Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
...akarom mondani Tubi et-nak - már ha a kettő nem egy személy lenne (persze ez csak akkor érdekes, ha nem vesszük figyelembe, hogy mindannyian Lajos bácsi vagyunk)
Köszönöm az elismerést, de ez inkább a Pártot illeti, hiszen mi lenne a mi drága jó Juszt elvtársunkkal, ha a szeretve tisztelt vezérünk nem gondoskodna róla?
A világért sem szeretném megszakítani az elvtársak beszélgetését H0rn elvtársról és a mozgalomról, de ha gondolják Juszt elvtárs vadászkalandjaival itt részletesebben megismerkedhetnek!
A múltkor a Naplekeltében,a Kerszttűzben szegénykém 2 percenként nyúlt a pohárhoz,de amint megérezte - kifinomult alkesz szaglására hagyatkozva - ,hogy abban víz levén,enyhe undorral az orcáján,arrább lökte.
Igen! Meglepő, de Juszt et. mellett egész emberi volt. Szerintem úgy időzítették az interjút, hogy Robin Horn (amit elvesz a szegényektől, azt odaadja a gazdagoknak) elvtársat egyből a detoxból szállították a stúdióba. Ettől függetlenül én nem sajnálom Gyuszi et.-t, a vizespoharában is vodka lehetett.
De azért,hogy valami jó is mondjuk:Pufajkás szokatlanul józan volt.
Bár lehet,hogy Juszt s.ny. László három nappal előtte szólt nekije,hogy "Gyuszibá,majd ne igyá má holnap,mer kéne csinálni valami jó kis s.ny.-ós szülinapi műsort".
Vattakabát szinte már-már kínosan érezte magát a Juszt et. patkóbélig hatoló kérdéseitől.
Erről jut eszembe: képzeljék elvtársak, szombat este az ATV műsorán Juszt et. interjúvolta Horn "amit elveszek a szegényektől, azt beépítettem a palotámba" Gyuszi elvtársat. Hát, én már sok mindent megértem, de ilyen mélyreható seggnyalást, mint amit Juszt et. akkor elkövetett, évtizedes mozgalmi munkám során még nem halottam. Láthatóan itta Horn et. szavait, miközben okos meglátásaival szapulta a fasisztareakciósorbánsátánfidesznácinyikhajfehérellenforradalmárpárezerkossuthterescsürhét, s mikor Horn et. óvatosan megemlítette neki, hogy hülyeségeket beszél, sűrű bocsánatkérések közepette dícsőítette volt miniszterelnök elvtársunk éleslátását. A végén már szegény Gyuszi bácsi is feszengett, hisz ez a fajta ülepmosás már az ő karhatalmista jellemének is sok volt (pedig Gyula et.-t sem könnyű zavarba hozni, azt mondják róla, hogy előbb lövet, aztán kérdez).
Sajnos kb. csak tiz percet élvezhettem a remek műsorból, mivel a gyomrom felfordult, és egész rosszul lettem. Na, most ez, vagy közvetlen Juszt et. kisugárzásától volt, vagy megfeküdte gyomromat az az őzpörkölt, amit Juszt et. legendás kártevőirtásának (egy db. őzgida + 1 db vadnyúl kilövése) tiszteletére fogyasztottam.
ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK JUSZT "PARANOIA" LÁSZLÓ ET.!!!!
Pityke vez.tiz.
Valamelyik atomfizikus moderának megint eljárt a keze.
"polmoderator adatok | e-mail 2002-08-05 21:53:26
Tub topicflood miatt 1 hétig letiltva. Egy hozzászólásban több 100 kB közeli kép berakása is floodnak minősül."
Melyik túlbuzgó csacsi* lehetett ez? Egyszer már örülnék, ha elmondanák mi alapján válogatják, kit tiltanak le a nagyobb képet linkelők közül.
Másrészt szvsz sok - utólag elhíresült - kép ezen a fórumon jelenik meg először. Gyakran ebben a topicban. Sokan szórakoznak szerintem wupiupi, Tub, Stirlitz és a többiek képein.
Inkább büszkék lehetnének a moderák/rencergizdák... (de hát gondolom itt is a központ utasít)
*itt egy sokkal csúnyább szót akartam eredetileg írni
Nem értem, miért volt off a másik topicban a hajrá danone, hajrá gyárbezárás, hajrá multik! felkiáltás, de mindegy, ezen kívül még sok mindent nem bír ép ésszel felfogni az én ártatlan, naív lelkem...
tatjana, meg nem értett és mit sem sejtö pionyírka