A Timelyját jövőre mi is bevesszük a szervező bizottságba :)))))
Még egyszer köszönünk mindent, nagyon szuper T.T. volt. Remélem most már tényleg nálunk lesz a következö Topic Torna. Mindent bele fogunk adni. Köszönjük Pécs!
Péntek este a blues kocsmában söröztünk, mikor befutott a szolnoki brancs. Szerintem ha valaki úgy érkezik egy helyre, akkor azért illene annak köszönnie előre, aki érkezik, és nem annak, aki már eleve ott van.
Minden szolnokinak sikerült ez, kivéve neked! Én személy szerint mindenkivel kezet fogtam, kivéve veled, mert amikor az asztalunkhoz értél, akkor inkább elfordultál, és mentél a többi asztalhoz...
Én is szeretném megköszönni az egész körmendi csapat nevében a nagyszerű szervezést és lebonyolítást. A győztesnek kijáró gratuláció mellett külön szeretnénk gratulálni a dombóvári csapatnak a nagyszerű teljesítményért. Persze a dícsérő szavak az össze csapatra vonatkoznak, úgy gondolom ismét megmutatták a résztvevők, hogy van értelme, létjogosultsága ennek a tornának.
Még1x köszönünk mindent, folyt.köv. egy év múlva!
Ui.: Simon Csabi csapattársam lelkemre kötötte, hogy külön köszönjem meg a segítséget a csarnokban munkálkodó masszőr úrnak, aki nagyban hozzájárult egészségének megóvásában. Köszi.
Ja, meg gratulálok külön a legjobb négybe jutó együtteseknek, szerintem nem lehet vitás, hogy most mindenki a teljesítményének megfelelő helyen végzett. Egyre erősebb a torna színvonala, s ez egyáltalán nem baj.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a remek szerevezést, jó hangulatot, -0,3 másodperccel a vége előtti faultot :) - és mindent, amit ez a TT adhatott és adott.
Remek hétvége volt, rengeteg élménnyel, megspékelve vasárnap délután egy alpesi kötélpályával és egy nem sokkal éjfél előtti debreceni hazaérkezéssel.
Köszönjük a szurkolást a kaposvári barátaimnak. Hihetetlen bravur volt a csapattol már a döntöbe jutni is. Le a kalappal elöttük. Fényképekhez majd adjatok linkeket vagy küldjetek! Köszönjük mindenkinek és nagyon jó kis TT volt. Most ujabb 1 év aztán jöttök hozzánk. Mi is jó tornát csinálunk. Üdv Ciánnak, Bullownak, Tímelyjának :)))) és mind a 130 embernek aki ott volt.
Hazaértünk mi is, nagyon jól éreztük magunkat az egész hétvégén. Hatalmas gratula és köszönet minden szervezőnek; Cián, Sági Zoli, tyutyu, Bullow, vamp és a többiek remek munkát végeztek. Még sok ilyen hasonló minőségű tornát :)
Mi azt hiszem hihetetlen munka és szenvedés árán végre kiharcoltuk az előkelő 10. helyet, amire idén (is) nagyon büszkék vagyunk! Jobbulást Dopicnak!!!
Gratula minden díjazottnak, legalább ott mi is nyertünk egy kiváló kupát :)
Az elődöntőben és a döntőben igyekeztünk hazai környezetet teremteni dombóvári barátainknak, saaajnos a nagy bravúr nem jött össze, de azért ezúttal külön gratula Tomáéknak :)
No, akkor köszönök mindent, a győzteseknek gratula, mi jók voltunk, de nem eléggé, meg aztán Isten sem volt velünk.
A fényképekről, vagyis a csereberéjükről, remélem, elindul valami conversation.
Ja, és aki pécsi, vegye meg a Naplót holnap, lesz benne kis anyag - Kicsihuszár családja feltétlenül vásároljon, többet is. Sőt fizessen elő, végre, valahára.
És bocs minden megvásárlótól, de beleírtam magam a cikkbe - mert ha már nem lett meccsnyerő a két büntim, azért így legalább lesz valami lenyomata :)
És közben megérkezett a "Mecsekalja" és igen agresszíven kereste az Armadát. kb 10-15 30-40kg-os csávó. Csabesz, Cián felállt akkor már remegtek. Az utcán még próbálkoztak, de látták, hogy nincs értelme az erőlködésnek. Végül is 5-re már aludtunk!:)