Keresés

Részletes keresés

tekergo93 Creative Commons License 2020.08.17 0 0 12489

nem olvastam vissza, lehet mondták már: A dermarolller (vagy mégjobb a dremastemp) is egy jó cucc. 1.5mm-es 1 vagy 2 hetente 1x végig tolod a tiszta megmosott fejbőrre a tűt pedig mindig streilizálni kell - vagy forró vízben vagy alkohollal. Ha nem sterill az egész nem ér sokat - mert akkor többet árthatsz vele. Vannak akik együtt használják minox-al - de én ezt nem javaslom - szerintem semmivel se szívódik fel így jobban a minox. Inkább külön használd.

Előzmény: tekergo93 (12487)
tekergo93 Creative Commons License 2020.08.17 0 0 12488
Előzmény: Balage-81 (12486)
tekergo93 Creative Commons License 2020.08.17 0 0 12487

Igaza van AmazingGecko-nak. A minoxal sokra nem mész önmagában. Előtted itt a fórumon már szerintem 1000x leírták, hogy nem használ önmagában. Viszont fina vagy duta-val kombinálva igen. Mivel a minox csak a növekedésben segít, de amíg a káros hatást azaz a hajhullásért felelős folyamatot nem szünteted meg vagy csökkented lényegesen addig nem is tud a Minox-tól növekedésnek indulni a hajhagyma. Ezért kell a duta vagy fina.
A fina esetében jóval kevesebb ember panaszkodott libidó csökkenésre mint duta esetében mivel a fina nem blokkolja annyira a DHT-t mint a duta.
A mellékhatások között pedig azt is látnod kellett finasterid-teva esetén ami 5mg-os és nem 1mg mint a hajhullásra való Propecia, hogy az is csak 100-ból 1-10 ember (átlag 5).
Továbbá az impotencia libidó csökkenéssel kezdődik tehát észreveszed időben, és akkor még mindig abba tudod hagyni az egészet. Mellesleg részleges merevedési zavarból is helyreáll az ember ha abbahagyja a gyógyszer szedését - tehát nem maradsz úgy - amint visszaáll a DHT szint a normálisba a mellékhatások is elmúlnak - már ha lesz egyáltalán.

Én a magam részéről annyit tudok elmondani hogy 1 és fél évig szedtem az 5mg-os fina-t, és nem hogy nem csökkent a libidóm, de kb. úgy érzem, hogy nőtt is, bár ezt lehet csak beképzelem - de az biztos hogy nem nem csökkent. 
Hajbeültetésem 3 éve volt kb. és elmondhatom, hogy 1, nagyon drága - aki pedig olcsón dolgozik az szar is, 2, látszik, hogy nem természetes - még jó hogy nálam kisebb területről volt szó, 3, az amikor garanciát vállalnak, hogy a graftok 98%-a nem hullik ki egyszerűen nem igaz - mert több hullik ki és semmivel se tudod ezt bizonyítani - ráadást ha újbóli beültetést kérsz akkor csak még jobban kiürül az adó terület amit már nem lehet honnan pótolni maximum test szőrzettel sűrítésre de hogy az kicsit sem fog hajra hasonlítani az biztos. Ahol én voltam nem mondom, hogy szar munkát végeztek, de 100%-osan se vagyok megelégedve az eredménnyel. De ne is várj csodát egy átlagos magyar hajklinikától - mert nem lesz olyan mint a sztárok hajbeültetése akiknek mindig a legjobb sebészek végzik a beültetést a lehető legjobb helyeken - aztán a fotózáskor a referencia kép előtt a haj még kap is egy kis tuningot, hogy minél sűrűbbnek tűnjön.

Szerintem a hajbeültetés csak félmegoldás. Azoknak éri meg akiknek nem hullik ki teljesen a hajuk. Tehát norwood 3-4. Talán 5. De akik teljesen megkopaszodnak NW 6-7 annak ez csak félmegoldás lesz. Hajsűrítésre továbbra is különböző praktikák kellenek (haj rostok, dúsító sprayk, fésülés, hajtetkó, vagy testszőrt ültetsz át sűrítéshez pluszban - bár az nem nő hosszúra - max. a szakállszőr).

