Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2007.07.14 0 0 480
Nyelvem ki vagy te? önként járod utad, ó mit teszel?
Ha majd színről színre látok, ó mit látok éretted?
Meglátom, rózsa voltál vagy éles fegyver
Meglátom gyógyítottál, vagy sebet ejtettél
Könnyet vagy örömet hozol nekem?

Ó nyelvem mit teszel, mikor vért fakasztasz, mit teszel?
Mért teszed?
Mért hiszem támadó szavamra, jót teszek?
S mit tett nyelvem, ha szóra düh fog el?

Ó látom e arcodat, hogy szólni merészeljek?
Érzem bent tüzedet?
Van e erőm mi van, megfogni, úgy ahogy van, Neked nyújtani?
Lesz erőm megértenem?
dialektika Creative Commons License 2007.07.13 0 0 479

„A világ ma visszautasítja Szívünket,

 

Dehát nem is ismeri ?....!

Infectious Grooves Creative Commons License 2007.07.13 0 0 478
Kedves 144000!

Fajdalommal vegyes megdobbenessel tudatjuk, hogy Forumunkra irt
alabbi hozzaszolasat - amely megsertette moderalasi alapelveinket -
toroltuk.

Ha kifogassal szeretne elni a dontes ellen, irjon a
moderator@mail.index.hu cimre, fellebbviteli forumaink rendelkezesere
allnak, hogy megharcoljon az igazaert.

Ha viszont nincs tovabbi kifogasa, koszonjuk megerteset.
Előzmény: 144000 (477)
144000 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 477
„"Az Úristen jegyzett el engem, saját magával díszítette fel lelkemet! Ó mily nagyon tetszik az Úrnak, ha engedelmes és készséges a lélek, mert akkor felfoghatatlan bölcsessége utat talál benne, és egyre inkább magához vonzza őt."

A Szentírás mondja:
"Boldog, akit kiválasztasz és felemelsz,
hogy csarnokaidban lakjék."

Igen, valóban boldog, mert választottamnak házamból való jó dolgokat adok, és e jó dolgok szent tanítások, melyek az én szájamból fakadnak. Prófétámat mennyei gazdagsággal és ragyogással, azaz erényekkel teszem ékessé. Azt akarom, hogy templomom szent és tiszta legyen! Azt akarom, hogy oltárom olyan tiszta és tündöklő legyen, mint ezernyi drágakő! Nyelvét kétélű karddá teszem, hogy menjen és beszéljen a gőg és az önteltség ellen, a fennhéjázó szónokok ellen, az emberi büszkeség és mindaz ellen, amit az emberek nagyra tartanak. Beszéljen az igazságtalanság és mindaz ellen, ami ellentmond szeretetem törvényének.

Tetszésemre van lakóhelyem, mert Lelkem megpihen abban, akinek hordoznia kell Szavamat. Prófétámat, aki egybekelt az Igazsággal, elküldöm mint királyi követemet a Föld gonosz sarkaiba, hogy himnuszokat énekeljen nektek az igazságosságról, a jóságról, a szentségről és az erényről, és emlékeztessen benneteket az én útjaimra. Emlékeztessen minden rendű és rangú embert arra, hogy

- ÉN VAGYOK a lélekben szegények kenete,
- ÉN VAGYOK a ti jólétetek biztosítója,
- ÉN VAGYOK a fényességes Isten és a magasztos szeretet forrása,
- ÉN VAGYOK az egész teremtés Uralkodója és Vőlegénye,
- ÉN VAGYOK a test és a lélek orvosa és lámpása,
- ÉN VAGYOK azok vigasztalója, akiket az igazság miatt üldöznek,
- ÉN VAGYOK a betegek és a haldoklók balzsama és kenete.
- ÉN VAGYOK a ti Uratok és Istenetek, de barátotok, társatok és Atyátok is.

Szüntelenül neked adom magam, nemzedék, hogy tökéletesítsem képmásodat, amit eltorzítottál és bemocskoltál gonosz tetteiddel, bűneiddel és makacs ellenállásoddal, mert nem ismersz el engem Atyádnak.
Hiszen éppen azért adom magamat szüntelenül nektek, hogy a kegyelem által felemeljelek benneteket, hogy a kegyelem által meggyógyuljon látástok, és lássátok a láthatatlan dolgokat, amelyek soha el nem múlnak. Azért támasztok jóakaratomban szájam egyetlen szavával prófétákat, hogy a Szívemhez kössem őket.

Én, a fényességes Isten, már jóval a ti megteremtésetek előtt előre láttam ezt a nagy hitehagyást. Nincs talán jogom ezért prófétákat támasztani? Az egész menny örvendez, mert kegyes leereszkedésünkben megkönyörültünk közömbösségeteken.
Prófétákat támasztottam, hogy ők minden időben és közvetlenül megkapják mennyei felszólításaimat kegyelmem  áradatával együtt.

Megosztom velük isteni műveimet, mert szívük közel van hozzám. Az én Szívemből leheltem és lehelek sugallatokat a szívükbe, hogy hűséggel tegyenek tanúságot. Előfordul, hogy általuk megbotránkoztatom a gőgösöket, akiknek útjai nem az én útjaim.
Buzgóságomban e nemzedék megmentésére prófétákat támasztottam és eljegyeztem magammal őket. Megtanítottam őket arra, miként töltsék velem idejüket, és miként osszák meg életüket velem, míg a Földön élnek, ahhoz a kegyelemhez mérten, amit én adtam nekik.


PRÓFÉTÁVÁ AZ LESZ, AKIT ÉN MAGAM KENEK FEL

E napokban Fiammal és Szentlelkemmel együtt szállunk le mint három tanú. Lélek vagyok és így küldöm az Igazság Szentlelkét, hogy legyen veletek mindenkor, és vezessen el benneteket a teljes igazságra. Gondolj irgalmamra és imádj engem!

Az Ige, velem volt, és öröktől fogva létezett. Ő, aki a legközelebb áll hozzám, tett mellettem tanúságot, és Ő ismertetett meg engem veletek. Az én Igém úgy tesz tanúságot a Földön, miként én és a Szentlélek. Az én Fiam, Jézus Krisztus, aki saját Vére árán vásárolta meg Egyházát, saját Vérével tesz tanúságot. A Szentlélek, aki elvezet benneteket a teljes igazságra, vízzel tesz tanúságot. Mi hárman teszünk tanúságot mindenben, és mi hárman egységben vagyunk, minthogy egyedül mi vagyunk az egyetlen Isten, egy az akaratunk, egy a hatalmunk és egy az uralmunk. Mindhármunknak egyaránt tulajdonítható a hatalom, a szent bölcsesség és a végtelen jóság.

