Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 222
A többieknek mér nem?
Előzmény: Törölt nick (221)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 221
Az más - a vokált előre is felvehették.
Előzmény: Törölt nick (218)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 220
Elképzelhető... de mér csak a refrénnél jött ki?
Előzmény: vicc (219)
vicc Creative Commons License 2003.11.29 0 0 219
az nem azért volt, mert nem a csak a zenére, hanem magára a számra énekeltek rá?
Előzmény: Törölt nick (218)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 218
Hát, testvérek, nekem is ott motoszkált a fejemben ez a playback kérdés, de nem mertem kimondani. A refrénnél egyszerre két szólamban hallottam énekelni. Bár nem kizárt, hogy képes erre, de azért ezen a szinten nem hinném...
Előzmény: Törölt nick (214)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.28 0 0 217
(a fülem, mint a sasé... hehe ;-)
Előzmény: Törölt nick (216)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.28 0 0 216
Nem gondolom, hogy ott a versenyen playback lett volna - de azt el tudom képzelni, hogy utólag keményen belenyúltak a felvételbe... Gyanúsan jól szólt a csaj hangja, a legapróbb kis nyögésekig - de a mozgásától tök függetlenül...
Előzmény: ath (215)
ath Creative Commons License 2003.11.28 0 0 215
nem benned van a hiba, én is a csíkost választottam volna...
a playbacket nem hinném, már csak a licensz szerződés miatt sem.
Előzmény: Szilvamagvacska (213)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.28 0 0 214
az utolsó csajszi nekem is playback gyanús volt
nekem is...
Előzmény: Szilvamagvacska (213)
Szilvamagvacska Creative Commons License 2003.11.28 0 0 213
Sziasztok!

Én lelkes nézője vagyok a műsornak. Mivel magam is énekelek és én is izgulós típus vagyok, "görcsbe rándult gyomorral" izgulom végig a műsort a fiúkkal, lányokkal. És tudom, hogy az mennyit levesz az emberből, és bizony jó néhány fellépés, míg megszokja az ember ill, valamelyes csillapodik ez a "színpad láz". (Egyébként 5 embernek, ráadásul "szakértőknek" akik "árgus fülekkel" figyelnek minden hibára - sokkal nehezebb énekelni, mint 2000-nek.)Én azért nem indultam egy ilyen vetélkedőn sem, mert volt egy "kimittudos" tapasztalatom, és sajnos azt gondolom, hogy nem igazán érdemes hinni abban, hogy felfigyelnek az emberre. Illetve ez ritka. És akkor ki van szolgáltatva a Kozsó félék ízlésének, hogy hogyan kell valakit megcsinálni a közfogyaszthatóság érdekében. (Azt hiszem, hogy talán úgy könnyebb ha zenekarral próbálkozik az ember, és saját stílust alakít ki, és ezzel "házal". A kifutót is néztem, Barnára rögtön felfigyeltem és igazán örülök a sikereinek. (Eddig egyedül őt láttam ilyen vetélkedőn igazán nyerni, akiből lett is valaki - mostanság.)Én bírom, ahogyan énekel, és mindezt lazán, nem görcsösen.
Nekem Mujahid nagyon görcsösnek tűnt, nem is tudtam igazán a produkciójára figyelni, de mivel itt szinte mindenkinek tetszett, bizonyára bennem van a hiba. Tehetséges srác, semmi kétség, és valószínűleg Ő is sokkal többet tud nyújtani, ha nem izgul ennyire. A "csíkos sráctól" irigylem baromira a könnyedségét, én is inkább őt tartom egyéniségnek. Szerintem neki még kicsit csiszolnia kellene az énektechnikáján és hajrá! Az "indiai" leányt én is borzasztóan sajnálom. Szerintem nagyon tehetséges, a dal is nagyon szép volt, csak nagyon izgult. Egy lassú számot pedig baromira tönkre tud tenni az izgulás. Egy gyorsabbnál nem annyira hallatszik ki. Drukkolok neki, hogy sikerüljön kitörnie. (Blasius, légyszi add át őszinte gratulációmat a húgodon keresztül az osztálytársnőjének.)
A Sisqo-t éneklő srác szerintem nagyon jó volt. Én leemeltem a kalapom főleg mindenféle előképzettség nélkül. A végjátékban mintha nem is élőben énekelt volna, szerintem annyira jó volt.
Blasius, a utolsó csajszi nekem is playback gyanús volt. De most komolyan. Végig szorosn száj előtt a mikrofon, és egyszer minha láttam volna egy kis késést. Ez rögtön feltűnt, másnap mondtam is a kollégáimnak, de lehurrogtak, így meghúztam magam:-)Tényleg nagy kicsszés lenne a többiekkel, de én ma már minden disznóságot eltudok képzelni a médiában.
Egyébként én is tehetségesnek tartom a leányzót. Szóval egyetértek a zsűrivel. Soma: azt viszont megfigyeltem, hogy sokkal jobban beszól a lányoknak.
A meleg srác nekem túl sok volt. Tényleg inkább showman. Szerintem.
A következő adás előzeteseiből itélve ott aztán tényleg nagyon nehéz feladata lesz a zsűrinek.

