Sziasztok. Keresek egy db gaz 69 kereket pótkeréknek. Állapota mindegy csak legyen. Bármilyen rossz lehet. Valamint egy kormányt is vennék és két bontott hátsólámpát. Van valakinek eladó ?
Eladó Moszkvics motoros felújitott terepváltóval új kerékcsapágyakkal fékek rendbe rakva kézifék is nem csili vili de szinte egyhuzamban ment 50 km hiba mentesen éjszakai trofin motorban friss olaj és szűrő lámpák működnek Irányár 220.
Üdv az uraknak!!! Tegnap Nagymarosról -Visegrádra mentem át komppal és a Visegrádi kompkikötő mellett közvetlen a Duna parton építési területen ott vigyorog 1 GAZ 69 gondolom munkagépnek használják mert elöl hátúl vonóhorgos. Ha jól síkerűlt fényképeznem felteszem ide.Rétságon vettem 2db hibás terepváltót és egyikbe már meg van az 5 db új fogaskerék és csapágy garnitúra a másik házba meg lesz a 2 rosszból 1 használható jó.
Lenne egy eladó gaz69 ,rendszàmos,műszaki êrvényes,törzskönyv,motor rossz,egyben vagy csak a papírjai.(komolytalannak,àlmódózók kiméljenek)Érd.06309542764
Értem ,tehát kell 1 db 3 kihajtásos terepváltó. A 69 es biztosan jó, a niva és a samury is 3 kihajtásos. Pont uazos akinek erősebb diesel motorja van mint az eredeti uaz mondta hogy neki is igy 69 es terepválóval volt megoldva de gyengének bizonyult. Gaz 66 terepváltóra cserélte nem sokkal nagyobb és erősebb mivel teherautóé ,katonai bontókba tömegével beszerezhető és azon is rajt van a kézifék. A jófogáson hirdetnek 45 ért 69 es terepváltót.
Az uazomba tettem egy dízelmotort csak az uazváltó rövid neki ezért az eredeti váltóját tenném rá csak valamivel szét kéne oszatom a hajtást.A gaz osztóműve tökéletes lenne mert a kardán felfogatások megegyeznek talán még a kilóméter óra spirál is jó hozzá.
Építenék egy V8 motoros országúti (csak hátsókerekes) Gaz 69est, egy papírozható parancsnoki kellene. Ha esetleg valakinél kallódik egy emailcímem publikus. Oldalszelepelt "flathead" Ford V8 a terv gyártották 1932-55 között.
Mégegyszer köszönöm a segítséget amit felajánlottál . Böngészés közben tegnap találtam 1 hirdetést a terepváltóba 1 garnitúra új fogaskerékről már postán van 5+1 felső tengelyre való postával együtt 58000 ft, igy tudok összeállítani 1 majdnem új terepváltót. Talán érdemes volt várnom több mint 1évet üdv: Íván