A szeretet indít engem arra, nemzedék, hogy megadjam egyesek számára a prófétaság lelkét, ők pedig véghezvigyék, amit én parancsolok nekik. Mézzel és olajjal táplálom őket, hogy hirdessék Nevem nagyságát. Hogy megtartsam őket az igazság alapjain és az értelmes gondolkodásban, sokszor megdorgálom, rendreutasítom és tanítom őket, hogy kenetté váljanak azok számára, akiket visszahozok házamba. Szent bölcsességgel tanítom őket. A bölcsesség pedig teljes egészében a törvény teljesítésén alapszik.

Prófétáimat arra tanítottam, hogy szemléljenek engem szentségemben. Megengedem és lehetőséget adok nekik arra, hogy közeledjenek nemességemhez, örvendezzenek közvetlen jelenlétemben és megízleljék édességemet. Az egyetlen teológia, és határozottan hozzáteszem, hogy az egyetlen igaz teológia az, ha engem, a ti Isteneteket szemlélitek, ami egyúttal előre megízlelteti veletek az örök boldogságot. Ez az igaz és a szent teológia. Senki sem úgy készül fel a prófétálásra, hogy tanult teológusként teleírja papírjait saját teológiájával. Prófétává csak az lesz, akit én magam kenek fel szeretetem kenetével, jó helyet készítve számára a Szívemben és elrejtve őt benne, hogy átvegye a Szívemben rejlő, belső, isteni és rendkívüli sugallatokat, hogy majd tűzként tudja hirdetni népemnek.

Ó ….. , hányszor hallottam a Földről a gúnyolódó nevetés és a gőg, a neheztelés és a süketség hangját, amikor az én Nevemben helyreutasítottad őket! Igen, a bűnösök visszautasítják a feddést, mindenféle mentséget találnak arra, hogy azt tegyék, amit ők akarnak.

Kimondhatatlan módon nyilatkozom meg prófétáim előtt, igen, ameddig még itt vannak a Földön, és ők tudatában vannak ennek a kegyelemnek. Felékesítem őket saját magammal, felékesítem őket ruhátlanságukban, önmagammal díszítem fel őket, és ők tudják ezt. Tudatában vannak isteni jelenlétemnek a szemlélődés alatt.

Emlékeztetem népemet, hogy a prófécia élő, mert az én hatalmamból származik, én rendelkezem vele. Mire való tehát ez a gőg a nemzetek részéről? Nem hallottátok, hogy én magam adok nekik elismerést közvetlen beavatkozásommal?
Igen, valóban! A Szívemhez szorítom őket, miként anya a gyermekét. Ily módon tartom prófétáimat közel a Szívemhez. De jaj! Jaj annak, aki ki meri nyújtani karját, hogy megérintse őket az én felhatalmazásom nélkül!


TOVÁBBRA IS TÁMASZTOK PRÓFÉTÁKAT

Szükséget szenvedtél, nemzedék, és én eljöttem, hogy betöltsem hiányodat, de te nem vagy boldog, mert amióta csak szólok hozzád, zokon veszed tanításomat. Eljöttem, hogy kigyógyítsalak hitehagyásodból, és a bűnbánó szívek meghallgattak engem. Eljöttem, hogy életre keltsem halottaidat, és ők megismerjenek engem Szentlelkem által mint Atyjukat, mert az isteni tudást csak Őáltala lehet elnyerni és felfedni azok előtt, akiket mi választottunk ki, hiszen maga a Szentlélek az ő tanácsadójuk és nevelőjük. Mert nem emberi tudás révén, hanem a Szentlélek által kapták értelmükbe a kegyelmet, hogy lássák a Háromságos Istent és beszéljenek Vele. Az emberi okoskodás semmilyen ügyes érvelése sem képes elhitetni velük, hogy nem találkoztak velem. Mintha csak azt akarnák bebizonyítani nekik, hogy "ruhátlanok", miközben jól tudják, hogy fel vannak öltözve. Én magam ékesítettem fel őket magammal.

Csakhogy az ördög a legjobbat vette elő megbízottjaim közül az Egyházban, hogy tanbeli tévedéssel vádoljon téged. Pedig a Szentlélek által hozzád intézett ismételt sugallataim világossá tehették volna előttük, és megérthették volna, hogy az ördög teszi próbára őket.

A Sátán ugyanis irigyli azokat az adományokat, amelyeket e haldokló nemzedék megmentésére ajándékozok. Irigyel téged, akit én választottam, és akin még meg sem száradt a harmat, ami mennyei udvaromban hullott rád, ahol felnőttél, s ahonnan értékes adományként küldtelek ki minden nemzetnek. Irigységében haragra gyulladva megesküdött, hogy rád önti mérgét és tönkretesz téged, hogy utálatosnak, csúfnak, veszedelmesnek és undorítónak tűnjél.

A te Boldogságos Édesanyád azonban segítségedre sietett és betakart palástjával.
Felemeltelek a kegyelem által, hogy hívj, amikor akarsz. Ez oly egyedüli és királyi adomány, amit ritkán adok meg választottaimnak. A Sátán irigységében arra ingerelt sokakat, hogy tegyenek nevetségessé téged, és a maga oldalára csábította őket.

A sok jó gyümölcs ellenére, melyeket összegyűjtöttem, hogy felkínáljam nekik, továbbra is próbára tesznek engem, lázadó módon megvetik gyümölcseimet és tanácsomat, és éppoly bűnösek és hűtlenek, mint őseik fiai, és kihívnak engem magas rangjukkal.

Vannak azonban, akik elhitték, hogy én szóltam, de a Sátán közömbössé tette még őket is. Csodáimmal kapcsolatban olyan nemtörődömségre indította őket, ami idővel lelohasztotta bennük a csodáim iránti érdeklődést, pedig a csoda életadó forrás, ami az örök életre vezetheti őket.