Én a helyedben megpróbálnám a finát minoxal - valakinek jobban hat, van akinek kevésbé - de valamennyire mindenképp hat és egy darabig mindenképp kitolod vele a dolgot - a fiatal felnőttkorban ez a legjobb kezelési rend amikor még nem hullik annyira és nem kopaszodsz - így legalább még 1 pár évig ki tudod élvezni a saját hajad sűrűségét.

Aztán amikor elkezdi elveszteni a hatásosságát a fina úgy mint ahogy a duta is idővel (mivel nem csak a DHT játszik szerepet a hajhullásban), utána várd meg míg teljesen kihullik a hajad aztán ültess be, Ne apránként ahogy hullik mivel akkor a hajbeültetésnél a későbbi beültetésekre nem marad elég haj az adóterületen és az a kevés ami marad azt pedig nem lehet szétoszlatni - az eredmény pedig mégszarabb lesz.

Ez a legjobb és legbiztonságosabb módszer is amit tehetsz.
Ezeket pedig még megtolhatod vitamonokkal, E, C, Biotin, kollagén - minden ami jó a hajnak.
+ különböző samponokkal pl: revita sampon az baromi jó, csak drága - ha ez nem is, akkor min. valamilyen bio sampon ami kevésbé károsítja a hajhagymákat.
ja és kevesebb stressz ;) 

Előzmény: MMate98 (12485)
Balage-81 Creative Commons License 2020.08.13 0 0 12486

Helló!

 

Dutaszteridet ki írhatja fel?

MMate98 Creative Commons License 2020.08.12 0 0 12485

Nyugodtan írhattál volna ismét a normál profiloddal, kicsit sem levágós. :D Mindenesetre gratu a színvonalas válaszhoz!

Előzmény: Katka02 (12484)
MMate98 Creative Commons License 2020.08.11 0 0 12483

Ez tény, pont ezért írtam impotenciát. :) Ha megnyitod a betegtájékoztatót, az első a mellékhatások között, de bemásolom:

 

A finaszterid alkalmazásával kapcsolatban az alábbi mellékhatásokat jelentették:
- az ejakulátumban fellelhető spermiumok mennyiségének csökkenése, impotencia (merevedési zavar), magömlési zavarok,
- nemi vágy csökkenése,
- szívdobogásérzés,
- bőrkiütés, viszketés, csalánkiütés, az ajkak és az arc feldagadása,
- májenzimek szintjének emelkedése,
- a mell duzzanata vagy érzékenysége,
- herefájdalom
- depresszió
- libidó csökkenés, amely a kezelés felfüggesztését követően is fennáll
- merevedési zavar (erektilis diszfunkció), amely a kezelés felfüggesztését követően is fennáll
- férfi meddőség és/vagy gyenge minőségű ondó. A kezelés megszakítását követően az ondó minőségének javulását jelentették.
- szorongás (gyakorisága nem ismert)

 

Nyilván ezek nem jelentkeznek mindenkinél, de nem is szeretném tesztelni magamon. Akinek megér ennyit, annak hajrá!

Előzmény: AmazingGecko (12482)
AmazingGecko Creative Commons License 2020.08.11 0 0 12482

Ezt megértem. Viszont a libidócsökkenés nem egyenlő az impotenciával.

Előzmény: MMate98 (12481)
MMate98 Creative Commons License 2020.08.11 0 0 12481

Sajnálom, hogy neked nem jött be. :( Nekem egy erre specializálódott bőrgyógyász javasolta a minoxot és én is sokat olvastam a lehetőségekről. Sajnos csak az esetek 60-70%-ban segít, így csak remélni tudom, hogy ebbe én is beletartozom. Ha esetlegesen mégsem, akkor viszont nálam csak a hajbeültetés jöhet szóba, esetleges impotenciát okozó gyógyszereket nem szeretnék szedni.

