Sziasztok problémám, kérdésem volna, de inkább utóbbi. Adott egy szentkirályi fk típusú Mtd motorral szerelt rotációs kapa, egy hónapja vettem. kötelező körökön túl vagyok 1. üzemóra hajtómű olaj csere...pipa (motorolajat is kicseréltem mert amikor vettem nem találtam ajánlott MOL-osat de már az van benne). Ezek után irány a kert 3 4 kör után gép füstöl büdös stb, olvastam itt hogy a hajtóműnek nem baj ha meleg de ez nagyon az ... kiolvadt az olajcsere céljára fúrt lyukból a műanyag csavar. Időben észre vettem szerintem baj nem lett csak nem tudom hogy kell e (szabad e?)ennyire melegednie a hajtóműnek? Meg a kert se lett befejezve.
Még azt szeretném megkérdezni, hogyha leveszem a motort a hajtóműről az olajcseréhez ( Robi 156 Honda a gép), az olajcseréken kívül van amit zsírozni is kell?
Szerintetek a hajtómű olajcserénél 2 éve megmaradt 80w90-es olajjal meg lehet csinálni az aktuális olajcserét, vagy vegyek újat mert meg is romolhatott.
Üdv! Szerintem ezen az utánfutón 13" os gumi van . Ezt egy gumisnál be lehet szerezni 4000 ft körül . De ha kifogod , hogy valaki leveteti az autójáról a gumit akkor neked is adja a gumis ( neki ne kell elszállítatni majd). 155 /65 R 13 max 165 ös széleset keres . A rozsdára bizti figyeljél mert az okozhat gondot . A vonó rúd erőssége ,legalább 5 cm es cső legyen ,de ha nagyobb az nem baj . Ja és fék sem árt ha van . a festés meg megoldható .
Szia Pisti! Igen én is látom a kerekén nincs minta. amugy mennyi ilyenre 1 gumi?elvileg még kapok képet azon látható lesz a plató is. persze majd megnézem személyesen is, és akkor mire figyeljek oda mit kell megnézni nagyon?
Új vagyok a témában. Még csak ez az első rotakapám. B&S XTE 500. Szintén használtan jutottam hozzá. Igaz én nem tapasztaltam ezt a jelenséget még. Mivel tudatlan vagyok a témában, sok-sok zaklatásban lesz részetek, ha nem zavarok a kérdéseimmel senkit. :-)
Szia. A reduktor 31-ről 25-re átalakító szerintem minden LR-56 tartozéka, a plusz perselyen lepődtem meg, ha nincs a részletes kezelésid, nem is hallok felőle.. A 25cm-es körmös kerék elég karcsú a hasmagasság miatt. Terra 5-12-es kerékkel már jól használható hasmagasságom lett, a gép tömege pedig kb. 140kg...