Bizonyára hallottad a magvetőről szóló példabeszédet, mely szerint, ha valaki meghallgatja Isten országának igéjét, de meg nem szívleli, akkor eljön a gonosz és elragadja, amit a szívébe vetettek. Ezek az emberek erőtlenül, megdöbbenten és értetlenül fogadják a kinyilatkoztatásokat. Azután vannak, akik örömujjongással hallgatják küldöttemen keresztül hangom visszhangját, nagy örömmel üdvözlik prófétámat, majd megrohamozzák a többi várost és elmondják, hogy éppen az ország igéjét hallották nyíltan és hatalommal hirdetni. Csakhogy hamar lelohad lelkesedésük, mert szavam köves talajra hullik szívükben, és nem ver bennük gyökeret. Amikor igém miatt az első üldözés éri őket, vagy valami csekély baj támad útjukon, nem tudnak kitartani. Nem, ők nem azok, akik szilárdak maradnak, amikor az emberek gyalázzák őket és mindenféle rosszat és rágalmat szórnak rájuk az én Nevem miatt, mert nem szilárd az alapjuk.
Ők lesznek az elsők, akik elbuknak.
Nem értették meg, hanem visszautasították a legfelsőbb uralmat… és az én békeköveteim keservesen sírnak az ő kiszáradt szívük miatt.”

144000 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 476
Ó lépj hozzám Fenséges, légy hozzám kegyelmekkel Teljes, légy Forrás, miből meríthetek, ó engedd mannádat megízlelnem, ó lépj közelebb, felismerjem irányt, hogy közeledbe lépjek

Szaladtam hegytetőre, szaladtam erdőben, jártam patak partján, kiáltottam Nevedet
Hagytam álmot másra, vettem erőt lépni, mégsem leltelek
Párom volt a világ, adta mindenét, most is adná mindenét, de kevés nekem, többet kérek
Kérem az Eget, kérem a Földet, kérem a bentről felcsendülő éneket
Kérem a mosolyt örömből kelve, kérem a tüzet, tűzből kiemelkedve
Kérem a vizet, tengerből merítve, Ki adja meg nekem?

Erővel lépek erőt nyerni
Kéréssel lépek, kérésemet kiérdemelni
Szaladok ellened, hogy megleljelek
Szaladok utánad, nyomodat kövessem

Nem kérek többet, csak megleljelek
Nem kérek kevesebbet, megízleljelek
Szavamat gúzsba kötve leljem
Kiáltásom az Égbe emeljem

Kötelemet adnám, ha meglelnélek
Tudom köteledet adnád, el ne veszítselek
Adnám mit adhatok, s tudom megköszönnéd
Azt mi van, s tudom mondanád, elég
Kérdeznéd kéred e tüzemet, s válaszom csak egy, Tőled eltakarva is tudom egy
Igen
Kérdeznéd, lépnél e Értem, s tudom azt válaszolnám mit menyasszony vőlegényének
Nyújtanám kezemet, és tudom mikor megérintenéd, boldogság könnyeit kezemre ejtenéd
S tudom száraz szemem eleredne, szemed nyomába lépne

Mért hagyod, hogy utánad epedjek?
Mért hagyod szemeimet szárazságban égve?
Mért hagyod ketrecemben járjak?

Szeretnék Benned elmerülni
Szeretnék csodákat kérni és csodákat látni
Szeretnék reggel mosollyal ébredni
Szeretnék este mosolyoddal lefeküdni
Szeretném megtanulni szerelem szavait
144000 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 475
Barátommal járok és dicsekszem Vele

Szabadon ki-, belépek

Szabadon szaladok világosságban

Világ Világosságában

 

Lépek előre és Te követsz

Mosolygok, mikor előttem észreveszlek

El nem hagylak, bár hagyod előre lépjek

El nem hagysz, vágyad Reád nézzek

 

Hagyom örömöt kezedben

És te örömmel adod

Öröm, mikor megtalálom

Örömöd, mikor adod

 

Erővel akkor lépek, mikor gyengeségben állok

Erőben lépek

Lépés előtt Reád nézek

Kérdésemet Neked adom, válaszod megadod

 

Értelem kapuját megnyitod

Kulcsát, ha megtalálom, szereteted pecsét rajta

Ha elalszom, illatod felébreszt

Mondja, itt vagyok, hol jársz nélkülem?

 

Szereted, ha szavam igaz

Úgy adom Neked, ahogy van

És Te úgy fogadod

Szavamat Neked adom

144000 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 474
„A világ ma visszautasítja Szívünket, Szent Édesanyád Szívét és az én Szentséges Szívemet. Ezek az idők, amelyekben éltek, az irgalom idői. Már elmondtam neked, hogy mi következik, amikor feltörik a hatodik pecsétet. Most figyelj és írd:

Közvetlenül azután, hogy a két Szív befejezte tanúságtételét fel fogom törni a hetedik pecsétet és azt egy félelemmel telt csend követi. Ebben a csendben a világi emberek azt gondolják, hogy diadalt arattak Szívünk felett. Örvendezni fognak és megünneplik ezt az eseményt, mert azt gondolják, hogy megszabadultak Szívünktől, akik szócsöveink által tettek tanúságot, mert amiről tanúskodtak, az bántotta fülüket, bántotta érdekeiket és gonosz szándékaikat. Akkor ezt a csendet hirtelen az én napom érkezése töri meg, és jaj a tisztátalannak! Jaj annak, aki nem bánja bűneit! Holttestük e sivatagban fog feküdni, amelyet ők maguk hoztak létre.

Angyalom akkor megtölti parázzsal a tömjénezőt, amelyet trónom és az oltár előtt kezében tart, és ledobja a Földre. És miközben mindenki ezt nézi, heves földrengés keletkezik, a Föld elemei tüzet fognak és szétolvadnak. Sokan elmenekülnek a hegyekbe, hogy elrejtőzzenek a barlangokban és a sziklák között. Felkiáltanak hozzám, de nem fogok figyelni rájuk. Próbára fognak tenni, káromolni fogják Szent Nevemet, és azt fogják mondani a hegyeknek és a szikláknak: „Omoljatok ránk és rejtsetek el a trónon ülőnek színe elől, és a Bárány haragja elől!” Mert eljön az én napom, és ki fogja túlélni? A túlélők térdre fognak borulni, félelem szállja meg őket, és csak engem, az Ő Istenüket fogják dicsérni... Majd ezután eljön az új Föld és az új Ég hozzátok. A világ országa az én országom lesz, és én fogok uralkodni minden szívben. A régi világ elmúlik, Lélek, uralmam a ti napjaitokban fog megkezdődni.”

