Keresés

Részletes keresés

Palotasziget Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6231
Ami már csak ráadás, hogy okt 1-6-ig nem jár villamos a forgalmi telep és Újpest központ között, vágányfelújítás miatt. Nagyon jó dolga lesz a villamospótlónak.

Igen, ezt tegnap délután már élőben láttam. Szépen fel volt szedve az említett helyen a villamossín. Pedig, mintha ezt a részt már többször javították volna! (Vagy csak nekem tűnik így, Hmm...)

Ha még egyszer valaki cáfolni meri, hogy "összehangolatlan útfelújítási munkák folynak egyszerre a város egész területén",...

Az ember zsebében kinyílik a bicska, amikor egyes illetékes emberek ezt nyilatkozzák, és az valós helyzettel szembe menve állítják az ellenkezőjét! :-(( Brrr!

Előzmény: chexum (6227)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.30 0 0 6230
Dehogy merek én bárkit is már cáfolni, vagy vitakopzni már! De miért nem annak örülülünk, hogy legalább folynak némi munkálatok. Az autósok tudnak kerülni, a buszok, meg hát mennek ahogy bírnak. A munkálatok után meg lkehet száguldani.:)

Palota képzeld láttam egy marha hosszú bringautat a madaras áruházba buszozván. Igaz, hogy néha eltünt a dzsungába, de pár méterrel odébb kinőtt. Ja és egy hatalmas betontömb is vot keresztben rajta. Biztos figyelmeztetésként, hogy hamarosan elfogy az út. :)
milka01 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 6229

..."Ha még egyszer valaki cáfolni meri..."- szerintem a legtöbben tudjuk,  saját  tapasztalatból....aki nem az pedig az engedélyeket adogatta kifelé.... 

Ugyebár most mindenhol egyszerre dolgoznak az útépítők  (vagy  éppen támaszkodnak a lapát nyelére...)

Én Újpalotára járok, de katasztrófális volt a helyzet,  néha 40-45 perc alatt sem értem át délelőtt..

Előzmény: chexum (6227)
Champace Creative Commons License 2007.09.30 0 0 6228
itt CM, úp. von. képek
http://www.megafileupload.com/en/file/13146/up-zip.html
chexum Creative Commons License 2007.09.30 0 0 6227
Ha esetleg mások szerint is sok volt a szeptember elején a Görgey/Árpád úti dugó reggelente a szeptemberben elkezdett Váci út, és Szentmihályi út, valamint Erzsébet királyné útja felújítása, valamint a 2/B átépítése miatt (amivel az M3 felé lehetne menekülni), akkor kapaszkodhatunk.

A Váci úti helyzet a budapest.hu szerint: "A felújítása várhatóan október 30-án fejeződik be."

Ugyanott, továbbá:

"Október 1-jén, hétfőn kezdődik a Pozsonyi utca felújítása a Gyöngyösi utca és a Tél utca között." [A Gyöngyösi utcáig.] "Az új útszakaszt várhatóan november elején adják át a forgalomnak."

Ezzel Újpestnek Angyalföld felé nem marad korlátozatlan, csak vasúti átjárós, ráadásul max. 2x1 sávos közúti kapcsolata.

Ami már csak ráadás, hogy okt 1-6-ig nem jár villamos a forgalmi telep és Újpest központ között, vágányfelújítás miatt. Nagyon jó dolga lesz a villamospótlónak.

Az egyetlen kötöttpályás is a metró marad... Ha még egyszer valaki cáfolni meri, hogy "összehangolatlan útfelújítási munkák folynak egyszerre a város egész területén", az legyen szíves minden reggel a Duna Plázától elautózni az újpesti városházára, majd onnan menjen a dolgára...
Szorgos Creative Commons License 2007.09.29 0 0 6226
Ajándék pasinak ne nézd a combja vékonyságát! :DD
Előzmény: milka01 (6225)
milka01 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 6225

Köszi! Köszi!

Nem bulizunk és nem is vagyok válogatos fajta..., de azért egy ilyen pasi ( bár nem rossz !) nekem már túl lightos...Küldted volna inkább  a kékszemű Mel Gibsont, vagy a Franco Nerot...annak igazán visítoztam volna. De jöhet a lapátfülü Nicolas Cage is... :))

Előzmény: Szorgos (6224)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.27 0 0 6224
Milka!
bolbog szüinapot!! itt a tortagyártó.
milka01 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 6223

...Hi !

Nem készültem én sehova..."alkotni voltam " végre ( tudod, a hobbi !... két hetente eljutok )   Na, oszt' kaptam is anyámtól, hogy oda eltudok menni, de hozzá nem megyek ki vidékre a távolsági busszal, munka után stb...

Későn jöttem és sok levelet kellett írnom.. Buli nem volt, nem lesz....csak lightosan, mert " túl a csúcson" már nem örvendek annyira

Előzmény: Palotasziget (6220)
milka01 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 6222

Hali!

Mi van hiányzom? "Bőbeszédű"? Én ? Még ilyet?  Megsem szólalok!?

Ha ritkán találkozunk persze "lerohanlak", mert tudom 2 hónapig nem találkozunk...

