Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 422
„Örvendezz bennem!
Örvendezz ragyogásomban és gazdagságomban!
Nektek tartottam fenn ezt a gazdagságot, nemzedék, hogy a szeretet láncával vonjalak magamhoz.
És, ha megkérditek: "Mennyi idő múlva következik be ez a csoda?", akkor megmondom nektek, hogy már bekövetkezett. Lépéseimet egyesek már hallották is.
Hirtelen jön el hozzátok az Úr, akit kerestek. Eljön, akire vágyakoztok. Ezért mondom nektek, ne álljatok ellen Szentlelkemnek, aki most teljes erejével érkezik, hogy levegye rólatok a nemzeteiket takaró halotti leplet, amely megakadályozza, hogy meglássátok a világosságot. Teljes erővel szállok le Szentlelkemmel, hogy leleplezzem a csalókat és kiűzzem a kufárokat, akik beszivárogtak szentélyembe. 
 Fordítsd felém tekintetedet nemzedék, és nézd, milyen öröm látogat meg hamarosan!
Szentlelkem nemcsak azért száll le teljességében, hogy megmentse a nyomorultakat, hanem azért, mert én is leszállok, hogy ítéletet tartsak, hogy látást adjak a vakoknak, és elvegyem azok látását, akik azt állítják, hogy látnak. Úgy összezavarom azokat, akik magukat bölcsnek és tanultnak tartják, hogy nem fogják tudni, kik és honnan jöttek.
Bizony mondom nektek: a méltatlanokat fogom tanítani, és azokat, akiket nevetségesnek és megvetettnek tartotok. Az én tudásommal fogom felemelni, tanítani, és az igazság hűséges tanítványaivá teszem őket, hogy megszégyenítsem azokat, akik elzárják előlük  országomat.
Mondom nektek: "A halottak előbb bejutnak országomba, mint ti". Kegyelmem Lelke eljött hozzátok, egészen ajtótokig, de ti nem akartatok hinni csodáimban és jeleimben sem, pedig azok, akiket ti megvetettnek neveztek, és akiket társadalmatok kivet magából, alázattal, lelkesen és szeretettel hittek. Ezért hozom vissza a bűnösöket, és keltem életre a holtakat, mint fényoszlopokat.
Ám nagy bánatomra, még azután sem változott meg véleményetek, hogy e nagy csodákat láttátok, és nem akartok hinni jelenlegi isteni műveimben. Ezért mondom nektek:

 

Országomat elveszik tőletek,
és egy szegény népnek adják,
oly népnek, amelyik nem tudja,
melyik a jobb és melyik a bal keze.
E nyomorultaknak
mondom meg új Nevemet!”

144000 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 421
„….. szeretetet fogok kérni tőled nővéred, Oroszország számára. Vissza foglak küldeni hozzá, és veled együtt küldöm Szívemet is.  Oroszország különösen kedves számomra. Oroszország ma valóban olyan, mint a szántóföld, mely készen áll arra, hogy bevessék.

Talaja kész arra, hogy befogadjon bármely magot. Lelkem által kinyilatkoztatásokat adtam, hogy elvessék benne. Senkinek sem fogom megengedni, hogy más alapot vessen meg benne, mint az én saját alapomat. Én, az Isten, arra jelöltem ki Oroszországot, hogy dicsőségemre legyen, és általa fog világosság felragyogni a sötétségben. Az Ő fénye fogja megvilágosítani nemzedéketek szívét dicsőségem ismeretével. Ki fogom árasztani Lelkemet a házra, amelyet én adtam neki, és meg fogom benne mutatni szentségemet, hogy tiszteljék Nevemet. őróla beszéltem a múltban kis prófétáim a fatimai gyermekek által. Mondom neked: korábbi ragyogását megkétszerezem, mert teljes szívvel fog követni engem és újból keresni fogja Szent Arcomat.

Senki sem fog kárörömmel gondolni rá, mert fel fogom emelni, hogy sok nemzet feje legyen. Az Ő szegénységében fogom országomat újjáépíteni.”

 

 

144000 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 420
„Ó Jeruzsálem! Tekints kelet felé és nyugat felé! Tekints észak felé és dél felé, és én ott vagyok! Bizony mondom neked, hogy újból kiárasztom rátok Lelkemet, és látni fogjátok képmásomat mindenütt a Föld színén. Amit elterveztem, az meg fog történni, és amit megmondtam nektek, az be fog teljesedni. Jöjj a közelembe, és hallgass figyelmesen! Ma egészen küszöbötökig jövök, és magammal hozom a béke zászlaját. Azért jövök Jeruzsálem, hogy megmentselek. A zászlón írás látható: "Hűséges és Igaz", "a királyok Királya és az urak Ura".
  Hallom-e tőled, Jeruzsálem: "Királyom, Te vagy az, akit imádnom kell", vagy továbbra sem veszel tudomást arról, aki békéjét ajánlja neked… most? Felismeritek-e ezekben az utolsó napokban, a büntetés napja előtt Szentlelkemet, aki teljes dicsőségében száll alá a magasból, hogy veletek lakozzék? Egész életedben gúnyoltad törvényemet nemzedék, és lázadóan elfordultál tőle. Felkészülsz-e végre, hogy találkozz velem, a te Uraddal? Hamarosan keresztül vonulok városodon! Hamarább, mint gondolod! Ezek lesznek utolsó figyelmeztetéseim. Bizony mondom neked:

 

Ébredj mély álmodból!
Vesztedbe rohansz!
Rázd le a port, amely befed téged,
és kelj életre a halálból!

Az idők vége
közelebb van, mint gondolnád!

 

1.) Hamarosan, igen hamar, váratlanul megnyitom szentélyemet a mennyben, és miután lehullik szemedről a fátyol, meg fogod látni ott mint titkos kinyilatkoztatást, az angyalok, a trónok, az uralmak, a hatalmasságok, az erősségek ezreit, amint leborulnak

a szövetség ládája körül.

Akkor egy lehelet érinti meg arcodat, és megrendülnek az ég erői. A villámlást mennydörgés követi, és

"olyan szorongattatás ideje következik,
amilyen még nem volt soha,
amióta nemzetek vannak"

mert megengedem lelkednek, hogy végignézze életed minden eseményét. Sorra felfedem mindegyiket. Meg fogod tudni lelked nagy rémületére, hogy bűnöd miatt hány áldozatnak folyt ártatlanul a vére. Majd lelked tudtára adom, hogy sohasem követted igazán törvényemet. Úgy fogom felnyitni a szövetség ládáját mint könyvtekercset, hogy megtudd, mennyire szembehelyezkedtél a törvénnyel.

2.) Ha ezek után még életben maradnál és meg tudnál állni lábadon, lelked szeme olyan ragyogó fényt lát majd, mintha sok drágakő csillogna és kristálytiszta gyémántok szikráznának. Bár angyalok ezrei állnak közeledben a csendességben, mégsem fogod őket tökéletesen látni, mert az a fény ezüstös arany páraként fogja betakarni őket. Lelked csak alakjukat fogja látni, arcukat nem. Majd lelked a ragyogó fény közepén meg fogja látni azt, amit egykor a pillanatnak abban a töredékében, teremtésed pillanatában látott…

Meglátja Őt, aki elsőként
tartott kezében,
a szempárt, amely elsőként látott téged.
Meglátja annak kezét,
aki megformált és megáldott téged…
Meglátja
A gyengéd Atyát, a ti Teremtőtöket
félelmetes ragyogásba öltözötten.
Az Elsőt és az Utolsót,
Őt, aki van, aki volt, és
aki el fog jönni,
a Mindenhatót,
az Alfát és az Omegát,
az Uralkodót.

