Keresés

Részletes keresés

Vik 23 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 956
[image1][image2][image3] Remélem, átmennek a képek. Itt vannak a mi "kicsi babáink", akik rém kiegyensúlyozott, boldog gyerekek, és nem kériki ki maguknak, hogy a testvérük helyett is őket szeretjük.
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 955
Hali Szasenyka!
Csak most jutottam el C.C.Viki topicnyítójának olvasásához. Ledöbbentem. Xarkeverés magasfoka.
Kitalált sztoriként emlegetni a kislányom halálát, stb....
Azt hiszem, hogy itt és most kilépek ebből a topicból. Itt xarkeverőktől bűzlik a levegő és nekem ehhez túl finnyás az orrom.
Megkérem C.C.Vikit, hogy tűnjön az életemből és ne kövessen más topicba hasonszőrű barátaival.

Xanaxx
Előzmény: Törölt nick (941)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 954
Mint már szelíden megemlítettem: szíveskedjetek visszamenni a saját kicsi topicotokba, és ott nyugodtan folytathatjátok ezt nélkülem! Én csak normális emberekkel szeretek társalogni. Hogy ki milyen bántó, azt eldöntötték mások: én írtam olyan dolgokat rólatok, amiket kitöröltek a moderátorok. Sziasztok!
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 953
Szia Szasenyka!
Azt hittem, hogy nekem már nem igazán lehet új dolgokat mondani. Te megtetted.
Saluska átmegy ralihoz a kocsmába megbeszélni a dolgokat. A többi jómadár is feltehetőleg már ott van.
Kösz még egyszer Szasenyka!
Üdvözlettel
Xanaxx
Előzmény: Törölt nick (941)
saluska Creative Commons License 2004.11.26 0 0 952
Igazad van. Egy ideig én is sajnáltam őket. Tiszta szívemből. Csak egy idő után, amikor nyilvánvaló hazugságokat írtak, gyilkosoztak, mészárszékeztek, el akarták venni a rászoruló emberektől a reményt, elszakadt a cérna. Szégyellem. Ők is beteg emberek, ráadásul a lélek betegsége sokkal nehezebben gyógyítható, mint a testi. Én már elhatároztam, nem reagálok, bármit írnak. Csak mindig lesz, sajnos, aki újonnan olvassa végig a soraikat. Mindegy, én biztos nem válaszolok nekik. Igazgad van.
Előzmény: DoktorÚrVazze (951)
DoktorÚrVazze Creative Commons License 2004.11.26 0 0 951

Nekem az az érzésem, hogy mindenkinek jobb lenne, ha ez a topic (meg egyik sem) nem arról szólna, hogy Ki hogyan tudja ledurungolni a másikat.

 

ViK 23 és Xanaxx hozzászólásaival jórészt nem értek egyet, helyenként kifejezetten taszit az amit irnak (lásd: "Szégyelljétek magatokat! És menjetek vissza a saját topicotokba ápolni a megsérült lelketeket!", illetve számos hasonló megjegyzés).

Ugyanakkor azt gondolom, hogy az ő álláspontjukat megváltoztatni sem jóindulatú, sem fikázó hozzászólással nem lehet. Ők eldöntöttek valamit magukban, ez nekik valamiért jó, kizárt, hogy ezen (vagy bármely más topicon) segiteni lehetne nekik abban, hogy másképp gondolkodjanak.

 

Viszont ha ez igaz, akkor meg fölösleges felkapni a vizet, mert egy-egy "na most megkapod a magadét" hozzászólással csak azt érjük el, hogy visszavágnak, újabb embereket sértenek meg és máris benne vagyunk az ördögi körben.

 

Én azt javaslom, hagyjuk őket békén. Egyszerűen ne reagáljukarra, ha olyat irnak, ami sértő. Akkor előbb-utóbb abbahagyják. Ez kb olyan, mint a gyerekeimnél a dühöngés, vagy a hiszti. Ha nem veszem észre, ha azt látja, hogy senkit nem érdekel, hogy mit csinál, abbahagyja magától.

 

Én őszintén sajnálom őket, mert a hozzászólásaikból nem az derül ki, hogy boldogok lennének, mert akkor nem arról panaszkodnának, hogy mi történt velük, hanem arról beszélnének, hogy volt egyszer az, most viszont van két szép, egészséges gyerekük és mennyire jó azokkal. Megértem, hogy el kellett mesélniük a történetet, de...

