nagyobb kanyaroknal iranyitoemberekkel. Ami a

szervezokon mulott, abban nem volt hiba, a celban is teruljterulj asztalka vart. A palya nem rossz, mar ha valaki nem szereti a sok szintet, kicsit homokos

talaj, de az egesz jol futhato volt. Nem is tudok igazan kritikat irni, elsore az jutott eszembe, hogy sok volt talan a 2400 Ft nevezesi dij, de jobban

belegondolva, nem kaptam kevesebb szolgaltatast mint mashol. Polo, erem, es boseges ellatas mindenhol, verseny kozben gyakorlatilag 2 kilometerenkent. Ebbol

a szempontbol vegulis rendben volt (bar valszeg kevesebb logisztikai es segito problemajuk es koltseguk volt mint egy kevesbe megkozelitheto palyaju hegyi

versenyen, de nem is volt szponzoralva). Egyszoval egy kellemes, csaladias rendezesu, jo hangulatu versenyen vehettem reszt. Koszonom a szervezoknek.

ps.: azert a julius vegi 8buckara ki kell talaljak valamit, ha ilyen meleg lesz, akkor az is halal 50 lesz...
drakulady Creative Commons License 2009.07.06 0 0 138479
Hö, tán te is ott voltál?=))
Előzmény: báró Maki von Streifenschwanz (138477)
DJ_RushBoy Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138478
Gyűjtésbe:

Rákóczi 110 teljesítménytúra gyalog. (19 óra 40 perc)
báró Maki von Streifenschwanz Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138477
Gyűjtésbe szintén 30 kili a Megalóduszról.
Előzmény: drakulady (138472)
cs70 Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138476
Gyűjtésbe:
szombat 90 km bicaj, 7 km futás
vasárnap 600 m úszás
futobogar Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138475

Hortobágy 21.5

Repi Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138474
Kiligyűjtésbe:

szombat: 26km futás, 1,5km úszás
vasárnap: 150km kerékpár
lbtibsz Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138473
Km-gyűjtés: 15 km (elvileg 14,985 km, de a pocsolyák miatt biztosan kacskaringóztam 15 métert D:)
drakulady Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138472
A közösbe: 30 kili a mai Megalódusz futásról
Summer Comfort Creative Commons License 2009.07.05 0 0 138471
gyűjtésbe: 20 kili bringa

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!