 

Meg leszel törve, ahogy felébredsz, és szemed az enyémre szegeződik, amely olyan lesz, mint a lobogó tűz. Szíved akkor vissza fog tekinteni bűneire, és lelkiismeretfurdalásod lesz. Nagy szomorúságot és fájdalmat fogsz elszenvedni törvényszegésed miatt. Rádöbbensz, hogy folytonosan megszentségtelenítetted Szent Nevemet és visszautasítottál engem, Atyádat. Félelemmel telve fogsz remegni és borzongani, amikor meglátod magad mint feloszló holttestet, amelyet férgek rágnak és keselyuk marcangolnak.

3.) És ha lábad még mindig megtart, megmutatom, hogy mit dajkált lelked, az én templomom és lakóhelyem életed folyamán. Nagy rémületedre látni fogod, hogy a viperát szeretted Örök Áldozatom helyett, és lelked mélyén annak a vészthozó undokságnak adtál helyet,

az istenkáromlásnak,

amiről Dániel próféta beszél. Az istenkáromlásnak, ami elvágta hozzám fűző égi kötelékeidet, és szakadékot nyitott közötted és közöttem, a te Istened között. Amikor ez a nap eljön, lehull szemedről a hályog, észreveszed majd, milyen mezítelen vagy, és bensőd mennyire kiszáradt föld… Boldogtalan teremtmény, lázadásod és a Szentháromság megtagadása hitehagyottá és Szavam üldözőjévé tett. Panaszodat és jajgatásodat csak magad fogod hallani. Mondom neked, gyászolni és sírni fogsz, de panaszodat csak a te füled hallja majd. Én csak úgy ítélhetek, ahogy nekem meghagyták, és ítéletem igazságos lesz. Ahogy Noé idejében volt, úgy lesz most is, amikor megnyitom a mennyet és megmutatom nektek a

szövetség ládáját,

mert az emberek "a vízözön előtti napokban ettek-ittak, nősültek és férjhez mentek mindaddig a napig, amíg Noé be nem ment a bárkába, és nem kaptak észbe, amíg el nem jött a vízözön s el nem sodorta valamennyit" Ugyanígy lesz azon a napon is. És mondom nektek, ha azokat a napokat nem rövidítené le Szent Édesanyátok, a szent vértanúk közbenjárása és az a sok vér, amit Ábeltől, a szenttől kezdve ontottak ki a földre szent prófétáim, egy sem élné túl közületek!

Én, a ti Istenetek, egyik angyalt küldöm a másik után, hogy hirdessék, letelik irgalmasságom ideje, és közel van földi uralmam. Elküldöm angyalaimat, hogy tanúságot tegyenek szeretetemről "a Föld lakóinak: minden nemzetnek, törzsnek, nyelvnek és népnek". Elküldöm őket mint az utolsó idők apostolait, hogy hirdessék: olyan lesz a földi ország, mint az én országom odafönt, és Lelkem fog uralkodni örökkön-örökké közöttetek. Elküldöm szolgáimat, a prófétákat, hogy hirdessék ebben a pusztaságban:

 

Féljetek engem és dicsőítsetek,
mert eljött az idő,
hogy ítéletet tartsak!

Országom váratlanul jön el hozzátok. Ezért van szükségetek mindvégig az állhatatosságra és a hitre.”  
144000 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 419
Hagyom dühöm legyen erősebb, s még mielőtt szólnék már ütök

Ütök és ütök

Ellenállás legyőzése megmámorít, dicsőségem elég nekem

Maga az ütéseim is dicsekvésem

Gyenge hangot, ha meghallom, győzelmem tudatában eltaposom

Gyűlöletem lassan elszáll és mi megmarad, magány és sötétség

 

Ó ha sötétség káromló hangját meghallanám

Ó ha káromló hangját egyszer is megérteném

Ó add meg emlékezzek, ó add meg nekem!

Ó add meg rákérdezzek!

 

Ha napom imából imába telik

Ha testemet böjttel gyötröm és gyötröm

Ha minden gondolatom fényedet emelni

De bukást nyelvemmel egyszer is megcélozom, mindent elveszítek, mindent

Ki vak és botjával szabdalkozik kevés vért fakaszt, küzdelme csak szélmalom harca

De én tettem ismeretben Fény ellen teszem

Ha meg nem értem, ha eléd nem borulok, hangomat szél elviszi, tova viszi

És nem értem meg mért fordulsz el tőlem

Szavam hibát hibára halmozza

 

Ó ha megérteném, szó akkor édes Neked, ha kérés

Szó akkor kedves, ha felemelés

Megbocsátó szó gyógyszer

Mosolyt kelt, csendet kelti életre

144000 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 418

Jézus Béke és Szeretet üzenete

 

www.tlig.org

www.ichtys.hu

 

Előzmény: Görcs Feri (_) (417)
Görcs Feri (_) Creative Commons License 2007.05.18 0 0 417
Ez egy felekezeti faliújság, vagy milyen topic? Kik írnak ide, és kinek?
144000 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 416
„Szent Mihály vagyok, a ti Szent Mihályotok, akihez azért imádkoztok, hogy oltalmazzon és védjen meg benneteket a gonosztól. Ne feledjétek, ez az ima megsegít benneteket nehézségeitekben. Engedjétek, hogy a Szeretet Lelke kiárassza kegyelmének hívását, figyeljetek a kegyelem Lelkére, figyeljetek a Lélekre, mert nagy az Ő irgalma. Ne hallgattassátok el azokat, akik őseitekhez hasonlóan a Szent Istentől kapnak üzeneteket! Ne mondjátok a látnokoknak, hogy "Ne láss látomásokat", és a prófétáknak, hogy "Ne taníts minket, mert mi az igazságban vagyunk". Hanem ehelyett emeljétek fel tekinteteteket és nézzetek körül, mert mindenki gyülekezik és visszatér Istenhez. Fiaitok jönnek a távolból, és leányaitokat gyengéden idehozzák, mert az Úr mondta ezt: "Bár a ti korszakotokon az éjszaka uralkodik, az én Világosságom áthatol rajta, és kiárad erre a Földre. Minden nép eljön hozzám, és Szent Nevemben újból egyetlen szent akolba gyűjtöm össze nyájamat.”