144000 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 473
Kéred szememet figyeljen, kéred értelmemet észrevegyen

Az útra rózsákat ültetsz

Észreveszem? megkerülöm? átlépem?

Nehézség rózsái, kedves szirmok

Ha belőletek készítek kérésnek nyoszolyát, elém jössz

Megelőzöd kérésem

Ha kérést adsz kezembe, és erővel felveszem, próbádat megállom

S mint nehézség ideje múlik, adsz időt pihenésnek, értelem utolér

Mindig ketten, mint megoszthatom veled nehézségemet, megosztod velem örömöd

Ha értelem hitre áll, nehézség nem nehézség többé

Együtt örülünk nehézségnek

Nyilat mit felém küldesz, érték

Kicsomagolom?

144000 Creative Commons License 2007.07.08 0 0 472
Tudom e, ha örömöt okozok Neked, örömödben könnyet ejtesz

Örömödben magadhoz ölelsz

Örömödben kezed nyújtod, s adsz, többet, mint kértem, többet, mint reméltem

 

Nyomodat kutatom, s ha meglelem, nyomodba lépek

S örülsz nekem

Rád nézek, megosztom Veled örömöm, bánatom

És örülsz nekem

Körbenézek, és Téged látlak

Örömödben már táncolsz

S táncra perdülök örömödben

Könnyed, boldogság könnye

144000 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 471
„Közeledjetek Istenetekhez mindnyájan, akik utánam vágyakoztok, és teljétek el gyümölcsömmel! Jöjjetek, jöjjetek mind, akik szerettek, és kövessétek útjaimat, jöjjetek és teljetek el! Egyétek gyümölcsömet, és még többet fogtok kívánni.

Jöjjetek mind, akik szomjúhoztok, igyatok belőlem, és még többre fogtok szomjazni. Aki az én erényeimet követi, sohasem szégyenül meg. Aki megteszi, amit kérek, megdicsőít engem.”

144000 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 470
„Kezdetben, amikor még nem tudtad, mit jelent az őszinteség, kezdetben, még mielőtt a Bölcsesség eljött volna, hogy Szavamat tanítsa neked, elküldtem neked szolgámat, Dánielt hogy megérintse szívedet és hozzám hozzon téged. Majd eljöttem én, hogy felemeljem az emberiségből az egyik legkisebbet. Kegyelmem és erőm által enyémmé tettelek. Veled ebédelt az Uralkodó és mint hárfáját használt téged, hogy háza népéből sokakat magával ragadjon szeretetóhimnuszával. örvendj, leányom, mert veled együtt szándékozom befejezni életutadat.

Kezdetben, mielőtt tüzem keresztülhaladt volna rajtad, elküldtem Dániel szolgámat, hogy kérjen meg téged, olvasd el Dániel könyvét, mivel ide tartozó igazságok találhatók benne. Olyan igazságok és jövendölések, amelyek pecsétjét ma fel kellene törni, hogy érthetővé váljanak, mivel azok a végső idők jelei. Ezért Dániel könyvét, amely le volt pecsételve, és szavait, amelyek titokban voltak tartva, most felfedem előttetek a maguk teljességében. Mondottam nektek, hogy nemzedéketek elhagyta hitét és ez a hitehagyás beférkőzik szentélyem szívébe és hatással lesz papokra, püspökökre és bíborosokra.

Tudod leányom, azokról a hitehagyottakról beszélek, akik elárulják Egyházamat és szembehelyezkednek választottammal, Egyházam helyettesével, aki visszatartja lázadásukat. Hallottátok, hogy a Sátán a ti időtökben mindazt el akarja pusztítani, ami jó, és üldözőbe veszi azokat, akiket hozzátok küldök irgalmas felszólításaimmal, amelyek megmenthetnének benneteket. Ezek a hitehagyók nem fogták fel, hanem visszautasították mennyből jövő hívásaimat és jeleimet. Inkább a gonoszságot üdvözlik, ami lelküket még mélyebb sötétségbe és pusztulásba viheti. Szívesen látják a hazugságot és elvetik az igazságot.

Hallottátok, hogy ők "egy időre, két időre, és egy fél időre" üldözni fogják népemet, mely a vadállat uralma alá kerül. Hallottátok, hogy tervbe vették, hogy a vadállat segítségével megváltoztatják hagyományaimat és törvényemet, és azt tervezik, hogy elpusztítják az örök áldozatot, megtapossák, összetörik és helyébe felállítják a vészt hozó undokságot, az élettelen képmást... és hatalmukba kerülnek a szentek, akiket nemzedéketek számára küldök.

Ma mindannyian láthatjátok, miképpen teljesednek be a jövendölések. Ezek a hitehagyók háborút viselnek a szentek ellen, akiket hozzátok küldök. Ma ők bizonyulnak erősebbnek. Azok pedig, akik minden ok nélkül elvetik mai üzeneteimet, a következő vallomást teszik majd az én napomon:

"Ó Urunk, vakok voltunk és vétkeztünk, valóban igazságtalanul bántunk Veled, és megszegtük parancsolataidat és törvényedet. Nem hallgattunk szolgáidra, a prófétákra, akik a Te Nevedben szóltak az egész világhoz. Urunk, nem figyeltünk irgalmas hívásaidra és nem fogadtuk meg egyetlen tanácsodat sem. Istenünk, nem figyeltünk nyilvánvaló jeleidre, nevetségessé tettük valamennyit, mivel vétkeztünk ellened. Nevetségessé tettük a Szentírást, mivel nem fogadtuk el égi jeleidet és Szentlelked adományait, hanem elfordítottuk tekintetünket, nehogy lássunk és megtérjünk. És most ránk zúdul az átok és a fenyegetés, amiről a Szentírás szól, mert valóban vétkeztünk ellened. És kihez forduljunk most, hogy megszüntették a Szent áldozatot? Mivel táplálhatnánk lelkünket? Hogyan csillapítsuk szomjunkat? Most miképpen nyerhetjük el az életet? Megvalósult a vészthozó undokság, amiről beszéltél, de elrejtve tartottál. Szorongattatásunk határtalan létünk kezdetétől fogva."”