Előzmény: AmazingGecko (12480)
AmazingGecko Creative Commons License 2020.08.11 0 0 12480

Önmagában a minoxtól ne várj csodát. Pláne a magasodó hajvonalnál.

Te még időben vagy, de ha ezt most elszalasztod, akkor pár év múlva lehet, hogy bánni fogod. De akkor már késő lesz.

Előzmény: MMate98 (12478)
AmazingGecko Creative Commons License 2020.08.11 0 0 12479

Én január vége óta nyomom a Kirklandot, azaz 6 és fél hónapja. Az eredmény NULLA és már nem is reménykedem semmiben.

Azért egy darabig még használni fogom, de tényleg nem várok tőle semmit.

Előzmény: szedjukossze (12477)
MMate98 Creative Commons License 2020.08.11 0 0 12478

Köszi mindenkinek a válaszokat és a tanácsokat!

 

Hogy őszinte legyek, a fina-t és a duta-t én nem szívesen próbálnám ki a mellékhatások miatt. Tudom, hogy mindenkinél másképp hat és jó eredményei vannak, de nekem ennyit nem ér. Egyelőre megnézem, hogy milyen eredményeket tudok elérni a minoxidillel, ha pedig az nem segít, akkor inkább egy későbbi hajbeültetést helyezek előtérbe a gyogyik helyett.

 

Végül egyébként berendeltem USA-ból 6 havi Kirkland-et eBay-en keresztül. Találtam egy eladót, akinek több ezer pozitív értékelése volt és elviekben közvetlen a gyártótól veszi, szóval remélhetőleg jó lesz. 14 ezerre forintra (48 USD) jött ki a 6 havi, szóval lényegesen olcsóbb, mintha itthon venném meg (főleg, hogy ahogy olvastam az itthoni eladók is eBay-ről szerzik be). Remélem beválik :)

Előzmény: Good_times (12474)
szedjukossze Creative Commons License 2020.08.10 0 0 12477

Én év eleje óta pamacsolok Minoxidil-lel, de elég vegyesek az eredmények. Kirkland-ből fogy kb. a 8-9. fiola, az arcomra is kenegetem, mert eléggé cirkuszkerítés arcszőrzettel vert meg a sors. Itt egészen látványos a javulás, kezd egész értékelhető lenni, és semmi bajom nincs tőle. Nem úgy fejbőrön. Ott néhány hetente lehámlik jelentős hajhullással együtt a fejbőröm, pedig az első 4-5 hónapban nem volt vele semmi bajom, amikor rövid volt a hajam. Ennek (meg még ki tudja, minek) a következtében látványosan meg is ritkult a hajam, ami eléggé bántja a lelkemet, így kipróbáltam a Rogaine habot, ami szerintem sokkal kényelmetlenebb. A Kirkland-et Emag-ról szoktam rendelni 6*60ml 18e szállítással együtt, ugyanitt rendeltem a habot is, az 10-11e volt. Időnként használom, amikor úgy érzem, kikészült a PG-től a fejbőröm, de utána képtelen vagyok normálisan beállítani a hajamat. Kezdetben egyébként valamennyire látható volt a hajamon is a hatása, aztán valamiért romlott az egész. 

Beszélgettem a háziorvosommal, aki sajnos elég szélsőségesen vélekedik az egész dologról, és az ivóvíztől kezdve a helytelen edzésen át mindent okol az egészért, a Finasteride felírásáról hallani sem akart, a Minoxidil-ről pedig szkeptikusan nyilatkozott. Következő kört bőrgyógyásznál futom. 

 

Ha esetleg valaki tapasztalt hasonlót, megvigasztalhatna, mert a férfias típusú hajhullásom rohamtempóban vált diffúzzá, és csak tanácstalanul pingvinezek, hogy merre tovább. Gondoltam telogen effluvium-ra is, meg sok egyébre, de látszólag még aki ilyennel foglalkozik sem éppen tud mit mondani ezekre a dolgokra, mintha a magyar orvoslásban ez egy fekete folt lenne. Próbáltam a tökmagolajos fejbőrmaszatolást, némiképp segített, de alapból nyűgös a fejbőröm.. 