Ti az Úr gyermekei, imádkozzatok, és engedjétek meg az Úrnak, hogy meggyógyítsa népét, népe viszont elfogadja mindazt, ami a gyermekek és a kicsinyek ajkáról jön. Ne féljetek, közel van a szabadulás, itt van közvetlenül az ajtótok előtt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

144000 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 415
Jézusom, Irgalom Istene vagy

Irgalmad bőkezű

Irgalmad ünnepe bőkezű

Irgalmad képe áld minket, felemel minket

Odaadtad nekünk, Reád nézhessünk

Köszönjük, teljes szívvel köszönjük Neked

144000 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 414
„Vártam rád... Szóltam hozzád, lélek, de csak hallgatás volt a válasz... Fordítsd felém figyelmedet, lélek, oly sok mondanivalóm van számodra! Ébredj fel! Közönyösséget érzel? Kiálts hozzám! Rád lehelek, és leolvad rólad a jég.

Gyermekem, hangod felhallatszik a távoli mennybe, sőt egészen trónom elé ér, ezért kiálts hozzám, és mint a villám a felhők közül, válaszolni fogok neked: "Itt vagyunk, meg fogjuk hallgatni kérésedet."

Ne tartsd vissza kérdésedet, szólj gyermekem!

Légy áldott! Én, az Isten, el fogok jönni és megmentelek titeket. Nem engedem, hogy Egyházam elpusztuljon! Nemzedék, meg foglak menteni... de nem fenyegetéssel vagy csapással, nem félelemmel vagy korholással. Azáltal mentelek meg, nemzedék, hogy körülveszlek szeretetemmel és irgalmammal, mellyel betakarom mezítelenségedet. Bőséggel küldöm hozzád Szentlelkemet, hogy az én Lelkemmel eltelve kiálthasd hozzám:

"Abba"

Ma véres könnyek tolulnak szemembe teremtésem süketsége miatt. Egy igen makacs szellem hatolt birtokomra. Erőtlen bennük a lélek. Rátekintek arra, ami egykor az én hűséges városom volt, és azt látom, hogy paráznaságra adta magát.


….. "Boldogok, akik hivatalosak a Bárány menyegzőjére". Országom már sok szívbe eljött. E lelkeket eljegyeztem és megújítottam, és mondom neked: igazságom Lelke továbbra is ott lebeg teremtésem fölött, hogy sorra megostromolja a városokat, és én saját kezemmel fogom kiirtani mindazt a szemérmetlenséget, gonoszságot és tisztátalanságot, ami benne található. Mindazt, amit az esztelenség ültetett el benne, kiirtom a tűzzel, amelyet a mennyből fogok küldeni.  Leányom, az első Ég és az első Föld el fog tűnni, és közületek mindenki meg fog újulni Szentlelkem szeretete által. Meg fogom változtatni a Föld színét.

Tanítvány, jól mondtad. Ti mindannyian az én Egyházam, az én szentséges váram, az én birtokom, az én városom, az én tulajdonom, az én Jeruzsálemem vagytok.  Szeretetem tüzével sorra megújítom a városokat . Szándékomban áll, hogy összegyűjtselek benneteket a Föld négy sarkából és meggyógyítsalak titeket. Szándékomban áll tüzemmel felégetni a vészt hozó undokságot, amely beférkőzött templomomba. A vészt hozó undokság, a lázadás lelke azt állítja, hogy velem egyenrangú. A gonoszság lelke emelte magát trónra szentélyemben és Örök Áldozatom helyébe lépett, istentelenné téve téged, nemzedék.
A racionalizmus és a naturalizmus lelke vezetett sokakat istentagadásra. Ez az a lélek, amely elhiteti veletek, hogy önmagatokban elegek vagytok, és mindent végre tudtok hajtani saját igyekezetetek és saját erőlködéstek által. Ez a vészt hozó undokság tett titeket kiszáradt, víztelen országgá, pusztasággá. Megszüntetted magadban Örök Áldozatomat, mert elvesztetted hitedet, nemzedék! Hányan szomjaztok még rám? Igen kevesen jönnek, hogy igyanak engem, pedig fizetség nélkül is ihattok belőlem. Ki éhezik rám? Szabadon megkaphattok, teljesen ingyen. Ennek ellenére szinte senki sem éhezik arra, hogy engem egyen. A gonosz megrontotta értelmeteket, és megbűvölte lelketeket, hogy mindazt magatokba szívjátok, ami nem én vagyok. Az én világosságom helyett saját sötétségével töltött el titeket a Sátán. Ahelyett, hogy ragyogóvá és széppé váltatok volna, eltompultatok, elhervadtatok, és mint elszáradt ág, most készen álltok arra, hogy levágjanak és tűzre vetve elégessenek titeket.

Ne féljetek tőlem, én vagyok az élet Folyója.  Én vagyok a mennybe vezető Út. Én vagyok az egyedüli Igazság, amely által  megoszthatjátok velem dicsőségemet az örökkévalóságban. Isten temploma, én leányom, járj velem!”

 
144000 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 413
„Béke legyen veletek ! Kis gyermekeim! Égi Édesanyátok vagyok, Szabadítótok Édesanyja, Megváltótok Édesanyja. Ma meghívlak benneteket, hogy figyeljetek a mennyei dolgokra. Kérlek, szakadjatok el a világ dolgaitól, és emeljétek fejeteket az ég felé! Azt keressétek, ami mennyei! Keressétek a világosságot, és a világosság nem okoz csalódást nektek.  Szerezzetek örömet Istennek, és forduljatok felé! Ne ragaszkodjatok a világhoz! Istenhez igazodjatok, és Ő a mennybe vezeti lépéseiteket. Ó szeretett gyermekeim, még mindig nem értitek? A mennyben van a ti otthonotok, a Földön csak felkészültök arra, hogy Istennel találkozzatok. Isten megadta nektek szeretete adományát. Nem válaszolnátok adományára? Közületek már sokan láttak jeleket. Figyelni kell ezekre a jelekre! Ezek a végső idők jelei. Nem a világ végét jelzik, egy korszak végének jelei ezek.  Jézus és én arra készítünk fel benneteket, hogy belépjetek a szeretet és a béke korszakába, az új Ég és az új Föld korszakába, amit már régen megígértek nektek. Ezért könyörgök megtérésetekért még a tisztulás napja előtt, mert az idő sürget, és mondom nektek, még mielőtt e nemzedék elmúlik, mindaz bekövetkezik , amit nektek Fatimától kezdve a mai napig üzentem választott lelkeken keresztül,  szeretett gyermekeim. Ne feledjétek, hogy jelenlétünk is misztérium, és azt sem kellene elfelednetek, hogy SOHASEM vagytok egyedül.   Tanuljatok meg szüntelenül imádkozni, és a szívetekkel imádkozni! Tanuljatok böjtölni és bűnbánatot tartani! Ne feledkezzetek meg a havonkénti gyónásról! Ne fáradjatok bele abba, hogy jót tegyetek, és úgy tegyétek, hogy tekintettel legyetek másokra! Éljétek az Úr törvényét! Szeretlek benneteket gyermekeim, és szeretetből készítelek fel arra, hogy találkozzatok az Úrral. Megáldalak benneteket. Vigyétek otthonotokba a mi békénket, és soha ne feledjétek el, hogy veletek vagyunk!”