144000 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 469
Édes a tánc minden lépése
Édes a gondolata
Édes minden szava
Édes a zenéje és édes az érintése

144000 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 468
„"Itt van a mi Istenünk! Velünk van a mi Istenünk. Sohasem hagyott el bennünket, úgy jött, mint a pásztor, hogy táplálja nyáját és karjába gyűjtse bárányait, mert országa közel van."
Kis nyájamat nagy szeretettel egybegyűjtöm karjaimba, és táplálni fogom.


Nem szükséges, hogy bárki is tanácsot adjon nekem, nincs szükségem ezekre a tanácsadókra, mert bölcsességük szégyen. Nem tudom talán, hogy hogyan kell megmérni és hogyan kell táplálni benneteket? Jaj! Csupán egy kis maradék várja Lelkemet. Nem értették meg, hogy cserbenhagynak, ha az ellenség szellemét követik? És ha cserbenhagynak engem, akkor már nem látják az Igazságot sem.
Mondja-e az agyag a fazekasnak: "Mit csinálsz?" Fogadjátok alázattal, amit a Lélektől kaptok, fogadjátok el műveimet és misztériumaimat! Én akartam jeleimet megsokasítani napjaitokban. Fogadd tehát örömmel, amit a Lélektől kapsz, örvendezz és fogadj engem, légy boldog és ne fordíts hátat nekem! Nézz rám és ismerj fel! Ne fojtsd el Lelkemet; fogadj szívesen engem! Jaj nektek, akik elfojtjátok Lelkemet! Jaj nektek, vak vezetők, akik hiúságtól dagadoztok, ti változtattátok pusztasággá Szent Egyházamat! Előbb magatokat vizsgáljátok meg, ha az igazságot keresitek, és úgy bizonyosodjatok meg arról, hogy
ti az igaz hitben vagytok-e?”
144000 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 467
„Én vagyok. Isten vagyok, Szeretet vagyok. Aki azt mondja, hogy üzenetem szégyellni való, engem ítél el, és ezáltal önmagát ítéli el. A nem lelki ember képtelen saját erejéből megérteni a Lelket, és a Bölcsességbe sem tud behatolni, hogy megértse a Lelket. Ki kell nyitnia a szívét, és meg kell engednie a Léleknek, hogy betérjen hozzá, és találkozhassanak. Akkor az én Lelkem fogja táplálni az ő lelkét; és a Bölcsesség fogja megvilágosítani, hogy lássa, milyen a Lélek, miként munkálkodik a Lélek. Isten vagyok, a Szeretet Forrása, aki végtelen Szeretetemben azért teremtettelek titeket, hogy szeressetek engem!”
144000 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 466
Jöjj, gyere lépjünk mezőre, gyere engedj karommal öleljelek Téged

Jöjj, engedj virágot szakítanom Szívednek

Jöjj, vedd illatát, vedd, idd ki illatát

Ne nézz mögém, nézz a szemembe, gyere nézz a szívembe

Gyere, most ne törődj világ zajával, jöjj és pihenj meg bennem

144000 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 465
„Áldott legyen Neved,
ki hallod imámat!
áldott vagy Uram,
mert kiemelted lelkemet a mélységből,
rám tekintettél a magasságból,
és megaláztad lelkemet,

Áldott legyen jóságod,
mi Szívedbe vont engem,
hogy megmentsen és szabaddá tegyen.
Uram, te vagy üdvösségem,
gazdagságom, látásom és életem.
Te, ki nap mint nap elbűvölöd lelkemet,
és megörvendezteted szívemet jelenléteddel,
engedd meg, hogy jelenlétedből
békét, feddhetetlenséget, szeretetet és a
megbocsátás lelkét merítsem.
Hadd hirdesse szívem minden rostja
szeretettel dicsőségedet!

Hallgasd meg imámat most,
hogy átfutó vendéged vagyok országodban,
és válaszolj nekem! Amen.”

144000 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 464
„Egy vagyok és ugyanaz, de az emberek részekre osztottak. Aki megosztottságot vet, romlást arat. Aki előítéleteket vet, ostobaságot arat. Nem hallottátok, hogy az ostoba behajlítja karját, és megeszi saját húsát? Minden húsa elfogy, ami betakarta, és lélegzete is elfogy. Semmi más nem marad belőle, csak száraz csont.

Mindegyik Nevem Szent, de az emberek megvetettek és kiűztek saját házamból, saját városomból és most saját szentélyemből. Elnyomnak és súlyosan rám nehezednek. Gőgjükben elbizakodtak, és elégedetten élnek a sivatagban. Az eljövendő napokban azonban ki fogom nyilvánítani nagy Nevem szentségét, amit megosztottságotok meggyalázott.

Ma azt mondhatom: "égessék el csontjaikat", és megbosszulhatom őket. özveggyé tehetem nemzeteteket, de irgalmamban és szeretetemben végül felemelek Keletről egyet, aki így fog szólni bátyjához : "Jöjj, és lépj földemre! Jöjj, és egyél asztalomról! Jöjj, és igyál velem! Kádjaimból kicsordul az új bor. Legeltessük együtt bárányainkat, és tegyük édenné legelőinket! Istenünk! Látod, mivé tette kezünk szentélyedet!"

Házamat Nyugaton kifosztják. Kértem őket, hogy gyülekezzenek Péter köré , de nem értették meg és az ellenkezőjét teszik. Sokan mondják abban a házban: "Miért szükséges, hogy legyen vezetőnk, különösen ez a vezető?" Figyelmeztettelek benneteket, hogy bíborosok fognak bíborosok ellen fordulni és papok papok ellen. Pétert azért választottam, hogy táplálja és őrizze bárányaimat, de a lázadás lelke olyan sikeresen halad, hogy a lázadás elérte csúcspontját. Ez az a nagy megpróbáltatás, amelyre figyelmeztettelek.