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.28 0 0 212
Biztos vagyok benne, hogy nem a legjobb énekes/zenész fogja megnyerni a versenyt, de ez rendben is van így. Születik majd egy újabb egy évig érvényes "megasztár" és lesz pár kieső tehetség, akik szép csendben lemezszerződést kapnak - én ez utóbbiakra vagyok kiváncsi.
Előzmény: bluedomino (211)
bluedomino Creative Commons License 2003.11.28 0 0 211
A zongorás csákóról annyit tennék hozzá csak, hogy try to imagine amint MEGASZTÁR-rá változik - szóval ellentmondást érzek a műsor címe (és talán koncepciója, bár ezt lehet, hogy csak én látom mögé) valamint az ő produkciója között. Tud énekelni, ez vitathatatlan, de hogy ennyivel megasztár legyen - hát, nem tudom. Persze vannak olyan előadók, akik első ránézésre nem színpadra termettek, aztán a hangjukat hallva mégis úgy érzem, ott a helyük (pl. Céline Dion, akinek amúgy egy száma sincs meg, de elsőre ki lehet szúrni, hogy ő az a rádióban) - na, a srác is ilyen lehet. Talán. Most még nem. Ilyen szövegekkel meg pláne nem. idióta országunkban az éneken kívül sok minden más is kell, hogy színpadot kapjon valaki.

Ezért is vagyok különösen kíváncsi next week a gitáros csajszira, akit többen az egekbe emeltek.

