Nagy kihívás. Egy teljesen ismeretlen PNA hardware a legkisebb támogatás mellett.
Legyen ez a hely az ahol összelapátoljuk az összes fellelhető információt!
Pocket PC-s progikat szeretnék a bp-re telepíteni, de 5-ből egy ha sikerül! A többi mindig azt írja ki hogy "cannot find 'progi neve' (or one of its components) Make sure..bla..bla"
Próbáltam belső memóba, külsőbe, stb... mindig ua.
Neten semmi értelmeset nem találok ezzel kapcsolatban. Mindenhol csak tapogatóznak.
Hiányzik nekik valami DLL, vagy .net kell a PNA-ra??
Bp - massziv ház, kompakt kivitel, gyors proci, kevés tartozék, (imádom) stb.. Dreimgo - sok tartozék, 1gb belső memória, lassab proci, térképek, stb...
Nálam az ár után a dizájn győzött ezért lett bp350. (27e-ért vettem)
memóriakártyám volt, hálózati töltőnek kukáztam egy régi nokiát, térképet az nem talál aki nem akar.
Mindegyik kütyü made in tyüng-tyong ezért szerintem a választás teljesen szubjektív!!
U.I.: Vásárlásom után baráti körben még 8 (!!!) ismerősnek kellett hoznom.
Köszi az infókat! Alpha-hoz már nem sikerült hozzájutnom és a családban ketten is igényt formáltak alacsony árfekvésű PNA-ra (a beszerzéssem pedig engem bíztak meg), ezért gondoltam a BP V350-re. Tegnap megnéztem egyet és elég bíztatónak tűnt a külseje, viszont nem tudtam hogy mi van belül. Ezek szerint azt is megvehetem...
Van még egy jelölt, bizonyos DreimGO DG110, amit most az EW-ben 39e-ért adnak. Ha jól látom iGO van rajta plusz teljes EU. Létezik?
Simán működik. Csak annyi hogy az igo mappát meg az exe-t mobilenavigator-ra ill. mobilenavigator.exe-re kell módosítani, mert a gyári menüje (PMUI.exe) ezt keresi! Extra: Ha a Residentflash könyvtárba másolod a PNA-ra akkor fut memókártya nélkül is!! (Mo. is pont elfér az igo mellett)
Pedig volt az sárga, csak te talán éppen nem láttad. Amikor már lát holdat, de keveset, tehát még csak két dimenzióban tud tájékozódni. Én egy völgyben vagyok, a lakásban nincs is megbízható vétel, hol van, hol nincs, úgyhogy nekem módom volt megtapasztalni a sárgát...
Kicsoda az a távcső? Nem vagyunk bemutatva egymásnak.
Tudom, nem ez a topic témaja, de azért megkérdezem: a BluePanther V350 az Alpha-hoz hasonlóan problémamentesen tudja futtatni (ráapplikálható?) az iGO-t? Vagy ott van vmilyen nehézség?
A címlapon a gombok mögött derengő fény korábban is használt sárgát (ahhoz ez a skin nem is nyúl), meg, ha jól emlékszem, a GPS-oldalon a bal felső sarokban levő ikon is. Ja, meg ott van az a vilogó lámpaszerűség is. Csak a térkép melletti nem volt színes, hanem egy vagy két hullámszimbólumot használt, az meg nem volt feltűnő. Még a piros felkiáltójel inkább, amikor megszakadt a kapcsolat a hardverrel.
Az alábbi linken a CPU datasheetje -t forgatva a 194. oldalon részletezi a memória térképet. Ebből ha jól sejtem a jobb oldali lehet a mi esetünk? Ha igen, akkor nem az okozza a bajt, hogy minden progi a 0x0000_0000-ás címtől akarja az adatokat kiolvasni, miközben azok 0x0800_0000 -tól helyezkednek el? (csak tipp, ne kövezzetek meg érte ha sületlenséget írtam volna! )