Keresés

Részletes keresés

elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2290

Khámnak, Sémnek semmi köze a rasszhoz.

Ezt a hülyeséget még nem tudtad elfelejteni, pedig milyen szorgalommal tanítgatlak.

Előzmény: Kútásóóó (2288)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2289

"Mikor nézel annak utána, mit jelent a rassz szó?

Ne légy lusta!"

rassz jelentése. Egy fajon belüli kisebb csoport, akik a többiektől különböző öröklődő sajátságokkal rendelkeznek.

(Idegen Szavak Gyűjteménye)

rasszista: A fajtából következtet a tulajdonságra, illetve a tulajdonságból következtetést von le az emberfajtára. 

(S K)

Előzmény: elterito (2286)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2288

"Khámnak, Sémnek semmi köze a rasszhoz.

Ezt a hülyeséget még nem tudtad elfelejteni, pedig milyen szorgalommal tanítgatlak."

Ez Biblia tény!

És mint tudjuk, nincs bölcsesség az Úr ellen.

Előzmény: elterito (2285)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2287

"De igenis, azt mondtad. Mert egy korcs kutyát életképtelennek, betegesebbnek hazudtál mondtál, holott fordítva van."

A korcs kutyát értéktelenebbnek mondtam.

A korcs kutyák keveredése az meg már annyira (dzsunga) értéktelen keveredést hoz létre, amilyenek eredménye már csak a külvárosi csöveseknél látható,,

Tehát a köznyelvben két fajtiszta kutya ellése: keverék. 

Két keverék kölykei: a korcs.

A köznyelvben a fajtatiszta szó helyett az fajtisztát használja az ember.

A szaporítást manapság a törvény is bünteti. (kutyáknál csak)

Előzmény: elterito (2280)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2286

"A naiv megfigyelő nem keresi a zsidó befolyás nyomait a keresztény egyházban, (pl: Hit Gyülekezet) de ha ezt nem teszi, akkor sokat mulaszt el."

És ennek sincs semmi köze a rasszhoz.

Kútásó, te tudtad hogy sem az antiszemitizmus nem rasszizmus, sem az antijudaizmus?

Mikor nézel annak utána, mit jelent a rassz szó?

Ne légy lusta!

Előzmény: Kútásóóó (2283)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2285

"Khámi vérvonal vonal tanulmányozása a kisebbik bűn.

A Sémi vonalé viszont skandalum. "

Khámnak, Sémnek semmi köze a rasszhoz.

Ezt a hülyeséget még nem tudtad elfelejteni, pedig milyen szorgalommal tanítgatlak.

elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2284

""De szerinted aki azt mondja hogy léteznek embei rasszok, az rasszista?"

Előbb vagy utóbb (de inkább előbb) rád fogják sütni ezt a bélyeget ha ez hangoztatod."

Sem előbb sem utóbb nem süti rám senki ezt a bélyeget, ha azt hangoztatom hogy léteznek rasszok.

Mert szinte senki nem olyan hülye hogy azt hiszi a rasszok létezésének mondása, mely tudományos tény, rasszizmus lenne.

Ugye te sem vagy olyan hülye, hogy keverjed a rasszról beszélést a rasszizmussal.

Vagy mégis? Úgy remélem hogy nem.

Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2283

"De szerinted aki azt mondja hogy léteznek embei rasszok, az rasszista?"

Előbb vagy utóbb (de inkább előbb) rád fogják sütni ezt a bélyeget ha ez hangoztatod.

Legalább is, hamarabb mint gondolnád.

Khámi vérvonal vonal tanulmányozása a kisebbik bűn.

A Sémi vonalé viszont skandalum. 

A naiv megfigyelő nem keresi a zsidó befolyás nyomait a keresztény egyházban, (pl: Hit Gyülekezet) de ha ezt nem teszi, akkor sokat mulaszt el.

Ha meg a probléma gyökerét kereső ember ezt megteszi akkor nem helyesen rasszistának, sőt antiszemitának fogják őt mondani.

(ha meg söröspohárral pózolunk, akkor meg alkoholistáknak..)

Előzmény: elterito (2277)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2282

"A Törvény tiltotta a hibridet.

Az én rendeléseimet megtartsátok: Barmodat másféle állattal ne párosítsd...

3 Móz. 19,19"

A törvény nem a hibridet tiltotta, hanem a fajok közti párosítást, ugyanis a legtöbb ilyenből nem lesz hibrid.

Amúgy a zsidók törvénye nem tiltotta az egyetlen lehetséges hibrid, az öszvér legyártását.

Előzmény: Kútásóóó (2278)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2281

"De ha azt mondod létezik szexualitás férfi és másik férfi között és ez nem fajtalankodás, na akkor már látenshomó (vagy esetleg ultra liberális)."