 

Na mindegy. Bocs, ha hosszú voltam.

 

DÚV

Előzmény: Vik 23 (947)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 950
Szépség!
A Neten történt eddigi egyetlen hozzászólásod alapján, felőlem lehetsz akár Sápi is.
No és akkor mi van?
Előzmény: szépség (943)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 949
Szia Petra!
Amikor Vik először említette a vele történteket, akkor én is sokáig szóhoz sem jutottam. Így vagyok az általad leírt bába otromba megjegyzésével is. Azóta már semmin és senkin sem lepődöm meg, gondolom te sem.

Mi nem jártunk vakon a Kardiológiai Intézet falain belül. Láttuk azt is, ha valaki emberséges volt, mégha a szakmai tudása kevés is volt és láttuk mindennek a fordítottját is. Vannak kórházak ahol a kontraszelekciónak köszönhetően azok az orvosok száma szaporodik fel, akik embernek sem jók. A Tipetupa által említett Bethesda Kórház már lehet, hogy valóban teljesen ilyen. Én egy szóval sem mondtam azt, hogy a Kardiológia már ilyen lenne vagy a MÁV kórház lenne már ilyen.

Más. De egészen más.
A szememben emberfelettivé nőtt Dr. Kende Péter személye. Ő írt egy könyvet a
"Mik vagytok ti, istenek?
Orvosi műhibák" címmel
Megjelent már annak a könyvnek a második része is. Ezt a könyvet csak azoknak ajánlom, akik nem szentként néznek a professzor urakra, és nem istenként a doktor urakra. Bőven elég ha Ők sok esetben akként kezelik egymást.

Idézetek a hátlapborítóról:
"Másnap Teréz meghalt. Tüdőgyulladásban. Miközben az előző napok során kilenc orvos vizsgálta meg őt. Kilenc."

"A szakértői testület álláspontja szerint nincs olyan megbízható módszer, aminek a betartásával a hasüregben az idegen test - 21 x 9 centiméteres fogó - bent felejtése teljes biztonsággal elkerülhető."

"Valamicske vigasz lehetett, hogy időközben a kórházban beleszeretett a diétás nővérke, s nemsokára feleségül is ment hozzá. A (bocsánat) töketlen, néma operaénekeshez."
(Saját megjegyzés: Az operaénekes műhiba következtében lett töketlen és néma.)

Szia Tipetupa!
Később jutott eszembe a velem megtörtént Bethesdás eset. Rég volt. Még általános iskolába jártam, amikor az iskolában eltörtem a kezem, de valami szörnyű módon. A kórházban úgy-ahogy helyrerakták, de a gipsz levétele után meg sem tudtam mozdítani. Röntgenezték, nézegették, küldtek terápiára a baleseti kórházba.
Végül a nagynéném által elmentünk egy csontkovácshoz, aki negyed-fél óra alatt helyretette a kificamodott könyökömet. Ő röntgen nélkül látta azt, amit az orvosok nem. Már aznap jól tudtam mozgatni a karom, igaz még nagyon húzódott és fájt is. A balesetin meg csak ámuldoztak, hogy mi történt a kezemmel, hiszen náluk eddig hónapokon át meg sem tudtam mozdítani. Most ki az igazi szakember? Nekem a csontkovács.

Xanaxx
Előzmény: rocher (931)
Tipetupa Creative Commons License 2004.11.26 0 0 948

orvosok neveit nyilvánosságra hozni........

Senki irl nevét nem bölcs dolog és mindenkinek lehetősége van írni a moderátornak, hogy törüljék azt...

Ebben a topikban is volt erre példa. Igaz, itt a "kezelő" orvos írta be a beteg nevét és teljes kórtörténetét. Nem jelentettem föl -igazából csak azért, mert sajnáltam rá az időt-, törültettem a hozzászólást.

 

 hátha megtudják, s akkor személyiségi pert indítanak majd ellenetek????kac-kac. Nektek pont ez a célotok...

?????????????

 

Attól, hogy minden nyilvános fórumon megjelentek, még nem oldódik a lelki teher....

Valóban nem. De szerintem az ebben a topikban leírtakból bőven kiderül, hogy nem is az a cél.

A cél a többi szülő tájékoztatása. Azt pedig a legjobban a nyilvánosággal lehet.

 

Az elveszített lányotok árnyékába kell felnőniük? juj

Miből gondolod ezt? El fogom olvasni a másik topikot, hogy ott szó van-e ilyesmiről. Itt nekem nem tűnt föl, hogy Vik-ék gyerekei folyamatos gyászban élnének.