 

Amúgy nem tudom, tudjátok-e, de azért a PG nem egy egészséges cucc. Munkám során műszaki / ipari területen korábban foglalkoztam vele, és eléggé egészségkárosító hatása van alapból is, jobb lenne, ha valami jobb hordozóanyaggal fel lehetne kenni a minoxidilt, de ez olcsó, tömeggyártásban pöröghet, magasabb a haszonkulcs. USA-ban léteznek PG mentes minox és "finox" oldatok, pl. a Formula F82M, de méregdrága. Na meg nem is könnyű beszerezni. 

Mozzo94 Creative Commons License 2020.08.10 0 0 12476

Miota hasznalod a minoxot? Tapasztaltal valamilyen eredmenyt? Illetve milyen szintu a hajad allapota egy norwood skalan?

 

Nalam ilyen norwood 2-3 kozott van (26 eves vagyok), el is kezdtem a minoxot, de viszont meg csak a 2. honapnal leszek. Eredmenyt meg annyira nem latok, talan nehany babahaj elkezdett megjelenni elol, de vegig nyomok egy 6 honapos kurat, hogy megnezzem mi a helyzet.

 

Sajna eleve finasteriddel kezdtem volna, csak a borgyogyasz mondta, hogy eloszor minoxot hasznaljak, utana pedig eldol, hogy mi lesz. Emiatt is, ha valaki tud olyan helyet, ahol siman felirjak a finasteridet hajhullasra, azt orommel meghallhatom.

 

A 22 eves sracnak azt uzennem, hogy a haja meg rendben van, de igen, erdemes elkezdeni valamit tenni erte. A minoxidil sem rossz egymagaban, hiszen szamos olyan video/forum van, ahol beszamoltak arrol, hogy kizarolag minoxidillal eleg jo eredmenyeket ertek el vagy lelassitottak a hajhullast. Sajnos sporolni nem nagyon eri meg ezzel, a 6 honapos Kirkland Minoxidil kb. 20 ezer korul van, de mindenkepp megbizhato webshopbol vedd. Ha a minox nem segitene, ki lehet probalni a finasteride+minoxidil oldatokat, azt hiszem ezeket veny nelkul is lehet kapni pl. a www.minoxidilmax.com-rol. En meg nem probaltam a termekeit, de ha nem jon ossze a minoxidil kura es nem akarjak felirni a finasteride tablettat itthon, akkor erre fogok hagyatkozni.

Előzmény: hajajajaj (12475)
hajajajaj Creative Commons License 2020.08.10 0 0 12475

Azért ez így nem biztos.

Én minoxot használok, átlag 4-5 alkalommal egy héten, és pont elég. igaz egyelőre csak picit ritkult meg vékonyodott a hajam, de úgy tűnik időben elkaptam. Vagy csak a placebo :-).

 

Előzmény: Good_times (12474)
Good_times Creative Commons License 2020.08.10 0 0 12474

Ez még szép sűrű, így még időben vagy.

Elöl már nem fog visszanőni. Ahhoz, hogy a mostani hajad megtartsd vagy legalább lassítsd a kihullását, nem elég a minox, hanem fina vagy duta is kell. Mivel nem drasztikus a hajhullásod, ezért egyelőre megfelel a finaszterid is a minox mellé.

Előzmény: MMate98 (12473)
MMate98 Creative Commons License 2020.08.10 0 0 12473

Szia!

 

Köszi a választ.

 

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=817117591994_215154336592.jpg

 

Szerencsére még annyira nem durva a helyzet, a bőrgyógyászom szerint is még pont időben vagyok, viszont elértem arra a pontra, hogy engem már zavar és mások is tettek megjegyzést rá. Főként elöl hullik és kezd kirajzolódni a mikiegér forma (a képen lehet nem látni, de élőben szembetűnőbb), a hajmosások pedig egyre gyakoribbak és egyre több haj hullik ki minden alkalommal.