144000 Creative Commons License 2007.05.15 0 0 412
„Béke legyen veled! Rajtad van a kegyelem. Leányom, Szívem szüntelenül sóhajtozik. Az alázatos, a nyomorúságos és az ártatlan hall engem. Ők a Vigasztaló vigasztalói. Közöttetek van a hűséges Szeretet, de nem mindenki lát engem. Teljes Szívemet beleadom ebbe a szeretetóhimnuszba, teljes Szívemet beleadom a himnuszokba, mert szeretlek benneteket, a jókat és a rosszakat. Miattatok lettem koldussá, és ha Istenetek elsántikál mellettetek és ti, járókelők, nem ismertek fel engem, ez azért van, mert vérrel és köpéssel borít el engem e gonoszságban és bűnben élő nemzedék...

Ó Föld, mennyire meggyaláztak téged! Megszűntél létezni... Istened jött el hozzád, de nem ismerted fel Őt! Talán nem hallottad? Isten vagyok, és istenségemben meg akarlak menteni benneteket, hogy ti is csatlakozhassatok a szentekhez. Gyermekeim közül sokan nem akarják ajánlatom ellenére sem megbánni bűneiket, és nem készek megválni bűneiktől, amelyek minden máshoz inkább odaláncolják őket, mint hozzám. Lelkem sóhajokkal van tele, igen, mondd el leányom, hogy zsákvászon ruhám Véremben ázik.

Hallgassatok meg: A Szent Istent ma is éppen úgy leköpik, megkorbácsolják a járókelők, mint tegnap. Az emberek nap mint nap rátaposnak szent keresztemre, megváltástok eszközére... ó... kegyetlenül szenvedek... ma megnyitottam égi tartalékaimat, hogy bőségesen tápláljalak benneteket. Utat készítek számotokra, hogy a mennybe vezesselek titeket. Megmondottam: "Bár e nemzedék készségesen a Sátán lába elé vetette magát, én, a Szent Isten, sohasem felejtem el megteremtéseteket, és hogy e pillanatra emlékezve Atyám miként ontott örömkönnyeket. Ezért nem akarom végignézni, amint Atyám ivadékai ellenségem külsejét öltik magukra. Lehet, hogy az ellenség vonzó, de halálos, amit viszont én kínálok, az istenségre visz és visszavezet benneteket Atyátok karjába."

Nemzedék! Mivel aludtál, foglyul ejtett és megbénított téged ellenségem. Körülvett hazugságaival és megbénított, emlékezeteden pedig úrrá lett a feledés, és sötétségbe merült. De én, a ti Istenetek mondom nektek: Fiaim és leányaim! Ti a Magasságbeli leszármazottjai vagytok! Ti az egyetlen Uralkodótól és a Ragyogástól származtok! Ó jöjjetek! Hozzánk tartoztok! Ti a mennyhez tartoztok... királyi származástok van. Miért, de miért hallgattok a vadállatra? Ti a mi képünkre vagytok teremtve, nem a vadállatéra! A mi képünkben vagytok megáldva. Titeket arra szánt a Teremtő, hogy a hatalmas Isten házának udvarába jussatok, ezért engedjétek, hogy ragyogásomba öltöztesselek benneteket! Nyissátok ki szíveteket, és megmentelek benneteket!

Engedjétek, hogy betérjek lakóhelyemre, hogy széppé tegyem, és ha széppé tettem, kivetlek benneteket mint hálót ebbe a sivatagba és halálnak völgyébe, hogy Nevemben így kiáltsatok: "A Szeretet már visszatérőben van! Közel van az Úr napja, közelebb, mint gondolnátok!

Tartsatok bűnbánatot! Tartsatok bűnbánatot, és legyetek boldogok! Hamarosan felhangzik a hatodik angyal harsonája, hogy valóra váltsa Isten figyelmeztetéseit. Siessetek, hogy megkapjátok homlokotokra a Bárány pecsétjét!" Ezt fogjátok mondani. Ti lesztek az én trónom, és rólam fog szólni dicséretetek. Ellenségem szeme láttára fogok nektek éber szívet adni, hogy legyőzzétek őt és követőit e végső idők küzdelmeiben.”

144000 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 411

„Egy maradék kivételével mindenkitől azt hallom: "Miért kellene az üzenetekben hinnünk? Miért kellene böjtölnünk, amikor ezek nem Tőle valók? Miért tartsunk bűnbánatot, amikor mi becsületesek vagyunk? Miért is hinnénk ezeknek az őrültségeknek? Ne figyeljetek rájuk, mert csupán üzérkednek látomásaikkal és jövendöléseikkel!"
  Bizony mondom nektek, amikor az a nap eljön, jobb lenne nektek, ha meg sem születtetek volna!
  Egyetlen ember is elég ahhoz, hogy felszítsa a tüzet és az meleget adjon. Ma ismét van közöttetek egy ember, aki ugyanazon égbolt alatt él, aki kész felszítani a tüzet, amely pillanatok alatt el tudja égetni és meg tudja olvasztani az elemeket!
  A Föld a ruházathoz hasonlóan el fog használódni.
  Figyelmeztettelek benneteket, de ti ügyet sem vetettetek rá. Nagy az én szenvedésem, de másképpen hogyan űzzem ki Egyházamból a kereskedőket? Hogyan távolítsam el a viperákat szentélyem belsejéből, ha nem lánggal és lobogó tűzzel jövök?
  Kiűzöm a kufárokat, a kereskedőket, az egész sokaságot kiűzöm, és ez csak tűz által lehetséges! A bölcsek nem fognak továbbra is bölcsességükkel vagy tekintélyükkel kérkedni.
  A lélekben gazdagok gyászolni fognak, amint lelepleződnek és mezítelenül maradnak. Keresni fognak engem, de ahol keresnek, ott nem fognak megtalálni. Újból és újból fogják szólítani Nevemet, de nem fogom meghallani Őket. Le fogom győzni a sokaságot.”

 

 

144000 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 410
„Béke legyen veled gyermekem! Ecclesiám újra fog éledni, de előtte még sokat fog szenvedni. Most van megpróbáltatása kezdetén. Vess egy pillantást igazságosságom kelyhére!

Látod mennyire tele van? Nagyon közel ahhoz, hogy túlcsorduljon. Vigyázzatok! Mert ha igazságosságom, egyszer túlcsordul, egyenesen rád ömlik, teremtés, előidézve a régen megjövendölt átkot. Akkor sötétségbe merültök. Úgy jövök hozzátok, mint a tolvaj, váratlanul. Figyelmeztetéseket adtam nektek, jeleket adtam, hogy éberek maradjatok, de visszautasítjátok. Nem vagytok hajlandók tudomásul venni az idők végét. Számtalanszor próbállak benneteket figyelmeztetni, mégis teljesen hitetlenek maradtok. Figyelmeztetésem tisztulásotokra szolgál, hogy általa megtérjetek. Ezt könyörületességemből adom nektek. Jaj neked teremtés! Jaj nektek hitetlenek, akik egyre inkább ellenem fordultok! Sötétségbe borult lelketeket folyamhoz hasonlóan ragadja magával a sötétség.

