Keresés

Részletes keresés

recoil Creative Commons License 2009.05.12 0 0 3416
Mit vűálaszoljon, ha mindig ezzel nyúzzák...
Ami elmúlt, elmúlt. Ez van.

recoil
Előzmény: kalati (3415)
kalati Creative Commons License 2009.05.11 0 0 3415
Igazad van! Válaszolhatott volna "diplomatikusabban" is...
Előzmény: Missy B. (3413)
zsola- Creative Commons License 2009.05.11 0 0 3414
A DEBRECENI CÍVIS TARGET DEPECHE MODE KLUB BEMUTATJA:
‘SOUNDS OF THE UNIVERSE - ALBUM RELEASE PARTY’ - KAIKO ÉS KARC KONCERT!!!
Időpont: 2009. május 16. szombat, 20:00-04:00
Helyszín: PERÉNYI 1. MUSIC CLUB (A felújított ORANGE!!!)
4024. Debrecen, Perényi utca 1.

Belépődíj: 500 HUF

Program:

20:00-21:00 / KAIKO - The planet EARTH DEBUT
21:00-22:30 / KARC koncert
22:30-23:30 / Some OTHER FRIENDS’ MUSIC
23:30-04:00 / SOUNDS of the Depeche Mode UNIVERSE

http://www.civistarget.hu

http://www.myspace.com/kaikosongs

http://www.myspace.com/karcmusic

2009_05_16
Missy B. Creative Commons License 2009.05.11 0 0 3413

Sziasztok!

Ákos ezt a mondatot(az énekeset),már elsütötte egy évvel ezelőtt is.TV2 interjú,ha jól emlékszem.

Ezer bocsi mindenkitől aki kedveli,de engem kiver a víz attól amikor ilyen.....nem is tudom.....lekezelő.

Főleg,hogy tudja,nem lesz más énekes,mert akkor az már nem az a BB lenne.

Üdv:

Missy B.

Előzmény: Fabe (3409)
Fabe Creative Commons License 2009.05.11 0 0 3412
http://www.bama.hu/online-interju/95
Előzmény: recoil (3411)
recoil Creative Commons License 2009.05.11 0 0 3411
Forrás?
Előzmény: Fabe (3409)
untouchable hero Creative Commons License 2009.05.11 0 0 3410

ÁKOS AFTERPARTY - SZEGED

2009.05.16. a koncert után
FÉSZEK 2
Szeged Közép-kikötő sor 1.

Belépő: 500 ft.-
Info: http://www.feszekclub.hu

Ákos/Bonanza, DM, New-wave, Synth-pop

Fabe Creative Commons License 2009.05.11 0 0 3409
múlt heti netes interjú, ahol a rajongók (és ellenrajongók) tehették fel a kérdéseket...2 BB utalásos:

18. Faluközi Gábor:
Szia Ákos! Nagyon örülök, hogy újra Pécsen koncertezel. Tavaly Kaposváron voltam a feleségemmel bulin és nagyon tetszett,bár - és ez nem negatív kritika csak szubjektív vélemény - nekem az andante koncert jobban tetszett. Kérdéseim: 1.A második Bonanza Banzai dvd-n a teljes búcsúkoncert rajta lesz? Lesz rajta más BB koncert is? Mikor jelenik meg? 2.Igaz, hogy a soproni koncertek után lesz még 1-2 nyári buli? 3. Az őszi dvd-n a dalok előtti sztorizások is rajta lesznek? Mert azok nekem nagyon tetszenek:) 4.Mi a véleményed az új Depeche Mode albumról? 5.A Macskadal c.nótát mihez írtátok? Miért nem jelent meg hivatalosan? 6.A pécsi koncerten miért vannak különböző jegyárak? 7.A pécsi filharmonikusokkal nem tervezel egy közös koncertet mint az After Crying? Biztos fantasztikus lenne.:) 8.A koncert után mentek Villányba? Melyik a kedvenc borod a Tiffán pincészetből? Nekem az 1998-as évjáratú fehér olaszrizling. 9.A koncertprogram összeállításánál döntő szempont volt, hogy mindegyik dalhoz legyen valamilyen kis történet? Hogyan döntitek el, hogy melyik dalt dolgozzátok át? Várom már a koncertet,újra feltöltődöm zeneileg.:) Bocsánat a sok kérdésért:) Üdv,Gábor