 

Főként a Kirkland-on gondolkozom jelenleg, itthon a drogeriaplusz-nál találtam a legolcsóbban (20ezer a 6 havi), de olvastam, hogy külföldről sokkal olcsóbban is be lehet szerezni, csak nem tudom, hogy melyik oldal megbízható.

 

 

Előzmény: Good_times (12472)
Good_times Creative Commons License 2020.08.10 0 0 12472

Szia!

 

Tudnál feltenni fotót a hajadról?

A kezelés nagyban függ a hajad állapotától is.

Előzmény: MMate98 (12471)
MMate98 Creative Commons License 2020.08.10 0 0 12471

Sziasztok!

 

22 vagyok és sajna engem is utolért a férfias kopaszodás.

A bőrgyógyászom ajánlására kezdtem el minoxidiles készítmény után nézni, viszont nem tudom, hol tudnék hozzáférni a lehető legolcsóbban. Mindamellett azt sem tudom, hogy a Kirkland vagy a Foligain minoxidil lenne a jobb választás (még egyetemista vagyok, eléggé kötött büdzsém van, szóval a Regaine sajna nem opció). Ti melyiket javasolnátok?

 

Melyik olyan - akár külföldi - oldalt tudnátok ajánlani, ami megbízható és olcsón lehet rendelni? Amit én találtam az a biovea.com pl. Itt elég jó áron lehet Foligain minoxidilt venni, viszont külföldi fórumokon elég rosszakat olvastam róla. Valakinek tapasztalat/javaslat?

 

Köszi előre is!

szedjukossze Creative Commons License 2020.08.09 0 0 12470

Egyéb egészségügyi problémáim szerencsére nincsenek, egészséges életmódot folytatok, de egy átfogó check-up egyébként is esedékes. Volt egy meglehetősen megterhelő, depresszív időszakom, amikor ez igazán kicsúcsosodott, én ezért gyanakszom valamiféle TE-szerű tünetegyüttesre, a másik dolog pedig a fejbőr gyors, nagymértékű zsírosodása, melynek következtében sok hajszál úgy hullik ki, hogy egy darabka faggyú van rajta, ami (sebum hair loss) szintén ismert jelenség, ezek közt kutatnám most az összefüggéseket. Mellé még jön a fejbőr hámlása, szóval valószínűleg igazad lesz, többfaktoros a dolog. Az elkeserítőbb rész az, hogy amikor végigjártam néhány orvost is a problémával, elbagatellizálták, nem éppen vették komolyan, vagy legyintettek, hogy ez örökletes, vagy pedig, hogy fogadjam el, más is elfogadta. "Kösz, Csoki, sokat segítettél!".

Még annyit, hogy a dolog egyébként örökletes, benne van a családomban elég erősen. 

Előzmény: Gabivagyok11 (12469)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2020.08.09 0 0 12469

Ha a műtét után gyorsult fel ennyire, ilyen időintervallumon belül, ez vagy hibás műtéti tervezés, vagy vmilyen nem nem manifesztált ok a szervezetedben. Szerintem vizsgáltasd ki, mert lehet anyagilag, és egészségileg nagyon megterhelő lesz a következő időszak, illetve mielőtt még a lehetséges össze 5-alpha reduktáz gátlót (K-csatorna serkentőt) egyszerre használnád. Csak jótanács.

Előzmény: szedjukossze (12468)
szedjukossze Creative Commons License 2020.08.09 0 0 12468

Amikor a beültetést csináltattam, még csak középen volt, inkább a műtét után cc. 2-3 hónappal kezdett el jobban hullani, ritkulni. Azon a részen már nem volt semmi haj, ahol megcsinálták, a többi területhez nem akartak hozzányúlni, épp az ott még meglévő, de elsatnyult haj miatt.  