Előzmény: szépség (943)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 947
Valamennyi a "szívbeteg" topicból itt örjöngőnek üzenem: Én beláttam, hogy veletek nem lehet emberi, értelmes módon beszélni, ezért nagyon régen egy huncut szót sem írtam a topicotokba. Ez a topic a "Kórházi horrorról szól", itt talán nem "ijesztek meg" senkit, vagy ha igen, hát ez a topic témája. Minek kellett utánam jönnötök? Egyszerűen azért, mert nem tudtok egymásnak mit mondani? Majdnem egy hete egy szót sem írtatatok a saját topicotokba. Sőt, ebben a topicban sem én vetettem fel a szívbetegség témáját, hanem ti. Gondolkodjunk csak el: mi keveri itt, és ki nem???!!! Szégyelljétek magatokat! És menjetek vissza a saját topicotokba ápolni a megsérült lelketeket!
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 946
Kedves Szépség, ezen a topicon azt hiszem, én beszélek a legmérsékeltebb hangnemben.
Előzmény: szépség (943)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 945
A fiam lány volt, és nem túladagolták az oxigént, hanem túl keveset kapott, és ettől agyhalott lett a műtét végére. Aki el sem olvassa amihez hozzászól, az hogyan mer véleményt nyilvánítani?!
Előzmény: Angiszeged (939)
tamara Creative Commons License 2004.11.26 0 0 944

Az említett topic valóban undorító! - a hozzászólók stílusa méginkább....

 

tamara

Előzmény: Törölt nick (941)
szépség Creative Commons License 2004.11.26 0 0 943

Tiszteletem Vic és Xanaxx!

 

Az ezen és a másik ( szívbeteg ) topikon megjelenő orvosok neveit nyilvánosságra hozni........hmmm, nem bölcs cselekedet. Honnan tudjátok, h nem tudnak erről? lsd Gyugyóka beírása.

Ezt a tettet arra felhasználni, hogy hátha megtudják, s akkor személyiségi pert indítanak majd ellenetek????kac-kac. Nektek pont ez a célotok........ szvsz. De ezt a csapdát ki fogják kerülni. Attól, hogy minden nyilvános fórumon megjelentek, még nem oldódik a lelki teher....ennyi év után sem.Egy olyan LELKI sebet cipeltek magatokkal, amit csak TI tudnátok begyógyítani. Sikerülhet? Addig biztos nem, amíg meg nem békéltek az élettel. Gondoljatok már bele, hogy a gyermekeiteknek RÁTOK, szülőkre- anyára és apára- van szüksége. Az elveszített lányotok árnyékába kell felnőniük? juj

 

 

Kérlek Benneteket, hogy próbáljatok meg mérsékeltebb hangnemben ÉRVELNI, de soha ne gyűlölködve, mert akkor csak újabb sebeket téptek fel. Nem beszélve arról, hogy a topiktársak előbb-utóbb rátok szólnak, hogy ejnye-bejnye, ez nem megfelelő stílus itt.

 

keressetek utat a gyógyulás felé....................

 

szépség

 

 

 

tasha Creative Commons License 2004.11.25 0 0 942
CC megint hozza a formáját. Miért nem lepodöm meg ezen? :(
Előzmény: Törölt nick (941)
Angiszeged Creative Commons License 2004.11.25 0 0 939

Én nem ismerem ezt az orvost.

De asszem Ő az, akiről írtad, hogy összekeverte a fiad paramétereit, és ez alapján rosszl adagolta az oxigént, ugye?

 

Ez leginkább azoknak szól, akik Vikék miatt más intézményt keresnek. Jobban körbe kel járni ezt a sztorit:

1. Az oxigént nem testsúly alapján adagolják, hanem vérgáz értékek, illetve oxigénfelhasználás alapján.

2. nem lehet túladagolni, semmiféle károsodást EZ nem okozhat. Max agykárosodást a kevés O2, de ahhoz sokáig kell kevés o2t kapni.

 

Tehát ez a része pl nem áll a sztorinak. És ez számomra azért érthetetlen, mert akinek szívbeteg a gyereke, az ilyen minimális infokkal tisztában van. És aki ilyet állít (butaságot), annak kétségbe vonom a dologra való rálátását.