Ákos:
1. A BB-DVD-ről nem sokat tudok, nem az én kiadványom. Tudtommal csak annyi dal lesz rajta, amennyi a Búcsúkoncert-lemezen is szerepelt. 2. Nem kizárt, de egy-két pluszbulinál nem lesz több. 3. A negyvenes jubileumi koncertfelvételek utómunkáit még nem kezdtük meg. Szerintem hosszú sztorikat nem hagyunk a kiadványokon, mert sokadik hallgatásra unalmasak lennének, de elképzelhető, hogy a konferanszokból is marad valami. Aki ezeket végig akarja hallani, jöjjön koncertre. 4. Találtam rajta három hallgatható számot. 5. A Macskadalt annak idején egy rajzfilm-felkérésre írtam, aztán nem lett a filmből semmi. 6. Énekes vagyok, nem jegyterjesztő, így fogalmam sincs. 7. Nincs ilyen terv. 8. A múltkori koncert után Tiffán Zsolt vendégei voltunk, hogy most mi lesz, nem tudom. A Pinot és a Carissimae a kedvencem tőle. 9. Nem ilyen szempontok alapján állítottuk össze a programot. A számomra mérföldkőnek számító nótákat válogattuk be, függetlenül attól, hogy az adott dal sláger volt-e vagy lemezvégi, koncerten előadhatatlan szerzemény.

38. BB29:
Kedves Akos! Tudom hogy most epp nem aktualis, de lesz-e valamikor valami Bonanza koncert?:) [tudom, lesz dvd is]

Ákos:
Biztos lesz, ha a fiúk találnak egy rendes énekest hozzá.
Missy B. Creative Commons License 2009.05.10 0 0 3408

Sziasztok!!

Húha,mindenki szabin van????

Ender,phlenex,többiek,nagyon eltünt mindenki!

Nekem kicsit összejöttek a dolgok,nagyon fáradt is voltam,de hiányzott a csapat.Jövök,erre látom sehol senki.:(((

Rebello!

Jó,hogy nem tüntél el.Tudod,én nem vagyok nagy író,nekem szóban jobban megy,de megpróbálom röviden leírni amit gondolok.Ez a múltban élős-nem felnövös dolog fura számomra annyiból,hogy itt ismeretlenül cserélünk véleményt egymással.Nem lehet,hogy kicsit szigorúan alkotsz véleményt néhány hozzászólás alapján? Szerintem pont azért mert nem ismerjük egymást,nem szabad senkiről elhamarkodottan véleményt alkotni.Volt,hogy én is elkövettem ezt a hibát,aztán kiderült,hogy az illető egyáltalán nem olyan mint gondoltam.Néhány rajongói hozzászólás nem biztos,hogy hűen tükrözi az adott személy jellemét,vagy azt,hogy mennyire éli felnöttként az életét.

Az,hogy vannak emberek akik szeretnek nosztalgiázni,van ilyen.Ha kellemes dolgokra emlékszel az örömöt okoz,nekem jó olyan dolgokra emlékezni amit szerettem.Sok ember érzelmekből táplálkozik,ezt pedig szerintem nem lehet elítélni.A kedvenc zenekarunk sajnos jó pár éve feloszlott,csak múltja van.A jelene mi,rajongók vagyunk,de sajnos csak már megtörtént dolgokról tudunk beszélgetni.Jó lenne ha várhatnánk új albumot,új számokat,koncerteket,de sajna nem így alakul.Hogy jövöje van-e a BBnek arra szerintem senki sem tud választ adni.Amit írtál,hogy jönnek újabb,talán jobb dolgok..Igen,szerintem mindenki így van vele,nekem is vannak olyan dolgaim amikért korábban oda voltam,ma már nem.Változunk,ez így van jól.De nekem ha valami tényleg fontos,vagy úgy érzem,hogy adott valami fontosat,valami többet,akkor az az életem része marad.

Ez a topic talán azért született,hogy mi rajongók egymásra találjunk,megosszuk egymással a gondolatainkat,érzéseinket,emlékeinket.Remélem nem tévedek.Eddig úgy tünt erre használjuk.Persze kell a Te véleményed is,mert másként látsz dolgokat.

Topic találkozó?Milyen jövöt szánunk neki?Egy kezdetleges ötlet szintjén áll a dolog,lehet,hogy nem is lesz belőle semmi.Amit azért sajnálnék.Persze annak is megvan a maga bája,hogy az ember őrzi az inkognítóját és úgy beszélget a fórumon.De az is lehet,hogy összejön egy jó kis csapat,közösséget építünk,és mosolygunk azon,hogy a kedvenc bandánk megint összehozott pár embert.:))Volt már valami hasonlóban részem,tartom is két emberkével a kapcsolatot,telcsin,msnen,aztán egy évben egyszer találkozunk és egy kávé meg sör mellett megbeszéljük az élet dolgait.:))

Írod,hogy nem tudsz hozzászólni a rajongói témákhoz,dehogynem!Mondtad,hogy zenész vagy,végül is a zenéről is beszélgetünk.Tuti,hogy akad olyan dolog amit meg tudsz osztani velünk!

