Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Bankárovics szuperkémvadász eftárs (erröl nekem a szuperfoszfát jut eszembe, vajh miért) állítólag "irtó büszke" a Munka Érdemrendjére, meg az egy olyan kitüntetés nála, amire még emlékezni tud, mer egyébként annyit kapott, de annyit, de annyit...
Az ilyen mondatoknál énbennem is felötlik az "irtó" kifejezés a gondolat közlöjével kapcsolatban, és az irtás után magam is igen büszke lennék...
Ha ön tényleg Vas megyéböl származ, akkor kérhetném, hogy járjon közbe érdekemben az ottani megyei tanácsnál, hogy majd a nagy kulákírtások idején, amikor majd megint mindenkitöl elveszünk mindent, számunkra kiutaljanak egy amolyan formás kis parasztházacskát, rózsalugassal, muskátlival, egy végtelenzöld mezö mellett, ahol jámbor, öszinte szemü szürkemarhák legelésznek?
/természetesen csak löszerraktárként használnánk, mert élünk-halunk a panelházakért./
Tatjana, halálosan szerelmes az Örségbe.
p.s.: Kedves gárdistáim, remélem nem féltékenyek néhány vályogkunyhóra. :-)
a zösszefüggés csak Fuxi eftás elméjében létezik, két dologba szerelmes (elmondása szerint): Lorraine et.nőbe tisztán biológiai alapon, és
a Magyar Televízióba, ideológiai alapon, mert egyszerűen nem tűrhessük, eftásak, hogy a miénktől elétrő vélemény is étert láthasson, így aztán el kell foglalni vagy porig kell romboni nevezett intézményt. Az utóbbi megoldásban Anettka etnő segítségünkre lehet...
Merhogy meg akartam töle kérdezni, ugyan milyen közös nevezö létezik Lorraine Bracco és Anettka (for president) között, ami miatt az elmúlt héten oly sokszor szerepeltette öket egymás mellett. Én kerestem! Becsszóra! De nyem találtam. Pedig többlépcsös folyamatban tágítottam a kört.
1. mindketten okos nök? Nem.
2. mindketten szép nök? Nem.
3. mindketten nök? Nem.
Na, haligali petráról már jobban el tudom képzelni, hogy rendes, közénk való komenista. A haj vörös, és az a bárgyú szláv alkoholista tekintet, az minden pénzt megér.
Női szemmel egy elfogadható van az - egyébként mélyen tisztelt - hölgyön. Némlih mindig nagyon jól van vágva a sérója. Ezt meg kell hagyni.
Talán a vakbele is csinos, de ezt még nem láttam.
gegenseegross et.
Na jó, kegyes hangulatunkban vagyunk, megbocsájtunk, ismét. A 3000. nekem már megvolt, most Öné lehet - betegségére tekintettel - az 5000.
Na neharaguggyék mán az eftásnő, kb 1800 óta lehelgetek életet itten a topikban, ennyit má megérdemlek, főleg, hogy a 4000-en heveny szabadságolás miatt nem tudtam részt venni.
Igaz, hogy 1499 nincs, viszont 1498 kettő is van. (fene érti ezeknek a számozási technikáját...)
Most nézem csak én is, hogy akár egy literes korsó is szípen megülne a feje búbján...:)))))))
Egyébként meg egyfolytában azon gondolkodom, hogy van-e olyan testtájéka, ami súrolhatja az "elfogadható" kategóriát, de eddig sajnos egyet sem találtam...(Persze a lapos feje búbján kívül.) Kérem segíccsenek a zelvtársak!
ha Anettka et.nő olyan 60 centivel alacsonyabb lenne, komoly esélyekkel indulhatna az "ideális nő" (tuggya, a vicc) címért. Persze ha ez nem kompatibili a tévéelnökséggel, akkor nagy veszteség érné a magyar elektronyikus médiát.