Teremtés! Mennyire sajnállak, mennyire szenvedek látva, hogy örökre elveszel. Gyermekeim, akiket leheletemmel keltettelek életre, és megszenteltelek még mielőtt megszülettetek volna, térjetek vissza hozzám! Szívem megszakad attól, hogy annyian sodródnak ezzel a folyammal a teljes sötétségbe és az örök kárhozatba! Teremtés! Bár bűneitek skarlátvörösek, én hajlandó vagyok nektek megbocsátani. Jöjjetek, jöjjetek hozzám, forduljatok vissza hozzám, Atyátokhoz! Szívesen fogadlak benneteket, és ezerszer kedvesebben, mint a tékozló fiú apja. Forduljatok vissza hozzám, mielőtt kelyhem túlcsordul! Forduljatok vissza, mielőtt igazságosságom lesújt rátok, számtalan sebet ejtve rajtatok, megperzselje benneteket és mindent, ami körülöttetek élő. Lélegeznétek, de csak perzselő szelet szívhattok magatokba, amely belülről éget, és égő fáklyákká tesz benneteket! Teremtés, értsd meg, milyen fenyegetővé vált ez az óra! Mert ma még látjátok a virágzó fákat, de holnapra egy sem marad belőlük. A Sátán füstje halálos fátyolként fog betakarni benneteket. Ó, értsétek meg, hogy ezeket a csapásokat és bajokat saját gonosz cselekedeteitek hozzák rátok, a ti hitehagyásotok és ellenem való lázadásotok. Most tartsatok bűnbánatot, amíg van idő, most térjetek meg! Kész vagyok megbocsátani nektek.”

144000 Creative Commons License 2007.05.11 0 0 409
„Nektek kell régi alapításomat újjáépítenetek, meg kell újítanotok falait; újítsátok meg szentélyemet! Én vagyok az Úr, és az én erőmmel fogjátok a régi romokat újjáépíteni, és régi alapításomat felékesíteni. Újítsátok meg falait, és én életre keltek minden halottat. Felébresztem a tetemeket, életre keltem őket újra. Ez lesz a nagy visszatérés, az életbe való visszatérés, mert ragyogó harmatom szépít meg téged, teremtés! Kiterjesztem országomat, és örvendezni fog az egész mennyország! Elhanyagoltátok kertemet, de én, az Úr, aki őrzője vagyok, szenvedélyesen szeretlek benneteket, és nem tudom elviselni, hogy kevés megmaradt virágomat tövis és tüskés bokor fojtsa el. Elérkezett az idő, hogy megtisztítsam és kiirtsam a töviseket és a tüskés bokrokat, hogy bimbóim virágba szökkenhessenek, és széppé tegyék kertemet. Az igazságosság fog uralkodni. Én, az Úr, felszólítom őket, hogy kössenek velem békét; akik nyitottak, azok visszatérnek hozzám és bűnbánatot tartanak. Ti mindannyian, akik kerestek engem, és arra vágyakoztok, hogy megismerjétek szeretetem útjait, jöjjetek és meg fogjátok hallani kiáltásomat a kereszten. Szeretetre, szeretetre, szeretetre van szükségem! Teremtés, nyisd ki szívedet és én meggyógyítalak és megvigasztallak.

Péter, gyűjtsd össze a nemzeteket, helyezd őket Szívembe! Keresztemről szólítalak: "Tápláld minden bárányomat Péter!" Újra megkérdezlek Péter: jobban szeretsz-e, mint ezek? Ha igen, ne hagyd, hogy a káinok meggyőzzenek, maradj állhatatos! Olyan törvényeket kérnek majd tőled, amelyek igazságosnak látszanak, azért, hogy minden lélekkel tetszésük szerint bánhassanak. Ezek a törvények emberektől származnak. Ne engedd, hogy rábeszéljenek! Emlékezz arra, hogy milyen vagyok én, az Úr. Szelíd és alázatos vagyok. Légy a tükörképem! Ha közelségemre vágyakoznak, miért nem figyelnek hangomra? Ajtójuk előtt állok, és zörgetek. Miért nem akarnak meghallani? Közelségemre vágyakoznak, és mégsem hallanak engem. Ez hitehagyásuk miatt van, amely olyan áthatolhatatlanná vált, mint az iszap. Itt vagyok, várom, hogy megnyissák szívüket, de félretolnak, elnyomnak engem. Emeljétek fel tekinteteteket és meglátjátok Megváltótokat. Ismerjetek fel! Ne tapossatok rá Gondviselésem műveire! Ha nem kínáltok békét gyermekeimnek, senki sem követ benneteket. Az én békémet adjátok gyermekeimnek! Ne lepődjetek meg azon, hogy milyen gyenge eszközöket használok fel arra, hogy rajtuk keresztül nyilvánuljak meg. Én; az Isten azt választom, aki nekem tetszik.”

144000 Creative Commons License 2007.05.11 0 0 408
A bűn zsoldja a félelem

Bűnbánat félelmet legyőzi

Halálból tesz életet

Vele utolsó lépés életből életbe lép

Előzmény: wainnalahulahafizun (407)
wainnalahulahafizun Creative Commons License 2007.05.10 0 0 407
Nem felsz, hogy tenyleg langolo tuz fog elemeszteni a tulvilagon azert a sok hitetlensegert, amit terjesztesz?
Előzmény: 144000 (405)
144000 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 406
„Valóban! Mit nem tennék meg értetek, hogy teljesen meghódítsam szíveteket! Oly kevés kell ahhoz, hogy boldoggá tedd Megváltódat! Egyetlen tekinteted is örömet szerez nekem! Örökre enyémmé tehetlek, és egyeduralmam kristálytiszta, csillogó és hibátlan gyémánttá fogja átalakítani lelkedet. Ünnepélyesen mondom:

amíg meg nem halsz "saját énednek", nem nyered el az örök életet,  én vagyok az élet Világossága, és te, leányom, ne feledd: testvéreid még messze vannak isteni Szívemtől, amely istenivé teheti őket. A kárhozat útján vannak, és a pusztulás ásít feléjük, anélkül, hogy tisztában lennének vele.

 

Teremtés! Csak akarnod kell, és eljövök hozzád mint Folyó, mint keblemből fakadó, soha el nem apadó Forrás. IC”

144000 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 405
Ó édes lángoló Tűz, édes Tömjén, ki szeret Téged? ki szeret jobban téged?

Ha megteszem akaratodat, tudom szeretlek, ha megteszem, ha el is esek, Te ismét magadhoz emelsz

 

Ha nincs semmim, koldus vagyok kint és bent, ha az emberek elfordulnak tőlem, külsőm riasztja őket, ó csak kis lépést kell tennem, elég Reád figyelnem és megtalállak Téged, s akaratod felismerése egyszerű nekem

Ha gondolatom gyorsan jár, mindig megelőz engem, oda küldöm hova akarom, utat könnyen megtalálja, akaratod ott áll előttem, észre veszem? megfogom? megízlelem?

Ha megízlelem íze olyan lesz, mint a méz, csodálkozás lesz éjjelem és csodálkozás lesz nappalom, csodálkozom széles akaratodon

 

Mi ellene áll akaratod felismerésének, az az én félelmem

S míg félek, el nem ismerhetem, hogy félek

Félelmem oly erős, magát takarja előttem

 

Ha szemedbe nézek, meglátom magamat, már tudom ki vagyok

Ha szemedbe nézek, megtalálom akaratod

S ha visszakérdezek, te megerősíted, s ezt úgy teszed, ahogy te akarod

 

Ha akaratom erős, s akaratom én vagyok, eltollak magamtól, akaratodat fel nem ismerhetem

Akaratom ereje Te vagy, Benned akaratom akaratod

144000 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 404
Kedves felhő nézz a földre, mond mit látsz? keresem fényesség forrását, mond látod, látod? mi sápasztja el a holdat, mi sápasztja el a napot? mi sápasztja el rengeteg csillagot? éneket hallok földről száll égbe, dallama édes, kedves, hallod csengését?