De ezt nem mondtam.

Azt mondtam hogy léteznek rasszok, és tévedésből plusz hülyeségből azt hitted hogy ez a rasszizmus.

Valószínűleg nem ismered azon szavak jelentését, melyek bonyolultabbak mint a "nagy", "kutya", "kéz", ez lehet a titok nyitja.

Előzmény: Kútásóóó (2279)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2280

"Nem azt mondtam."

De igenis, azt mondtad. Mert egy korcs kutyát életképtelennek, betegesebbnek hazudtál mondtál, holott fordítva van.

Korcs <--életképesebb

Nem korcs <életképtelenebb, más néven kevésbé életképes

Hibrid <--életképtelenebb, más néven kevésbé életképes

Nem hibrid <életképesebb

Tehát IGEN, keverted a korcsot a hibriddel.

Ennek az az oka, hogy analógiát látsz a kölönböző gombafajok 🍄 (melyek valóban fajok) valamint a különböző kutyafajták🐶🦊 (melyek nem fajok) közt.

Hogy ennek az-e az oka, hogy nem jártál biológiaórára, azt nem tudom.

Előzmény: Kútásóóó (2278)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2279

"Ha pedig azt mondom, hogy létezik szexualitás, akkor buzi vagyok?"

Attól még nem. De ha azt mondod létezik szexualitás férfi és másik férfi között és ez nem fajtalankodás, na akkor már látenshomó (vagy esetleg ultra liberális).

Előzmény: elterito (2277)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2278

"Na jó de ő hibridnek látja a korcsot, mart az apa vörös vizsla, az anya meg fehér kuvasz.

És neki a vizsla meg a kuvasz más faj, hisz iskolázatlan, ahogy ő maga állítja is."

Nem azt mondtam.

Jártam iskolákba mert a szüleim taníttattak.

(De még énekből is megakartak buktatni már az általánosba is mert bár jó hangom volt, de nem volt kedvem az iskola kórusába mozgalmi dalokat énekelni.

Az orosz volt a legneccesebb, mert azt meg nem jogosan tanították.)

A Törvény tiltotta a hibridet.

Az én rendeléseimet megtartsátok: Barmodat másféle állattal ne párosítsd...

3 Móz. 19,19

Előzmény: elterito (2275)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2277

"Én meg emberi rasszokról írtam."<---no ez az én mondatom

Én nem tudom hogy te rasszista voltál-e, vagy az vagy-e most.

De szerinted aki azt mondja hogy léteznek embei rasszok, az rasszista?

Ha pedig azt mondom, hogy létezik szexualitás, akkor buzi vagyok?

Minden oké nálad a fejedben? 

A legközelebbi hozzászólásodban írd le kérlek nekem, mit jelent ez a két szó:

1. Rassz

2. Rasszista

Köszi a segítséget előre is.

Előzmény: Kútásóóó (2276)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2276

"Én meg emberi rasszokról írtam."

Lassan, de azért haladunk.

Valamikor még régen (sok oldallal ezelőtt) amikor ezt témát pedzegettem én voltam a rasszista ugyebár... 

és engem moderáltak ki szegény Kútásót ártatlanúl.

Előzmény: elterito (2273)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2275

Na jó de ő hibridnek látja a korcsot, mart az apa vörös vizsla, az anya meg fehér kuvasz.

És neki a vizsla meg a kuvasz más faj, hisz iskolázatlan, ahogy ő maga állítja is.

Előzmény: 128. sokadik senki (2274)
128. sokadik senki Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2274

Nem te drága, a korcs az szaporodik, némelyik kutyáról nem lehet eldönteni milyen másik két kutya rakta össze. A hibrid hímje szaporodásképtelen, a nőstények néha alkalmasak rá.

Előzmény: Kútásóóó (2270)
elterito Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2273

Hogyan volt pofád ezt az igét ide bemásolni?

Nem szégyelled magad?

Ennek semmi köze ahhoz amit én írtam.

Ez a paráznaságról szól.

Én meg emberi rasszokról írtam. Nem bűn, pláne nem paráznaság a rasszok közti házasság.

Bűn akkor lesz majd, ha az emberi rasszok fajokká válnak. (Mint pl. a gorilla és a csimpánz)

Ez valószínűleg soha lesz.

De ha valakinek a rasszokról a paráznaság jut eszébe az egy bunkó paraszt.

Előzmény: Kútásóóó (2272)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2272

"Amúgy az ember különféle rasszai is hosszú elkülönülés után elvileg különböző fajokká hasadhatnának szét."

