a spurs tárgyalásokat kezdett defoeval egy új szerződésről. helyes! :) nagyon jó lenne megtartani, csak hát sajnos hiába van jó anyagi helyzetben a spurs, azért a nagyokkal nehéz versenyezni...
z egyébként azért van, mert Londonban és Angliában elég sok náció van és él békésen egymás mellett. Lehet, ha Magyarországon is ilyen sok fajta ember élne itt is elfogadnánk egymást. Mondom én, aki nem vagyok zsidó...
de részemről lezártam ezt a témát...
Inkább beszéljünk a tegnapi FA kupa meccsről. Nagy nehezen sikerült legyőzni a Seagulls-t. De azért sikerült és most már kilenc meccse veretlenek vagyunk. Remélem sikerül ezt a számot tízre növelni szombaton...
engem nem érdekel , ki zsidó vagy nem... én nem hátsó szándékkal írtam, ez egyszerű tény... még angliában is mindenki annak szólit titeket.. ezt nehéz beismerni? elég ha a címerre gondolok.. ja és a kis Fülöp.. ugye véletlenül kerül hozzátok?
engem nem érd
Az régen rossz, ha a vallást és a futballt összekeverik.
Én nem tudtam, amikor elkezdtem a Spursnek szurkolni,hogy a Tottenham zsidó csapat. Egy pár év múlva tudtam meg, de ez engem nem érdekel. Én nem azt nézem, hogy ki az elnök és annak ki volt a nagyapja. Kit érdekel? A játék a lényeg, szerintem!
Az, hogy mennyire volt gól Mendes lövése? Nos, az angol bukik kifizetik azon fogadóiknak a nyereményeket, akik arra fogadtak, hogy Pedro gólt szerez. Ez azért elég megdöbbentő, nem gondoljátok?