Házamat kifosztják Nyugaton, de Keletről fel fog támadni a szél és leheletem segítségével levetkőzteti a fosztogatót. Nemzeted sok tagja ellenáll egységófelhívásomnak, és lépteikkel saját útjukat járják. Gazdagnak nevezik magukat, de hol van gazdagságuk?... "Hogyan lehetséges, hogy elfajzott szőlővé váltatok? Mondhatjátokóe, hogy nem vétkeztetek? Van egyáltalán olyan hely, ahol nem vétkeztetek? Te, aki szentjeim barátja vagy! Aki édesanyám gyermeke vagy! Miért, miért lettél ilyen makacs? Mit ér számomra végtelen hosszú szertartásotok, ha csupán ajkatokkal dicsértek engem? Igen, ti megtartottátok hagyományomat, és ezért nem ér utol benneteket a kard, pedig félretoljátok két legnagyobb parancsolatomat, és nem követitek. Miért választjátok el a hagyományt a parancsolattól? Ha mirhával és tömjénnel takarnátok be magatokat, akkor is megérezném vétketek bűzét.

Nyissátok ki szájatokat, hadd tápláljalak benneteket, hogy életetek legyen. Ne mondjátok: „Mi a saját utunkon akarunk járni! Forduljatok vissza hozzám, és ismerjétek be vétketeket!"

Igen. Az oroszlán elhagyta barlangját. Leányom, egy romboló lélek jár körbe. Az angyalok egymást követve figyelmeztetnek benneteket arra, hogy a pusztító készül megrohanni nyugati parton lévő házamat, mégpedig nagy kegyetlenséggel, vagyis ellenzi és megtagadja törvényemet, hagyományomat és istenségemet. Egyetlen iszonyat lesz az egész ország.

Szentjeiteket, küldötteimet és prófétáimat meg fogják akadályozni, hogy folytassák művüket... Súlyos sötétség borul rátok, mialatt az ellenség, aki egy tudós, száműzi örök áldozatomat, azt gondolva, hogy tettei észrevétlenek maradnak rejtett bűneivel együtt. Hirtelen fog leszállni rá kezem és teljesen megsemmisíti. Ez az éjszaka meg van jövendölve a Szentírásban.Ő azonban másokkal együtt örömest tette le esküjét a vadállat szájába. Egyedül a vadállatot tisztelik, mert erejét adta nekik. Jaj a vadállat imádóinak! Sírni és sóhajtozni fognak.

Dicsőség ragyog fel a keleti partról. Ezért mondom a nyugati háznak: fordítsd szemedet Kelet felé! Ne sírj keservesen a hitehagyás és házad lerombolása miatt! Ne ess kétségbe, mert holnap együtt fogsz enni és inni keleti partról származó hajtásommal. Lelkem fog benneteket egyesíteni. Nem hallottad, hogy egy országgá lesz a Kelet és a Nyugat?
Nem hallottad, hogy meg fogom valósítani az egyetlen dátumot?

Ki fogom nyújtani kezemet, és e szavakat vésem egy botra: Nyugati part, Péter háza és mindazok, akik hozzá hűségesek. Majd a másik botra ezt vésem: Keleti part, Pál háza mindazokkal együtt, akik hozzá hűségesek. és amikor a két ház lakói megkérdezik: "Uram mondd meg nekünk, most mi a szándékod?" Így válaszolok nekik: "Megfogom a botot, amelyre Pál és mindazok nevét véstem, akik hűségesek hozzá, hozzáillesztem Péter botjához, amelyen a hozzá hűségesek neve áll, és egyesítem a kettőt. Egy botot csinálok a kettőből, és egyként fogom kezemben tartani. Új Nevemmel fogom összekötni őket. Ez lesz a híd Nyugat és Kelet között. Szent Nevem fogja összekötni a hidat, úgy hogy e hídon keresztül fogjátok kicserélni mindazt, amitek van.

A továbbiakban már nem fognak egyedül munkálkodni, hanem együtt, és én fogok felettük uralkodni.”

144000 Creative Commons License 2007.06.29 0 0 463
”Béke legyen veletek! Csupán szeretetet kérek tőletek!

Szeretett gyermekeim, én vagyok az, a ti Jézusotok, aki oly sok üzenetet adott nektek, hogy törvényemre és arra emlékeztesselek benneteket, hogy ki vagyok én. Ha Szavam lesz otthonotok, akkor lelketek hozzám emelkedik, és elér engem. Jöjjetek hozzám, mielőtt csalódnátok lelketekben! Jöjjetek, és gondolkozzatok mindazon, amit nektek adok. Jöjjetek, és fontoljátok meg kívánságaimat! Keressetek engem, szomjazzatok rám! Jöjjetek, és elmélkedjetek mindazon, amit nektek adtam, és fogadjátok szívetekbe Szavaimat! Azt akarom, hogy mindazt lendületesen megvalósítsátok és megbecsüljétek, amit nektek adtam.

Ó, szeretett gyermekeim... ha tudnátok, mennyire megsebzi Szentséges Szívemet, ha valaki közületek halogatja kérésem teljesítését... ha tudnátok, hogy mit kínáltam fel nektek, és most mit kínálok, örömötök teljes lenne. Dicsérjetek engem, Szabadítótokat egész nap és egész éjjel! Dicsérjetek engem, mivel saját kezemből tápláltalak benneteket. Meghallottalak benneteket a magasból, és segítségetekre jöttem. Nem hallgatnátok rám?

Engedelmesen fogadjátok el tanításomat és kívánságaimat, amelyeket mint magokat belétek ültettem. Tegyétek meg, amit én, a ti Szabadítótok kérek, és ne csupán hallgassátok üzeneteimet, mert ezzel becsapjátok magatokat.

Szeretteim, akiket Szívem szeret, bizony mondom, hogy szívből fakadó imát kérek tőletek. Azt kérem, hogy imádkozzatok minden püspökért és papért. Azt kérem, hogy figyeljetek mindazok tanítására, akik engem képviselnek!

Azt kérem, hogy böjtöljetek, és tartsatok bűnbánatot! Azt kívánom, hogy olyan gyakran vegyétek magatokhoz Oltáriszentségemet, amilyen gyakran csak tudjátok! Azt kérem, hogy havonta legalább egyszer gyónjatok! Azt kérem, hogy mindennap olvassatok el egy részt a Szentírásból! Azt kérem, hogy áldozatot hozva nyújtsatok elégtételt másokért! Azt kérem, hogy imádkozzák a rózsafűzért, ha lehetséges mind a három titkot. Az a célom, hogy visszavezesselek benneteket az istenségre, hogy szentül éljetek, mivel én Szent vagyok. Ezek az én alapigazságaim. Azt kívánom, hogy naponta adjátok át magatokat nekem! A szeretet Forrása vagyok, és mindannyian meríthettek Szívemből, hogy továbbadjátok ezt a szeretetet. Azt is kérem, hogy tanuljátok meg, hogyan kell engem imádni, és állandóan jelenlétemben élni. Jelenlétem is misztérium. Mindenkor emlékeznetek kellene arra, hogy SOHASEM vagytok egyedül, mindig veletek vagyok.