heki Creative Commons License 2003.11.27 0 0 210
off
biztos örülnek a topictársak mélyenszántó személyeskedésünknek
kedves elbéjé,
szerintem tudom, mi a moralizálás, és ezt te is tudod, csak úgy teszel, kis huncut, mintha nem tudnád. De átlátok rajtad, te kis huncut szita.
Valóban felszínes vagyok, igazad van. Felszínes vagyok, nagyon. Mindez persze nem mond ellent annak, hogy a moralizálás, mint olyan tevékenység: kerülendő. Szegény sok-sok író, meg filozófus, hadd forogjon. (v.ö. W.S. véleményét az utókorról)
(De felszínességemben hál'Istennek én nem lehetek vétkes, hiszen a gonoszEtikátlanMédiaMocsok fertőzte meg ártatlan gyermeki lelkem.)
(aszonta a nőm, hogy mindketten nagyképűek vagyunk)höhö
Előzmény: elbéjé (208)
Malac_11 Creative Commons License 2003.11.27 0 0 209
Lehet, azt is mondani, hogy már mindent elmondtak előttem, csak ez Somának kevés....
Előzmény: Törölt nick (207)
elbéjé Creative Commons License 2003.11.27 0 0 208
Kedves heki, off: azt kell hinnem, hogy nem tudod mit jelent moralizálni. Amennyiben mégis, akkor valamennyi valaha élt nagy író, költő és filozófus forog(na) a sírjában, ha értékelhetőnek vélné a hálátlan utókor efféle megnyilvánulásait. Node: tudjuk ezt be egy kicsit felszínes gondolkodásnak.
Előzmény: heki (200)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.27 0 0 207
A szűriről annyit, hogy szerintem azok erőlködnek leginkább szakértőnek tűnni, akiknek bizony bőven volna bizonyítanivalója. A majom Barna és a rossz ripacs Soma (akinek amúgy esélye sincs arra, hogy énekesnőként komolyan vegyék).
Pici bácsi jól érzi, hogy itt bizony nem csak arról szól a játék, hogy ki a legjobb énekes - és ennek megfelelően egészen korrekt minden hozzászólása, nem bunkó senkivel, de azért őszinte véleményt ad. (Pircsi határeset, de ő is korrekt.)
Zser Creative Commons License 2003.11.27 0 0 206
Nem Sisqo dal volt az a saadiq?
Előzmény: Törölt nick (194)
lafno Creative Commons License 2003.11.27 0 0 205
Az is biztos elkerülte a figyelmedet, hogy szépen, egymás után mindig mindegyik zsüritag mondott valami.
Ezt így koreografálták meg.
Ettől függetlenül szerintem Soma mindig érdemben szólt hozzá és a többiek is.
Előzmény: Malac_11 (204)
Malac_11 Creative Commons License 2003.11.26 0 0 204
És sokszor csak azért, hogy beszéljen.
Ennyi.
Előzmény: lafno (203)
lafno Creative Commons License 2003.11.26 0 0 203
Azt mondtam volna, hogy ne mondd el a véleményedet?
És másképpen emlékszem.
A zsüri nem arra van, hogy kritikátlanul dícsérjen, de nem is arra, hogy porbaalázza a versenyzőket.
És szerintem Soma jó volt. Segített, hangulatba hozott, de azt is megmondta, ha valaki hamisan énekelt.
Ennyi.:)

Előzmény: Malac_11 (201)
Bogyó 2 Creative Commons License 2003.11.26 0 0 202
Nekem tetszett az utolsó kiscsaj, de szerintem az is benne volt a dologban, hogy legyen egy lány is. A zongorista srác ugyanis megkérdőjelezhetetlen volt, bár a záródalban valóban haloványabb volt.
Viszont szerintem a kiscsaj itt énekelte be magát a döntőbe. Sokkal jobban szólt, mint előtte a duci csaj.
Amúgy is azt gondolom, hogy a záródal azért is van, hogy segítse a zsűrit a döntésben, ha bizonytalanok, mégiscsak ugyanazt éneklik, könnyebben összehasonlíthatóak, s egy újabb megmérettetés ez is.
Mondjuk annak akinek nem fekszik ez a táncolós, mutogatós stílus, az nyilván hátrányban van, dehát elsősorban ilyen megasztárt keresnek.
Malac_11 Creative Commons License 2003.11.26 0 0 201
Lehet, hogy meglepő, de hallottam miket mondott.
Attól, hogy nem értessz velem egyet, még nem jelenti azt, hogy nem mondhatom el, mit gondolok.
Pont a zongorás gyereknél látszódott igazán, hogy jár az agya, mit is mondjon, hogy ne csak ismételje az előtte szólókat.
Szerintem, néha a kevesebb, több.
A Pély Barna pedig számomra iszonyú pozitív csalódás! Szintén a zongorás sráccal kapcsolatos knyilatkozása kapcsán. Látszott rajta, hogy őszinte volt, és ez asszem, elég ritka:(
cső:M.
Előzmény: lafno (197)
heki Creative Commons License 2003.11.26 0 0 200
off
"Heki fölényes és felszínes a válaszod.
Korántsem a Megasztárban fellépő embereket bunkóztam le. A morális züllés veszélyeit - amiben a média gátlástalanságának (profitorientáltságának) tulajdonítottam jelentős szerepet - pedig nem becsülném alá. És a moralizálásról sem írnék a helyedben ilyen lekezelő hangon."