Na,így hirtelen ennyi,ha valami még eszembe jut majd leírom.

További szép estét mindenkinek!!

Üdv:

Missy B.

untouchable hero Creative Commons License 2009.05.06 0 0 3407

DEPECHE MODE CLUB MISKOLC - PARTY OF THE UNIVERSE

CORNER STAGE CAFE
3530 Miskolc, Papszer u.48. (emeleti klubterem)

2009.05.09. este10

A belépés díjtalan!
Mindenkit szeretettel várunk!

Info:
http://www.dmcm.gportal,hu,
http://me-ga.hu/cornerstage/
------------------------------------------------------
Koncertbuszt szervezünk a Júniusi DM koncertre!
Miskolc-Budapest(esetleges afterparty)-Miiskolc útvonalon.
Az ár előreláthatólag kb.2500 Ft,- lenne.
Info és helyfoglalás: 06306853914

zsola- Creative Commons License 2009.05.02 0 0 3406
DEPECHE MODE & DARK est

2009.05.02. | szombat | 21.00

Club Jafi /felső szint/ | Nyíregyháza | Kossuth u. 25.

A belépés ingyenes!
Attis5 Creative Commons License 2009.04.29 0 0 3405

Hát én elég rosszul szerepeltem a Te quizeden, de mondjuk nem is ezért az információkért imádom őket a mai napig is.

Mindenkinek szép napot!

Rebello Creative Commons License 2009.04.28 0 0 3404
Sziasztok!

Ender – nem tűntem el, csak elfoglaltabb vagyok mostanság, illetve; nem nagyon tudok hozzászólni a rajongói véleményekhez. Nekem már más az értékrendem. De jó ez, hogy sokaknak még nem. /Közben:/ Gondolkoztam azon, hogy miért jobb egy koncertfelvétel, a spéci stúdiólemezekkel szemben. Hát,,, talán, mert többnyire új köntösben szólnak a régebbi dalok, aztán ilyen formán csak így léteztek, ilyen kiadásban. Bár hivatalosan csak kettő koncertalbum van /????/(91.nov.15; Búcsú).

Különben, tök jó véleményem van rólad. Ez a néhány kis eszmecsere sokkal többet megmutatott belőled (is), mint az eltántoríthatatlan; fanatikus rajongói bejegyzéseid. :-) Persze nem hittelek korábban sem "kevesebbnek", de mostanra nagyon értékes emberre leltem benned. /!/

Missy B. – nem értettem félre a 18-as viccet, csak pont jól jött a szöveg mondanivalójához az e köré írható magyarázat. Vagyis; én annak szántam akkor és ott, hogy én már csak elvétve emlékezgetek és rajongok bármilyen korábbi szemléletemért/kedvencemért,  mert már azóta jöttek újak és talán jobbak is. Ez összefüggőt a múltban élős - és még fel nem növős témakörrel. De köszönöm, hogy te is utaltál a valódi jelentésére.

És hol lesz ez a találkozósdi? Ötletnek nem rossz, bár a katonaság után is sok cimboraság született, de idővel mégis semmivé lettek. Ennek milyen jövőt szántok? 

üdv.

Rebello

Előzmény: ender0 (3400)
Missy B. Creative Commons License 2009.04.28 0 0 3403

Szia!

Tudom,írtad,hogy Neked nincs,az Á.R.T.-ot említetted,de ott én nem találtam.Phlenextől a Pecsa koncertet megkaptam.Recoil írta,hogy Neki van,de Vele még nem léptem kapcsolatba.

Látod,ezek szerint jó ötletet dobtál fel(találka),mert ráharaptunk:-))

Ha tényleg úgy gondoljátok,biztos lehet találni egy olyan időpontot ami mindenkinek jó.Azért ha összehozzuk legalább néhány fotót hozz Magaddal légyszi a kisfiadról!Én szívesen megnézném,imádom a babákat.

Üdv:

Missy B.

Előzmény: ender0 (3400)
kalati Creative Commons License 2009.04.28 0 0 3402
kalati Creative Commons License 2009.04.28 0 0 3401
Bonanza Banzai
ender0 Creative Commons License 2009.04.28 0 0 3400

Írtam valamelyik válaszomban már, hogy sajnos nincs meg - illetve csak élvezhetetlen minőségben -, de valaki (talán recoil?) válaszolt neked, hogy neki megvan. Én is felveszem majd vele a kapcsot, csak vissza kell olvasni.

