Alapvetően rendben van a Cube cross pro 2018. Kicsit lehetnének jobbak a fékek, meg az agyak, de ennyiért rendben van. Esetleg, ha találsz még valahol 2017-es verziót olcsóbban, akkor viszont már nagyon ajánlott lenne.
Alapvetően megegyezik a nature pro 2017-el. Kivétel a teleszkóp és a hajtókarok, amelyek legalább 70000ft pluszt jelentenek a cross javára.
A gepida alboin 900 trekking is remek ajánlat. A hajtásban és a teleszkópban ő is elmarad a cross pro mögött, de olcsóbb+teljesen felszerelt és minimálisan jobbak az agyak és a fékek a Cube cross pro-nál.
Én is beszállnék a kérdezősködésbe, hasonlóan cross bringa ügyben.Kizárólag új érdekelne, 250-300.000Ft a maximum amit rászánnék.Balaton körbe tekerése és erdei túrák miatt szeretnék venni.MTB re nem lehet pakolni,így ez kizárt.
Lehetőség szerint ismertebb árkák közül válogatnék, cube , hai, scott, trek, esetleg cannondale stb. Sokáig megtartanám, esetleg ha olcsóbbat vennék , gyengébb alkatrészekkel akkor folyamatosan fejlesztgeném.
Nem igazodom el az alkatrészek és a specifikációk között, adatlapokat nézve mintha kínaiul olvasnék.
173-174cm vagyok a belső lábhossz 78cm. Ehhez a mérethez kérdeztem, de már egyikből sincs.Azt mondják a 2017-es modelle "maradékok" így az újakból kellene választanom, azokból van választék.
Ha jól gondolom 18" mtb, és 48-50cm váz a crossnál?
Igen tudom,köszönöm, és nem érteletlen vagyok, csak a legfrisseb infók szerint az sincs a méretemben, ezért ezen a vonalon is keresnem kell tovább..Nem annyira egyszerű ez mint gondoltam..
Hívtam ma pár üzletet, és azt tanácsolták, hogy esetleg vegyek hasonló kategóriájú mtb-t, és cseréljek rajta gumit. Mondom köszi, kezdhetem előlről átnézni mindet azok közül is...Esetleg arra van ötleted így fejből? A paraméterek ugyanazok.
Minden értek köszönöm:) Vagyis nem mindent, csak ezt a részét :) Akkor ebben az árban (mehet kicsit feljebb is) azt mondod ez az abszolut befutó? Sajnos márkánként küldöldi oldalakon sem találok magyarazátot a jelzésekre, pl Cube-nál, Pro, SL, EXC stb.Árakból ítélve ez a felszereltség emelkedésének sorrendje is?