Kedves elbéjé,
Hát akkor már több dologban nem értünk egyet.
A moralizálásról pedig mindig lekezelően kell szólni, mert messze esik az igazi moráltól. Nincs jogunk moralizálni - röviden.
Kár, hogy ezt félre lehet érteni, és nagyképűségnek veszed.
A morális züllés pedig nem a médiában kezdődik, hanem bennem és benned és bennünk. (vö. ne ítélj hogy ne ítéltessél) Üdv.

Előzmény: elbéjé (192)
ath Creative Commons License 2003.11.26 0 0 199
szvsz pont ez volt benne a megnyerő. vicces volt. :)
Előzmény: Törölt nick (198)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.26 0 0 198
Egyetértek:-)
Soma nekem sem a szívem csücske és meg is lepődtem, hgy itt milyen jó dolgokat mond.

a fodrász srác nekem kicsit tul sok volt.Nekem egy előadónál ne a nemi intenditása jusson eszmeb, hanem ragadjon magával. Nála pedig ha akartam, ha nem eszembe jutott. Szóval az ő esetében szerintem is több lett volna a kevesebb (ahogy vmk zsüri tag is mondta).

Előzmény: lafno (197)
lafno Creative Commons License 2003.11.26 0 0 197
Akkor te nem hallottad Soma miket mondott,
vagy csak az előítéleteid töröltek mondatokat.
Szerintem Soma úgy általában bolond, de itt nagyon jó.
Előzmény: Malac_11 (195)
ath Creative Commons License 2003.11.26 0 0 196
van valami abban amit írsz, de nekem nagyon tetszett az utolsó kiscsaj produkciója. hihetetenül jó volt a hangja. mint írtam, nekem is a csíkos volt a favoritom.

ne feledkezzünk meg a fodrász fiúról sem! csonka pici tanulhatna, hogyan is kellene azt csinálni amin ő csak erölködik......

Előzmény: Törölt nick (194)
Malac_11 Creative Commons License 2003.11.26 0 0 195
Üdv mindenkinek!
A műsor maga olyan, amilyen, de van akinek ez az egyetlen lehetősége, hogy megmutassa, mit tud.
A pakisztáni-magyar srác, vmi elképesztő volt!Kár is részletezni!
Az utsó kiscsaj is ok volt. De az indiai imitátor, a szőkenő, a csíkosinges nem volt átütő. És ha má' "megasztár", akkor üssön.:)
Viszont elismerendő, hogy minden elődöntőbe jutottnak bemutatható volt a produkciója, hiszen sok mai, magyar "popsztár" a "kis kacsa fürdik"-et sem tudja elénekelni!
A leggyengébb láncszem,- úgyérzem - Soma, az istenasszony-anyatigris-szexidol-buddha-bálvány-kötéltáncos-miegymás. Szerintem, néha csakazért szól vmi "építő"kritikát, hogy hallja a saját hangját.
Hány elődöntő lesz összesen?????????
cső:M.
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.26 0 0 194
én nem teljesen értek egyet a zsűrivel, mert a no doubt-os csaj ugyan nagyon jó volt, de ő inkább a másolás szintjén mozgott, ellentétben a The Bottle-t éneklő csíkos öltönyös sráctól. Benne én sokkal többet látok - sokoldalúbb énekes lehet, mint a csaj. A Saadiq-ot éneklő srác viszont egész egyszerűen NEM volt jó. Benne szerintem inkább az r&b stílust értékelte a zsűri (talán hogy színesebb lehessen majd a döntő), nem pedig magát a produkciót. Az első helyezett abszolút megérdemelten nyert.
Előzmény: ath (190)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.26 0 0 193
Nekem tegnap ő volt a kedvencem:-)
a zongorista srácról lemaradtam, pont akor kapcsoltam oda, amikor a zsűri értékelte.:-(
Edig azért néztem, mert valami baromi röhejes volt, de a tegnapi adás már nem a humor kategoriájába tartozott.-)
Előzmény: NICK (161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!