Baxott jó volt ma Fehérváron Loki szurkolónak lenni. Végig 10 emberrel játszva (+ illetve - Tisza) is vertük a 10 győzelmes sztárcsapatot, messze nem hibátlan játékkal, de végig hibátlan szívvel...
Akkor Gundel nem csak nálam baszta ki a biztosítékot! Minden döntést, ami a Vidi ellen fújtak megkérdőjelezett, még lassítás után is sunnyogott, ha nem volt igaza. Undorító, részrehajló féreg volt egész közvetítés alatt. 20 kilós Kovács meg egy sunyi kis patkány, de szép gólt rúgott. A fogadást illetően Losinak javultak a pozíciói, de én ebben a témában Bandi bácsi párti vagyok. Ha egy fehérvári győzelem után is lézengeni fognak csak a lelátón a ződek ellen, akkor az hátha ráébreszt embereket arra, hogy nem (csak) a szereplés miatt nem jártak meccsre Debrecenben.
Hú azért a Vidi topic kemény...A drága "sportújságíró/riporter", meg a másik aki szerint Novakovic színészkedett, szegény még a saját kisujját is elgörbítette....
A "durvasággal" kapcsolatban azért kiemelném Juhászt is, aki felugrásoknál rendszeresen lecsapta emberét kézzel, könyökkel. Gundel szerint ez természetes, de felhívnám figyelmét, hogy a világon a felugrások 99%-ánál nincs ilyen szintű kézimunka, szóval valahogy csak meg lehetne oldani Juhásznak is.
Baloghnak nem volt ideje felvenni a ritmust, viszont feladatát megoldotta. Még jobb lett volna, ha beáll lesvonalba, rástartol az összes előrevágott labdára, és ezzel leköt két embert, de gondolom, Elemér mondta neki, hogy kicsit játsszon mélyebben. Ott meg annyi esélye volt labdát tartani, mint - szóval semennyi.
Én ugyan csak az első félidőt láttam, azt is csak úgy-ahogy, de a fehérvári hiszti alapját megkérdőjelezi, hogy Brkovics sérülésénél is nyüszögtek, de volt olyan paraszt, aki még akkor is anyázott, mikor visszajött az ápolás után. Addigra azért észre kellett volna venni -1 -es iq-val is, hogy nem szimulált.
Grat mindenkinek! Főleg nekem, van, aki érti, mire gondolok. :o)