Ma megnéztem a BBK vs SzS dvd-t és szerintem beszélni kellene a videóssal hogy írja ki újra mert ez egy kicsit akadozik és én nem tudom másolni mert mindig hibát ír ki.
Hát.. a tegnapi nap rájöttem,hogyha az ember indiszponált és dekoncentrált akkor az legjobban a sportban jön ki...tegnap ez meg is látszott...sajnálom...minnél jobban akartam annál jobban nem ment...ja és sorry azért ha mást is kicsit lehoztam...
ma sajna nem tudok menni mert kedden vizsgázom biokémiából és még sehol nem tartok...jó edzést mindenkinek és drukkoljatok nekem kedden ..na csoki
ma volt a tesi fevételim és nem is akarom mondani hogy mindenből a max felett teljesítettem annyira hogy már nem is tudtak mire pontot adni. 125pont !! annyira jó voltam hogy futtattak még egy-két gyorskört velem és a jövő hétre be is tettek az atlétikai csapatba versenyezni. Hihetetlen
cserébe ma délután a következő tüneteket produkáltam a dehidratációnak köszönhetően: hányinger,,hasfájás,beszédzavar,szédülés,valami vérnyomás baj is lehet mert bazi fehér vagyok ha fel birok kelni, ja és amit megiszok rögtön kipisálom (ez hihetetlen de tényleg azonnal) de asszem leigazolnak végre a jövő héten......
most sajna nem megyek edzésre mert felútom meghalnék és azt senki sem akarja, pedig ha látnátok milyen SZÉP motort vettem edzésrejárásra begörcsölnétek..
Sziasztok! ugye tudja mindenki ma péntek van és edzés nap , aki mondta az hozza is magával a tagdíjat, szeretném én is és a csapat is lehet nem érek oda az edzés kezdetére az az 18.00-ra sietek közben bárki hozhatja. tényleg. csonti ugye közben is szedhetem a tagdíjakat???? max 10 fekvőért bevállalom ha lehet ? nektek is olyan estét mint nekem volt csááá
Bruce vs Chuck küzdelem valóban volt a Sárkány útja c. filmben. Bruce Lee kérte fel Chuck Norrist, hogy szerepeljen a filmjében az akkor már 4szeres karatebajnok.
Andor, ha gondolod elvihetem és míg nem jönnek a többiek, belenézünk.