Előzmény: Vik 23 (936)
saluska Creative Commons License 2004.11.25 0 0 938
Undorító vagy.
Előzmény: Vik 23 (936)
saluska Creative Commons License 2004.11.25 0 0 937
Ne félj, nem fogod megbánni, ugyanis teljesen érthető, és nem kesze-kusza. Ne sírj, illetve sírj, ha az segít.
Előzmény: Angiszeged (933)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 936
Bocsi, de azt hiszem, még nem te döntöd el, hogy ki hová írhat és hová nem. A galibát meg ti csináltátok teljesen értelmetlenül. Egyétek meg, amit főztetek! Érezzen együtt veletek és próbáljon segíteni nektek ezentúl a Sápi! Úgyis annyira szeretitek.
Előzmény: Angiszeged (935)
Angiszeged Creative Commons License 2004.11.25 0 0 935

"Azon a bizonyos másik topicon is csak egyszer szóltam fel."

 

És ennyiben is kellett volna maradni. A párodnak is. Nem lett volna ekkora galiba...

 

Előzmény: Törölt nick (928)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 934
Vigyázz magadra és a gyerekeidre! Az ostobáknak meg éppen elég büntetés, hogy ostobák. Néha tényleg nem is rossz szándékból bántanak.
Előzmény: rocher (931)
Angiszeged Creative Commons License 2004.11.25 0 0 933

Szasenyka! Olvasd vissza a szívbeteg topicot. Időrendben. Látni fogod, hog magam invitáltam Vicet a veszteség nevű topicra.

 

Tudom, hogy mit érez. Én is köpködhetnék egy orvost, míg élek. Csak attól senkinek nem lesz jobb. Aki a környezetemben van, és ismeri a sztorimat, eldöntheti, h akar e még ahhoz az orvoshoz járni. Van egy vidéki "barátnőm" (EGYÜTT SZÜLtünk midnkétszer), Ő is hozzá jár. Tudta, h Virágékat az Ő orvosánál szültem. Most egyértelmű volt, hogy váltottam. Vártam, hogy kérdez, de nem tette. Sosem bántottam Őt azért, mert maradt az öregnél. Kérdés nélkül(!!!) szülés előtt nem is akartam megingatni a hitét, bizalmát!!!!!!!!!!!!

Itt is van egy sztárszülész. Nekem van Vele kapcsolatban egy nagyon negatív sztorim, de aki hozzá jár, nem osztom le kéretlenül, amikor a gyomrom forog, hogy dokibácsimozza. Ha valakit érdekel, természetesen elmesélem.

De Én hallottam már a mostani orvosomról is negatív kritikát. És? Mindről hallani. Én egyiben sem bízok épp ezért, ami nem teszi könnyűvé a helyzetem, ez van. De azért mert Nekem rossz, nem akarom elvenni senkinek a hitét.

 

És nem érzem magam dinkának, mert teljes életet élek a gyermekem értelmetlen halála miatt. Mert igenis boldog vagyok. Van egy nagyon fekete folt az életünkben, és van 2 gyönyörű kislányunk. És van egy angyalkánk, aki mindig Velünk van. De basszus ha megfeszülök sem tudom már feltámasztani. Ez időként borzasztó, de egy nagy sírás után TOVÁBB KELL LÉPNEM, mert itt a 2gyerekem, akinek normális szülők kellenek. És nem kényeztetés. Nem, és nem kell Őket elkényeztetni, és túlóvni. CSAK szeretni. Mint más gyereket.

 

 És tudok 1-2dolgot a saját gyerekklinikánkról is, a kislányom körül sem volt minden 100as, de MIT TUDOK CSINÁLNI?? Könyörgöm jobb Nekem attól, ha elriasztok bárkit ettől a klinikától? Segítek? Nem, csak elbizonytalanítom, és szenvedést okozok Neki.

A saját fájdalmam és keserűségem nem ok, nem felmentés, és nem alap ahhoz, h ledinkázzak vkit, lebetegezzem a gyerekét (aki már gyógyult hálisten), és azt mondjam rá, h magával volt elfoglalva míg a gyerekét műtötték.

Merrt tud jobbat ajánlani vajon Vic? Magyarország kis ország, max Szegeden műtenek még piciket, esetleg még Pécsett (nem tudom). De ott is halnak meg gyerekek, és ott is van néhány elkeseredett szülő, akinek vagy igaza van, vagy nem...  

 

Anyamica, akivel együtt éltük át életünk legrosszabb 3hónapját, kart-karöltve gyászoltuk a lányom, és izgultunk, és naponta versenyeztünk, melyik gyerekünk mennyit szaturál, kinek mennyi a légzésszáma, az O2, stb...

