...ezt a gépet már láttam,mert nemcsak a BIgek érdekelnek ám ;-))) !!!Gyönyörü ez a motor,sokkal jobban tetszik,mint bármelyik mai Dakar KTM...sok sikert az épitéshez,kivánom hogy rövid idön belül álmaid Ténéréjének ülésén láthassunk széles vigyorral arcodon ;-D !!!Én már több mint 3 éve épitgetem a DRomedáromat,de még mindig nincs kész...Rita legnagyobb örömére ;-))) !!!!!
Szia Miki!Igen,ilyenkor viszonylag nyugi van a hotelben,süt a nap,de kibaszott sok hó van,csak az öreg családtagok meg a lesérült vendégek köröznek most itt...másfél méter idelent (a falu kb 850méteren van),2 és fél 3 méter odafent teljesen normális mifelénk,minusz 5-15 fok átlaggal megspékelve(ezek átlag adatok!)...nem csoda,hogy utálom a telet,napokig ki sem mozdulok ha nem muszály,csak motoros újságért,meg tel.kártyáért ;-D !!!Altalában d.u. 3-4 között kezdek a bárban,ezért ilyenkor van idöm "osztani az észt" mindkét fórumon ;-))) !!!Nemtom olvastad e éjszakai hozzászólásomat,ha nem ide is leirom:sokkal jobban néz igy ki a Ténéré-d,nagyon teccik!Ez a Dakar fejidom???
...még ma valamikor leirom neked részletesen,hogyan lehet most legkönnyebben Ausztriában a vendéglátásban hivatalos munkához jutni,ha még érdekli párodat...minden szükséges infót megpróbálok ide tenni,hátha másokat is érdekel.De csak a szakmámban,más munkakörökben nemtom hogyan müködik a dolog...csöváz:DRobi
Igen, ez lenne az egésznek az igazi értelme, aztán persze majd az élet eldönti mi lesz velünk /tudom kicsit néha pesszimista tudok lenni, de ilyen vagyok, ezen nagyon nehéz változtatnom, remélem megértesz ill. értetek/, én megteszem amit tudok, de asszem ez már kiderült rólam! Valami jó elkezdődött és ez nekem nagyon tetszik!:)))) Atti Ennyi Off mára szerintem elég lesz! Kicsit elkalandoztunk!;)