Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Mert nem figyelsz eléggé! Volt már olyan is, hogy 4-kor irtam. Egyik esetben azért, mert akkor feküdtem le, a másik esetben meg akkor keltem! :) Nálam bármi előfordulhat, bár tény, hogy manapság már kevésbé. Inkább régebben voltam hirtelen felébredős és visszaaludni nem tudós.
Hát ez jó kérdés. Mi már megtettünk minden tőlünk telhetőt az Edittel, de az embereknek sokkalta jobban kézreáll a postaládája, mint egy ilyen fórum. Legalábbis a mi csapatunkban.
Viszont a te postaládaeldugítós bajodra remek ötletet tudok. Pont azért regisztráltam be én is és még sokan mások közülünk a gmail-be, hogy ez ne zavarjon minket. Ha gondolok, küldök neked meghívót és akkor egy évben annyiszor nézed meg, hogy mit küldtünk, ahányszor te akarod.
Az eldugításról elég nagy részben én is tehetek, de az biztos, hogy még ha minden csajszi át is jönne ide megbeszélni dolgokat, még mindig lennének olyan levelek, amiket mailben küldenék el, mert az jobb ha köztünk marad! Szóval mindenképpen javaslom neked a gmail-es regisztrációt, mert:
- nagyon egyszerű - ingyen van - semmi rossz nem fog veled történni, ha lesz egy másik fiókod a neten - egyetlen zavaró email se fog érkezni mostani címedre!
Hogyan vegyük rá a többi csajszit, hogy jöjjenek át ide és ne a postaládámat dugítsák el az - egyébként remek - ötleteikkel, receptjeikkel, stb... ??????? :-)))
Sziasztok! Örülök, hogy jól telt a hétvége és hogy mindenkire sütött a nap. Így szép az élet.
Ági, nahát, üdv!
A vasárnapi isaszegi TT-n én meg találkoztam pár TT topikos arccal, akik olvassák a topikunkat, szóval jobb ha óvatosabban írogatunk itt mindenfélét, mert "they are watching".
Ez persze főleg rám vonatkozik, mert nekem nagy a szám. ;)
Valóban szuper volt ez a kétnapos verseny,szép ez a Vértes. Jópofa volt az első nap megtapasztalni azt ahogy különböző irányból bukkantak fel versenyzők térképüket bogarászva ki bringával ki futva :)
Maratonokhoz szoktam így furcsa volt,hogy szemből,oldalról egy kis ösvényről vagy akár a sürű dzsungelből is bármikor felbukkanhatott egy egy bringás kiváltképp a második napon,mikor is mindenki arra indult el amerre a legoptimálisabbnak látta mihamarabb begyűjteni a pontokat.
Tájbringás hétvégénk volt, csodálatos napsütéses idővel a gyönyörű vértesi erdőben. Találtunk nagyon jól tekerhető széles utakat, élvezetes kanyargós kis ösvényket, persze olyat is, ami tele volt avarral, meg ágakkal, de összességében nagyon jól tekerhető volt a pálya. Örömmel jelenthetem, hogy megtaláltuk az összes pontot és a második nap talán nem is lettünk utolsók. Remélem sikerült megszerettetnem Edittel is ezt a sportágat.
Ja és a csajokkal jót fotózkodtunk.
Arra gondoltunk, hogy lehetne csináltatni pólókat megint, annak akinek nincs, meg lehet hosszúujjút is kérni.
Rólam beszélt Era :) És láttam már térképet,sőt még tájékozódni is tudok csak Era a speciális tájbringa térképre gondolt,olyat valóban nem láttam még :) Majd magamra szerelek egy csipogót,hogy biztosan megtaláljatok :) Szóval ne aggódjatok majd csak elboldogulok valahogy,úgy szép az élet ha zajlik,nem igaz?
Bent leszünk egy faluban, csak nem halunk éhen! De amúgy az élelmezés még számomra is rejtély, szerintem kifejezetten a versenyhez nem lesz büfé. Majd improvizálunk. Max. felmegyünk a rétre szalonnát sütni. :)
Nem tudom, kit akarsz a halálba küldeni, de ha felnőtt ember, akkor olyan nagy baja nem lehet. Legfeljebb eltéved... Persze, mehet kísérővel is, annyira biztos rugalmas a rendezőség, pláne nyíltban. Vasárnap pedig teljesen legális, hiszen tömegrajtos.
Hétvégi virágos programmá nőtte ki magát a várgesztesi tájbringa verseny.
4-en is ott leszünk a csapatból.
Butc: Tudnál segíteni? Edit most indul először ilyen versenyen. Kicsit aggódom, hogy elsőre azért jó lenne kísérő is mellé. (Szerintem még térképet sem látott.)
És még az is kérdés, hogy szerinted Várgesztesen lesz büfé, vagy kell csomagolni szendvicseket a verseny idejére?
Szerintem ez az a termék, amiért nem kell szakboltba menni. De igazából én nem tudhatom, sosem akartam se falra, se plafonra tenni bringát. A szekrény teteje is érdekes ötlet... :))
(Nálam bent állnak a szobában, esetenként mind a 4-5. Útban vannak, az igaz, de nem lopják el, nem fáznak és könnyen üzembe helyezhetők.)
Na,ez engem is érdekelne,mert tegnap este fel akartam rakni az össztelóst a szekrény tetejére és bringástul dobtam egy szép kis hátast! De gondolom inkább bringa boltban érdemes ilyesmit venni,nem?