Előzmény: Gabivagyok11 (12467)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2020.08.09 0 0 12467

Megcsináltattál úgy egy műtétet, hogy aktív hajhullásod volt?? És nem beszéltek le róla így a klinikán? Ha vészesen ritkul mögötte, akkor azért ez a döntés még visszaüthet, vagy járhatsz sűríttetni, ha a fina-minox-keto esetleg Ru (bár a mellékhatások miatt ezzel vigyáznék) nem fog "beütni" nálad. Általában fordítva kell csinálni, ha nincs jelentős hajvesztés, vagy majdnem minimális, akkor jöhet a műtét. 

Topical finaszterid beoldással figyelj, mert ahhoz bázisos formula kell. 

Előzmény: szedjukossze (12465)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2020.08.09 0 0 12466

A COVID-19 fertőzés lefolyása/súlyossága, és az androgén receptorok sűrűsége között egyértelmű kapcsolat van, ugyanis a hatás részben androgén receptor mediált. Több cikk is lehozta március óta, ez érdekes...

 

Referencia:

 

https://www.jaad.org/article/S0190-9622(20)30608-3/pdf

Előzmény: AmazingGecko (12464)
szedjukossze Creative Commons License 2020.08.09 0 0 12465

Sziasztok! 

 

Most találtam a fórumra, és örömmel olvastam, hogy már jó 10 éve sok okosságot gyűjtögettek itt. 

Sajnos én is érintett vagyok, a 20-as éveim végén járok, már több éve láthatóan fogyott a hajam. Hajvonallal oldalt indult, folytatódott a forgóval, aztán elkezdődött a fejtetőn is. Fejtetőn nem volt még jelentős, forgónál is csak az utóbbi időben vált látványosabbá, ezzel együtt aktívabban csak kb. 1-1,5 éve kezdtem el foglalkozni a témával. Korábban csak koffeines samponokat használtam (Alpecin), és időnként kúra szerűen Hair Clinic-et. Ezek akkor a hajhullást látványosan csökkentették is, de a folyamat nem állt meg. 

Tavaly év végén bevállaltam a hajbeültetést, a hajvonalam és a halántékom megcsinálták, életem legjobb döntése volt, egyelőre úgy gondolom. A probléma csak az, hogy rohamtempóval kiritkult a fejtetőn is a hajam, ami tavaly ilyenkor még egyáltalán nem tűnt ritkának, most gyatra. A tavalyi év rendkívül stresszes volt, mellette nem éppen egészséges életmóddal, kevés alvással, munkahelyi és magánéleti stresszt levezetendő sok sporttal és edzéssel. Én ennek igyekszem betudni, illetve TE-re is gyanakodtam (Telogen Effluvium), ezért a beültetést tetézendő bevállaltam egy mezoterápiás kezelést is Minoxidillel kiegészítve, aminek lassan látszania kellene. Minoxidilt február óta használok, először elég látványos eredményekkel, az biztos, hogy szakállnövesztésben is nagyon jó. Volt még pár egyéb próbálkozás, mint: 

 - Táplálékkiegészítők, vitaminok: Vízben oldódókból baj nem lehet, zsírban oldódóknál érdemes a mennyiségre figyelni, de nem nagy para az sem. Az eredmények nem bizonyíthatók.

 - Sampon: Zsíros fejbőr, vékony, ritkaszálú haj --> mindennapos hajmosás, különben vállalhatatlanul néz ki, ezért kardinális kérdés, a megfelelő látszólag jelentősen csökkentette a hajhullást. Alpecin bejött, Oxygeni Hair tesztüzemben, esélyes, hogy időnként durva hámlást vált ki. 

 - Minoxidil: Kirkland 5% napi 2x1ml sok-sok apró cseppre elosztva, amikor épp úgy van, fejbőr masszírozóval kicsit még megdolgozva. Időnként Rogaine 5% hab, próbaként rendeltem, amikor először volt egy durván hámlós és hajhullós időszakom, de nekem macerásabb a habot eloszlatni, felvinni, mint a cseppet. 

