Amúgy, tényleg nem néztem meg a hülye videótokat, ami szerintem szándékos provokáció! Olyan nincs, hogy aki oda hozta a pelenkát ne rázta volna le róla az egérszart, s olyan sem, hogy senki sem tesz semmit, amikor egy folyosón van mindenki szeme láttára! Újabb "bajai videó" csak most a 444-től!
Nekem is módosítottak gyógyszert a belosztályon, sőt beállítottak egy bizonyos adag inzulinra és mindent felírt az osztályvezető orvos. Aztán ellátott javaslattal, amit vittem a háziorvoshoz regisztrálni .
Most csak gyógyszert felíratni járt ott, így csak véletlenül látott meg a fekvőbetegosztályon egy „lilára keményedett párizsit”. Neki is állt dokumentálni, amikor szóltak neki, hogy öt méterrel arrébb az egérszaros pelenkacsomag még annál is jobb téma.
Nem műtét közben kell ötletelni, hanem alapból ki kell kiküszöbölni az ilyen helyzeteket. Az implantátum alatt lyukakat fúrni a beteg mellkasába s pálcikákkal ott kotorászni az nem probléma kizáró tevékenység!
Szikével a kezében az elvérző beteg felett elmerengett volna arról, hogy milyen főorvosi sikerei voltak eddigelé, és különbenis mindenki felelős önmagáért, és micsoda felelőtlen magatartás implantátum beültetés, tulajdonképpen erkölcsbe ütköző, és megbotránkoztató dolog, és a Zalkotmány egyáltalán nem kötelezi őt mások felelőtlen magatartása következményeinek elhárítására.... aztán csendben kikacsázott volna a műtőből.
MI várható el az egykori mentortól? De azt a riporter elfelejtette megkérdezni, hogy indokolt volt e szerinte annak a technikának a használata, amikor ismert volt az implantátum sérülése, illetve a másik esetnél a puszta léte? Ő is így döntött volna?
"Ön ismeri Székely László elmozdítása indokaként emlegetett intézeti, etikai bizottsági vizsgálatok eredményét? Nem, és nem is ismerek olyat, aki hasonlót olvasott volna. "
Hét alkotó részesült a Nemzet Művésze díjban, amelyet hétfőn vehettek át a Pesti Vigadóban.
A nemzet művésze lett Budai Ilona népdalénekes; Fekete György belsőépítész, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnöke; Kampis Miklós építész; Kunkovács László fotóművész, néprajzkutató; Lator Lászó költő, műfordító, esszéista; Orosz István grafikusművész és Rofusz Ferenc animációsfilm-rendező – jelentette be Vashegyi György, az MMA elnöke az átadó ünnepségen.
A gyakorlatban a NEAK hozna létre egy újabb egészségszámlát, és meghatározza, hogy 5-10 vagy 50 ezer forint kiegészítő biztosítás befizetése után milyen plusz szolgáltatásokat lehet igénybe venni.
Lantos szerint ha a szándék megvan rá, év végéig simán létre lehet hozni az állami kiegészítő biztosítást, hiszen még csak november van.
Ha 2-3 nap alatt kivezettek egy szektort, ugyanennyi idő alatt létre is lehet hozni egy újat. Három mondatot kell leírni hozzá, nem egy bonyolult jogi munka.