Részemről rendben van. A kacsa mikori kelésü? Ha biztosan jössz pénteken, akkor majd jelezd előtte, mert múlt héten is vártam hogy jönnek, aztán várhattam egész nap. Meg ha tuti kell, akkor már nem fogom elígérni senkinek sem.
Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok és a gondok, de hogy Te ügyes vagy és könnyedén megoldod!
És mennyi ideig kell ehhez hízlalni? Hány kg-osra? Gondolom valami feltétel van, azért pár bio kacsáért neked sem éri meg eljönni. Én eddig csak simán tengerivel hízlaltam, nem a 7 kg volt a cél :)
Én ma egy kacsát vágtam le, mert ütötte a többit. Te felvásárlónak adod, vagy mindet házhoz? Én napos és előnevelten adtam, de ha lenne aki egybe felvásárol többet, akkor hízlalnék is.
Van kereslet a kacsa húsra. Ezért állítunk be ennyi állatott, de eddig is volt 10-20 tojó folyamatosan! Karácsonykor 50db kacsát értékesítettem konyhakészen!
Üdv mindenkinek és Boldog állatokban Gazdag Új Évet kívánnék.Van 6 bütykös ludam és a nemüket nem tudom megállapítani sajnos (eddig nem igazán a nem volt a lényeg hanem a hús mennyisége)De ezek megmaradnak.És itt szeretném megjegyezni,hogy nagy a valószínűsége annak is,hogy csere gúnár után érdeklődnék. További szép estét. Attila