sziasztok! korábban kérdezgettem itt E46-tal kapcsolatosan. Most ott tartunk, hogy néznénk egyet Németo.-ban. (325i touring kellene). Én úgy képzeltem, h ilyen autóvásárló túrával kimenni (amikor többen mennek egyszerre, kisbusszal, vissza meg már mindenki a megvett autóval). + némi szakértelem is jó lenne BMW-k terén (mit kell nézni, mi jelent alkutényezőt, mi az, ami nem számít, mert filléres). Nem tudok németül alkudni se, sem pedig sárga v piros rendszámot szerezni a határig... Arról nem is beszélve, hogy az itthoni ügyintézés (névreírás) útvesztőit is inkább ügyintézőre bíznám. Nekem a mobile24.hu is tetszik, csak kicsit drágállom, meg én azért ott szeretnék lenni, hogy élőben lássam, amit megveszünk. Szóval ha vki tudna segíteni ilyesmiben, (bevált ember, tel, email, stb) az remek lenne. Az emailemet publikussá tettem, szerintem nem topictéma... köszi z.
Kasza Mester! A hétvége folyamán nem tudtam elérni Tibit (ki volt kapcsolva), ez az oka, hogy nem ugrottam be a vízhűtőért hozzád. Most elutazom, két hét múlva jövök haza ismét! Ja és azért a normál (nem M-es) díszléceidet megvenném azért, én azokat akarom a kocsimra, elviszem fényezőhöz ha kell. :))
Szeretném igénybe venni a tapasztalatotokat... Rakoncátlankodik az autóm... 1992 E36 M40 318i automata váltós a jármű. A jelenség: 120 környékén, és afelett, furcsán viselkedik az autó: elkezd kicsit rezonálni, a fogyasztásmérő is többet mutat, mint addig, meg gyorsulni is nagyon nehezen gyorsul (de legalább nem lassul). Aztán varázsütésre hirtelen minden kisimul, minden normális. Minél gyorsabban megyek (mennék) annál gyakrabban és hosszabban produkálja a tüneteket.
Kisebb sebességeknél, pl városban semmi jele, hogy valami hiba lenne az autóban, szépen vált mindenhol, meg szépen megy. Viszont ha erősebben gyorsítok, pl 5000 környékére pörgetem, akkor csak akkor vált, ha kicsit visszaveszek a gázból. Nem tudom mi okozhatja a problémát, én a váltóra gyanakszom, de hátha van itt valaki, aki már találkozott hasonlóval.
kíváncsi vagyok a történet végére, hogy honnan jön a sok víz, ha nem a hűtőrenszerből... szerintem az a legjobb, ha megkéred a szomszédot, hogy nyalja meg a hűtővizet:)
Látod ezzel kellett volna kezdeni!:) De ha figyelsz mondta a srác hogy a vize elvileg nem fogy(amit csodállok). Ami a kipuffból kijön azt veheted a lábad közé is akkor se mondod meg úgy hogy az víz e miután kimosta a kipuffodat belülről:) Vagyis Rodolfó legyen a talpán aki megmondja:) Az a lényeg hogy te nem tennéd meg nem az hogy valakinek valami baja is lehet belőle:))))))) Aszittem komolyan veszekedni fogunk hogy meg kell e nyalni a kipuffot vagy nem:)))))))