Próbálkoztam az axeleróddal is, de az mindig visszadobált mindent. Nincs az neked nagyon tele??:)))
Most sajnos nem regenerálódok, hanem dógozok.
A fényképeket a fijjjam készítette.
Naplemente és napfelkete nem volt elfelejtve, de mindig felhő volt. Jellemzően reggel tíz óráig felhős volt az idő, aztán hirtelen kisütött a nap. A naplemente előtt egy órával viszont ismét beborult.
Koktélos képeket kérj a Medgggyesssy úr elvtárstól, ő szokott olyanokat fogyasztani. Én maradok a sörnél és a bornál (no meg az elmaradhatatlan viszkimnél:))
Olvass figyelmesebben!! A kevésbbé finim (de azért finom ) bor nevét már írtam! MAGON
A képeket nem az axelerósra küldtem, hanem arra, ami meg van adva a fórumban.
A borok valóban már csak múlt időben léteznek.
Kettő palack volt. Az első a nagyon népszerű Magon nevezetű. Erre már a Tunéziás topicban hívta fel valaki a figyelmem. A második napon el is mentem a boltba és vásároltam belőle, azzal, hogy jó lesz ez a szakkörnek. A hotelben felbontottam egy palackkal, hogy azért képbe legyek és le ne égjek a szakkörtársak előtt. A bor pici csalódást okozott, mert ugyan kellemes volt, de hiányzott belőle valami plusz. Az ára a hotelben elég húzos volt, de a boltban csak 5 TD volt. A tapasztalatok után három nap múlva ismét elmentem az üzletbe, és akkor már időhiány miatt már csak az ár és a cimke alapján választottam. No ez a második bor tegnap este oriási sikert aratott. Benne volt az a mediterrán zamat, amit a másikból hiányoltam. A nevét persze elfelejtettem, de az üres üveg még megvan, tehát ha fontos meg tudom nézni.
Az üvegeket ízlésesen arabnyelvü újságokba csomagoltam, mert egyrészt így nem törtek össze, másrészt sokkal "eredetibbnek" tüntek.
A szakkörbe még megkóstolgattunk egy pár magyar - már jól bevált - bort is. Volt Villányi kék oportó, Villányi cabernet savignon, no meg sokféle és nagy mennyiségű sajt. Éjfélig el is voltunk ezekkel foglalva:))
Ebből is látszik, hogy milyen régen nem jártam erre...
Node...
A Domica-barlang a Baradla-barlangrendszer része, kb 1 kilométerre a határtól. Tehát ugyanolyan cseppkőbarlang, mint a magyarországi testvére. A különleges benne az, hogy átfolyik rajta a Styx folyó (inkább patak:)), ami már csak azért is érdekes, mert lehet rajta csónakázni, ami nem mindennapos....:) A szubjektív véleményem az, hogy szebb, mint az Aggteleki-barlang. Kaptunk magyar nyelvű idegenvezetést is grátisz.:)
Sajnos Sharm már valszeg nem fog összejönni idén, de ami késik, nem múlik ugyebár...
<b>y42 :-)</b>
Engem is érdekelne ám az a beszámoló, ha már egyszer újra visszataláltam ebbe a jó kis lebujba.:))