Na ennek nem csak a csavarja tekeredett ki . Egy vezetéket forrasztani kellett a markolatban ,ahol csatlakozik a géppel abban a fejrészben . De nagyon vékonyka vezeték a pillanat forrasztó hegye is alig fér hozzá . Most éppen fogja . Összeraktam ,de utána a vezérlőtárcsája nem működött , Érintkezőtakarítás ,és utána már jó volt . Remélem nem "fekszik ki " nekem itt a tavasz kezdetén. Délután próbálgatom néhányszor . Bár itt esőre áll az idő :-(
Emlékszel én hogy jártam a markolattal terepen. ;) Én is majd frászt kaptam amikor nem indult az 50D. Közben csak a markolat csavarja tekeredett ki valahogyan és nem kapott áramot a váz.
Ma meg sokkot kaptam korán reggel . Be akarom kapcsolni a gépet és se kép se hang. Már odáig eljutottam ,hogy markolat nélkül megy a saját aksijával ,de markolattal még nem megy :-( . Van egy pici kis mikrokapcsoló az aksi fedél alatt és azt nem nyomta be a markolat . most tettem oda egy pici gumit ,ami nyomva tartja , de a markolattal még semmi .
Igen, arról a cégről van szó :) Hiába: a minimálbéren tartott alkalmazott sosem dolgozik olyan lelkesedéssel, mint a cégtulajdonos. Csakhogy most utóbbi nem volt ott :( Amúgy egyszer már végignéztem egy kalibrációt: kb. 3 perc alatt megvolt az egész. (kinyomtat egy color bar-t, azt bescanneli, majd ezekből a gép kalibrálja magát automatikusan.) Gondolom most sem lett volna hosszabb :) Ugyanakkor nem tudom, mi értelme van szombaton kinyitni, ha se a hívó, se a papírnagyító gép nem megy... Mindegy, majd feladom online a DM-es fotókidolgozós oldalon, bár ha jól rémlik, ott csak a fényes papír választható, a matt nem, nekem viszont ez utóbbi tetszik :)
Igen pont olyat keresek, de 2 hétnél korábban nem kapom meg a pénzem, abból akarom megvenni a Canon 50mm F1.4 USM-et is. Tehát dühítő hogy most van olyan közgyűrű amit keresek de még várnom kell. ;(
Üdv! Mi újság közgyűrű ügyben . láttál valami érdekeset ? Tettek fel egyet jó áron az adok-veszek- ben . A linket amit beraktam oda ,ott is jó az ár Soligorból . Itt már megint beborult az ég ,ilyen nincs ,de még is van .
Sziasztok most van egy kis időm bemutatkozni. Lefeküdt a kölyköm Leicher Oliver vagyok Szolnok élek és szeretek fotózni ebből a közösségből István-t 8h.rom) és kalló robit ismerem csak
Nézd meg a 6737-es hozzászólást . Talán megvan és lehet hogy csak a fele az ár . Ha érdekel ,egy próbát megér. http://www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?na_start=60&na_step=30&t=9061763&na_order=
Gondolhatod ,hogy én is ,mert mire összeállt a "cucc" és várom a bogarakat ,virágokat ,helyette ,itt ez a sz@r idő . Sütni kellene a napnak és bimbózni mindennek ezerrel :-) Du. megyek tesómékhoz a pici 1 éves ,majd csinálok róla néhány fotót . Remélem sikerül 1-2 belőle. A manuál vaku beállítás az még feladat lehet :-)