Jussatok el a tökéletességre... hadd virágozzék ki újból ez a kiszáradt föld! Nem kérek tőletek olyan dolgokat, amit nem ismertek, olyat sem, ami meghaladja képességeteket. Azt kérem tőletek, ami szent. Ami az enyém, az szent, a Testem Szent. Ezért jöjjetek, és egyétek Testemet, és igyátok Véremet, mert nem fordulok el attól, aki hozzám jön. Én vagyok az élet Kenyere.

Imádkozzatok, hogy az ördög meg ne tévesszen titeket! Ne engedjétek, hogy szemem könnybe lábadjon a szomorúságtól. Hirdessétek szeretetemet házatok tetejéről! Hirdessétek, hogy szeretetem ízletesebb a bornál. Emlékeztetni foglak arra, hogy mindannyiotoknak van Atyja a mennyben, aki végtelenül szeret benneteket, és Neve olyan, mint a Belőle csorduló mirha, amellyel felken és megáld benneteket. Az Ő Neve: Szeretet.

Megáldalak benneteket. Homlokotokon hagyom szeretetem leheletét. A Szeretet szeret benneteket, és mindennap veletek van. Legyetek egy!”

144000 Creative Commons License 2007.06.28 0 0 462
„Mindennap elárasztalak tömjénemmel téged és azokat is, akik követnek minket. Megáldom minden lépésüket. Rajtatok tartom tekintetemet galambjaim, akikért elmentem a pusztaságba, hogy megkeresselek. Irántatok érzett szeretetem élő tűz, és féltékenységem nagyobb, mint valaha. Hallgassátok hát énekem, pihenőhelyem nincs messze tőletek. Én szeretlek titeket a legjobban, és megajándékozlak benneteket szeretetemmel.  Jöjjetek, és hallgassátok tanításomat! Tanításom világosság, amelyet elfelejtett a világ, pedig a szeme fénye lehetett volna.”

144000 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 461
„….., el fogok jönni egy olyan néphez, amely sohasem gondolt rám, sohasem gondolt arra, hogy mit tettem azért, hogy megváltsam őket. Igazolni fogom Izajás jövendölését:

"Hagytam, hogy közeledjenek,
akik azelőtt nem kérdeztek;
hogy megtaláljanak,
akik nem kerestek"

És a halál völgyeit halottaival és hamujával együtt a mi két Szent Szívünknek fogják felajánlani.”
144000 Creative Commons License 2007.06.26 0 0 460
„Ajánljátok fel magatokat, hogy megjelöljelek titeket mint enyéimet. Figyelj rám!

Mondom neked, hogy olyan nehéz idők következnek, amilyenek azelőtt nem voltak sohasem. A Föld már látja idejének hajnalát.

Legyetek szilárdak, és ne engedjétek, hogy megtévesszenek titeket! Sokan állítják, hogy engem hallanak, amint üzenetet adok nekik. De nem én vagyok ezeknek az üzeneteknek a szerzője és nem is Édesanyám. Már figyelmeztettelek téged ezekre az időkre. Már sokszor figyelmeztettelek, hogy ezekben az időkben sok hamis próféta támad, hogy hazugságokkal rombolják le Mesteretek műveit. Éber lesz azok füle, akik hallanak. A meggondolatlanok szívét meg fogják téveszteni.”

144000 Creative Commons License 2007.06.25 0 0 459
„Elhatároztam, hogy sietni fogok visszatérésemmel.

 

Nem fogok túl soká várni azzal, hogy visszatérjek hozzátok. Bár sokan vannak, akik nem akarják elhinni ezt, majd ha megtörténik elhiszik, de szívük nem lesz fölkészülve, hogy fogadjon engem. Visszatérésem a küszöbön áll.

 

….. Valamivel több mint három napon és három éjjelen át nem fogjátok tudni úgy folytatni, ahogy akarjátok. De ezt a csendet saját kezemmel fogom megtörni, amikor felnyitom a hatodik pecsétet.

Örüljetek, mert hamarosan veletek leszek! Meg fogják hallani hangomat, ellenségeim remegni fognak, és mellüket fogják verni.”

144000 Creative Commons License 2007.06.25 0 0 458
"..... ne tiszteld isteneiket, mert tőrbe ejtenek!"
Előzmény: dialektika (457)
dialektika Creative Commons License 2007.06.24 0 0 457

Mózes V. könyve
7,16
Megsemmisíted mindazokat a népeket, amelyeket hatalmadba ad Istened, az Úr. Ne szánd őket, és ne tiszteld isteneiket, mert tőrbe ejtenek!


Bizony a szentkönyvekben döbbenetes mondatok is elférnek.Nehéz a valósággal szembenézni ugye ?!

144000 Creative Commons License 2007.06.24 0 0 456
„Virágozzék fel igazságosságban az a nemzet, amelyet oly nagyon szerettem! Maradjon meg szeretetemben és tartsa meg parancsolataimat! Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet.

Halld Izrael! Aki egykor megvert, az gyűjt egybe most téged, és én úgy fogok vigyázni rád, mint szemem világára, Izrael! Te az én drága fiam vagy, Izrael, te valóban elfogadtál engem Szentlelkem hatalma által. Virágozz fel az én istenségemben és az én szeretetemben! Úgy szeress engem, ahogyan én szeretlek téged!

Mondom neked, magamhoz fogok vonni minden embert, mert bennem van az örök élet és a dicsőség. Legyetek egyek az én Nevemben és kövessetek vértől ázott lábnyomaimban! IC”
144000 Creative Commons License 2007.06.23 0 0 455
”Nem mondtam-e, hogy napjaitokban kiárasztom Lelkemet az emberiségre? És, hogy törvényeimet közvetlenül a szívetekbe helyezem, és elmétekbe írom? Egyetlen jövendölés sem származik az emberektől, hogyan is származhatna? Szavamat a Szentlélek sugallja, Ő indítja az embereket arra, hogy rólam beszéljenek. Én, az Úr, új Eget és új Földet ígértem, és ….., már készítem számotokra!

