In June and July Björk
will release all her albums, but taken from live performances. Debut,
Post, Homogenic and Vespertine will be released as a limited Live Box
Set.
Tegnap az MTV Europe-on volt egy mtv:new Björk Special. Valóüszínűleg meg fogják még ismételni. Főleg a Family Treeről beszélt. És mondta, hogy nincsenek tervei. Szóval új Björk album nem lesz egy jó ideig.
(Egyébként szerintem szar volt az MTV-s riporter.)
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de nyáron Björk-turné lesz Európában. Hamburg, Párizs, Lisszabon, Belgium, Gdansk, a legközelebbi hely: Verona, a kétezer éves amfiteátrumban, június 6-án. A jegy 28+4 euró, nem tudom miért írták külön, valami adó, vagy ilyesmi. Ez nyolcezer forint kb, kevesebb, mint a Family Tree, és hát valószínűleg életreszóló élmény. Még nem lehet jegyeket kapni, de ha elkezdik árulni, gyorsan el fog fogyni. Ha valakit érdekelne, jegyet és szállást esetleg tudok intézni, neki meg lehetne kocsija :). Egy nap alatt le lehet érni, végig autópálya. Érdeklődők írjanak e-mailt.
A "You Only Live Twice" Björk/David Arnold nótát tényleg csak egy nagyon ritka "Tomorrow Never Dies" dupla cédén lehet megtalálni? Máshol nem? A Family Tree dobozban sincs benne?
ma lattam az egyik itthoni lemezboltban Family Tree-t... ANNYIRA meg kene venni, de kereken 19990 Ft-os arcetlit sikerult raragasztaniuk...az meg egy kicsit sok / pillanat
Van egy Björk CD-m, amit 2001 aug. 18-án az angol THE TIMES napilaphoz adtak mellékletként. (9 audio track, 4 video + részletek a könyvből, fotók, bio, wallpaper + screen saver...)
A kérdésem az volna, hogy az ezen "unreleased"-ként hirdetett 'Possibly Maybe with the Brodsky Quartet' - live at the Union Chapel - tényleg nem jelent meg máshol azóta sem?