Avagy nem tudjátok-é, hogy a ki a paráznával egyesül, egy test vele? Mert ketten lesznek, úgymond, egy testté.

A ki pedig az Úrral egyesül, egy lélek ő vele.

1 Kor 6,16

Előzmény: mókusmiklós (2266)
Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2271

"Amúgy az ember különféle rasszai is hosszú elkülönülés után elvileg különböző fajokká hasadhatnának szét."

Tehát nem vallásos lenne a keresztények nagy része, hanem az újjászületés egy teljesen más krisztusi fajt hozna létre a régi emberből.

Krisztusi tulajdonságokkal, és mennyei erővel felruházva.

Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2270

"De a zebra, ló keveredéséből származó egyed az a természetes evolúció része."

Az a korcs!

Természetes úton hibrid már nem szaporítható, mesterségesen esetleg.

A keresztezéssel kreált hibridet kiselejtezi a természet hosszútávon. 

Célom és az alapelvem, hogy a lovakat leginkább amennyire csak lehetséges természet közeli állapotba hozzam vissza.

(vadlovak)

Ez kb 2-3 év.

Nem egy 3x3 méteres boxban éli le az élete java részét, nem is bekötve egy istállóban, hanem mezőn erdőben és patakparton és ménesbe.

Ha egy csikó így nő fel nem épületben hanem abban a környezetben, miben az Isten 

bele helyezte "kemény lesz mint a vídia".

Előnyei:

-Hosszabb lesz az életkora.

-Erősebb lesz gyorsabb és szívósabb.

-Folyamatos edzésben van a nap 24 órájában.

-Viadalokon, hagyomány őrző játékokon elhozza a babért.

-Lehet vele csajozni, ha lelépne az asszony.

Hátrányai:

-Többszörösére nő a fogyasztása. 

-A turistákat vendégeket ha nem elég gyakorlottak, vagy a paci nem elég fáradt a vágtákban "megszellőzteti".

-Az állatvédők, és polgárok sajnálják és feljelentgetnek...

Előzmény: 128. sokadik senki (2268)
128. sokadik senki Creative Commons License 2022.01.20 0 0 2269

"...Csakhogy a Biblia szerint nincs ilyen, hogy "evolúció folyamatában".

Az evolúció az csak a ti szubkultúrátok primitív teóriája...."

A Bibliában nincs számítógép, nincs ventilátor, nincs gőzmozdony sem, továbbá tampon, porszívó, és grillsütő sem. De alkottak egy kifejezést: csinálmányok. Na, abba tartozik bele mind az, amiről azt gondolod, hogy nincs benne a Bibliában, mint például az evolúció IS...

Egyébként az evolúció ha az Isten akaratán kívül létezhetne, keresned kellene egy másik Istent, aki kitalálta, mert nincs olyan, hogy lóg valami a semmiben...

'...Egy szamár a teremtés óta pont olyan, amilyennek lennie kell, amilyennek az Isten megteremtette azt a kezdetek óta...."

A kezdetek ezen a bolygón úgy néztek ki, hogy amiket élő izékének nevezhettél volna, kicsi volt, és nem oxigén alapú életformához szokott bigyóka, akkor láthattad volna, ha van mikroszpókod...

Nem volt füle, meg lába, meg nem mondta azt, hogy: IÁ....

"...Teremté tehát Isten a szárazföldi vadakat nemök szerint, a barmokat nemök szerint, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokat nemök szerint. És látá Isten, hogy jó.

1Móz 1,25..."

20. És monda Isten: Pezsdűljenek a vizek élő állatok nyüzsgésétől; és madarak repdessenek a föld felett, az ég mennyezetének színén.

Isten betartotta az evolúció által feltárt fejlődési folyamatot. Előbb a vizekbe rakta a pezsdülést, és majd utána lépett tovább a többi fejlődési folyamatra...Azért látod milyen nagy az Isten, pontosan tudta, hogy az evolúció hogyan működik...

Mert az ember meglehet lett volna olyan balga, hogy előbb a szamarat találja fel, hogy hat tonna ikrát be tudjon szállítani a tengerekbe, hogy pezsegjenek, de rendesen...

"...Ja és a Föld sem lapos a Biblia szerint hanem pontosan olyan amilyennek a Biblia azt leírja..."

Ezzel a mondatoddal valójában csak azt nem lehet kideríteni - aki nem olvas Bibliát -, hogy akkor a szent könyvben mit állítanak a Föld alakjáról...

De mivel a fényviszonyokból következtetve a Nap forog a Föld körül, így a laposaföld elmélet elenyészik egy másik ostobaság mögött...

"...Ja és Jézus Krisztus él és lehet vele találkozni ez a Biblia fő üzenete...."