 

Két gyertyafényt látok, együtt járnak, egyként égnek, egyként beszélnek, egyik könnyeit hullajtja, másik vérét ontja

Hol járnak ének csendül, fonódva száll, száll körbe, körbe

 

Ó engedjetek engem is lenézni földre, engedjetek utat látásomnak, engedjetek teret hallásomnak, csak annyit kérek egy pillantást rájuk vethessek

 

Nézd ott áll királyok királya, nézd szava mint gyújt, mint terel, hívja egybe kedves népét, hívja ölelésre, édes beszédre

Nézd szívét engedi neki viharos indulatnak, nem zárja be kapuját

Feszi fényét, teszi agancsára, s nézd a népét, még nem értik

 

„Kedves népem, kedves lányaim, kedves fiaim, nyissátok szíveteket, nyissátok szemeteket …”

 

Látom, látom! hol jár szem rátekint, hol szól, figyelem övé

Ó nézzétek mint gyúl fény Fényre, mint gyúl beszéd beszédre

 

Gyertek kiáltsunk mi is

144000 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 403
„Még meddig kell bánkódnom amiatt, hogy nem figyelsz rám, nemzedék, amikor füledbe kiáltom, hogy tarts bűnbánatot! De lásd, felébresztem a holtakat, ezeket a semmirekellőket, kiknek magatartása ijesztő volt, és messze voltak a szentségtől. A világot az én tudásom és az én dicsőségem fogja betölteni, mert ahogy a vizek feltöltik a tengert, úgy jön el áradatként Lelkem is. Senki sem fogja tudni feltartóztatni Szentlelkem kiáradását.

 

….. A visszavezető ösvényen vagyok. Én, Jézus, mint az utazó, aki eltávozott, visszatérek hozzátok.”

 

 

144000 Creative Commons License 2007.05.06 0 0 402
Szereteted éget, hűsítően átölel, magába vesz és felemel

A lépés tánc, a gondolat is önfeledt kacagás

Jó Veled

Jó akaratodat követni, jó

Jó Reádhagyatkozni, jó

Jó Benned remélni, jó

Jó hagyni, akkor jöj, mikor kedves Neked

Jó akkor felkeresni Téged, mikor akarat eléd megy

Jó ketten járni, tudom, Neked is jó

144000 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 401
„Teremtmények, akiket Atyám saját kezével teremtett, miért okoztok nekem ennyi bánatot!!”
144000 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 400

„Szabadulást hozok azoknak, akik szeretnek engem. Kezdettől fogva megjövendöltem a jövőt, és előre megmondtam a bekövetkező eseményeket, mégis sokan vannak, akiknek haja már őszbe vegyült, és még mindig nem értik és nem is fogják megérteni, amit mondok.

Ezért most megmagyarázom, miképpen kell érteni. Egyszer már figyelmeztettelek nemzedék, hogy e nagy hitehagyás miatt a lázadók, akik végzettségük miatt tudósoknak nevezik magukat, titkos bejáratot készítettek szentélyembe, hogy akadálytalanul kifosszák és feldúlják azzal a szándékkal, hogy miként az utca sarát, istenségemet és Örök Áldozatomat lábbal tapossák, becstelen törvények képviselőit állítva oda.

Mondottam, hogy kezemet még mindig felemelve tartom, hogy lesújtsak vele, és mondottam, hogy utol fog érni benneteket igazságosságom, számtalan sebet ejtve rajtatok. Ki fogja tikkasztani nemzedéketeket és mindent, ami él. Sokan szeretnének akkor majd levegőhöz jutni, de csak a tikkasztó szelet lélegezhetik be, ami belülről fogja égetni őket, mintha élő fáklyák lennének.

Nem tudod, elfajzott nemzedék, hogy a sötétség e napjaiban, amelyben élsz, tikkasztó hitehagyás lélegzel be? Olyant, ami kívül-belül éget, és számtalan sebet ejt lényed bensejében?
Egyesek azt kérdezik: "miért teszi ezt velünk az Isten?" Nem olvastátok-e: "Megnyilvánul az égből Isten haragja az emberek minden istentelenségével és gonoszságával szemben, akik Isten igazságát rosszindulatból elfojţják." Egyetlen egy ember sem értette meg azonban azt, amit mondtam...

Nagy és őszinte engesztelést kértem, hogy ne kelljen szenvednetek e hitehagyás következményei miatt, de igen kevés engesztelést kaptam, mert irántam való bizalom hiányában megcenzúrázták azt, amit mondtam. Nem bíztak bennem és nem hittek annyira hatalmamban, hogy terjesszék üzeneteimet és figyelmeztessék e nemzedéket.

Saját viselkedésed és cselekedeteid hozták rád e hitehagyást, nemzedék, ami keresztülszúrja szívedet, de amikor ezeket mondom neked, szemem véres könnyekkel telik meg, és Szívem továbbra is úgy sír miattatok, mint a fuvola...

Mert így kiáltasz hozzám, nemzedék: "Istenem, aggódom családomért és magamért! Fájdalom gyötör ez égető szél miatt!" De figyelmeztetéseimre mind a mai napig sem ügyelsz, és nem veszed komolyan. Friss levegő után kapkodsz, míg bensődben égsz, de amikor a kegyelem Szentlelke hatalommal száll le rád, hogy megszabadítson, és dicsőségben jön hozzád, hogy befogadd az élet lélegzetét, a Szentlelket, a te lázadó és féktelen szíved továbbra is visszautasít engem.

Közel van eljövetelem, de te még mindig nem fogtad fel teljesen jelentését.
Így van ez, ….. , irántatok való szeretetem sürget, hogy közelebb hozzam eljövetelemet. A mindenható hatalom, bölcsesség és jóság fog nemsokára győzedelmeskedni. Új életre kel az Ecclesia Háromságos dicsőségében.

Áldott az, aki megengedi, hogy a lelkében lakozzam! Áldott az, aki keblemre hajol és megengedi, hogy átöleljem. Lelkét fel fogják ismerni udvaromban a rajta lévő balzsamom illatáról. Áldott, aki meghallja Szavamat és be is fogadja, szentnek fogják tartani.”

 

 

144000 Creative Commons License 2007.05.03 0 0 399
„Én vagyok. Én vagyok az, az Úr, aki örökké tartó szeretettel szeret titeket. Én mindig így vagyok jelen közöttetek az idő kezdete óta.   Amikor gyermekeim fellázadnak, én; az Úr gyenge eszközökön keresztül szólok, hogy figyelmeztetést adjak és visszahozzam őket magamhoz. Én, az Úr, mindig így munkálkodom. Úgy jövök el, mint a kalapács, hogy megtörjem a sziklákat, feltörjem azt a vastag kérget, amely teremtésem szívét takarja. Mindig kinyilvánítottam magamat, amikor teremtésemnek szüksége volt segítségemre, amikor olyan mélyre zuhant, hogy egészen közel került a Sátán kapuihoz.