El sem tudja ezt képzelni az, aki nem járt intenzív osztály közelében.

És egészen eddig azt mondtam, h Vic, és Xanaxx keserű, és nem pszihiáterre van szükségük, mert megoldani Ő sem fogja helyettük, hanem el kellene dönteniük, mit akarnak. MERT NINCS ELÉGTÉTEL. Ha az Én dokimat a farkánál fogva lázom felkasztva, akkor sem jön vissza a kislányom!!!!!!!!!!!!!! És, ha másik 100anyuklát, akiknek meggyógyult a gyerekük látok sírni, az sem.

 

Anyamica, aki 100km-re a 2éves nagylányától, sokszor éjjel-nappal ült Lilla mellett, ezt kapja??? Ezt? Nem, erre nem jogosítja fel Vic-et semmi. SEMMI! Mica kőkeményen helyt állt, sok más anyukával, apukával együtt.

 

Eddig nerm bántott ennyire, csak a többi anyukát féltettem, de most zokogok, és nem kívánom ezt senkinek!   És meg fogom bánni ezekleta  kusza sorokat, h leírtam ezt...

 

 

Előzmény: Törölt nick (923)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.25 0 0 932
Szia Tipetupa!
Az EKG szerintem sok esetben megbízhatatlan. Gyerekkoromban én elkövettem azt, hogy visszatartottam a lélegzetemet, meg minden egyéb trükköt elkövettem, amiről nem tájékoztattam az orvost. Magyarul játszottam. Az egész az én esetemben poénos volt, mert szívritmus zavarra gyanakodtak. Lett is bajom belőle.
Mellesleg azóta ismét volt már jónéhányszor de azok már valódiak. A kardiológián szereztem.

Üdvözlettel
Xanaxx
Előzmény: Tipetupa (929)
rocher Creative Commons License 2004.11.25 0 0 931
Van egy fiam. A második fiamat elveszítettem. Amikor megszületett a lányom, azt mondta a bába: látja, milyen jó, hogy így alakult, van egy fia és egy lánya. Pont.
Előzmény: Vik 23 (927)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.25 0 0 930
Szia Szasenyka!
Kösz amit mondtál és írtál, de azok a saluska, tamara, beebite, stb.. féle sületlenségekkel én eddig sem foglalkoztam. Sajna Vikit bántja és eddig válaszolt nekik majd minden esetben.

Más.
Tetszik a nick neved. Amikor megismertem Vikit, akkoriban vettem Neki egy felhúzhatós kis zenélő babát, a Szasenyka babát. (Én Sanyi vagyok. Ő meg perfekt orosz). Jópofa kis játékbaba.

Üdvözöl
Xanaxx
Előzmény: Törölt nick (924)
Tipetupa Creative Commons License 2004.11.25 0 0 929

Mellesleg azt sem értem minek követnek engem mindenhová.

Ezzel a magatartással már én is találkoztam. Aki ezt teszi és közben köpköd, magáról ad ki bizonyítványt, én nem foglalkozom vele. Van más, sokkal fontosabb az életben.

Aki az orvosában istent lát

No, igen...

A gond ott van, hogy ahhoz, hogy ez megváltozzon, sok-sok tapasztalat kell. Én ezt megszereztem.

A gyereknél fölmerült a szívritmuszavar. Egy 24 órás EKG után szerette volna gyógyszerezni őt az orvos. Kértük, hogy előbb legyen egy terheléses EKG és amikor az negatív eredményt adott, akkor ismételtettük a 24 órás EKG-t. Türelmes volt az orvos és az ismételt vizsgálat azt hozta ki, hogy nem kell a gyógyszer, csak néha ellenőrizzük, hogy valóban minden rendben van-e. (Nem írtam róla. Ez a topik a budapesti Bethesda kórházról szólt és a gyerek kardiológiai kivizsgálása nem ott történt. Nem is Magyarországon.)