 - Dermaroller: 0,25mm 2-3 naponta, 0,5mm hetente-2 hetente: Állítólag hatásos, mindenképp jól esik, főleg a 0,25mm-s, ami egyébként fejbőr masszírozására sem rossz. 

 - Tökmagolaj, vöröshagymaolaj, és társaik (külsőleg): A tökmagolaj a fejbőrömet az első hámlós időszak után nagyon szépen rendbehozta, de hogy használ-e más szempontból is, az kétséges. 

 - Fűrészpálma: Nehéz megmondani, de amikor szedem, mintha erőteljesebben, és kellemetlenebbül izzadnék.

 - Reishi gomba: totálisan hazavágta a gyomromat, hetekig csikart a gyomrom tőle, miután már nem szedtem is, még éreztem. 

 - Hajbeültetés: bizonyítottan működik. 

 

Szeretném kipróbáni a topical finasteride-et, de interneten sehol nem találtam elérhetőt, Formula 82F-et sem, így sok youtube videóra alapozva amint sikerül beszereznem Finasteride-et, azt feloldom Minoxidilben, és megpróbálkozom vele úgy. Ezzel van valakinek tapasztalata? 

 

A fentebb említettek bármelyike okozott valakinél hasonló, hullámokban jelentkező fejbőrhámlást, amikor durvább mennyiségben jött vele együtt haj is? 

Köszönöm! :) 

AmazingGecko Creative Commons License 2020.08.08 0 0 12464

https://www.yahoo.com/lifestyle/can-covid-19-cause-hair-loss-heres-what-you-need-to-know-175158421.html

 

 

A koronával már csak azért sem érdemes megfertőződni, mert erős hajhullást is okoz. Szerencsére ez csak ideiglenes.

Kivéve, ha valaki belehal a fertőzésbe...

AmazingGecko Creative Commons License 2020.08.08 0 0 12463

Priscilla Presley 2 éve járt Budapesten, 73 éves volt akkor. A Liszt Ferenc téri Incognito bárban piált.

Nem tudom mit használ, vagy lehet, hogy csak jó genetikája van, de nagyon szép sűrű eredeti haja van. Ez elég ritka ebben a korban.

 

 

 

AmazingGecko Creative Commons License 2020.08.08 0 0 12462

Szerintem ha valaki kopaszodik vagy neaggyisten tarkopasz, az sokkal több mentális problémát okoz, mint a paróka viselés.:)

Amúgy pedig mindennek van hátránya. A hajnövesztő szereknek pl. az, hogy vagy teljesen hatástalanok vagy pedig csak kis mértékben hatásosak. Ehhez képest pedig jó drágák.

Előzmény: Zimacharles (12461)
Zimacharles Creative Commons License 2020.08.07 0 0 12461

Egész korrekt vélemény, a srác nyílván tudja miről beszél.. Az utolsó hátrány, a "mentális" rész azért elég erősen jelen van a viselén idején, ez már csak alapvető pszichológia, és nem is feltétlenül a női oldal miatt (persze sokan ezért hordják, önbecsülés ide, vagy oda..), a fizikai hátrányok azért rosszabbak lehetnek, és mivel a bőr egy szerv, biztosan előrejelezni nem lehet kinél, mikor okoz(hat) mellékhatást. 

Előzmény: AmazingGecko (12460)
AmazingGecko Creative Commons License 2020.08.06 0 0 12460

A parókaviselés hátrányai:

 

https://www.youtube.com/watch?v=DaskGuUqCXg

 

 

Jó kis csatorna, sok hasznos tanács.     https://www.youtube.com/channel/UCdErW78a3wrgxIivQxfYUdA

Gabivagyok11 Creative Commons License 2020.08.04 0 0 12459

Van vki, aki használta a Thymsukint? Korábban voltak erről vélemények, és pozitív tapasztalatok, mostanság mintha eltűnt vna..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!