 

….. , "Béke és szeretet" üzenetemben hívlak, hívlak benneteket és nagy fájdalommal kiáltom nektek, hogy térjetek vissza hozzám és tartsatok bűnbánatot! Belekiáltok ebbe a pusztaságba, de hangom olyan, mint a visszhang az ürességben...

Bárcsak meghallanátok és kinyitnátok szíveteket, hogy meggyógyítsalak benneteket! Azért szállok alá ebbe a nagy pusztaságba, hogy megkeressem a megmaradt virágokat, de csak sziklákon bukdácsolok, szikla, szikla hátán. Nagy reménységgel nézek körül, de csak töviseket találok. Tüskés bokrok szaggatnak meg engem, és azt a néhány embert, akik szeretnek. Szeretetet keresek, de gyűlöletet találok. Vigasztalásra lenne szükségem, de nem találok. Együttérzésre szomjazom, de csak gúnyolódást kapok. Nem találok szeretetet, nem találok reményt, nem találok hitet ebben a nemzedékben, mert felhagytak imádásommal. Aggodalmam beigazolódott!

Ó korszak! Teljesen hiányzik belőled a hit, a remény és a szeretet! Felhagytál imádásommal és Szent Nevem semmit sem jelent számodra! Igen, az én Nevem jelentéktelen számodra. Ha útjaimat követted volna, és kiáltásaimra hallgattál volna, nem létezne ez a pusztaság. Kérem azokat, akik szeretnek engem, hogy imádkozzanak testvéreikért, akik nem imádkoznak! Ne ismételjétek meg azokat a tévedéseket, amelyeket őseitek követtek el a lázadás napján, a kísértésnek azon a napján a pusztaságban. Egykori zöld legelőim terméketlenek és elhagyatottak. Kis nyájamat saját pásztorai verték szét, szétszórták őket... Miért hívjátok ki haragomat, miért? Minden nemzedék elnyerte büntetését, amelyik elutasított engem. De a ti gondolataitok gonoszak, mivel szüntelenül azzal ámítjátok magatokat, hogy cselekedeteitek jobbak, mint a farizeusoké. Azt mondjátok: "Ha akkor éltünk volna, mi nem vettünk volna részt gonosz műveikben, hitünk megvédett volna bennünket!" Azt mondom nektek: Most sem fogadtok másképpen, mint annak idején, amikor testben voltam közöttetek. Sokan elítéltétek üzeneteimet, még mielőtt tudtátok volna, hogy miről szólnak!  Leányom, eljöttem hozzájuk pusztaságukba, hogy megmondjam, én vagyok a Messiás, akit vártak. Nem hittek azonban nekem, visszautasítottak, üldöztek és keresztre feszítettek. Szentlelkem ma is eljön hozzátok, akik sötétségben éltek, de ti nem tudtok felemelkedni műveihez a bennetek felgyülemlett engedetlenség és a bűn csábítása miatt. Korszakotok pusztasága felülmúl minden más pusztaságot. Miért lepődnek meg, miért untatja és bosszantja őket Szentlelkem, aki azért száll le, hogy megvilágosítsa őket? Érdektelenségük egyik pusztaságot a másik után hozta létre. Sziklát, szikla után! Eláll a lélegzetem, fulladozom attól, ahogyan ezek a lázadók rátaposnak kevés megmaradt virágomra.

 

….. , ha Szent Édesanyátok vissza nem tartja karomat attól, hogy lesújtson rájuk, és nem lenne végtelen irgalmam, én, aki az igazságosság Istene is vagyok, már rég lesújtottam volna rájuk. Mert ez a nemzedék új Szodomát és Gomorrát épített. Olyan mélyre süllyedtek, hogy azt hiszik, a sok baj, ami őket éri, tőlem jön. Sohasem értették meg, hogy a gonosz gonoszokat szül, és hogy ezért most meg kell fizetniük. Azt akarom, hogy mindazok, akik szeretnek engem, imádkozzanak, imádkozzanak, imádkozzanak, hogy ez a lázadás véget érjen. Bátorítani szeretném barátaimat, hogy folytassák jótetteiket! Megáldom azokat, akik elhintik magjaimat, a béke és a szeretet magjait, és mindvégig bíznak bennem. Kérem, imádkozzatok, hogy a megértés Szentlelke világosítson meg benneteket! Mikor értik meg végre az Írásokat? Meddig fogják félretolni misztériumaimat? Találjátok meg gyümölcseimet a példabeszédekben, értsétek meg, és ha gondotok támad a megértésben, kérjétek az értelem Szentlelkét, hogy szálljon le rátok!  Sok misztériumom van még elrejtve és bezárva Bölcsességem könyveiben.   

Megígérem nektek, hogy a Szeretet Szeretetként tér vissza és közöttetek fog lakozni. Helyreállítom házamat, új Jeruzsálemet hozok nektek, a tisztaság és a hűség városát, ahol igazságosság fog uralkodni. Jöjjetek, arassátok le termésemet barátaim, arassátok le termésemet, amelyet titokban növeltem. Gyűjtsétek össze műveimet és osszátok szét, mert felfrissítik a sivatag szelét, megöntözik a kiszáradt talajt, és újból életet hoznak ebbe a pusztaságba. …..

Visszajövök, igen hamar, visszatérésem már nincs messze. Én, az Úr Jézus Krisztus, a Megváltó mindent helyre fogok állítani, ami kárt szenvedett, és ami ezentúl szenved kárt. Ne feledkezzetek meg a nagy megpróbáltatásról, amelyen Egyházam keresztülmegy, mielőtt teljesen megújítom...”

144000 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 398
Hangod, ha felhangzik, figyelek

Hangodban szeretet

Szava kérés, igen egyszerű kérés, szeress

Megzavarodom, hisz szeretek, kérés mégis az szeressek

S figyelmem lesz Rád figyelés, mi lehet különbség szeretet és szeretet között?

S kérésem hát, szeressek, szeressek hegyek fölött

S jön és eljön, bent felgyúl egy érzés, ismeretlen? emlék mondja ismerem

Olyan szeretet mely ölelve szeret, mely szeret kint és szeret bent

Szeret, ha szaladok, szeret mikor állok, szeret bárhol is vezetsz

Már tudom mit ismertem árnyék, hisz Fény a Szeretet

Ha fényét adja megállok előtte, térdem önként hajlik, és jólesik, igen jólesik térdelnem előtte és térdelnem benne

S ha a perc méltatlan, szereteted akkor is itt van, tudom mit adsz felette van mindennek

Tudom megadtad szeretetet, mely magasabb a hegyeknél

S szereteted szökell szikláról sziklára, karcsú és kívánatos, ajkam édes lesz tőle, s könnyem ered

144000 Creative Commons License 2007.05.01 0 0 397
”Dolgoztam és munkálkodtam, gyakran alvás nélkül. Éhes voltam és szomjas, gyakran éheztem, mert nem volt szeretet. Szeretet hiányában átjárt a hideg. Te, aki most ezt olvasod, akarsz-e velem törődni? Akarsz-e bárányaimmal törődni? Ne mondd: "Ne zavarj, nem tudok odamenni, nem tudom ezt megtenni Neked!"

