Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
nekem a psa rol valahogy mindig csak a peugeot konszern jut eszembe?)) de akarmi is lészen a dolog , nem szukseges feltetel.... ilyenek elvegzesevel nem fog elobb szerzodest kapni az ember legalabbis nem az angolszasz korokben... a tobbi meg nem mervado
Egy iosa vagy psa testőrképzéssel, esetleg ezeken kívül izraeli testőrképzéssel van e az embernek keresnivalója pmc-ként? vagy ezek mellé nem ártana még egy szerb vagy orosz pmc képzés? ha ezeken kívül idpa (src, sps, ssp) minősített versenyző, krav-maga instruktor valaki számít egyáltalán? vagy csak a katonai képzés számít és ez a secus vonal pmcként teljesen halott? előre is köszi a válaszokat!
Megnyugtatlak, ezek a Lubjankán sok mindent nem tudnak saját magukról és szomszédságukról. :) Például milyen szép a város a főépületük tetejéről nézve, csak az állami ügyészség és az Elnöki Információs Hivatal épülete rontja egy kicsit a kilátást a sok antennájával.
Tudjátok, azért egy kicsit irigykedve olvasgatom az üzeneteiteket. Gondoltam, hogy fel is dobok valamelyik cég honlapjára egy őszinte Cv-t. Egy 31 éves alig használt kissé ízületes tüzérséget és lövészeket megjárt, külföldön is szolgált ex - katona tűrhető angollal egész jó állóképességgel állást keres külföldön. Kérem, amennyiben felkeltettem érdeklődését, küldjön egy repjegyet számomra. Tisztelettel egy Sportos Vízisikló
Na, mit gondoltok, sikerem lenne? :-) :-) Jó a fórum, öröm olvasni titeket
az eodt az a biztonsagi privatcegek suzukija.... rettentoen gagyi gyakorlatilag toitoi szintrol indultak, nem adtak fel es 5-6 ev utan most mar "olyan kocsit is gyartanak ami vallalhato":)))) de nagyon messze vannak még az igazi belsobbforrasu zsirosfazektol:)
SEE DESCRIPTION SEE DESCRIPTION, SEE DESCRI United States
Synopsis:
Added: Sep 30, 2010 9:40 pm
The U.S. Department of State (DOS) made the following eight base contract awards for the Bureau of Diplomatic Security - Worldwide Protective Services (WPS) Program resulting from solicitation: SAQMMA10R0005 (-a) on September 29, 2010. The maximum program value is $10,000,000,000.00 USD. The maximum value is cumulative and includes all work performed by all contractors during the WPS program period of performance, including all option periods.
The base contracts include a one year base period of performance with four one year option periods. DOS included the minimum guarantee of $5,000.00 for each WPS contractor with each base contract award.
Please see section M of solicitation: SAQMMA10R0005 (-a) for more information on the evaluation criteria that DOS used to select the firms listed below for base contract awards.
SAQMMA10D0094 : Aegis Defense Services, LLC SAQMMA10D0095 : DynCorp International, LLC SAQMMA10D0096 : EOD Technology, Inc. SAQMMA10D0097 : Global Strategies Group (Integrated Security), Inc. SAQMMA10D0098 : International Development Solutions, LLC SAQMMA10D0099 : SOC, LLC SAQMMA10D0100 : Torres International Services, LLC SAQMMA10D0104 : Triple Canopy, Inc.
Contracting Office Address:
kis talalos kerdes ebben a packetban most eppen hogy van eldugva a blackwater? :)
Al Qaeda in the Islamic Maghreb released photos of the five French nationals, including the blurred face of a woman, and two African nationals who were kidnapped from Niger. The seven people were working for Areva and its construction partner, Vinci, in the uranium-rich north. Ransoms of foreigners have raised over $65 million for AQIM in the last five years.
le is vannak maradva, meg mas is vezerli oket.a del-afrikaiakat anno foleg a sajat tulelesuk motivalta,ezeknek meg ez egy ezermilliard dollaros uzlet a kovetkezo 20 evre (a legszerenyebb szamitasok szerint)es elegge mocskos. szoval en nem aggodom.erinthetetlenek persze kell a simaagyuaknak egy kis musor hogy vizsgalodunk vizsgalodunk, reszben ezert is tartom oket rosszabbaknak mint a vörösöket (bar azokrol meg isten igazabol csak hallottam:). leöntik cukormazzal a fost, hatha attol finomabb:)
a cikk amugy valami közepszeru forditas lehet, sokat cikkeznek mostansag a temaban, de a jeghegy csucsanal lejjebb még a komolyabb whistlerblowerek segitsegevel irkalok sem jutottak, és nem is fognak:)
egyebkent szerintem a wikileaks-en (amennyit en hallottam/olvastam a kiszivargott adatkbol)semmi olyan nincs amit eddig ne lehetett volna tudni ... legalabbis ebben az afgan fejezetben
azt hogy most a pentagonban razzak a rongyot... az talan a semmit sem ero adatvedelmi procedura miatt lehet (nem tudom), amitol igazan foshatnanak...a szokasos papiron rohadt szigoru rendszer a valosagban teljes kaosz... nehany napja kezembe kerult egy regi kulso hattertarolo, hat amilyen kepek azokon voltak.. lol szo szerint hihetelen ..es az armyrol ami tele van general orderekkel... el lehet kepzelni a privatokat .. akiket nagy nehezen 10 ev utan PAPIRON mar ellenoriznek. korulbelul annyira hatekonyan ahogy az adatvedelmuket:)
Olvasgattal valamit errol a Wikileakses kiszivarogtatasrol? Meg ugy altalaban, allitolag Afganban a vesztesegi aranyok kezdenek nagyon kedvezotlenek a szovik szamara. Valahol olvastam, hogy COIN-ban az olyan 1:10 - hez aranytol felfele kellenne inkabb barangolni, oszt lehet, hogy az afganoknal az 1:3-at sem eri el. Ami azert eleg rossz fenyt vet az ISAF, US Army, stb.-re. Ok. Nem a bodycounton mulik a dolog, de mashol meg ennyire sem jeleskednek. Szerintem ez even eleg elesen rajzolodik egy kemeny bukta. Velemeny?
komolyra forditva a szot (vagy komolytalanabbra:) a crisigroupnak volt egy korlevele szomaliarol vagy talan 2 hete. furcsa ceg furcsa emberekkel de meg mindig jobb mint a wiki vagy valami tengerentuli foximaxi
Meg talan kenyeret is tud sutni?:)
Egyebkent relativ ez a varazslas mert nehany mitomanabbja 2 uveg rum utan jatsza
el a transzbaesest ami azert valljuk be pici csalas.viszont hatalmas sikere van az osszes hollywoodi
katasztrofaturistat ez erdekli a legjobban (na angelina jolie kivetel)
Ot a kiskolkok:))
Nemrég olvastam, hogy valamely környékbeli főmufti fővarázslójánál elég sok fehér port találtak, és nem kenyérlisztet. :-) Mondjuk annyi anyaggal egész elképesztő varázslatokat lehet megcsinálni, az tuti! :-)