Az emberek manapság önközpontúak, vallástalanok, szívtelenek, és saját élvezeteiket előbbre valónak tartják, mint Istent. A napok elrepülnek, és hamarosan véget ér mindez a gonoszság, szeretetem tüze elsöpri és megtisztítja.

Mindig lesznek nehézségek, de erőm mindig támogatni fog téged. Hamarosan meglátod az új Eget, és az új Földön fogtok élni, mert ígéretem nemsokára beteljesül. Egyházam megújulása folyamatban van. Már első szülési fájdalmait élitek. Bátorság szeretteim, ti akik Nevemet viselitek és ivadékaim vagytok, ne keseredjetek el! Szavam beteljesedik.  Azt mondtam, hogy veletek leszek, és közöttetek fogok élni. Közvetlenül belőlem fogtok táplálkozni, és az élet forrásából ingyen kínálok meg mindenkit, aki szomjas.  Tüzem hamarosan leszáll rátok az égből, és felemészt benneteket nagy szeretetével. Ezt az emésztő tüzet sorjában kiárasztom a nemzetekre. Szeretetre váltom gonoszságotokat, meglágyítom és lángra gyújtom megkövesedett szíveteket. Közömbösségeteket Istenetek iránti buzgósággá változtatom. Tüzem szent órája úgy ér el benneteket, mint a tüzes kemence. Az első pünkösdhöz hasonlóan elteltek szeretetem tüzével, Szentlelkem tüzével. Megújítalak benneteket, kiterjesztem az igazság, az egység, az igazságosság, a béke és a szeretet országát. Örvendjetek! Teljes szívetekből ujjongjatok szeretteim! Eljövök, és elveszem minden hiú dicsekvésteket, ami szétszóratástok és bukástok egyik oka volt. Leheletem elfújja mindazokat, akik elfojtják Lelkemet. Szeretetem tüze megtisztít benneteket. Leányom, szeress, imádj engem, szerezz örömet nekem! A Szeretet szeret téged. Megáldalak gyermekem.”

144000 Creative Commons License 2007.06.22 0 0 454
„Öt Szent Sebem mindenki számára nyitva áll, hogy térjen be oda, és fájdalmamat ossza meg velem. Szeretteim, én vagyok az Jézus. Én, Jézus, a ti Megváltótok, e gyenge eszköz által nyilvánítom ki magam, hogy átadjam nektek és minden nemzetnek üzenetemet, a "Béke és szeretet" üzenetét.
Én, aki uralkodó vagyok és mindenek felett állok, egészen lehajlok hozzátok, kis virágaim, hogy elérjelek benneteket.  Végtelen szeretetemből és határtalan irgalmamból eljövök, hogy felajánljam neked békémet és szeretetemet. Én vagyok e világ Világossága, és azért jövök, hogy világítsak e sötét világ felett, amelyben éltek. Kis virágok, nektek épp úgy szükségetek van szeretetem sugaraira, hogy a szeretetért és a szeretetben éljetek, mivel ilyen az én kegyelmem gazdagsága. Felfoghatatlanul szeretlek, teremtés! Folytassátok imátokat, engeszteléseteket és a szeretet cselekedeteit, mert mindez balzsam Sebeimre! Szeretlek benneteket és irántatok érzett szeretetemben gondoskodom arról, hogy ebben a pusztaságban, amivé korszakotok vált, új magok csírázzanak, a béke és a szeretet magjai. Leszállok a holtak közé, hogy életre keltsem őket, és hűséges szolgáimmá tegyem azokat, akik tisztelik Szent Nevemet és dicsőítenek engem.
Kis virágok, olyan közel van az új Földnek és a Szeretet új korszakának ideje, amiről már beszéltem nektek, és ami fölülről érkezik hozzátok. Mindez meg fog történni, és így beteljesedik az Írás. Világosságom szeretett gyermekei, legyetek egységben és mindig az én közelemben! Legyetek velem, és imádkozzatok elveszett testvéreitekért, imádkozzatok azokért a papi lelkekért, akik jeleimet megtagadva megsebzik Szent Szívemet! Terjesszétek a "Béke és szeretet" üzenetét, hirdessétek minden nemzetnek! Dicsőítsetek meg engem, osszátok szét ezt az aratást! Sokakat fog táplálni. Rajtatok pihen tekintetem és Szent Édesanyátok tekintete. A mi békénket adjuk nektek, fogadjátok ezt a békét és osszátok meg másokkal! Megáldalak benneteket!”

144000 Creative Commons License 2007.06.21 0 0 453
Hozzád lépek, hozzám lépsz és belépsz bentre

Tűz melegével jössz, Tűz fényével

Kézen fogsz, karod fejem alá rakod, úgy pihentetsz

Ó pihenhetek Benned, pihenek Veled

Szerelmes mit suttoghat kedvese fülébe, Te azt Tüzeddel teszed

Szerelmes mi virágot szedhet kedvesének, azt Te szívembe teszed

Ó mit érez a leány, mikor vőlegénye égbe emelve mutatja világnak?

Ó azt érzi szívem

144000 Creative Commons License 2007.06.20 0 0 452
Távolról, ha meglátlak, és Rád csodálkozom, közel lépek vagy maradok távol?

Távolról nézve távol marad kezed, távol marad Szíved

Távolról nézve magányban maradok

 

Mikor szemem útját magamhoz vezetem

Mikor kérdést már magamban teszem fel

Mikor hangodra itt figyelek

Téged itt látlak meg

 

Itt vagy, amott el nem nyerhetlek, s ha bírlak, amott elveszítelek

Itt erősödhetem Benned, itt tanulhatok Tőled

Az Út itt fut, amott csak rengeteget találok

 

S ha itt megtalállak, Jósággal találkozom

Irgalom lesz múltam eltörlője

Irgalmad vezet be fényedbe

Ó itt öröm születik minden percben, egy öröm és mégis minden pillanatban más

 

Jóság megadja mi kell nekem

Többet ad minden másnál

Jó szemeidbe nézni, mosolyodat látom

Jó meglátni jeleidet, bölcsességgel találkozom

Jó lépni Veled, ketten járni jó

144000 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 451
Jeremiás 4,5 – 31

„Teremtés, ne vonakodj, térj meg és hallgasd meg Szavam!”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!