Mondom neked, aki ezt olvasod, hogy áldásaimat annak adom, aki segít e ház ínségén, mert bármit teszel, még a legkisebb dolgot is nekem teszed. Légy áldott, aki meghallgatsz engem, és megteszed Atyám akaratát. Aki e ház ínségén segít, azt gazdagon megjutalmazza Atyám a mennyben. Mégis óvakodj azoktól, akik nehézségeket és bajokat okoznak. Kerüld el őket! Tégy mindent állhatatosságban, abban a békében, amelyet én adok neked! Tégy mindent szeretettel a Szeretetért! Csak szeretetet kérek, ezt soha ne feledd!”

 
144000 Creative Commons License 2007.04.30 0 0 396
Elléptünk Tőled, akkor még tudtuk ezt

Elléptünk mind messzebb, egyre messzebb

És már nem is emlékezünk, s ha valaki mondja talán nevetünk, s nevetésünkre bent megindul valami, valami fájdalom, valami fáj, s nem tudom mi, e fájdalmat nem ismerem, e fájdalom nem lehet, hisz nem ismerem

Szavam már kiált fájdalom ellen, már e fájdalmat is tagadom, mondom jó nekem, pedig a fájdalom mondja, fáj nekem

 

S járom az utam, s utam mellett kereszt áll, észre sem veszem, ott áll régóta, soha nem tűnt fel nekem

Újabb lépések, és újabb keresztek, kérdeztem már tőletek mért álltok tanúságnak, mért feszültök neki szélnek, mért álltok ellene időnek ?

 

Tanúsága vagyok szerelemnek, nézd ki kigondolt hálából, nézd ki kifaragott márványból, nézd ki megfogott és felállított, mind tanúja volt szerelemnek, mindnek szava volt, szeretlek

Nézd mellettem szikla áll, tanúsítja mit mondok, kérdezd őt is, én még nem álltam, de ő már látott, hallott és figyelt

Ki itt járt keresztet vetni, megállt, és szava volt, szerelmem

Ma megállnának nézni a keresztet vetőt, ki akkor táncra kerekedett és nevetett, hangosan nevetett, nevetve kiáltotta köszönöm Neked

S ha ketten álltak meg ketten nevettek, ketten mosolyogtak rám, a keresztre

Ketten mondták önfeledten köszönöm neked

 

Mondták: TE AKI VAGY, KÖSZÖSZÖNÖM NEKED, KÖSZÖNÖM NEKED, HOGY SZERETLEK, KÖSZÖNÖM NEKED, MENYASSZONYOD LEHETEK

 

 

 

Legyen áldott minden lélek, áldásod Uram szálljon, mint tömjén illata, mint ölelő szerelmes kar, áldásod legyen Fény, legyen felismerő világosság, szó rebeghesse, szív érezhesse, test remegve ébredjen, menyasszonyod vagyok, ó hol maradok, hisz itt a Szerelmem, vár a Vőlegényem, vár ölelő karjába, vár és epekedik, tudom vágya „én” vagyok

144000 Creative Commons License 2007.04.29 0 0 395
Ha bűnre lépek, ellépek mellőled, s ha hagyom maradjon, távolodom Tőled

S mint távolodom, félelem egyre nő, s már magam rohanok el Tőled

Hangosan kiáltok, kiáltom bátor vagyok, s félelem ural engem

 

S ha bűnömet újra meglátom, s már bűnbánat helyén állok, s szavam bátor, ki merem mondani, be merem vallani, félelem elmúlik, már bátor vagyok, Benned győző vagyok

 

S hova kerülök éden, boldog percek, boldog pillanatok

Tomboljon bár vihar, s minden villám engem keressen

Boldog vagyok

 

Szem bár nem láthat

Mérleg súlyodat meg nem mérheti

Mégis jelen vagy, ott hol dicsérlek, ott hol szeretlek

 

S ha körülölelsz, tudom ezt, és Hozzád simulok

Ó lenne mit megtagadnál tőlem, mi jó nekem ?

Nem, ha nem is kérem magamért, Te értem mindent megteszel

 

S ha kérést szívembe veszem, ha kérést Szívedbe rakod, oly boldog vagy

Még ki sem mondtam, és még ki sem gondoltam, Te már teszed, Te már megtetted

Tegyünk próbára, ez akaratod, tegyünk próbára önzetlen kérések tengerével, s megtudjuk, meglátjuk, megtapasztaljuk, mindent megadsz, mindent mi jó „nekem”

144000 Creative Commons License 2007.04.28 0 0 394
„….. nekem, az Úrnak SZERETETRE, IMÁDÁSRA és EGYSÉGRE van szükségem. Gyülekezzenek mindannyian együtt egyetlen tabernákulum  köré! Ha az én érdekeimet keresnék, megértenék, hogy Szentséges Szívem mennyire kívánja ezt az egységet Péter fősége alatt, akinek magam adtam a mennyország kulcsait. Forrón imádkozzatok tehát mindannyian, hogy megértsék, én, az Úr szólítom őket egységre. Mindazokat hívom, akik Nevemet viselik, hogy térjenek vissza az igazi egységbe bárányaim Péterének vezetése alatt. Hívni fogok minden nemzetet, hogy fogadják el Nevemet, a Fölkent nevét. Szívükhöz fogok szólni.”

144000 Creative Commons License 2007.04.27 0 0 393
„Légy velem egy... én, az Úr mennyire szeretlek! Látod? Szentséges Szívem nyitva áll, és aki be akar térni, azt szívesen látom. Mindannyian szabadon választhattok.  Ha az én Szentséges Szívemet választjátok, eltöltelek benneteket, az én világosságomban fogtok élni, belőlem fogtok meríteni, én foglak táplálni benneteket. Akkor meg fogom kérdezni, hogy hajlandók vagytok-e velem osztozni? Úgy fogunk osztozni, mint a vőlegény és a menyasszony, és teljesen megújítalak benneteket szeretetemmel.

Jöjjetek, jöjjetek vissza hozzám, én nem utasítalak vissza benneteket. Tele vagyok irgalommal, és mindig együtt érzek veletek. Ismerjétek be bűneiteket, bánjátok meg, és legyetek enyéim!  Én vagyok az, aki megment, én vagyok a ti Megváltótok. Én vagyok a Szentháromság, mindhárom az Egyben. Én vagyok a kegyelem Lelke, és bár a ti nemzedéketek apátlannak nevezi magát, kész vagyok megbocsátani és elfelejteni, és visszafogadni mindazokat, akik elhagyták hitüket. A kegyelem Szentlelke kész felemelni és megújítani benneteket.

Miért akarjátok, hogy pusztasággá váljék országotok? Nem fáradtok bele, hogy pusztaságban kell élnetek? Térjetek vissza hozzám, legyetek azok között, akik keresték forrásaimat, és megtalálták. Az én tökéletességemmel, az én szépségemmel és az én dicsőségemmel foglak benneteket megújítani.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!