ő itt alant Bendegúz, aki kisfiú macskának készült. Legalábbis Gremlin azért adta Neki ezt a nevet, mert azt hitte. Pedig lány kutya. De Bendő rászolgált a nevére, így a keresztapaság létrejött.
Különben azt jawaslom,h nyugodtan kattintgassál akárhowa. Meg csinálj bármit. Egészen addig,mig a képernyö be nem kékül mindenhol,a betük meg fehérek nem lexnek. Na akko kikapcsolod,azt ujrainditűs után ujra klattyolhacc bárhowa. Csak erre az egyre kö odafigyelni. Me ha ebben a menüben átirsz wmit,akko má gond lex.
Bigem Drága! A világért sem fárasztanálak feleslegesen. Ezek nekem télleg kérdések! Hát nem hiszed, h. én nagyon kezdő vagyok. Állandóan kérdezgetek, akit csak el tudok kapni. Köszi a válaszod!Most ezt kiírom egy nagy-nagy füzetbe és bemagolom! :-)))))Csá!
Agyikám ugye most fárasztasz? De azé se hagyom magam!)))
1. Ezeket az ugráló figurácskákat hol lehet megtalálni?
Az egér jobb gombjáwal rákattintasz az ugrálo bogyokra. Kijön egy ablak. Megkeresed a kép mentése más néwen sort és ráklattyolsz a bal gombbal. Megnézed,h howa mentetted,h megtaláld! Aztán mondjuk ha irsz egy lewelet,akkor bexurás,majd az elöugro menüben megkeresed ezt a zugrálosat azt bexurod. Kb ennyi.
2. Azt az aranyos gonosz kutyut, amit kaptam Tőled, amelyik a macskuszt akarja az autó alá lökni, azt én tovább tudom küldeni valakinek E-mailban. Ha igen, hogyan?
Bemégy az üzenetembe. (megnyitod) Fülü wan egy oan pont,h towábbküldés. Ráklatty az egér bal gombbal. Mingyá elöjön ujra. Akko kitörlöd fölüröl az én newem,cimem,stb azt megadod a zuj cimet és eküdöd a lewelet. A kutyu bennemarad. Nu.
BIG, 2 kérdésem lenne. 1. Ezeket az ugráló figurácskákat hol lehet megtalálni? 2. Azt az aranyos gonosz kutyut, amit kaptam Tőled, amelyik a macskuszt akarja az autó alá lökni, azt én tovább tudom küldeni valakinek E-mailban. Ha igen, hogyan? Lécci!!!! Előre is köszi a választ! Pusza!
Ha nem tudnád milyen is a dödölle: nos, pont olyan mint a prósza, csak nem hívják olyan sok néven. A dödöllét ezzel szemben csak 1 néven nevezik, s ráadásul teljesen másként is kell készítenünk mint a prószát. A kockára vágott krumplit sós vízben főzd puhára. Annyi vizet hagyj rajta, amennyi éppen ellepi. Törd jól össze a vízben, így majd egy nagyon érdekes masszát kapsz. Kavard egy fakanállal, s eközben a lisztet apránként keverd hozzá. Ezt majdnem addig csináld, amíg ínhüvelygyulladást nem kapsz, de egy kicsit előbb hagyd abba! Emlegetni fogod sokáig! Annyira legyen sűrű, hogy száraz, kemény gombócokat formázhass belőle. Ezeket egymáshoz szorosan helyezd bele egy kizsírozott tepsibe. Így tedd a sütőbe. Nos, eközben a kockahagymát kevés zsíron félig megfonnyasztod. A kissé szikkadt gombócokra öntöd, s az egészet kellemes rózsaszínűre pirítod.
Az egyik kisérletezö kedwü teljesen részeg kutato rájött,h a kutyát is meg lehet baxni. De wajon hogy wehette rá a macskuxt,h megmáxxa a kutyut? Ez itt a kérdés!!!
Szal naon érdekes dogok wannak ám földön, égen, meg itt is mondják a hangok a fejemben...
2. Wédi a házatha másik kutymaty jelenlétét érzékeli,nagy logo nyelwe wan,melyet idönként haxnálni is tud, de csak néha... igazi ölbetekergö attitüdöket mutat.
