AIRIS_navi fórumtárs által leírtakat azzal egészíteném ki, hogy a sys.txt-ben nézd meg, hogy az előző válaszában (is) leírt mappák hivatkozások (mappanevek) jól szerepelnek-e benne. (Ugyan ezzel szívtam első alkalommal én is, mert az iGO8 mappája nálam "igo83" néven szerepelt.)
Ha hibát írt ki a másoláskor akkor biztosan az a baj!
Mindenképpen addig próbálkozz vele amíg hiba nélkül fel nem megy a My Flash Disk-re ami rá való. Hiba lehet, hogy nincs kellő belső memória, akkor sajna le kell menteni a rajta lévő összes fájlt, letörölni róla mindent és feltenni a dolgokat. A TC-vel a legjobb feltölteni, mert azzal meg lehet nézni, mennyi a foglalt mem.
Ajánlatos azért a rejtet fájlokat megjeleníteni és azt is kijelölni mentésre, mert a Win "szereti" ezeket szépen kihagyni, és esetleges visszamásoláskor kellemetlen meglepetésben lehet részünk!!!
A WR.Tools ResInfo nevű kis WinCe progival pedig teljes képet kaphatunk a navinkról, pl Battery; Memory;Storage.... stb. Ez megmutatja mennyi a belső-külső mem. stb-t
Szia A segítségedet szeretném kérni. Frankyeinstein által megadott oldalról letöltöttem a fájlokat, mivel nekem is befagyott állandóan bekapcsoláskor a kütyüm. Mindent megcsináltam a leírtak szerint, és nem indul el a progi hiba üzenet: Failed to open file:igo320_240loading.bmpexiting application.
Egyébként másoláskor kiírta hogy a data zip, és az infinity exe sérült. Lehet h ez a baj?
Megérett a cserére a MyWay! Valami linket tudnátok dobni, ahol a T920-ra kreált 8.3 hozzáférhető? Vagy bármi infó érdekel, esetleg hozzászólás száma ahol elindulhatok. Köszöntem!
Cimborámtól kaptam egy ilyen készüléket, ami néha néha kiakadt és errorokkal elszáll. Volt szervizbe ahol elméletileg frissítettek rajta valamit. Egy darabig működött is, de újra elkezdte. 6-os igo van benne 2007-es térképekkel. Érdemes frissítenem, ha igen, mit tegyek? Köszi!
Rátaláltam erre a fórumra, miután lassan feladom a navi telepítését. Megígértem egy ismimnek, hogy az alap 2006-ot felfrissítem 2006 plus-ra egy skinnel, és nagyon jó lesz neki. Ez nem akar összejönni :-( Itt pedig látom, hogy már a 8.3 is elkészült hozzá. Kaphatnák valami linket a 2006 plus telepítési teendőiről és a 8.3-ról? Megmutatom neki mindkettőt, és majd eldönti melyik kell neki.
Köszönöm . Igazából a gyári eredeti igo8-al is nehezen áll fel . Az akkuja is pocsék . A műhold ennyire enné, kb fél éves a készülék ? 1 óra alatt nullára megy az erő benne .Szervíz mondja vigyem be talán ezt kellene tenni . Megnéztük 7-es porton veszi a jelet , nagyon erős 57000-es adatátviteli értéken . Az én Airisem 4800-on dolgorik , de a fémgőzölésű hövédő szévédőn is max 5 perc alatt talál holdat .
Természetesen, az Airist ismerjük a legjobban, de más készülékek sem annyira nehezen idomíthatóak. Ha egy kicsit tudsz a számítógéppel bánni, vagy segítséget kérsz másoktól, szerintem megoldható a dolog. A mi készülékünkön WinCe 4.2 van (a régebbiken). Megnéztem a kütyüdet, nem rossz, sőt egész jó. Küldök priviben infót, tedd fel és próbáldd ki.