Minden szentírásnak ez az üzenete, de nyugodjál meg, előbb fog inkarnálódással a Jézuska bárkivel találkozni itt - mert muszáj lesz neki annyit süketelt össze a középkori népeknek -, mint hogy bárki aki innen a mennyei bolygókra születhet, majd ott találkozhat vele. Meglehet nem is hallottak ott Jézusról, mert folyamatosan visszaszületik azóta is ide, akkora marhaságokat, amiket csinált, nem lehet egy élet alatt kijavítani...(mert hogy a misztikát is felhasználta hírnévépítésre)

Előzmény: Kútásóóó (2267)
128. sokadik senki Creative Commons License 2022.01.20 0 0 2268

Nem az volt a lényeg, hogy mi mivé hasadhatna, vagy mekkora az esélye, hanem hogy része az evolúciós folyamatnak.

Ha a tudomány mai állását nézed, akkor a genetikába való beavatkozás által létrehozott "valamik"(mert nem lesz új faj) sem jöhetne létre a természetben, tehát az evolúció nem természetes része lesz amit létrehoznak. De a zebra, ló keveredéséből származó egyed az a természetes evolúció része.

Kútásóóó Creative Commons License 2022.01.20 0 0 2267

"Az evolúció folyamatába az tartozik, amelyik létforma képes utódokat is nemzeni."

Csakhogy a Biblia szerint nincs ilyen, hogy "evolúció folyamatában".

Az evolúció az csak a ti szubkultúrátok primitív teóriája.

Egy szamár a teremtés óta pont olyan, amilyennek lennie kell, amilyennek az Isten megteremtette azt a kezdetek óta.

A ló is olyan, a vadkacsa is, meg egy hangya is pontosan olyan amilyennek annak lennie kell, amilyennek azokat az Úr megteremtette, és olyan is marad a világ végezetéig.

Teremté tehát Isten a szárazföldi vadakat nemök szerint, a barmokat nemök szerint, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokat nemök szerint. És látá Isten, hogy jó.

1Móz 1,25

Ja és a Föld sem lapos a Biblia szerint hanem pontosan olyan amilyennek a Biblia azt leírja.

Ja és Jézus Krisztus él és lehet vele találkozni ez a Biblia fő üzenete.

Előzmény: 128. sokadik senki (2238)
mókusmiklós Creative Commons License 2022.01.19 0 0 2266

Aha. Értem. Mindenesetre az emlősöknél (bár sok macskaféle, lóféle stb. hibridről tudunk), ezeknél nagy a genetikai akadálya annak, hogy új fajok képződjenek. Nem véletlen hogy a gyűrőfajok is zömmel "alsóbbrendű" fajok közt jönnek létre, bár a gyűrűfaj más dolog, egy olyan evo által kialakított fajkontinuum, melynek szélső végei már nem tudnak egymással szaporodni. Vagy nem "akarnak".

Amúgy az ember különféle rasszai is hosszú elkülönülés után elvileg különböző fajokká hasadhatnának szét. A távoli jövőben. Nem fognak.

Előzmény: 128. sokadik senki (2264)
mókusmiklós Creative Commons License 2022.01.19 0 0 2265

"Lehet hogy az ember és angyal egy faj és ujbol elkezdtek keveredni elszigetelődés után. "

Ki tudja. Lehet! Sok csudadolog van.

Előzmény: llang-ilang (2261)
128. sokadik senki Creative Commons License 2022.01.19 0 0 2264

Rövid idő alatt 40 új faj, az nem baromi ritka, igaz a halaknál. Tehát hogy máshol hol vaksiznak a sötétben eltérő fajok, arról nem szól az írás.:P

Előzmény: mókusmiklós (2262)
mókusmiklós Creative Commons License 2022.01.19 0 0 2263

"Van szárnya az angyalnak?"

A Sixtusi kápolna freskóján van! Félig madár, félig emlős!

Előzmény: llang-ilang (2261)
mókusmiklós Creative Commons License 2022.01.19 0 0 2262

"A hibridizáció új fajok evolúciójához vezet" <---Ez rossz

helyett:

A hibridizáció új fajok evolúciójához vezetHET <---Ez helyes

baromi ritkán!!!!

Előzmény: 128. sokadik senki (2260)
llang-ilang Creative Commons License 2022.01.19 0 0 2261

Ne ragaszkodj a hibridizáciohoz. Lehet hogy az ember és angyal egy faj és ujbol elkezdtek keveredni elszigetelődés után. Van szárnya az angyalnak? Na és gondolj a hangyákra...

Vagy a párducra és a feketepárducra- ok is egy faj. Tehat simán lehet ez evulucio...

Előzmény: mókusmiklós (2259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!