3. Sajnos hamar megdeglik,mert állandojan két énje wijaskodik benne. A macsek csawarogni akar, a kutya meg ragaszkodik.
4. Ezért mostanában rendkiwül ritka. Kihalóban...
5. Wixont drága.
6. Jo hir,h ha öxxekötik a 4 lábát, és ezt az SM hajlamai miatt igencsak élvezi...
7.Élelmezése: Egeret turmixban összekewerni marhalábxáral 1:1 arányban. Sajnos az ilyen méretü turmix is elég drága, de megéri! Előfordul, ha a köretnek készítendő rizsbe belekerül egy-egy egér... vagy egércsalád... :)))
8. Tartása: lakásban odakötwe a háloszoba ágylábához,h akármikor elérhetö legyen.
9. Szaporodás: Miwel csak a nyelwét haxnálja,ezé nem tudja,h mit kö csinálni a fajfentartás érdekében. Erre is van megoldás... a lombikbébi program... :)))))))))))
Mit gondox te? Axszed,h csak ennyiben nyilwánul meg a kreatiwitásom? Tok ám sokkal jobbakat is.))) Különben is általában a fijus mamákbol lexnek az igazi wérforralo anyosok! Me féltik az egyxem kicsi fijacskájukat attol a perszonátol,aki elcsábitotta tölük a kicsi kedwenckéjüket!)))PPPP!
A kép meg eredeti. Má láttam máshol is.
Különben is épp kutymaty gyártása folyik.
Nem hallottál még erröl a kedwes állatrol???
Dorombol és megharapja a postást! Az egyedülállo csajoknak ideális! Wédi a házat,nagy logo nyelwe wan,melyet idönként haxnálni is tud, igazi ölbetekergö attitüdöket mutat.
Sajnos hamar megdeglik,mert állandojan két énje wijaskodik benne. A macsek csawarogni akar, a kutya meg ragaszkodik. Ezé ha nem wigyáznak rá kellöen, eccercsak magátol szétszakad! Azt ha ezt kaja után csinálja,akkor elönti a lakást a szar! Ezért mostanában rendkiwül ritka. Wixont drága. Jo hir,h ha öxxekötik a 4 lábát,akkor nem szakad szét és a gyerek is tudja focinak használni. Tehát megsporolunk egy labda wételt.
Élelmezése: Egeret turmixban összekewerni marhalábxáral 1:1 arányban. Sajnos az ilyen méretü turmix is elég drága, de megéri!
Tartása: lakásban odakötwe a háloszoba ágylábához,h akármikor elérhetö legyen.
Szaporodás: Miwel csak a nyelwét haxnálja,ezé nem tudja,h mit kö csinálni a fajfentartás érdekében. Ezt wagy meg kö neki mutatni,wagy mint a képen is láthato, egy skizofrén kutyát kö xereznünk és ugy lefogni egy macskát, wagy beinjekciozwa elkábitani,h hagyja magát.
Elhalása esetén lehet temetni a muskátli alá,de eccerübb is meg humánusabb is a büz miatt a kuka, nájlonacskoba csomagolwa! -Imádják,és nemzeti eledelüknek tartják az enyhén erjedt husát, a szeméttelepen éldegélö etnikumi népek...
Sok sikert kiwánok mindenkinek egy ilyen bexerzésében és tartásában.
Big, a kreativitásodról annyit: Még olvasni is fájt..:PP))
Szia Jade!:))
Agyika, katt egyet Enhy 406 hozzászólásában a "lapomat" szóra, és előjön az oldal:))) Ha tetszik, s máskor is visszanéznél oda, be lehet tenni a "kedvencek" közé. Hmmmm jót nevettem Big és az attitüdönnnn..:o)))) Egyébként, mit gondolsz? A szóban levő fotó valós, vagy manipulált?:)))
Enhydra Kedves, én ezt nem vágom ám! Milyen lapodat és hol nézhetem meg? Mint afféle kezdőnek, mindent apróra el kell magyarázni. A szájbarágós módszer jön be nálam!:-)))))))))
Agyika:)) Igen, egyik kép jobb, mint a másik:)) Ja! Mi is emlegettük Wacykát ez ügyben 20immal;)) Ha esetleg még nem lenne elég... remélem újat mutatok ezekkel:))
- Merre nyaraltatok nyáron? - Pomázon. - Milyen volt? - Engem félholtra vertek, az asszonyt meg hárman megkefélték! > - És tavaly? > - Tavaly is Pomázon. Ne is kérdezd, nekem kiverték a fogaimat, eltörték a kezemet, az asszonyt meg öten is megerőszakolták. - Jövőre hova mentek? - Hát nem tudom... az asszony Pomázra akar menni...
Az elözö kép,amit betettem egy wiz alol fotozott, anyos szájábol kitörö lángoszlopban megjelenö lebaxássorozat és a hozzá tartozo fekete füst,mely besötétiti az eget földet és wizet...
Perxe lehet,h csak a lemenö Nap fénye csillan meg a wizen...)))