Sziasztok, SOS, T4-be (2001) keresek egy generátort, a gyártmánya Valeo, a száma A13 VI 241, 90 amperórás. 220e km-nél megadta magát, szinte morzsa lett a belsejéből. Ez a negyedik ilyen autóm (1.9D RT, 2,4DHT, 1.9DRT,1.9TD HT), egy generátor szénkefe cserén kívül nem kellett hozzájuk nyúlni az össz kb több mint egy millió km alatt, igaz, azok Bosch gencsik voltak. Ehhez horror árakat mondtak, egy diódahíd 30k, egy fesszab a szénkefével 20k, és akkor hol van a csúszógyűrű, meg a csapágyak, meg a munkadíj.. Tetejébe 35k-ről indult a javítás, elvittem az autót, és percenként kúszott fel az összeg, 53ezernél azt mondtam, hogy na ezt nem.Közben megtudtam az új árát is, 250.403Ft, ami majdnem ezer euro, nekem ne jöjjön senki ezzel az egész autó nincs 20k euro, és akkor hol a motor, meg a többi.. Szóval rohadt gyorsan kellene egy iylen, sokat nem tudok érte fizetni, nagycsaládos vagyok, azt a 35-öt nehezen, de kiköhögtük volna érte. Ha valaki tud ilyet a Voda 380-4566-os számon elér. Köszi előre is!
üdvw mindenkinek! tojotot! melyikre gondolsz? csak azért, mert össze szokták téveszteni a t2-est és a t3-ast. a t2-es a bamboocha, a t3-as a kocka. a mociválaszték igen nagy: szívódízel, turbó, benzin. a benyósból van léghűtéses és vízhűtéses: 1600 ccm-től, 2100 ccm-ig, a dízelből : 1600 ccm-től 1900 ccm-ig. bár lehet eltérés, mert ki milyen mocit tett bele. van hathengeres is, de ritka. nézegesd a netet és találsz magadnak megfelelőt. ha küldesz nekem egy mélt, akkor tudok küldeni egy webcímet, ahol csodákat láthatsz. sok sikert: aircond
Ha minden jól megy nemsokára most már sikerül megvennem egy T2-est. Egy (lehet, hogy nagyon balga) kérdést tennék fel: A T2-es az víz-, vagy léghűtéses? Jah, meg kb. mennyibe kerülhet felrakatni vonóhorgot?
Valamit nagyon félrenéztél, mert nem vagyok anonim. Ha egy kicsit több időt fordítottál volna a dolgokra nem lennél ilyen höje. Ez egy fórum, és nem a birka megnyilvánulásaidra szolgál. Ha értelmeset nem tudsz hozzászólni akkor hagyd el a terepet.
Doni!!! Talán máshol kellene guritanod.TE AZ ÉLETEDBEN MÁST NEM TARTOTTÁL KARBAN MINT APUKA ÁLTAL VÁSÁROLT SZÁMITÓGÉPET!!!!! A nicknév nem mindig biztosít teljes anonimitást. Ezt te tudod legjobban! Ezen elkéne gondolkodnod,bár fogadnék ,a reakciodat illetöen. Azthiszem a válaszod majd igazolja,de ha akarod személyesen is megteheted!!!!!!!!!! Addig kérlek ne húlyítsd a fórumot. Ismerve téged folytatni fogod.Ami aT-4-est illeti már ültél is benne, sőt vezetted is Halihó.
Igy leirni elég hosszú lenne, én nagyon elégedett vagyok vele, ezekszerint nem is lakunk messze egymástól, Én Dunakeszin vagyok s Szödligeten van egy jó szerelőm akihez évekóta hordom azautójaimat ha gondolod személyessen is tudunk találkozni megmutatom az autot s beszélgethetünk róla. Nem tudom hogy mi van az autóban extra de túl olcsónak tünik. Ha nincs benne légkondi nyáron megdöglik az ember a melegtől s utólag bánni fogod hogy nincs benne, Szerintem ettől függetlenűl jó választás a T4-es de látni kellene
olyan kérdésem lenne, hogy a faterom kitalálta, hogy vesz egy 2001 es transportert, 2,5 tdi motorral.
a véleményedre lennék kíváncsi, hogy milyen ez a konstrukció, milyenek az alkatrészárak, hova érdemes vinni szerelőhöz Pest környékén(gödön lakunk), persze ha megéri megvenni
3 millát kérnek érte kersekedésben, 5 személyes, hátul zárt csomagtér
Előre is köszönöm a segítségedet!
szia
K Sanyi
U.I.: ha megválna vki ismerősöd egy hasonlótól a kasnyas@freemail.hu címen szívesen veszek minden ajánlatot, mondjuk körablakos 8-9személyes szerintem jobb választás lenne.
Szerinted nem hoznák vissza némi anyázás kiséretében? Nekem nem ér annyit. De köszönettel venném ha volna ötleted a csörgést illetöen. Amiröl szó van az egy hosszu áttételü válto, amit nem igazán szeretnék lecserélni,sajnos kifogot rajtunk.
SZiasztok,van egy T-4es sebességváltóm jó állapotban,ha érdekel valakit ,piaci ár alatt eladom. Én nem használtam,tartalék alkatrésznek hozattam németből
még mindig keresnék 5hengeres 2.5 benzines füzött alsó blokkot. tranyókban létezett ilyen. esetleg csak fötengelyt. fünyíróba lesz, számla stb nem kell.
Új oldalt nyitottunk a http://vwmania.hobby-site.com címen, ha esetleg akad érdeklődő nézze meg bátran, szerintünk nem fogja megbánni. Ha minden igaz, már nektek is van fent érdekesség.... :-)