Előzmény: Szorgos (6219)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6221
Nem! Celziusz komolyabb dolgot művel mint én. :)

Szülinap? Nahát akkor majd lefutok felköszönteni. :)
Előzmény: Palotasziget (6220)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6220
A bőbeszédű barátnénk meg nemgyütt ma este pedig ígérte. :(

Lehet, hogy gőzerővel készül a holnapi szülinapjára és erről tegnap elfeledkezett. :-))

Na menek én is alkotni, mint Celzius barátunk. :)

Titokzatos dolgokat "alkottok" Ti kettecsként! ;-)
Celzius is ezek szerint azt csinálja, amit Te!?(Ez itt most a költői feltételezés-kérdés volt)

Jóccakát! Jó alkotást! :-DD
Előzmény: Szorgos (6219)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6219
:)))
Na igen! :)
A bőbeszédű barátnénk meg nemgyütt ma este pedig ígérte. :(
Na menek én is alkotni, mint Celzius barátunk. :)
Joccakát!
Előzmény: Palotasziget (6218)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6218
A kiállításon nem lehetett fényképezni, az el nem ment felvonulásra nem vittem a gépemet. :-))
Előzmény: Szorgos (6217)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6217
Jajj má majd csak megéled, hogy átkerekezz az országon mielőtt nyögdíjas leszel. :)
Nincs kikapcsolás, mert vasárnap estétől Budán vagyok a mamókánál és szerdán jövök haza este és csütitől vasárnap estig meg meló. Kikapcsolás csak éccakákánként mikor alkotok vagy topikolok. :)

Fotó a kiállításról meg a binyózásról amire nem mentél. :DD
Előzmény: Palotasziget (6216)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6216
Előbb utóbb kiépül, ne agódj, nem lehet minden egyszerre. :)

Szerintem inkább utóbb sem mint előbb! :-((

A kiállításra tuti nem jutok el, mert meló van és hétvégén meg irány Buda a mamókához. :((

Nem ártana néha kikapcsolni a taposómalmot. Mamókához?

Fotó nincs semmiről?? :((

Mire gondolsz?
Előzmény: Szorgos (6215)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6215
Nem tudom, de lehet, hogy csak az ilyen felvonulásokon jönnek elő a binyósok. Mikor Budáról jövök haza ott is van felfestett bringa út, de még csak a múlt héten láttam rajta egy emberkét az is a gyalogos sávon ment. Egyszer meg rám annyira rámkiabált egy biciklis amikor a kutyámmal az Ő sávján mentem,. hogy majd kihullott a hajam. Azóta nagyon figyelek. Most meg én csak azért is nem tudtam rákajbászni mert a kocsiból láttam. :)
Előbb utóbb kiépül, ne agódj, nem lehet minden egyszerre. :)

A kiállításra tuti nem jutok el, mert meló van és hétvégén meg irány Buda a mamókához. :((

Fotó nincs semmiről?? :((
Előzmény: Palotasziget (6214)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6214
Értelme azért van. Állítólag a tavalyi évhez képest megduplázódott a kerékpárosok száma a fővárosban. Szóval nem ártana, ha a fővárosi honatyák végre komolyan vennék az emberi erővel hajtott két keréken közlekedőket és megfelelő utakat (nem kerékpársávot!) építenének, ill. összefüggő hálózatot teremtenének!

A kiállítás rengeteg új információt adott az inka kultúráról, olyannyira, hogy a végére szabályosan elfáradt az ember agya a sok adattól.
Egyébként vasárnapig még szabad a vásár! :-))
Előzmény: Szorgos (6213)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6213
Mmmm, kérdés is meg nem is! :)
Akkor nem sok értelme van valóban az ilyen vonulásnak.
Milyen volt a kiállítás szép, érdekes volt?
Előzmény: Palotasziget (6212)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6212
Örülök hogy "örülsz"(?) nekem!

Ez csak nem kérdés! Vagy mégis? :-))

1. Igen, annyian vagyunk, hogy szinte méterenként meg kell állni. Így aztán inkább lábbal lökdösi magát az ember, sem mint tekeri a pedált. A fél táv, pedig szó szerint értendő.
2. Kiállítás a Szépművészeti Múzeumban.
Előzmény: Szorgos (6208)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6211
Igen, azt értettem. A kérdés csak arra vonatkozott volna: Mit?
Előzmény: Celziusz (6206)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6210
Na jólvan ez már aranyosabb! Bevállalhatóbb! :)
Előzmény: milka01 (6198)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6209
Banyek! Lehet, hogy a képen Te ott ketten vagytok, de én nem látom ott magam. :DD
Előzmény: milka01 (6195)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6208
Hali!
Örülök hogy "örülsz"(?) nekem!
1. mi az, hogy tipegni? Tán akkora a csapat, hogy nem bírtok halani és miért csak fél táv?
2. Inkák kicsodák?
3.Anyós mindig jól jön, hogy legyen kifogás az 1. és 2. ra. :DDD
Előzmény: Palotasziget (6194)
Szorgos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6207
--há perszehogy! :)
Előzmény: Celziusz (6206)
Celziusz Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6206

Sziasztok!

Hát, Szorgos már kitalálta, alkotok! :-)

Előzmény: Palotasziget (6201)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.25 0 0 6205
" A remény hal meg utoljára"
Pá! :-(
Előzmény: milka01 (6204)
milka01 Creative Commons License 2007.09.25 0 0 6204

..mennem kell, holnap este már  "beszédesebb " leszek....remélem

többen leszünk  :)

milka01 Creative Commons License 2007.09.25 0 0 6203
...igyekszem...
Előzmény: Palotasziget (6202)
Palotasziget Creative Commons License 2007.09.25 0 0 6202
Erre tán az érintett fél tudna érdemi választ adni. :-D
Előzmény: milka01 (6200)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!