Köszönöm, meggyógyultam, minden rendben.

Rebello, remélem nem tűntél el örökre, szívesen beszélgetnék még veled!:-) 

A találkát tudom, hogy én hoztam fel, de egyelőre még nem tudom hosszabb időre magára hagyni porontyomat. Ha eljön az ideje majd tényleg összeülhetünk!:-))) Ezt nem csak úgy írtam, tényleg komolyan gondoltam, csak nem hittem, hogy azonnal ugrik rá a társaság:-DDDDD

DVD: már én is nagyon várom!!!!!;-)

Előzmény: Missy B. (3398)
black celebration Creative Commons License 2009.04.28 0 0 3399

Sziasztok!!

2009. JÚLIUS 17-19. DEPECHE MODE TÁBOR VELENCÉN!!!!!!!!!

Info: katalinohlmann@gmail.com

Missy B. Creative Commons License 2009.04.27 0 0 3398

Szia!

Dupla dvd? Az fincsi lesz,már alig várom!

Tényleg,amiről a múltkor beszéltünk,a 91es koncert felvétele...sikerült találnod valamit?

Előzmény: ender0 (3397)
ender0 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 3397

Van információm, például az, hogy dupla dvd lesz. :-)

Egyebeket majd később.

ender

Előzmény: Missy B. (3396)
Missy B. Creative Commons License 2009.04.27 0 0 3396

Sziasztok!

phlenex!

Megkaptam a motyót,éppségben ideért,nagyon köszönöm!

A meglepi nagyon vagány,azt is köszi,nagyon tetszik.Gondolom sk készült,ugye?

ender!

Van már valami infód a közelgő dvd-ről?

Meggyógyultál már?Remélem igen!:))

Üdv:

Missy B.

ender0 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 3395

Hát senki nem szól, hogy nem is 10, hanem 11 CD-jük jelent meg??????? Szóval az egyik kérdést elhibáztam:-((((

Sebaj, azért köszi, aki kitöltötte!

ender

Előzmény: phlenex (3394)
phlenex Creative Commons License 2009.04.23 0 0 3394
Sziasztok!

Attis!

A quiz szerintem nagyon jó ötlet volt, nálam totál betalált:))

ender!

Gratula a kérdések összeválogatásához, ez azért már nehezebb volt, két kérdésen el is csúsztam. Én kis naív pedig már azt hittem mindent tudok a zenekarról:)

Attis5 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 3393

Szóval a jó választ adtam meg, de sajnos a quiz valamiért rossznak jelöli... De a lényeg, hogy jól számol. Amúgy ne haragudjatok, ha túl könnyű, csak egy kis mókát szerettem volna hozni... Örülök, hogy ilyen sokan kitöltöttétek!!!

Szép napot:

A.

Előzmény: Szigi101 (3392)
Szigi101 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 3392
Ja, az utolsó rossz, de amúgy nagyon könnyű volt.
Előzmény: Attis5 (3366)
ender0 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 3391

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0904230356123148&a=1&

Na, itt van mégegy:-) Ez egy kicsit más, mert nem csak a dalszövegeket érinti:-))))

Jó szórakozást!

ender

pROF Creative Commons License 2009.04.23 0 0 3390
Ezt megerősítem, a pontszámom nekem is stimmel a rossznak jelzett válasz ellenére.
Előzmény: Attis5 (3389)
Attis5 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 3389

Sziasztok!

A quiz elszámolja a helyes választ az utolsó kérdésnél is, noha valóban rossznak jelzi, de ha jót választottál megadja a pontot!

Hihetetlen milyen ügyesek voltatok, le a kalappal!!!

eredménytábla

helyes megoldás

Előzmény: ender0 (3382)
Missy B. Creative Commons License 2009.04.22 0 0 3388

Köszi,azt az oldalt szoktam látogatni:)))

Csak kíváncsi lettem volna a véleményedre,csábítom a családot,hogy menjünk el,nézzük meg.

A taliban benne vagyok,mehetünk Bonanzázni is,gondolom a hangulat adott lesz hozzá:)))

Többiek??

Előzmény: phlenex (3387)
phlenex Creative Commons License 2009.04.22 0 0 3387
Hali!

Hát igen, a Bonanza már csak ilyen: nem lehet elég korán kezdeni:))))

A Planetáriumos műsort sajna nem láttam, de ezen a linken találsz ízelitőt:

www.freestate.hu/videos/vid-laser-theater-freestate-hirtv/
Előzmény: Missy B. (3386)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!