Szépen dolgozik a kapálógéped.Ami a kapák fölött van lemez,arra van gyárilag szélesítő,nem lesz utána csíkos a kapálás.Még alumínium lemezből is lehet hozzá készíteni.Amúgy szép lett!
Köszönöm a segítséget mindenkinek, a hirdetést megnéztem, de az egy másik fajta tank, szóval nem jó. Elég sokat böngésztem de pont ilyet még bontott gépként sem kínál senki. Az idő sajnos sürgetett, így azt csináltam, hogy EPORAPID (Politur) kétkomponensű ragasztóval megragasztottam a tankot, ill a csap környékét. Előtte zsírtalanítottam, megcsiszoltam 20-as vászonnal, hogy jobban tartson. Most két "napos" és eddig minden rendben. Nem szivárog, nem ereszt, nem könnyezik. A benzincsapot rendeltetésszerűen lehet nyitni-zárni. Persze ez hosszabb távon semmiképp nem lesz jó, mert bár azt írja az adatlapja, hogy a már kikötött, kikeményedett ragasztó nem oldható semmivel, régebben volt egy darabka ami denszeszben felpuhult, igaz egy hét alatt.
Én szedtem már ki úgy szimmeringet,hogy egy tüskével lyukat ütöttem rá.Előtte fúróval meggyengítettem. Féltem hogy forgács kerül a váltóba.Ezért nem fúrtam át teljesen.
Utána betekertem egy reiser csavart a lyukba. Így meg tudtam fogni egy fogóval a csavar fejét,és elsőre kijött a szimmering:) Biztos van sok más trükkje is.
Talán szét sem kell szedni,igaz nem illik,de én az alu öntvényes háznál is két tüske vagy csavarhúzó beütése szimeringbe és már "fordítom" is ki s mehet be az új.
Attól függ, hogy hol folyik. Ha a feltöltő csavarnál, akkor azt ki kell cserélni. Ha a hajtás tengelynél, akkor szét kell szedni, és kicserélni a szimeringeket. Én is cseréltem 800 HUF-ból, meg egy kis pasztából kijött.