Én Satinette-tel Prágában töltöttem az ünnepeket. Kicsit furcsa volt, hogy nem volt karácsonyfa a hotelben és nem itthon voltunk, de úgy gondolom, hogy nem bántuk meg.
Meglepett, hogy milyen sok turista volt még ott rajtunk kívül.
eserny nagyon font(os). emilkére válaszolva nagyon jó voltam (nejem szerint) és a szilveszteri buliban szinte magunkra ismertünk(em) az elsö képen.
g pontocska mit nem hallok nem szereted a humuszt, ? csicseri borsó szinte alapvetö élelmiszer ünk! ünk! pfúúúúújjjjj. na most még mindig nem tisztázott láttalak vagy nem, benneteket. képek? aztat a jányt ne haggyadddd dogozni!!!annyit, vagy ennyit!
hát biztosan nem tudom . angol , pardon skót mérközésen van is mit élvezni! egyébb élvezetek? igen igen a whiskyre gondoltam. skót szoknya emlékbe? kajákat nem is kérdezem nekem nem nagyon jött be. rusty nail? gow? red earth,karácsony elött egy kis jordánia még!? aki már nem jön annak nagyon kellemes ünnepeket
Szóval megjöttünk Skóciából. Meleg ott sincsen, de legalább nem ment mínusz alá a hömérséklet. Sokat sétáltunk, sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak és még Glasgow-ban is voltunk Celtic-meccsen.
Hálás vagyok Satinette-nek, hogy a kedvemért még a meccsekre is hajlandó velem eljönni, söt még élvezi is azokat.
sajnos csak a jord váll edzésére tudtunk bejutni, ha jól emlékszem katar ellen készültek, vagy csak azért rémlik ugy mert arról kérdezgettek ,hogy németországból valaki a franc nem jut eszembe a neve (most tényleg), hogy ki felveszi a katari áll polgárságot, és megverik jordániát. gyözködtem öket, hogy ez nem létezik és a világon ( közel világon ) ők a legjobb labdarugók, katart simán verik. aztán lőn!!! igy komoly szagértőnek számitottam. főleg azután , hogy teljesen véletlenül lég stoppal gyönyörüen levettem egy labdát( még soha nem sikerült). aztán kaptam aláirásokat, amit a taxisunk megörzésre örökre átvett. Kocsis, Puskás nevét persze rögtön emlegették, érdekes rozoga II is
ismerte néhány!!. jaaaa , addig el ne utazzatok mig a történet be nem felyeződik!!!
ja ha tök fáradt vagy és 22-kor irsz , én pihenten alszom már!
hol a rózsám? meg az alaposan besarazódott g pontocska. ezek szerint már valahova tettél már fel képet, ne titkold! óhhhh most fogom csak fel nem skocia helyet(t) mentél jordániába. mindig mondtam ,hogy ouzo jellegü , tonic higitónak kell hozzá, pisztácia meg csusztatónak. sajnálom ,hogy nem izlet. remélem a skót vizzel jobban jársz! mivel fotoztál , nagyon érdekelne egy két kép
na jó komolyan! nekem eliat kimaradt! foci meccsből csak edzés jutott ammani taxisunk jóvoltából de, hogy még a tv-is meg vip meg rendör, hát a szökéket megismerik.
tudom ,hogy rohadt fáradt vagy,csak naponta néhány sor, hagy emlékezzek én is egy kicsit , már mindent elfelejtettem.
sajnálom ,hogy az utazás előtt nem voltam itthon, másrészt mikor irtam vagy két oldalt egyszerüen nem ment át és a második kisérletre eltünt minden( vagy két órai munkám, és ugy osztottam az észt de ugy.... jobb hogy homályfedi).
remélem a petra hotelban nem csalódtál nagyon arra a pár éjszakára nekünk jó volt.
ezoterikus számú?
kezd talán a legfontosabbal arakot árusitó boltot megtaláltátok lefelé menet? tonic volt hozzá? hányadik emeleten voltatok, fényképek ? csak egy pár előlegbe!rövid utvonal? ne aludj tessék kiváncsiságunkat kielégiteni!!!!!!!
Persze, hogy nem gunyiból írtam. (Amúgy meg azt nem is én írtam, hogy a fél életed nyitott könyv, összekeversz egy másik pasival:))) Komolyan gondoltam, mert úgy látom, hogy egy esetleges topiktali nem nagyon jönne össze...:( Ám ha az nem annak van meghirdetve, hanem van egy hely meg egy időpont, amikor két ember amúgy is találkozna egymással (képnézegetés, jordán tapasztalatok megvitatása, stb:), akkor nagy eséllyel beeshetne oda más is.:) Konkrétan erre gondoltam.