Nekem városban, a dugók fővárosában Budapesten, sikerült 7,7-es fogyasztást elérnem.
"Lehet hogy napelemet is beépítettek a Riókba"
Pedig volt, hogy fullra tele volt a csomagtartó, cuccokkal, meg beton járólapokkal.
Sziasztok.
Szoval:90 - 120 km/h 2 személy sima 95 OMV benzin.
Városban azért tud enni.7.5 ill 9 L mértem eddig.
Remélem javul még hiszen csak 2000 km van benne.
Na, kipróbáltam a módszert, de nincs összefüggés. Szóval ugyanúgy csinálja. Elég ritkán, és csak hideg motornál. A szervízben is csak annyit tudnak mondani, hogy ha ott náluk produkálja ezt, akkor talán tudnak rá valamit mondani, egyébként nincs ötlet.
Egyébként ez is sípol, csak bimm-bamm-olásnak hívom. 1x rajta is hagytam véletlenül a világítást, mert már hozzászoktam, hogy mindig zenél valamiért, aztán most tényleg komolyan gondolta... De ne értse félre senki, fullra meg vagyok egyébként elégedve.:o)
Sajnos ezen nem tudok segíteni, csak ötletem van: Az márkakereskedő biztos be tudja szerezni ezt a gumit, de ha mégsem (amit nehezen tudok elképzelni), akkor nagyobb gumikereskedők rendelnek neked akár a világ végéről is...
Azert itt keresgelek, mert mar nem nagyon lehet kapni, de ez a gyari szereles es nekem is van 1db jo potom, melle vennek +1-et.
Igy akinek van egy Pregioja es megszabadulna a jo allapotu potgumijatol, csereben kifizetnem az arat, plusz adnek 2 db hasznalt hasonlo gumit, ami potnak meg jo!
Le se kene venni a felnirol, mert felnivel egyutt adnam az egyik hasznalt gumit!
Erdeklodni lehet emilben: janos.soos@freemail.hu vagy telefonon: 70/5168287
De jóóóóóóóóó.. Nálam pont ugyanez, de naggyon ritkán... Beindítom, pár másodoperc múlva dadog 1 kicsit, utána minden rendben, és hangsúlyozom nagyon ritkán.
Ha megvárom a beindítással hogy az A/C felszíjja a benzint és kikapcsoljon, akkor soha semmi gáz: ez a megoldás, próbáld ki. Lehet hallani a zúgást, ha kikapcsol akkor mehet az indítás, nem fog jelentkezni ez a fulladozás.
Hello, Ma reggel voltam 15.000-es kötelezőn. Minden rendben a géppel. Viszont van egy hibajelenség, amire nem igazán tudott a szerelő mit mondani. Ha hidegen indítom az autót, hajlamos arra, hogy az első kereszteződésnél, amikor kiteszem üresbe (~10 mp elindulás után), leesik a fordulat olyan szintre, hogy majdnem lefullad. Egyszer így le is állt magától. Van még valakinél ilyen? Meleg motornál semmi gond.
Sziasztok,
Petya75
Autó Óbudával sajnos van tapasztalat, bár régről, és elég pocsék... Szabóékat ajánlom, minden tekintetben.
Ma reggel hoztam el a 30e. kötelezőről, minden rendben van hál istennek, olaj, olajszűrő, légszűrő, teljes átvizsgálás+garanciában 1 lengéscsillapító csere, mindezért fizettem 27e HUF-ot, szerintem teljesen korrekt.
7végén jön a nagy ganézás, mosás, csilli villi stb..
Hello, Én is csatlakozom a fórumhoz. 1.3 RS gépezetem van. Most megy bele lassan a 15.000 km. Használtan jutottam hozzá, eddig kb 1000 km-t mentem vele, eddig minden rendben, csak teljesen jókat tudok nyilatkozni. Itt az olvasottak alapján én is a Szabóékhoz viszem kötelezőre. Más szervízekkel kapcsolatban van valakinek esetleg tapasztalata (Bp)?
Petya75
Nah úgy látom sajna kénytelen leszek elhalasztani a találkozót, kellő érdeklődés hiányában, persze nem felejtjük el csak, az időpont egyelőre, bizonytalan. Akit érdekel azért iratkozzon csak bátran.
Én még nagyon új tulaj vagyok. Sőt csak egy-két hét múlva veszem át az új kocsit. Azonban kérdeznék valamit. Levelező listánk nincs véletlenül ? Mert ha nincs könnyű létrehozni egyet. Pl a yahogroupson.
Gazdagabb lett ma a RIO-m egy központizárral. A következő lépés a fóliázás lesz. Ha valakit érdekel: Több helyen érdeklődtem, ilyen autót viszont még sehol nem láttak, nemhogy fóliáztak volna :) , meg is csodálták egyből, meg mondtak egy olyan 35-40e Ft os árat. Oszt, addig járkáltam jobbra-balra mignem kaptam egy kedvezőbb árat 14-24e Ft, anyagtól függően. Szerintem azért így valahogy korrektebb a dolog.
1. Ender_Wiggin 2001 Rio 1.3RS Classic
Időpont: mind1 Helyszín: mind1
2. Winssent 2003 Rio 1.3RS Base
Időpont: mind1 Helyszin: Tbánya lenne a legjobb, de nem gáz más helyszin sem
Nekem eddig még nem lazult le az az izébigyó, ugyláccik az enyémet megmotiválták rendesen, remélem nem kiabálom el...
Ellenben a bal hátsó lengéscsillapító felső rögzítésénél a gumiszilent kiverődött, azt most majd ki kell cserélni, jövő hét kedden viszem 30e. kötelezőre, akkor megejtik azt is.
A tali engem is érdekel, mint reménybeli Rio korelnök (az autóm kora alapján, szerintem az enyém a társaságból a legelső), valamint topicgazda, hehe..:-))
Időpont hétvégén szinte minden jó, ha jóelőre megbeszéljük, a hely nem számít, jó Mátyásföld is, jó valamelyik Tesco parkoló is, szvsz, egyébként Bp.-i vagyok, de javaslom hogy írjunk listát, én mindjárt el is kezdem, csak copypaste-oljátok be a saját adataitokkal, aztán meglássuk mennyien, és honnan jövünk össze:
1. Ender_Wiggin 2001 Rio 1.3RS Classic
Időpont: mind1 Helyszín: mind1
ezexerint a kia gyarban az a dolgozo, akinek az a dolga, hogy mennek el elotte az autok sorban, o meg meghuzza a csavart a tomitesen, na, ez a dolgozo nincs rendesen megmotivalva.
van ilyen, pld. a xsara topicban irtak anno, 10-bol 9 xsaranak zorog valami legzsakkanoc a bal elso ules alatt, nincs rendesen osszedugva, rutinosabb kereskedok eleve atadas elott meg a kereskedesbenhazilag osszegudjak mielott visszajon a kuncsaft, ott bizonyara a citroen gyarban van egy dolgozo, akinek az a dolga hogy dugjon, de nincs rendesen megmotivalva.