 

Előzmény: Törölt nick (928)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.25 0 0 928
Szia Tipetupa!
Úgy látom, hogy felfogásunk a dolgokról meglehetősen egybeesnek.
Azt írtad, hogy:
"Hibának tartom, hogy a szülők VAKON bíznak az orvosokban!" Én is.
Én ugyanakkor örömmel veszem azt, ha valaki időben szól bármiről. Én szívesen figyelmeztetek bárkit, ha valamiben-valakiben problémát látok, de hangsúlyozom csak egyszer teszem. Nem győzködök senkit se pro, se kontra. Azon a bizonyos másik topicon is csak egyszer szóltam fel. Szerintem ennyi bőven elég volt, értelmezze mindenki úgy ahogy akarja azokról az orvosokról alkotott véleményemet.
Vik többször is hozzászólt, szerintem teljesen feleslegesen.
Aki az orvosában istent lát, annak én nem kívánom a véleményét megváltoztatni, neki tanácsot sem kívánok adni és tőle tanácsot sem fogadok el.
Ellenben, aki az orvosban jó vagy rossz szakembert lát, azzal érdemes elbeszélgetni. Szerintem.

"És anyabanya azt tartja hibátoknak, hogy ez ellen próbáltok fellépni."
Erre a topicra sem én hoztam fel ezt a témát. Mellesleg azt sem értem minek követnek engem mindenhová. Mindenesetre azért örülök annak, hogy nem vagyok egyedül a felfogásommal.

Milyen kardiológiai baja van a gyereknek? Lehet, hogy írtál már a topicban róla, de én nem olvastam el az eddigi kilencszáz egynéhány hozzászólást.

Üdvözlettel
Xanaxx
Előzmény: Tipetupa (926)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 927
Kedves vagy, de tudod, ennél többet is túléltem már. Amikor haldoklott a gyerekem, az egyik nővér csupa jószándékból azt mondta: "Ne is törődjenek vele, maguk még fiatalok, majd lesz másik gyerekük!" Vannak ilyen emberek. Sőt, egy öreg néni a temetőben, a kislányunk sírjánál azzal vigasztalt, hogy "Ugye milyen jól jártak maguk, adott az Isten fiút helyette!" Ehhez képest néhány fórumozó már nem tud durvát mondani. Lehet, hogy nekik valami vigaszt nyújt, ha belerúghatnak valakibe, akit náluk is jobban megpróbált az élet. Lelkük rajta!
Előzmény: Törölt nick (924)
Tipetupa Creative Commons License 2004.11.25 0 0 926

Nem ismerem pontosan a ti előzményeteket, tul.kép. csak az itt leírtakra tudok támaszkodni.

Az az érzésem, hogy rossz helyere írtátok a figyelmeztetést, ebből ered a galibátok.

 

Amit Angi beidézett, abban, hogy bántó sorok, egyetértek.

 

Az én gyerekem (Kop-kop-kop) él. A lehetőségeihez képest abszolút teljes életet. Meg tudom érteni, hogy rosszul esik az a meglátás, hogy micsoda élete van egy beteg gyereknek?

 

Nem értek egyet anyabanyával. Nem érzem, hogy bántani akarnátok bárkit is. Hibának tartom, hogy a szülők VAKON bíznak az orvosokban! És anyabanya azt tartja hibátoknak, hogy ez ellen próbáltok fellépni.

Anyabanya, miből gondolod, hogy Xanaxx és Vik gyerekei pszichésen sérültek? Hogy a nővérük irreálisan van jelen az életükben?

Azt írtad, (ha rosszul emlékszem, bocs, igazíts ki) titokban mentél a testvéred játékaihoz. Szerintem sokkal-sokkal jobb, hogy Vik gyerekei a szüleivel együtt ismerkedik a nővérével, hogy együtt emlékeznek. Sehol nem látok olyat, hogy a hétköznapjaik abszolút gyászban telnének.

 

Ha már szóba került az én gyerekem és a kardiológia. Ha mi az elmúlt hónapokban vakon bíztunk volna a kardiológusban, hónapok óta -fölöslegesen- szívgyógyszert szedne a gyerek. Nem bíztunk, ezért ismételt vizsgálatok voltak, amik a mi halvány reményeinket igazolták. Ehhez az kellett, hogy az orvos partnernek tekintett minket. Természetesen ez az orvos fogja a jövőben is ellenőrzini a gyerekünk szívét. Mert bízunk benne, de nem vakon.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (920)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 925
A médiáknak is meg kellene törvényileg tiltani, hogy a durva orvosi hibákkal, bűntényekkel foglalkozzanak, mert az elveszi az éppen gyógyulni vágyóktól a reményt. Sőt, hozzunk egy olyan törvényt, hogy amelyik orvos műhibát követett el, az büntetlenül megölheti az áldozata rokonait is, nehogy azok elmeséljék más betegeknek a történteket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!